2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hastane çantası için kaç tane bez koydunuz ? Ben 25 tane koydum çok mu olmuş

Kızlaaar sanırım çikolata yaptırmak için geç kaldım ama yaptıranlar nerden yaptırdı acaba?

Aa neden ben de yaptırmadım? Geç mi kaldık. Ben de bilmiyorum nereden yaptıracağımı

Moli cikatadab yaptirdim ben kargoda suan 5 is gununde falan teslim ediyorlar

Canim trendyoldan sipariş verdim 3 günde geliyor görsel ekliyorum tadı çok güzel üstelik pelit marka çikolatahttps://ty.gl/xzt58jc836

Bende ordan yaptırdım çok hızlı geldi

Kızlar kaçtı yaptırmak lazım? 50’li 70’li az geldi sanki bana, arkadaş çevresi, iş çevresi vs de olsa, sanki 100’ün üstü mü olmalı? Ne dersiniz?

Kızlar ya bu haftalarda doktor ve hastane değiştirmem çok mu salakça olur sizce? Hastanemin (memorial) normal doğum fiyatı 22bin sezeryan 28 bin. Benim doğum sigortam ise 18 bin karşılıyor yani normal doğum yapsam da üstüne kesin para ödicem, medicalparkı aradım normal doğum 9 bin sezeryan 12 bin diyor. Yani ekstra bir müdahale olsa onu bile karşılıyor sigortam. Başta zor bir hamilelik geçirdiğim için memorial tercih etmiştim ama çok uzun zamandır bir sorun sıkıntım yok ve memorial ın bana ekstra bir müdahalesi yok. Bebeğimle ilgili bütün test ve tetkikler de normal çıktı zamanında. Zaten tüp bebekle hamile kalmış bir anneyim. Yani önden 2 kez tüp bebek masrafı yaptım. Şimdi bir de doğumla birlikte 10 bin lira harcamak istemedim açıkçası. Bu haftalarda böyle bir değişiklik yapsam saçma mı olur? Ya da gidicem doktor beni kabul eder mi acaba ne dersiniz ? Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım

Kuzu bir haftadır uykular bana da haram oldu, akşam 8 gibi başlayan burun tıkanıklığı gece ağzımla nefes alarak sabahı zor etmemle geçiyor. ben de çözüm yolu bulamadım
Anca burun damlaları açıyor ama onlar da sakıncalı nefes alamamak gerçekten çok zor uyku kalitem çok kötü oldu

İçim rahatladı bugün bakıp karar vereyim yarın ya da pazartesi sipariş veririm ben de hediyelik yaptırdınız mı peki?

Anca burun damlaları açıyor ama onlar da sakıncalı nefes alamamak gerçekten çok zor uyku kalitem çok kötü oldu
Hamileliğin son haftalarına doğru oluyor muş burun tıkanıklığı sebebi hormanlar ve yükselen bişeyler dedi doktorum ama ben çözümü dinlemişim sadece. Bu eczanelerde serumlar yok mu tuzlu su yani. Şırınga ile ondan sıkıp açabilirsin dedi. İşe yarıyor geçici olsada.

Kasım anneleri 33. hafta bitti ama ben hala nerede doğum yapcam karar veremedim
Medipol Sefaköy,Çam Sakura da doğum yapacak olan var mı?
Bir de benim bobregime genişleme var ikinci evre.Normal doğum istiyorum o kadar kararsızım ki.Normalde Avcılar hospitalda takipteyim ama doktor sezeryan yanlısı gibi.Kafam çok karıştı.

Çok üzüldüm rabbim ikinizi de sağlıklı sıhhatli güle oynaya evinize dönmemizi nasip etsin İnşallah tez zamanda bebeciğine kavuşursun

İstanbul’daki arkadaşlarım çam sakura da oldular herkes birbirine önermişlerdi beğeniyorlar yani.

Kızlar ya Bebek Hediyelik Çikolata yaptırcamda Kaliteli çikolatası olan güvenilir bildiğiniz bi site var mı?

Kızlar ya Bebek Hediyelik Çikolata yaptırcamda Kaliteli çikolatası olan güvenilir bildiğiniz bi site var mı?
Herkes marka olarak hacı Şerif i övdü 2 günde denizliden Antep e kargo geldi erken davrandım ben sanırım eşim öyle dedi de neyse..
Lohusa şerbeti VS içinde olan paketi aldım
Şimdi de cam sebil bakıyorum ne kdr pahalı ya
200 e Bi dükkanda buldum ordan alırım yarın inş :)

Peki normal mi olmuşlardı onlar? Ben kanunide ilk doğumu yaptım orada gördüklerimden sonra tedirgin oluyorum çam sakura ile ilgili
Canim cam sakuraya gidiyorum bende arkadaşlarım normal ve sezeryan yaptılar hepsi çok memnunlar bende perinatoloji takipliyim çok memnunum

Canim ben cam sakurada doğum yapacağım özele gidiyordum plesenta previa olduğumu görünce onlarda pek takip etme yanlısı olmadılar özeller risk almak istemiyor açıkçası cam sakurada arkadaşlar doğum yaptı sezeryan ve normal hepsi çok memnun kaldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…