2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayy sağol canım ben de doğumun ertesi günü ölçüp alayım Mochi süt toplayıcıyı da aldım onu da civil indiriminden çok uyguna almıştım. Lansinoh manuel de oğlumda çok işe yaradı diye tekrar aldım oysa daha geçen seneye kadar evdeydi pompa taşınırken attım Planım lansinohla bi göğsü boşaltırken diğer göğüse de moschi koyup akan sütü toplamak. Öyle çok sütüm olacak düşün

Reflü yatağına gelince ben de kararsızım bebeklerin durumuna göre alıcam. İnternet çağındayız 1 günde elimizde olur nasılsa. Bazı şeyler bebeklerin ihtiyacına göre almaya karar verdim. Gümüş kapak, sıcak göğüs kompresleri filan hepsini arkadaşlarım baby showerda almıştı. Gümüş kapağı bikaç gündür birkaç saat kullanıyorum doğum yakın diye gerçekten baya yumuşatıyor S Sntr

Ben hastane değişikliğini özel sağlık sigortam sebebiyle çok kritik bir süreçte yaptım.ikili taramalar,fetal DNA lar vs vs.en kritik dört haftaydi benim için.Hastane içinde de 2 doktor değiştirdim hatta enerjim tutmadı ilk gittigimle.Bu haftalar da ilk haftalar kadar doktorunla çok sık gorustugun için hakkında iki muayene de fikir sahibi oluyorsun gördüğüm kadarıyla doğuma da var biraz.Bence giidp muayene olup ortam koklamanda fayda var uygun olan hastaneyi.Aklina yatarsa birakirsin bu doktoru yatmassa da aynen burdan devam edersin

Benim de yandaki kemikler ağrıyor hani kalçaya dorğu olanlar var ya onlar, aniden kramp giriyor. Genişlemeden mi bilmiyorum ki. Midem yanınca soda zararlı gibi geliyor iyi miymiş mide yanmasına
Evet maden suyu çok iyi geliyor her mide yanmamda içmiyorum ama gün içinde öğle ya da akşam içiyorum. Sakız aşırı aşırı rahatlatıyor. Şekerli olan değil bana falım sakız çok iyi geldi sakız çiğnemeyi de hiç sevmezdim bi deneyin isterseniz yemekten sonra rahatlatıyor

Ay iki manuel mi aldın maşallah taşsin dökülmesin sütlerin Öyle sütun
Olacak tabiiiiii ne sandın sınırsız süt hizmeti bir müddet Hep bişey lazım olunca öyle oluyor.Ya atıyoruz ya satıyoruz bu da sanırım murphy kanunu gerçekciligi

Hayır canım. 6gün öncesinde vurulmuştu ciğer geliştirici ve o hafta boyunca kasılma yaşadığım için doktor ciğerleri gelişmiş doğacaklar kasılmaların da öyle bir etkisi oluyor demişti öyle de oldu.
Senin acil alındı yanlış anlamadıysam o yüzden yaşamış olabilir yoksa hafta olarak da kilo olarak da daha büyük bebeğin. Bir kaç gün içinde çıkar hepsi o aletlerin inşallah dualarım bütün yoğunbakım anneleriyle bebeği ne durumda olursa olsun hepsi aynı şeyi hissediyor hepsi aynı çaresizliği yaşıyor. Malesef seni çok iyi anlıyorum

İşte bende bundan almıyorum ama almadıkça kendimi sucluyorum böyle saçma bir döngüye girdim var mı benim gibisi diye merak ettim de iyi bari varmış

İnşallah canım çok teşekkür ederim
bütün ciddiyetimle yazdıklarını okurken son anda güldürdün beni ciddi olamazsın gösterdin mi bazı insanların yaşama amacı yok sanki

İşte bende bundan almıyorum ama almadıkça kendimi sucluyorum böyle saçma bir döngüye girdim var mı benim gibisi diye merak ettim de iyi bari varmış
Var var hala aklımda kaldı mesela gün icinde salondayken nerde uyutsam diye düşünüyorum ama ana kucağına koyarım sanırım uyuması için

Ben son haftamda doktor değiştirdim ve onun sayesinde bebeklerim hayatta Allah’a şükür. Senin sebebin çok başka ama Bahsettiğin ücret az değil bence değiştir.

