2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben ilk doğumdan sonra korse kullanmadım bunda alayım diyorum siz neler aldınız hangi marka
Ben owli tercih ettim beli de destekliyor olması ayarlanabilir kemer gibi olmasından ötürü daha kullanışlı gibime geldi.yorumlari da gayet güzeldi inşallah sıfır göbek olur da bende öve öve bitiremem herkese

Burun bantları çok işe yaradı bende

Kasılma sureni takip etmen lazım düzenli araliklarla gelmeye başlarsa doğum sancisidir

Canım benim hiç giremedim yeni görüyorum durumunu inşallah biran önce hepsinin geride kaldığı günler gelir. Bebeğinin kilosu da haftası da çok güzel merak etme kısa zamanda toparlar Allah’ın izniyle. Ve ihtiyacı olan tek şey sensin sen kendini yıpratma kendine iyi bak ki oğluna faydan olsun. Süt herkeste damla damla geliyor sonrasında artıyor merak etme onun için stres yapma. Gelmezse de bebeğin beslenecek aç kalmayacak merak etme Dualarım sizinle

Kızlar eve geçtikten sonra hiç yazamadım ve giremedim üç gündür ne yaşanıyor nasıl gün bitiyor ya da başlıyor takip edemiyorum evde. Çok yoğun ve telaşlı geçiyor gerçekten çok zormuş, annem sürekli bana acıyan gözlerle bakıp Allah kolaylık versin diyor
Dünyadaki en değerli ve güzel duyguyu yaşıyorum aynı zamanda göğsümden ayırmak dahi istemiyorum bebeklerimi o kadar huzurlu ki tarifi yok bu hislere uygun kelime de yok.. Allah herkese nasip etsin
Kızlarım için her şey yolunda bugün kontrolleri vardı. Sadece ememiyorlar bir kaç sefer çekip uyuyorlar ve hastanedekilerin dediklerini yapmamıza rağmen devam ettiremiyoruz onlar kadar sıkıp ağlatamıyoruz o yüzden devam edemiyorlar. Sağıp veriyorum sürekli ve çok yıpratıcı ve uzun oluyor süreç. Çok küçükler yorma sağıp ver dedi yoğunbakım hemşiresi ben de ona uydum ve bir gecede biberona alıştılar resmen her beslemede öncesinde 5dk da olsa emziriyorum ama tahammül edemeyip ağlamaya başlıyorlar sağdığımı veriyorum sonrasında. Biraz daha toparlansınlar o zaman zorlarım diyorum ama nolcak geç mi kalırız bilmiyorum.
Öyle işte herkes iyidir inşallah

Kesinlikle doğum paketi yaptırmak çok avantajlı oldu ben de Mayıs'ta medicalparkta 9500 e doğum paketi yaptırdım 8 muayene tetkikler tahliller nst doğum emzirme eğitimi bebeğin ilk kontrolleri oda süsleme fotoğraf bayağı içeriği kabarık bir paketti. 34.haftadayim 3 muayenem kaldı sadece detaylı ultrason dahil değildi ona da %20 indirim yaptılar 680 verdim prof e

Kuzum iyi olmanıza çok sevindim Anneliğin tatlı telaşlı günlerine hoşgeldin Emme konusu o kadar hassas bir konu ki keşke bir formülü bir sihri olsa .. inşallah bir çözümü vardır tecrübeli annelerden

İyi çok şükür ozaman inşaAllah daha fazla ilerlemez bol su iç. Bebişlerimiz buyudu annesi heryerden sıkıştırıp duruyolar. Benimki de alttan vajina kasikları üstten kaburgalarımı sıkıştırıyo. Cani sağolsun doğunca bol bol intikam alınır artık

Deniz suyu almıştım eczaneden ama hiç işe yaramadı
Ben az önce dayanamadım nöbetçi eczaneye gittim burnum kuruyor uyuyamıyorum artık ilaç da kullanmak istemiyorum dedim kadın kırk yıldır bu anı beklemis gibi sana süper bir ürün vericem dedi bunu verdi Aloe Vera katkılıymiş bu gece şu şekil uyuyacağım sabaha billgi veririm alırsınız topluca

Eklentiler

• IMG_20221009_013002.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 96
Ben de şimdi deniz suyu sıktım bir de burun bantlarından yapıştırdım bekliyorum bende normalde de alerjik rinit var zaten 4 mevsim burnum akar hapşırım hamilelik de üstüne gelince hepten nefes alamaz hale geldim

Kapak dusmuyo mu acaba? Sutyene sıkistrsak bile gumusun kendi agirligindan dusmezmi ki
Gümüş kapaklar çok ağır olmuyor canım, bende aldım ikisi birlikte bile çok hafif.

