Ben owli tercih ettim beli de destekliyor olması ayarlanabilir kemer gibi olmasından ötürü daha kullanışlı gibime geldi.yorumlari da gayet güzeldi inşallah sıfır göbek olur da bende öve öve bitiremem herkeseKızlar ben ilk doğumdan sonra korse kullanmadım bunda alayım diyorum siz neler aldınız hangi marka
Burun bantları çok işe yaradı bendeKızlar bu burun tıkanıklığı ile başım belada geceleri kesinlikle nefes alamıyorum. Deniz suyu vs hiç etki etmiyor. Dün evde iliadin damla vardı ondan sıktım ama sürekli kullanmak istemiyorum. Zararsız bir ilaç yok mudur bunun için?
Kasılma sureni takip etmen lazım düzenli araliklarla gelmeye başlarsa doğum sancisidirAnladım canım inşallah vaktinde doğar bebişler
benim hiç ağrım olmazdı ama hep sancı çıkar dün belim çok ağrıdı ve kasıklarıma karnımın alt kısmına baya sancı girdi ama sürekli, gelip giden bir ağrı değil doktoruma sordum normal hastaneye gelme dedi bugün de var ama daha az doğum sancısı olabilir mi ?
Düzenli olması önemli 200 u de geçmeli yoksa hissetmezsiniz fazlaKizlar benim nst 90 100 150 cikiyordu yuksek falan sanci vs demedi doktorum.ne olmasi gerekiyorki?
Canım benim hiç giremedim yeni görüyorum durumunu inşallah biran önce hepsinin geride kaldığı günler gelir. Bebeğinin kilosu da haftası da çok güzel merak etme kısa zamanda toparlar Allah’ın izniyle. Ve ihtiyacı olan tek şey sensin sen kendini yıpratma kendine iyi bak ki oğluna faydan olsun. Süt herkeste damla damla geliyor sonrasında artıyor merak etme onun için stres yapma. Gelmezse de bebeğin beslenecek aç kalmayacak merak etmeKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 M mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
Kesinlikle doğum paketi yaptırmak çok avantajlı oldu ben de Mayıs'ta medicalparkta 9500 e doğum paketi yaptırdım 8 muayene tetkikler tahliller nst doğum emzirme eğitimi bebeğin ilk kontrolleri oda süsleme fotoğraf bayağı içeriği kabarık bir paketti. 34.haftadayim 3 muayenem kaldıBen en başta doğum paketi almıştım sanırım 12.500'du. Ayrıntılı usg hariç 10 muayene, tüm tahlil nstler ve tabi doğum dahil bir gece yatışlı. Serklaj olmam gerekince onu ayrı ödedik ama piyasaya göre epey cüzi vermiştik 3.500 tl idi.
Yalnız benim riskli gebelik olunca çok muayene harcadık. Sanırım iki hakkım kaldı. Sağlık olsun tabi önemli değil yetmezse öderiz. zaten şuan ki piyasaya göre epey uyguna gelmiş sanki. Fiyatlar uçmuş :/
Kuzum iyi olmanıza çok sevindimKızlar eve geçtikten sonra hiç yazamadım ve giremedim üç gündür ne yaşanıyor nasıl gün bitiyor ya da başlıyor takip edemiyorum evde. Çok yoğun ve telaşlı geçiyor gerçekten çok zormuş, annem sürekli bana acıyan gözlerle bakıp Allah kolaylık versin diyor
Dünyadaki en değerli ve güzel duyguyu yaşıyorum aynı zamanda göğsümden ayırmak dahi istemiyorum bebeklerimi o kadar huzurlu ki tarifi yok bu hislere uygun kelime de yok.. Allah herkese nasip etsin
Kızlarım için her şey yolunda bugün kontrolleri vardı. Sadece ememiyorlar bir kaç sefer çekip uyuyorlar ve hastanedekilerin dediklerini yapmamıza rağmen devam ettiremiyoruz onlar kadar sıkıp ağlatamıyoruz o yüzden devam edemiyorlar. Sağıp veriyorum sürekli ve çok yıpratıcı ve uzun oluyor süreç. Çok küçükler yorma sağıp ver dedi yoğunbakım hemşiresi ben de ona uydum ve bir gecede biberona alıştılar resmenher beslemede öncesinde 5dk da olsa emziriyorum ama tahammül edemeyip ağlamaya başlıyorlar sağdığımı veriyorum sonrasında. Biraz daha toparlansınlar o zaman zorlarım diyorum ama nolcak geç mi kalırız bilmiyorum.
