Aynı benim eşimde diyor yok dedim inanmamKizlar ben de hayatimda ilk defa horlamaya basladim
Baslamisim yani esim oyle diyor :)))
https://ty.gl/vgi46grd1z ben buradan yaptırdım. 1 hafta olmadan geldi çok güzelKızlaaar sanırım çikolata yaptırmak için geç kaldım ama yaptıranlar nerden yaptırdı acaba?
Kızlaaar sanırım çikolata yaptırmak için geç kaldım ama yaptıranlar nerden yaptırdı acaba?
Aa neden ben de yaptırmadım? Geç mi kaldık. Ben de bilmiyorum nereden yaptıracağımı
Moli cikatadab yaptirdim ben kargoda suan 5 is gununde falan teslim ediyorlar
Canim trendyoldan sipariş verdim 3 günde geliyor görsel ekliyorum tadı çok güzel üstelik pelit marka çikolatahttps://ty.gl/xzt58jc836
Bende ordan yaptırdım çok hızlı geldi
Çok sağ ol canım bakayım hemenCanim trendyoldan sipariş verdim 3 günde geliyor görsel ekliyorum tadı çok güzel üstelik pelit marka çikolatahttps://ty.gl/xzt58jc836
Anca burun damlaları açıyor ama onlar da sakıncalıKuzu bir haftadır uykular bana da haram oldu, akşam 8 gibi başlayan burun tıkanıklığı gece ağzımla nefes alarak sabahı zor etmemle geçiyor. ben de çözüm yolu bulamadım
tiktok ta fln videolar varya “ hep seksi bir hamile olacagimi dusunmustum” gibisinden sonra herkes gri pijama ve abur cubur tabagi ile tv karsisindaYa bugunleri de gorcekmisiz demekki
İçim rahatladı bugün bakıp karar vereyim yarın ya da pazartesi sipariş veririm ben deAA hayır neden geç kalasın ki? İnstagram hesaplarına bakma sen. Benim görüştüğüm hacı Şerif “biz ani durumlarda da yetiştiririz ama siz önceden söylerseniz hazır etmiş oluruz, fark etmez” demişti. Eğer instagram va gibi yerlerden sipariş ile iş yapanlardan isteyeceksen belki uzun sürebilir ama zaten bu işi yapan yerler daha hızlı yapıyor. Stres olma, ben de daha söylemedim
Hamileliğin son haftalarına doğru oluyor muş burun tıkanıklığı sebebi hormanlar ve yükselen bişeyler dedi doktorum ama ben çözümü dinlemişim sadece. Bu eczanelerde serumlar yok mu tuzlu su yani. Şırınga ile ondan sıkıp açabilirsin dedi. İşe yarıyor geçici olsada.Anca burun damlaları açıyor ama onlar da sakıncalınefes alamamak gerçekten çok zor uyku kalitem çok kötü oldu
Çok üzüldümKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
İstanbul’daki arkadaşlarım çam sakura da oldular herkes birbirine önermişlerdi beğeniyorlar yani.Kasım anneleri 33. hafta bitti ama ben hala nerede doğum yapcam karar veremedim
Medipol Sefaköy,Çam Sakura da doğum yapacak olan var mı?
Bir de benim bobregime genişleme var ikinci evre.Normal doğum istiyorum o kadar kararsızım ki.Normalde Avcılar hospitalda takipteyim ama doktor sezeryan yanlısı gibi.Kafam çok karıştı.
Peki normal mi olmuşlardı onlar? Ben kanunide ilk doğumu yaptım orada gördüklerimden sonra tedirgin oluyorum çam sakura ile ilgiliİstanbul’daki arkadaşlarım çam sakura da oldular herkes birbirine önermişlerdi beğeniyorlar yani.
Herkes marka olarak hacı Şerif i övdü 2 günde denizliden Antep e kargo geldi erken davrandım ben sanırım eşim öyle dedi de neyse..Kızlar ya Bebek Hediyelik Çikolata yaptırcamda Kaliteli çikolatası olan güvenilir bildiğiniz bi site var mı?
Ay bende öyleyim yaa agzim açık uyumaktan kapatincada bogulcam gibi hayırlısıyla bı doğurup rahat uyusaydik tabi bebisler izin verirse bu kezdeben son bir aydir surekli agzimin suyu yastiga akmis bir sekilde buluyorum kendimi
50 li yaptırdım ben canim istersen fazla yaptırabilirsin tabikiKızlar kaçtı yaptırmak lazım? 50’li 70’li az geldi sanki bana, arkadaş çevresi, iş çevresi vs de olsa, sanki 100’ün üstü mü olmalı? Ne dersiniz?
Canim cam sakuraya gidiyorum bende arkadaşlarım normal ve sezeryan yaptılar hepsi çok memnunlar bende perinatoloji takipliyim çok memnunumPeki normal mi olmuşlardı onlar? Ben kanunide ilk doğumu yaptım orada gördüklerimden sonra tedirgin oluyorum çam sakura ile ilgili
Canim ben cam sakurada doğum yapacağım özele gidiyordum plesenta previa olduğumu görünce onlarda pek takip etme yanlısı olmadılar özeller risk almak istemiyor açıkçası cam sakurada arkadaşlar doğum yaptı sezeryan ve normal hepsi çok memnun kaldilarKasım anneleri 33. hafta bitti ama ben hala nerede doğum yapcam karar veremedim
Medipol Sefaköy,Çam Sakura da doğum yapacak olan var mı?
Bir de benim bobregime genişleme var ikinci evre.Normal doğum istiyorum o kadar kararsızım ki.Normalde Avcılar hospitalda takipteyim ama doktor sezeryan yanlısı gibi.Kafam çok karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?