A Anksiyeteli
Kuzu şimdide buna denk geldim
Terk-i diyar etmeden önce buraları atim dedim
Bende aldım, bu markayı bilmiyorum ama fiyatı çok uygunmuş. 250 ye mi ne almıştım ben bşkaç ay önce. Galiba silvernurse gibi bişeydi adı. Bu arada hayırdır terki diyar nereden çıkti hem seni salan gönderen varmmı bi sor bakalım

Nst istenir mi bilmiyorım bende haftaya gideceğim ama ben bikaç kez çektirdim bile niye nts ye almıyorlar ki sizi? Şehir hastanesinde de özelde de hepsinde istediler.

Kıyafetleri kaç derece kaç dakika yıkadınız ? Birde evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı ? Başlayayım artık çok heyecanlıyım
30 derece hassas program var canım benim makinada, onda yıkadım.

Benim de kafam karışıyor bu konuda. İlk başlarda sürekli kontrol ederiz gerekirse yaparız belki ilk on gün falan

Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
Ben 3 tane aldım biri ufak geldi iade edeceğim, bi tanede lcw den sipariş verdim indirimde, bakalım gelince deneyeceğim. Bütün kış giyeceğiz hatta seneyede lazım. Bikaç tane almak şart, herşey zamlanıyor. Bir tane atlet aldım 3 tane falan da ondna alıırm diyorum.

Benim de yandaki kemikler ağrıyor hani kalçaya dorğu olanlar var ya onlar, aniden kramp giriyor. Genişlemeden mi bilmiyorum ki. Midem yanınca soda zararlı gibi geliyor iyi miymiş mide yanmasına

Bana buna benzer şeyler yazdılar resmini atacaktım ama fırsatım olmadı bugün adını da unuttum ama bu değildi. Hamileler için kullanılan bişeydi. Yağ gibi. Bu hamilelere uygunsa hiç yoktan iyidir. Burun bantları daha iyi gekdi bana.

Prematüre olduğu için her doktor her hemşire bile farklı fikir söylüyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten iki uç fikirler ortası da yok. Kimisi saatlerce otur bi şekilde alışacak mantığında ama benim iki bebeğim var birine saatimi harcarken diğerinin şekeri düşecek ve ne içtiğini de bilemeyeceğim. Kimisi sağ ver diyor ona uydum olmadı. Ne içtiğini görmüş oluyorum tek olumlu yanı o oldu. Ama sürekli makinenin parçalarının yıkanması kurutulması sağma süreci falan çok yorucu uzun ve yıpratıcı bugün doktora gittik çok ilginç bi şekilde bi mama bi süt ver dedi herkes anne sütü verin sadece der ikiz bunlar kalorisi düşük olur sütünün miktarı çoksa bile dedi bana çok şaşırdım. Bunlar profesyonel kafalardan çıkan sesler bi de bunların ‘akraba terörü’ var telefondan yetişiyorlar..

Valla sorma Kasım hak getire yani bebişler aceleci cıktı
Çok şükür taburcu oldum akşam,4 tane serum 2 tane ciğer geliştirici vurdular önlem olarak,sancılarım ilk gittiğime göre daha iyiydi taburcu olmak istermisin evde istirahatine devam et dediler çıktım bende

Benim de yandaki kemikler ağrıyor hani kalçaya dorğu olanlar var ya onlar, aniden kramp giriyor. Genişlemeden mi bilmiyorum ki. Midem yanınca soda zararlı gibi geliyor iyi miymiş mide yanmasına
Yan kalca kemigi agrisi bende uzun suredir var canim. Ozellikle yatak sertse kacinilmaz.Yumusaksa azaliyor. Normalde sert ortopedik yatak severim ama şu donemde yumusak yatak iyi geliyo bana.

M mabel63 bebeklerin solunum sıkıntısı yaşamış mıydı ,o kadar üzgünüm ki bütün gün bakışları aklımdan gitmiyor her yerinde hortumlar nefes alamıyor yavrum nasıl olacak bilmiyorum kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…