Öyle işte herkes iyidir inşallah
İyi çok şükür ozaman inşaAllah daha fazla ilerlemez bol su iç. Bebişlerimiz buyudu annesi heryerden sıkıştırıp duruyolar. Benimki de alttan vajina kasikları üstten kaburgalarımı sıkıştırıyo. Cani sağolsun doğunca bol bol intikam alınır artıkKontrolden yeni geldim düzensiz sancı var o da normal bu haftada dedi.
Çok teşekkür ederim.Özellkle bebek ayağını mı getiriyor bazen napıyor bilmiyorum yada toplanıykr oraya nefesimi kesiyor. O an ter döküyorum kriz geçiriyorum resmen. Öyle bi sancı giriyor ki sıpayı dürtüyorum çekilmiyor daşimdilik doğum sancısı değilmiş benimkiler düzensiz sancıymış çok şükür. Böbrek ağrısı aurı sancı ayrı son 3 4 gündür nasıl bitecek bu hamilelik diye düşünüyorum.
Ben az önce dayanamadım nöbetçi eczaneye gittim burnum kuruyor uyuyamıyorum artık ilaç da kullanmak istemiyorum dedim kadın kırk yıldır bu anı beklemis gibi sana süper bir ürün vericem dedi bunu verdi Aloe Vera katkılıymiş bu gece şu şekil uyuyacağım sabaha billgi veririm alırsınız toplucaDeniz suyu almıştım eczaneden ama hiç işe yaramadı
Ben de şimdi deniz suyu sıktım bir de burun bantlarından yapıştırdım bekliyorumBen az önce dayanamadım nöbetçi eczaneye gittim burnum kuruyor uyuyamıyorum artık ilaç da kullanmak istemiyorum dedim kadın kırk yıldır bu anı beklemis gibi sana süper bir ürün vericem dedi bunu verdi Aloe Vera katkılıymiş bu gece şu şekil uyuyacağım sabaha billgi veririm alırsınız topluca
Gümüş kapaklar çok ağır olmuyor canım, bende aldım ikisi birlikte bile çok hafif.Kapak dusmuyo mu acaba? Sutyene sıkistrsak bile gumusun kendi agirligindan dusmezmi ki
Bende aldım, bu markayı bilmiyorum ama fiyatı çok uygunmuş. 250 ye mi ne almıştım ben bşkaç ay önce. Galiba silvernurse gibi bişeydi adı. Bu arada hayırdır terki diyar nereden çıkti hem seni salan gönderen varmmı bi sor bakalım
Nst istenir mi bilmiyorım bende haftaya gideceğim ama ben bikaç kez çektirdim bile niye nts ye almıyorlar ki sizi? Şehir hastanesinde de özelde de hepsinde istediler.Kuzu raporu yazdı nst de istemedi benim doktorhatta ne zaman nstye sokmaya başlarsınız dedim meraktan. Sen oraları düşünme biz gerekince sokucaz dedi tersledi ahahahabenim doktor gereksiz bulduğu soruları bazen tersliyor da ama rapordan önce sokması gerektiğini hiç bilmiyordum.
30 derece hassas program var canım benim makinada, onda yıkadım.Kıyafetleri kaç derece kaç dakika yıkadınız ? Birde evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı ? Başlayayım artık çok heyecanlıyım
Benim de kafam karışıyor bu konuda. İlk başlarda sürekli kontrol ederiz gerekirse yaparız belki ilk on gün falanÇok fazla farklı yorum ve görüş varyenidoğan döneminde tıkanıklık olsa da olmasa da mutlaka temizlenecek diyen var, burun aspiratörlerden yenidoğan döneminde uzak durun serum fizyolojik yeter diyen var, serum fizyolojik için de sadece tıkanıklıkta kullanılacak ya da her gün mutlak kullanılacak diyen var.
Açıkçası kafamın karışık olduğu bir konu.
