2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim hersey en kısa sürede yoluna görecektir eminim
Onlem amaçlıdır korkma
Cok geçmiş olsun

Geçmiş olsun aynı zaman da analı babalı büyüsün insallah cok zor olmus ama bunlar da gececek öyle düşün bütün süreç geçici her sey düzelecek ve su yolunu bulacak sitres yapma kendine cok geçmiş olsun

selam taze güzel anne. Benim oğlum 33+4 te 2 kilo doğmuştu ve solunum cihazına bağlamışlardı. Burnundan da küçük bir kablo ile besleniyordu. 1 hafta sonra kendi kendine nefes almaya başladı ve solunum cihazını çıkardılar. Kendisi şu an 3 yaşında ve gayet sağlıklı :) Şimdi zorlu bir süreçtesin ama bunların geçici bir aşama olduğunu ve bebeğinle birlikte o hastaneden çıkıp eve döneceğin günleri düşün sadece.

Canım geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, inşallah düzelecektir daha düşük haftalarda düşük kilolarda toparlayan bebisler var biliyorum çok zordur ama güçlü olmaya çalış ki bebegin de senden güç alsın aranızdaki bağı unutma hala karnindaymis üzüntünden stresinden etkileniyormuş gibi düşün dualarım seninle olacak

Kızlar uzun zamandır yoktum psikolojik olarak çok güzel bi hamilelik geçirdim diyemem dün kontrole geldim geceleri kasılmam sık oluyodu nst ye bağladılar düzenli sancı çıktı,serum verdiler 2 tane sancı aynıydı yatış verdiler ciğer geliştirici vurdular. Bu durumda olup vaktinde doğum yapan varmı aramızda? Çok tedirginim

Bebeğinin kilosu kac
Cok geri bir hafta degil birkaç gün tutarlar daha Allahim izniyle birsey olmaz yeterki iyi olsun
Kontrolde oldugun için korkma

Canim benim, hic endiselenme bebegin icin herseyi yapacaklardir, senin icinde. Kanaman cok olmasin diye bu paranoyakliklari, cok sukur ki emin ellerdesiniz. Biliyorum soylemesi kolay ama azicik dayan, az kaldi bebegine kavusmana. O minik bir savasci, doktorlarin elinde ve gun be gun buyuyecek cigerleri guclenecek. En kisa surede evinize gecip bu gunlerinizi unutacaksiniz insallah. Kocaman sevgiler

Bebeğinin kilosu kac
Cok geri bir hafta degil birkaç gün tutarlar daha Allahim izniyle birsey olmaz yeterki iyi olsun
Kontrolde oldugun için korkma
Devlet hastanesindeyim hiç bi bilgi vermedi doktorlar açılmam yok sadece bunu biliyorum onu da doktorlar kendi aralarında konuşurken duydum

Valla sorma Kasım hak getire yani bebişler aceleci cıktı
Bende tedirginim bu konuda 18 ekimde Kadın doğum-kardiyoloji-genel cerrahi randevularım var,genel cerrahi belirlicek doğumun nasıl olacağını biraz ve kardiyolojide etkili olucak,heyecan stres herşey aynı anda yaşıyorum

Hayırlısı olsun canım hakkın da ınsallah sap dalim kucagına al da gerisi önemli değil

Devlet hastanesindeyim hiç bi bilgi vermedi doktorlar açılmam yok sadece bunu biliyorum onu da doktorlar kendi aralarında konuşurken duydum
Korkma eltim 32. Hafta da dogurdu masallah kocaman bebegi
Doğsa bile hemen toparlar korkma
Hemşirelere sor durum nedir kimse bilgi vermedi diye

O okuryazar Canım öncelikle büyük geçmiş olsun. Allahım sana ve bebeğine sağlık versin. Şuanda senin ve bebeğin durumunun stabile dönmesi önemli. Senin yeter ki kanaman olmasın sen toparlanana kadar bebeğin zaten yoğun bakımdan çıkacak kadar bile güçlenir. Solunum sıkıntısı da birkaç güne düzelecektir hiç üzülme sen. Yoğun bakımdakiler herşey hakkında temkinli konuşur pek ümit verici konuşmazlar nedense öyle bir tarzları var. Ama sen takılma hiç. Haftası ve kilosu şahane. Benim oğlum 30 hafta 1700 gram doğdu yaklaşık 10 gün makineye bağlı solunum yaptı kablo ile beslendi. Şimdi 6 yaşında girecek kocaman delikanlı. Tekrar geçmiş olsun umarım ağrıların bir an önce geçer.

Çok geçmiş olsun. Şimdi öncelikle kendini iyileşmeye ve ne kadar zor olsa da moralini yüksek tutmaya çalışacaksın. Hem senin hem bebeğin için bunu yapmalısın. Sen kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar çabuk görüşeceksiniz. Madem fotoğraf vermiyorlar şapka, eldiven vs işte bebeğin kullandığı onun kokusu sütünü arttırmana yardımcı olabilir. Bir damlası bile ona çok iyi gelecek şifa olacak güç olacak diye düşünerek sağma yap. Dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda minik de sen de toparlanırsınız canım.

ah canım neler yaşamışsın çok çok geçmiş olsun. Az çok erken doğan bütün bebeklerde sorunlar oluyor hiç büyümeyecek hiç kucağıma almayacağım, en kötüsü bu ağrılarım hiç geçmeyecek sanıyorsun ama hepsi birkaçç güne normale dönecek inşallah. kendini toparlamaya bak olan oldu bundan sonra sen ne kadar hızlı iyi olursan bebeğini de o kadar hızlı iyi edeceksin. aklımız sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…