Bende 33 den sonra değiştirdi canım hastane şartları daha iyi olsun diye. Çok da memnunum ama bi önceki doktora ne diyeceğimi düşünüyorum

İlk 3ay gerekli bir şey çünkü azıcık fazla süt içse ağzına geliyor risk almaya gerek yok aklın kalmamış oluyor boğulur mu falan diye bence al. Ve yan taraflarında sınırları var bebek küçük bir alanda uyumalı kendini anne karnında hissediyor çünkü büyük alana koyarsan çok korkuyor irkiliyor eli kolu bi yere çarpmadığında.sadece bunun için bile reflü yatağı ya da baybnest deniliyor sanırım onlardan alınmalı. Benimkiler karnımda nasıllarsa aynen o şekilde uyuyorlar resmen.
Gümüş kapağın bu denli işe yarayan bişey olduğunu ben bilmiyordum benim göğüslerim acımıyor zaten deyip takmadığım ilk gün aşırı acı yaşadım. Çok mucizevi bişey. Tavsiye ederim.

İnşallah canım çok teşekkür ederim bütün ciddiyetimle yazdıklarını okurken son anda güldürdün beni ciddi olamazsın gösterdin mi bazı insanların yaşama amacı yok sanki
Ya nasıl gösterilir nasıl nasıl nasıl ben daha emzirme ortusunu dışarda nasıl kullanırım diye evde prova yapan garip gurebayim Neyse şuan memem emin ellerde ama akraba bir daha öyle bir hadsizlik yapabilir mi sanmam

eras0201 Korse kesinlikle alınmalı kızlar ben korse takmadan adım atamadım ameliyattan sonra aldık sürekli iyi ki almışız dedim orayı sıktığı için sallanmıyor ve iç organlar bi anda baskı yapmıyor çok daha rahat hareket ediliyor. Korsesiz tuvaletimi bile yapamıyordum öyle deyim. Göbek için ne kadar işe yarar bilmiyorum ama sezeryanın ilk haftasındaki acı için çok işe yarıyor. Benim belim ince şuanda da hamilr kaldığım kilonun bile altındayım 36-38beden aralığında belim ve l-xl aldım owli korseyi. İlk günlerde ucunu anca birleştiriyordum çok çekemiyorsunuz acıdan. Şuanda daha geniş birleşiyor tabiki ama kesinlikle s-m olmazdı yani. 34bedenseniz düşünün.

Umarim herşey yolunda gider zerre yara bere mastit olmadan aşariz bu süreci.Bende hele bir ihtiyaç olsun alırım kafasindayim ama annelik yüklendi bana aşırı hassasım çocuğuma almsdigim şeyler için Senin baby shower kârliymis ya göğüs kalkanı aldım yeterli gelmezse mecbuuuuur alacağız reflü yatağını doğumun ilk günü çocuk doktoruna soracağım hemen.Bu arada çocuk doktoru seçimini yaptın mı nerede baslayacaksin

Var var hala aklımda kaldı mesela gün icinde salondayken nerde uyutsam diye düşünüyorum ama ana kucağına koyarım sanırım uyuması için
Aynen çoğu kişi ondan uyutuyor sanırım gittiğimiz yerlere ilk 6 ay gelecek olan şey o. gitsin yatağında yatsın evdeyken kaliteli vakit geçircem ben hahahha

Yaa kesinlikle dünyanın en güzel duygusu annelikBebislerine kavuştun Rabbim hiç ayırmasın sizi

Benim de ciğer geliştirici ilk doz tam 6 gün önce olmuş olcak. İkinci dozun üzerinden 5 gün geçiyor ameliyat günü. Doktorum max verimli olduğu zamanlar dedi. İnşallah etkisini görürüz biz de. Süreç nasıl sonuçlanacak çok endişeli ve meraklıyım ben de Allah kimseyi o kapılarda bekletmesin herkesin yavrusunu bağışlasın Doktorun korseyle ilgili bişey dedi mi peki canım? Ben de alayım o zaman owliyi S almıcam ben de madem. Ameliyatla zor olur gerçekten dikişler acır.

Bende almadım canim duruma göre hareket edicem ihtiyaç halinde artık herşey herkesin elinin altında eşim gider alır diye düşünüyorum ilk cocugumda gogsum kesinlikle yara olmadı acımadı bile göğüs kremi aldım kullanacagim olursa o şekilde hemen alırım netten benim fikrim boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…