2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben yüzlü yaptırdim canim fazla fazla yeter.Yanina ikramlık olarak kız bebek doguracagim için bizde gül lokumu adettendir onu koyacağım lohusa şerbeti başka da ikram yok hastanede

Lohusa şerbetinden emin olamadım, süt için de faydalı diyorlar, bende mi götürsem bi miktar

Kızlar ben ilk doğumdan sonra korse kullanmadım bunda alayım diyorum siz neler aldınız hangi marka

Arkadaşlar aranızda çikolata kistiyle hamile kalan var mı. Buna rağmen normal doğum mu yapacaksınız yoksa sezeryan mı olacak. Kist alınacak mı acaba

Bende oradan yaptırdim . 1 ay önce sipariş vermiştim . Pazartesi kargoya verecek. Yoğun ama en uygun fiyatlı orasıydı
Evet galiba senin tavsiyenle almış olabilirim gelince bizimlede paylaşırsın çok merak ediyorum

Sefaköy medipolde y.doğan yoğun bakımı yok diye biliyorum bi araştırın isterseniz.

Deniz suyu almıştım eczaneden ama hiç işe yaramadı

Lohusa şerbetinden emin olamadım, süt için de faydalı diyorlar, bende mi götürsem bi miktar
Çok basit biseymis zaten doğuma bir hafta kala yapıp dolaba atacağım iki hafta dayaniyormus gayet yeterli bir süreç benim için o an insan kimseyi telaşlandirmak yük olmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…