Kontrolden yeni geldim düzensiz sancı var o da normal bu haftada dedi.Kontrolüm ne zaman canım. İhmal etme istersen erken gidebiliyorsa bi doktora git her şeyin yolunda gittiğinden emin ol bence
Çok teşekkür ederim.Özellkle bebek ayağını mı getiriyor bazen napıyor bilmiyorum yada toplanıykr oraya nefesimi kesiyor. O an ter döküyorum kriz geçiriyorum resmen. Öyle bi sancı giriyor ki sıpayı dürtüyorum çekilmiyor daBenim ikinci hamileliğimde vardı çok ilerlemişti iki bobrektede vardı ne çektim yaa. Doğum sancilarim başlamıştı hastahaneye yatmistim çok şükür durdurmuşlardı. Çok çok geçmiş olsun
ay cok guldum.Bunlar bana hiç etki etmiyoreşim diyor evde ejderha besliyoruz bi de kulağının dibinde ejderha gibi sesler çıkarıyormuşum
aramiza hosgeldin o zamanKizlar ben de hayatimda ilk defa horlamaya basladim
Baslamisim yani esim oyle diyor :)))
Guven varsa yeni doktorla aranizda olmaz bence. Ama tabii guven olusmasi muhim. Acibadem'den fiyat aldiniz mi?Kızlar ya bu haftalarda doktor ve hastane değiştirmem çok mu salakça olur sizce? Hastanemin (memorial) normal doğum fiyatı 22bin sezeryan 28 bin. Benim doğum sigortam ise 18 bin karşılıyor yani normal doğum yapsam da üstüne kesin para ödicem, medicalparkı aradım normal doğum 9 bin sezeryan 12 bin diyor. Yani ekstra bir müdahale olsa onu bile karşılıyor sigortam. Başta zor bir hamilelik geçirdiğim için memorial tercih etmiştim ama çok uzun zamandır bir sorun sıkıntım yok ve memorial ın bana ekstra bir müdahalesi yok. Bebeğimle ilgili bütün test ve tetkikler de normal çıktı zamanında. Zaten tüp bebekle hamile kalmış bir anneyim. Yani önden 2 kez tüp bebek masrafı yaptım. Şimdi bir de doğumla birlikte 10 bin lira harcamak istemedim açıkçası. Bu haftalarda böyle bir değişiklik yapsam saçma mı olur? Ya da gidicem doktor beni kabul eder mi acaba ne dersiniz ? Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım
Ben büyük boy valize hazırladımNe diyorsun, ben de eklesem mi acaba 5 tane daha
Çok güzelmiş yalnız modeli de, sevibebenin zaten kullanışlıdır diye düşünüyorum. Güle güle kullanın ben de alıcam ya iyi kötü bir tane artık netim
Sizin ağzınız neler diyor, bebenin bezini az mı koymuşum o zaman ben ahahahaha
Orta boy valiz hazırlamıştım daha kapı süsü falan gelmeden zor kapanır hale geldi
Sizler hangi boy valizle hazırlık yaptınız bende mi bir tuhaflık var acaba
Ben yüzlü yaptırdim canim fazla fazla yeter.Yanina ikramlık olarak kız bebek doguracagim için bizde gül lokumu adettendir onu koyacağım lohusa şerbeti başka da ikram yok hastanedeKızlar kaçtı yaptırmak lazım? 50’li 70’li az geldi sanki bana, arkadaş çevresi, iş çevresi vs de olsa, sanki 100’ün üstü mü olmalı? Ne dersiniz?
Sağol canım bende bi inceeleym umarım gönlüme göre hediyelik bulabiirim.İnstagramı mı var yoksa kendi sitesinden mi alınıyor ?Herkes marka olarak hacı Şerif i övdü 2 günde denizliden Antep e kargo geldi erken davrandım ben sanırım eşim öyle dedi de neyse..
Lohusa şerbeti VS içinde olan paketi aldım
Şimdi de cam sebil bakıyorum ne kdr pahalı ya
200 e Bi dükkanda buldum ordan alırım yarın inş :)
Ben kendi sitesinden aldım havale yaptım ama kapıda ödeme ve kredi kartı seçenekleri de vardı diye hatırlıyorumSağol canım bende bi inceeleym umarım gönlüme göre hediyelik bulabiirim.İnstagramı mı var yoksa kendi sitesinden mi alınıyor ?
Bende çok kararsız kaldım ,dünden beri hediyelik bakıyorum. Beğendiklerinin linklerini bana da atabilir misinİçim rahatladı bugün bakıp karar vereyim yarın ya da pazartesi sipariş veririm ben dehediyelik yaptırdınız mı peki?
Ben medipolde doğum yapacağım canım, ama henüz fiyatı konuşmamışızKasım anneleri 33. hafta bitti ama ben hala nerede doğum yapcam karar veremedim
Medipol Sefaköy,Çam Sakura da doğum yapacak olan var mı?
Bir de benim bobregime genişleme var ikinci evre.Normal doğum istiyorum o kadar kararsızım ki.Normalde Avcılar hospitalda takipteyim ama doktor sezeryan yanlısı gibi.Kafam çok karıştı.
Doktorunuz kim ?Tülay Yorulmaz mı?Ben medipolde doğum yapacağım canım, ama henüz fiyatı konuşmamışızbir sonraki kontrolümde kararlaştırıcaz.
Canım sen Ankara da değil miydin liva da yaptırKızlar ya Bebek Hediyelik Çikolata yaptırcamda Kaliteli çikolatası olan güvenilir bildiğiniz bi site var mı?
Hayır, Mürvet Hakyemez. O hangi medipolde ben başakşehirdekine gidiyorum.Doktorunuz kim ?Tülay Yorulmaz mı?
Sefaköy MedipolHayır, Mürvet Hakyemez. O hangi medipolde ben başakşehirdekine gidiyorum.
Fiyat konuştunuz mu?Sefaköy Medipol
Acıbadem den almadım. Memorial ve acıbadem benzer segmentlerde zaten. Birbirine yakındır fiyatları aşağı yukarı. Memorialda takip edildiğim için oraya sordum bir de nispeten daha uygun fiyatlı olucanı düşündüğüm ve evime yakın olan medicalparka sordum.Guven varsa yeni doktorla aranizda olmaz bence. Ama tabii guven olusmasi muhim. Acibadem'den fiyat aldiniz mi?
Bende oradan yaptırdim . 1 ay önce sipariş vermiştim . Pazartesi kargoya verecek. Yoğun ama en uygun fiyatlı orasıydıBir arkadaş daha yaptırmıştı buradan, instagramda renklimakromeler sayfasından yaptırıyorum ben hediyelikleri. Siparişleri çok yoğunmuş ama bir ayı bulabiliyor o yüzden şimdi yaptıracakların ki yetişmez, benimkide henüz gelmedi 20sinde gelecek. Çikolata ben yaptırmayacağım, kapı süsünüde kendim yaptım zaten
Onu da yaptırmadımİçim rahatladı bugün bakıp karar vereyim yarın ya da pazartesi sipariş veririm ben dehediyelik yaptırdınız mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?