2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kontrolüm ne zaman canım. İhmal etme istersen erken gidebiliyorsa bi doktora git her şeyin yolunda gittiğinden emin ol bence
Kontrolden yeni geldim düzensiz sancı var o da normal bu haftada dedi.
Benim ikinci hamileliğimde vardı çok ilerlemişti iki bobrektede vardı ne çektim yaa. Doğum sancilarim başlamıştı hastahaneye yatmistim çok şükür durdurmuşlardı. Çok çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.Özellkle bebek ayağını mı getiriyor bazen napıyor bilmiyorum yada toplanıykr oraya nefesimi kesiyor. O an ter döküyorum kriz geçiriyorum resmen. Öyle bi sancı giriyor ki sıpayı dürtüyorum çekilmiyor da şimdilik doğum sancısı değilmiş benimkiler düzensiz sancıymış çok şükür. Böbrek ağrısı aurı sancı ayrı son 3 4 gündür nasıl bitecek bu hamilelik diye düşünüyorum.

Bunlar bana hiç etki etmiyor eşim diyor evde ejderha besliyoruz bi de kulağının dibinde ejderha gibi sesler çıkarıyormuşum
ay cok guldum. cunku basima geldi. bir gece kalktim esim yanimda degil, salonda yazik kivrilmis. sagima donup yatmisim ve kulagina kulagina ejderha sesleri cikarmisim cok yakindan. gariban da kacmak zorunda kalmis

Guven varsa yeni doktorla aranizda olmaz bence. Ama tabii guven olusmasi muhim. Acibadem'den fiyat aldiniz mi?

Ben büyük boy valize hazırladım süs falan yok da eşim de ve bende hastane fobisi var(hastanede çalışmış biriyim )Orta ve kabin boy valizlerim kumaştı bir tek büyük boy Polikarbondu o yüzden onu tercih ettim dolduğu için değil. Hemşireler dalga geçmese bari

Kızlar kaçtı yaptırmak lazım? 50’li 70’li az geldi sanki bana, arkadaş çevresi, iş çevresi vs de olsa, sanki 100’ün üstü mü olmalı? Ne dersiniz?
Ben yüzlü yaptırdim canim fazla fazla yeter.Yanina ikramlık olarak kız bebek doguracagim için bizde gül lokumu adettendir onu koyacağım lohusa şerbeti başka da ikram yok hastanede

Sağol canım bende bi inceeleym umarım gönlüme göre hediyelik bulabiirim.İnstagramı mı var yoksa kendi sitesinden mi alınıyor ?

Sağol canım bende bi inceeleym umarım gönlüme göre hediyelik bulabiirim.İnstagramı mı var yoksa kendi sitesinden mi alınıyor ?
Ben kendi sitesinden aldım havale yaptım ama kapıda ödeme ve kredi kartı seçenekleri de vardı diye hatırlıyorum

Ben bu siteye dosya ekle diyorum foto ekleyemiyorum neden acaba

İçim rahatladı bugün bakıp karar vereyim yarın ya da pazartesi sipariş veririm ben de hediyelik yaptırdınız mı peki?
Bende çok kararsız kaldım ,dünden beri hediyelik bakıyorum. Beğendiklerinin linklerini bana da atabilir misin

Ben medipolde doğum yapacağım canım, ama henüz fiyatı konuşmamışız bir sonraki kontrolümde kararlaştırıcaz.

Bir arkadaş daha yaptırmıştı buradan, instagramda renklimakromeler sayfasından yaptırıyorum ben hediyelikleri. Siparişleri çok yoğunmuş ama bir ayı bulabiliyor o yüzden şimdi yaptıracakların ki yetişmez, benimkide henüz gelmedi 20sinde gelecek. Çikolata ben yaptırmayacağım, kapı süsünüde kendim yaptım zaten

Guven varsa yeni doktorla aranizda olmaz bence. Ama tabii guven olusmasi muhim. Acibadem'den fiyat aldiniz mi?
Acıbadem den almadım. Memorial ve acıbadem benzer segmentlerde zaten. Birbirine yakındır fiyatları aşağı yukarı. Memorialda takip edildiğim için oraya sordum bir de nispeten daha uygun fiyatlı olucanı düşündüğüm ve evime yakın olan medicalparka sordum.

Bende oradan yaptırdim . 1 ay önce sipariş vermiştim . Pazartesi kargoya verecek. Yoğun ama en uygun fiyatlı orasıydı

Kızlar şu kitabı almayı düşünenler varsa e bebekte 100 liraydı, normalde 200 tl falan ikinciye de yüzde 50 indirim vardı oyuncaklar da dahil

Eklentiler

• 4DD133B7-C32E-410B-B2A8-DF24DE2CB2CB.webp
    138,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…