Canim hersey en kısa sürede yoluna görecektir eminimKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
Ay onu alıp almamakta bende çok kararsız kaldım yaBen uyku tulumu aldım bu hafta geldi. Yıkadım kuruttum, çocikleri bekler hale getirdim. Owli uyku gurusu aldım ben tüm arkadaşlarım ağız birliği etmişçesine onu önerdiler
Geçmiş olsunKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
GunaydinlarGünaydın kızlar
selam taze güzel anne. Benim oğlum 33+4 te 2 kilo doğmuştu ve solunum cihazına bağlamışlardı. Burnundan da küçük bir kablo ile besleniyordu. 1 hafta sonra kendi kendine nefes almaya başladı ve solunum cihazını çıkardılar. Kendisi şu an 3 yaşında ve gayet sağlıklı :) Şimdi zorlu bir süreçtesin ama bunların geçici bir aşama olduğunu ve bebeğinle birlikte o hastaneden çıkıp eve döneceğin günleri düşün sadece.Böyle solunum sıkıntısı çeken bebekler olmuş muydu kızlar,mantıcımı kullanamıyorum sanırım genel anesteziden de etkilenmiş bebeğimiz kilosu çok düşük değildi çünkü 34+6 doğdu ve 2440 gram
Canım geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, inşallah düzelecektir daha düşük haftalarda düşük kilolarda toparlayan bebisler var biliyorum çok zordur ama güçlü olmaya çalış ki bebegin de senden güç alsın aranızdaki bağı unutma hala karnindaymis üzüntünden stresinden etkileniyormuş gibi düşün dualarım seninle olacakKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
Bebeğinin kilosu kacKızlar uzun zamandır yoktum psikolojik olarak çok güzel bi hamilelik geçirdim diyememdün kontrole geldim geceleri kasılmam sık oluyodu nst ye bağladılar düzenli sancı çıktı,serum verdiler 2 tane sancı aynıydı yatış verdiler ciğer geliştirici vurdular. Bu durumda olup vaktinde doğum yapan varmı aramızda? Çok tedirginim
Canim benim, hic endiselenme bebegin icin herseyi yapacaklardir, senin icinde. Kanaman cok olmasin diye bu paranoyakliklari, cok sukur ki emin ellerdesiniz. Biliyorum soylemesi kolay ama azicik dayan, az kaldi bebegine kavusmana. O minik bir savasci, doktorlarin elinde ve gun be gun buyuyecek cigerleri guclenecek. En kisa surede evinize gecip bu gunlerinizi unutacaksiniz insallah. Kocaman sevgilerKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
Devlet hastanesindeyim hiç bi bilgi vermedi doktorlarBebeğinin kilosu kac
Cok geri bir hafta degil birkaç gün tutarlar daha Allahim izniyle birsey olmaz yeterki iyi olsun
Kontrolde oldugun için korkma
Valla sorma Kasım hak getire yani bebişler aceleci cıktıGrubun adınımı değiştirsek napsak,Kasım görünümlü aceleci bebişlerin Ekim anneleri diye
Bende tedirginim bu konudaValla sorma Kasım hak getire yani bebişler aceleci cıktı
Hayırlısı olsun canımBende tedirginim bu konuda18 ekimde Kadın doğum-kardiyoloji-genel cerrahi randevularım var,genel cerrahi belirlicek doğumun nasıl olacağını biraz ve kardiyolojide etkili olucak,heyecan stres herşey aynı anda yaşıyorum
Korkma eltim 32. Hafta da dogurdu masallah kocaman bebegiDevlet hastanesindeyim hiç bi bilgi vermedi doktorlaraçılmam yok sadece bunu biliyorum onu da doktorlar kendi aralarında konuşurken duydum
Çok geçmiş olsun. Şimdi öncelikle kendini iyileşmeye ve ne kadar zor olsa da moralini yüksek tutmaya çalışacaksın. Hem senin hem bebeğin için bunu yapmalısın. Sen kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar çabuk görüşeceksiniz. Madem fotoğraf vermiyorlar şapka, eldiven vs işte bebeğin kullandığı onun kokusu sütünü arttırmana yardımcı olabilir. Bir damlası bile ona çok iyi gelecek şifa olacak güç olacak diye düşünerek sağma yap. Dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda minik de sen de toparlanırsınız canım.Kızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
ah canım neler yaşamışsın çok çok geçmiş olsun. Az çok erken doğan bütün bebeklerde sorunlar oluyor hiç büyümeyecek hiç kucağıma almayacağım, en kötüsü bu ağrılarım hiç geçmeyecek sanıyorsun ama hepsi birkaçç güne normale dönecek inşallah. kendini toparlamaya bak olan oldu bundan sonra sen ne kadar hızlı iyi olursan bebeğini de o kadar hızlı iyi edeceksin. aklımız sendeKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?