- 23 Eylül 2015
- 335
- 440
- 103
- 32
Ahh canım benim inan hep aklımdaydın çok büyük geçmiş olsun, bebek inşallah çok çok iyi olacak çok güçlü onlarKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Çok geçmiş olsun tatlım, Stres sütü çok azaltıyo.İlk günler az gelmesi normal zaten ama sağmayı bırakma özellikle klostrum denen sarı süt çok önemli. Tez zamanda Bebişlerinle kavuşursun inşallahKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Çok geçmiş olsun canım çok zor geçmiş doğum sürecin inşallah bundan sonrası güzel olurKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Allah yardımcınız olsunKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Ben aldım canım sürekli kucağımda olacak ilk aylar, sırtıma belime destek olsun istedim.Kızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Evet oynamamal lazımmış. Benim aldığım kremin kutudunda günde bir kez yazıyoroyle cok ugrasmadan hemen surup birakiyorum. ovma vs yapmadan.
Kolostrum çok faydalıymış canım ihmal etmeyelim.bana arkadasim verdi canim. kilifi cikip yikaniyor. cok ise yariyor, kendisi hep kullandi. Bende oneririm almani
bende de gelmedi canim. doktorum 37. hafta dan sonra kolostrum sütu sagabilirsin dedi ama zamani geldiginde anlatirim smdi erken dedi
Benide jinekoloh ve kadin dogum bebegim bir haftacik kucuk die panikletip perinatologa gonderdiler .
Adam bakti ve dediki, hersey cok normal neden panik yapmislar dedi
Sağol canım herkes farklı demek kiYok canım oğlumda da doğum yaptım o an geldi
Markası aklımda değil, horlama için burun bantları var ya breath right mu neydi ismi. onlar çok iyi geldi bana. Bide oda nemlendiricisi. Çok tıkanıyor burnum, ilaç istemedim. Zaten trk ilaç var hamilelik kullanılan onu da sgk karşılamıyor. Onjn da ismini unuttum iyi miKızlar bu burun tıkanıklığı ile başım belada geceleri kesinlikle nefes alamıyorum. Deniz suyu vs hiç etki etmiyor. Dün evde iliadin damla vardı ondan sıktım ama sürekli kullanmak istemiyorum. Zararsız bir ilaç yok mudur bunun için?
Süreç zorlu geçmiş ama olsun biraz daha dayanın öncelikle kendiniz iyi olun moralinizi yüksek tutmaya çalışın bebeğinizde iyi olacak sizde iyi olacaksınız biraz sabır herşey yoluna girecek dualarımız sizinleKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
O burun bantlarından aldım ama sanırım çok işe yaramadı gece bi de rahatsız olup çıkarıp atmışım sabah farkettimBen aldım canım sürekli kucağımda olacak ilk aylar, sırtıma belime destek olsun istedim.
Evet oynamamal lazımmış. Benim aldığım kremin kutudunda günde bir kez yazıyor
Kolostrum çok faydalıymış canım ihmal etmeyelim.
Beni de perinatolojiye yönlendirdiler bakalım ne diyecek
Sağol canım herkes farklı demek ki
Markası aklımda değil, horlama için burun bantları var ya breath right mu neydi ismi. onlar çok iyi geldi bana. Bide oda nemlendiricisi. Çok tıkanıyor burnum, ilaç istemedim. Zaten trk ilaç var hamilelik kullanılan onu da sgk karşılamıyor. Onjn da ismini unuttum iyi miYağ gibi bişey. Nadir kullanıyorum 1 damla hemen. İstersen bakıp ilacın ismini yazayım.
Kızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Ah canım ya düzelecek tabi ki. Güçlü olmaya çalış. Onun sana ihtiyacı var. Emin ol çabucak toparlayıp çıkacaksınız. Dualarim seninle. Bugün hep benim de aklımdaydın. Ameliyatın riskli olduğu için ses çıkmayınca korktum. Neyse ki atlatmissin en zorunu. Bundan sonrası da göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah.Kızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Canım Allah yardımcınız olsun, tez vakitte evladınla evine gştmen için dua ediyorum.Kızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Ahhh canım benim yaaa neler yaşamışsınKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Ben sanırım en az bir on gün kalacağım oğlumu hiç bilmiyorum bu süreç belirsiz dedi yenidoğan yoğun bakımı bi hafta da olabilir diyor on gün de bir ay da üç ayda ben onun için çok endişelenmiştim benim de kanama takibim ve sonrası çok önemliymiş sezaryen sonrası 10.-15.günler bile geri dönüşler olmuş bu yüzden de temkinli gideceklerAhhh canım benim yaaa neler yaşamışsınGünlerdir aklımdasın az önce bile girip baktım haber var mı diye. Çok zor bi süreç geçirmişsin çok şükür ki ameliyat sürecini atlatmışsınız. Oldukça riskliydi ondan dolayı da çok merak ediyordum. Günden güne toparlayıp çok daha iyi olacaksın Bu kandil gününde çokça dua ettim sana bebeğine. Emin ol oğluşun da hızla toparlanacaktır sen yeterki iyi olmaya çalış. Birkaç güne bebeğini de göreceksin inşallah Kilosu ile ilgili bilgi verdiler mi? Bizi habersiz bırakma enerjin olduğunda kendini iyi hissettiğinde yaz mutlaka. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda yavrun kucağında sağlıkla çıkarsın inşallah
Maşallah haftası da kilosu da çok iyi canımBöyle solunum sıkıntısı çeken bebekler olmuş muydu kızlar,mantıcımı kullanamıyorum sanırım genel anesteziden de etkilenmiş bebeğimiz kilosu çok düşük değildi çünkü 34+6 doğdu ve 2440 gram
Kilosu çok güzel maşallah haftası da çok az bir hafta değil..belki dediğin gibi genel anesteziden etkilenmiş olabilir ama onu bir yerde okumuştum sanki bazen etkileyebiliyormus ama geçici bir durumdur o canım yakın zamanda toparlar massallahi var herşeyi güzel kilosu falan sende toparlanacaksin herşey yoluna girer merak etmeBöyle solunum sıkıntısı çeken bebekler olmuş muydu kızlar,mantıcımı kullanamıyorum sanırım genel anesteziden de etkilenmiş bebeğimiz kilosu çok düşük değildi çünkü 34+6 doğdu ve 2440 gram
Çok geçmiş olsun rabbim bu kandil günlerinde evladını da seni de bu zorlu süreçten sıkıntısız bir şekilde çıkarsınKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
Ah canım ya, zorlu günler geçmiş gitmiş olsun inşallah. Oğluşun senin iyi olmanı bekliyordur , ona da çok iyi bakılıyordur muhakkakKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şeyeras0201 @mabel63 K Kubra4116 E elifff1809 aklıma gelenler
14Bence de tek çocuk hiç çocukYaş farkları nasıl canım
Yogurta mutlakaKızlar geçmeyen ishalim için Reflor aldım.Suya katınca mı daha etkili yoksa yoğurtamı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?