Ben 3 tane aldım biri ufak geldi iade edeceğim, bi tanede lcw den sipariş verdim indirimde, bakalım gelince deneyeceğim. Bütün kış giyeceğiz hatta seneyede lazım. Bikaç tane almak şart, herşey zamlanıyor. Bir tane atlet aldım 3 tane falan da ondna alıırm diyorum.Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
Benim de yandaki kemikler ağrıyor hani kalçaya dorğu olanlar var ya onlar, aniden kramp giriyor. Genişlemeden mi bilmiyorum ki. Midem yanınca soda zararlı gibi geliyor iyi miymiş mide yanmasınaMagnezyum sinir sıkışması için değil miydi. Ben kullanıyorum aslında soda içiyorum mide yanması da yaşamaya başladığım için unutmak ya da içmemek mümkün olmuyor. Gün de 2 tane bile içtiğim oluyor. Kalsiyum ve D vitamini de kullanıyorum. Yataktan mı ağrıyor ki. Hayatımı sorguluyorum şu an
Ben az önce dayanamadım nöbetçi eczaneye gittim burnum kuruyor uyuyamıyorum artık ilaç da kullanmak istemiyorum dedim kadın kırk yıldır bu anı beklemis gibi sana süper bir ürün vericem dedi bunu verdi Aloe Vera katkılıymiş bu gece şu şekil uyuyacağım sabaha billgi veririm alırsınız topluca
Bana buna benzer şeyler yazdılar resmini atacaktım ama fırsatım olmadı bugün adını da unuttum ama bu değildi. Hamileler için kullanılan bişeydi. Yağ gibi. Bu hamilelere uygunsa hiç yoktan iyidir. Burun bantları daha iyi gekdi bana.Ben de şimdi deniz suyu sıktım bir de burun bantlarından yapıştırdım bekliyorumbende normalde de alerjik rinit var zaten 4 mevsim burnum akar hapşırım hamilelik de üstüne gelince hepten nefes alamaz hale geldim
Prematüre olduğu için her doktor her hemşire bile farklı fikir söylüyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten iki uç fikirler ortası da yok. Kimisi saatlerce otur bi şekilde alışacak mantığında ama benim iki bebeğim var birine saatimi harcarken diğerinin şekeri düşecek ve ne içtiğini de bilemeyeceğim. Kimisi sağ ver diyor ona uydum olmadı. Ne içtiğini görmüş oluyorum tek olumlu yanı o oldu. Ama sürekli makinenin parçalarının yıkanması kurutulması sağma süreci falan çok yorucu uzun ve yıpratıcıKuzum iyi olmanıza çok sevindimAnneliğin tatlı telaşlı günlerine hoşgeldin Emme konusu o kadar hassas bir konu ki keşke bir formülü bir sihri olsa .. inşallah bir çözümü vardır tecrübeli annelerden
Valla sorma Kasım hak getire yani bebişler aceleci cıktı
Çok şükür taburcu oldum akşam,4 tane serum 2 tane ciğer geliştirici vurdular önlem olarak,sancılarım ilk gittiğime göre daha iyiydi taburcu olmak istermisin evde istirahatine devam et dediler çıktım bendeCanım benim ilk hamileliğimde 34. Haftada düzenli kasılmalarım ve 2 santim açıklığım vardı. 4 gün hastanede kaldım ve sonra 39+5 te doğum yaptım yani eğer başka bir sorun yoksa durdurabilirler inşallah
Yan kalca kemigi agrisi bende uzun suredir var canim. Ozellikle yatak sertse kacinilmaz.Yumusaksa azaliyor. Normalde sert ortopedik yatak severim ama şu donemde yumusak yatak iyi geliyo bana.Benim de yandaki kemikler ağrıyor hani kalçaya dorğu olanlar var ya onlar, aniden kramp giriyor. Genişlemeden mi bilmiyorum ki. Midem yanınca soda zararlı gibi geliyor iyi miymiş mide yanmasına
M mabel63 bebeklerin solunum sıkıntısı yaşamış mıydı ,o kadar üzgünüm ki bütün gün bakışları aklımdan gitmiyor her yerinde hortumlar nefes alamıyor yavrum nasıl olacak bilmiyorum kahroluyorumKızlar eve geçtikten sonra hiç yazamadım ve giremedim üç gündür ne yaşanıyor nasıl gün bitiyor ya da başlıyor takip edemiyorum evde. Çok yoğun ve telaşlı geçiyor gerçekten çok zormuş, annem sürekli bana acıyan gözlerle bakıp Allah kolaylık versin diyor
Dünyadaki en değerli ve güzel duyguyu yaşıyorum aynı zamanda göğsümden ayırmak dahi istemiyorum bebeklerimi o kadar huzurlu ki tarifi yok bu hislere uygun kelime de yok.. Allah herkese nasip etsin
Kızlarım için her şey yolunda bugün kontrolleri vardı. Sadece ememiyorlar bir kaç sefer çekip uyuyorlar ve hastanedekilerin dediklerini yapmamıza rağmen devam ettiremiyoruz onlar kadar sıkıp ağlatamıyoruz o yüzden devam edemiyorlar. Sağıp veriyorum sürekli ve çok yıpratıcı ve uzun oluyor süreç. Çok küçükler yorma sağıp ver dedi yoğunbakım hemşiresi ben de ona uydum ve bir gecede biberona alıştılar resmenher beslemede öncesinde 5dk da olsa emziriyorum ama tahammül edemeyip ağlamaya başlıyorlar sağdığımı veriyorum sonrasında. Biraz daha toparlansınlar o zaman zorlarım diyorum ama nolcak geç mi kalırız bilmiyorum.
Öyle işte herkes iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?