- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Ya yaşım büyük sayılmaz 28 mMaşallah nasıl cesaret ettin yaşın küçükse belki olabilir debenim kocam da diyor arayı çok açmadan ikinciyi yapalım diye buz kesiyorum resmen genel olarak rahat bir hamilelik geçirsem de dişlerim perişan oldu mesela kendime bakasım var biraz yaşım da 35
kızlar selam, ya bebelerin üstüne kışın ne örteceğiz? uyku tulumu da almadım ben henüz
Owli aldım ben yenidoğan döneminden itibaren kullanılandan belki üzerine ince bir battaniye örterim kolları içerde olacağı için yüzüne çekemez diye düşünüyorumGündüz neyse ama gece cesaret edip bir şey örtemem ben
Penye battaniye ile yarım kundak yapacağım ilk zamanlar zaten. Sonrasında gece bir tık kalın giydiririm. Bu sene uyku tulumu kullanılmaz heralde
Çok teşekkürler canım , gündüz suyun içine karıştırıp içmiştim birazdan yoğurtla yiycem..Yoruldum artık wcye çıkmaktanEflatun1Kelebek Canım türk kahvesi telvesine limon sıkıp yutabilirsin ya da bol sumaklı haşlanmış patates yiyebilirsin. Refloru da yoğurtla yersen ekstra katkı sağlar.
Owli aldım ben yenidoğan döneminden itibaren kullanılandan belki üzerine ince bir battaniye örterim kolları içerde olacağı için yüzüne çekemez diye düşünüyorum
Valla Allah kolaylık versin seninki daha zor ama ben hiç bir şekilde bu kadar erken düşünmediğim için hâlâ ara ara ne yapacağım diye depresyona girip çıkıyorum
Bana da senin oğlan çok uslu kız cadı olur zorlar seni diyorlar. Ya zaten bu Türk milleti kadınları bu hamilelerden ne istiyor bilmiyorum herkes bir şeyler söylüyor ve felaket tellallığı yapıyor.
İnanın duymadığım laf kalmadı , kimse motive etmeye değil daha çok insanın modunu düşürmeye çalışıyor biri de yaparsın demiyorAy amaaaan bana da iki erkekle huni takip gezersin diyorlar. Herkesi illaki korkutacaklar. Hiç belli olmaz o işler. Zaten biliyoruz her türlü zor çocuk yetiştirmek de. Yapmasan da bu sefer de neden yapmıyorsun diyorlar. Başımızın üstünde yerleri var.
İlk 4 ay falan zaten hareketsiz yatıyorlar dönme vs olmuyor. Sonrası da bahara denk geliyor o zamana tulum almak daha mantıklı :)Owli aldım ben yenidoğan döneminden itibaren kullanılandan belki üzerine ince bir battaniye örterim kolları içerde olacağı için yüzüne çekemez diye düşünüyorum
Bak bu da ayrı bir korkumYa yaşım büyük sayılmaz 28 mkızım biraz zor oldu açıkcası bu da zor olur kafasındaydık
Ya evet gerçekten stres takıntı olmayınca çok kolay oluyormuş bende çok şaşırdımBak bu da ayrı bir korkumbizim de zor oldu en son aşılamayla gebe kaldım sonraki rahatlamayla pat diye olur diyorlar şimdiden doğum kontrol yöntemi düşünüyorum Allah isteyene çok çok versin ben havlu atacağım galiba
Benim de yaşım 32 hatta aralıkta 33 olucam bi tane yeter modundayım şu anBak bu da ayrı bir korkumbizim de zor oldu en son aşılamayla gebe kaldım sonraki rahatlamayla pat diye olur diyorlar şimdiden doğum kontrol yöntemi düşünüyorum Allah isteyene çok çok versin ben havlu atacağım galiba
bu akşam dışarda yiyelim yemeği dedik eşimle muhabbet ederek yolda yürürken sol kasığımdan bir ağrı girdi yolun ortasında nefesim kesildiMerhaba kızlar. Umarım iyisinizdir. Bende son 1 haftadır gelip geçen regl sancısı gibi sancılar var.Bazen doğurcam diye korkuyorumacaba sizde de var mi ayrıca magnezyum falan da kullanıyorum. Neden ola bilir ki.Bir başka sorum daha var.Sabahları uyandığımda ellerim çok ağrıyor. Parmaklarım sanki uyuşmuş gibi.Fakat sonra biraz hafifliyor ağrı amma yine de gün boyu devam ediyor.Elimle bişey sıkamıyorum mesela.Böyle olanınız var mı aranızda
Ikınmaktan iyidir sanırım. Gelen gidiyor işte. Zor bir durum ama düşününce de iyi yanı da var.Hayatımda hiç bu kadar uzun süren ishalim olmamıştı Doğum yapalı 20 küsür gün oldu o günden beri ishalim geçmedi..Sezeryan bana yaramadı anlaşılan
Okaliptüs yağı koklayın biraz peçeteye dökün ve bir kaç nefes burnunuzdan solumaya çalışın işe yarıyacaktırKızlar bu burun tıkanıklığı ile başım belada geceleri kesinlikle nefes alamıyorum. Deniz suyu vs hiç etki etmiyor. Dün evde iliadin damla vardı ondan sıktım ama sürekli kullanmak istemiyorum. Zararsız bir ilaç yok mudur bunun için?
Teşekkür ederim yarın alayım hemenOkaliptüs yağı koklayın biraz peçeteye dökün ve bir kaç nefes burnunuzdan solumaya çalışın işe yarıyacaktır
Canım çok üzüldüm zorlu bir süreç olmuş senin için inşallah yaşayacağın sıkıntılar bu kadarla kalırKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 M mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Kızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 M mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?