Çok geçmiş olsun biran önce iyileşip evinize gidersiniz inşaAllahKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Benim komsumda 36 haftada yüksek tansiyon dan doğum yaptı erkenden. 2kg doğmus gelişimi gerideymiş ama küveze atmamışlar hiç. Senin bebişinde biran önce toparlar inşaAllajKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
tez zamanda bebegin evine gelir insallah canimKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
İnşallah ikiniz de biran önce toplarlanır çıkarsınız evinize dualarımız seninle. Böyle şeyler yaşanıyor illa ki sonra birlikte hasret giderirsiniz doya doyaKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
36+1 deyz canm dün az duzeldimdi sabah gene aynı gidicem 9 daAa canım bir banyo yap, uzan eğer geçmeyip sıklığı artıyorsa doktora git çok vakit kaybetmeden. Kaçıncı haftadaydın sen?
Kizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Polarların kollarına dikkat et canım, genellikle ya dar ya çok bol oluyor. Kolay kıvrılsın. Kan falan aldıklarında kolaylıkla kıvırabilesinBende o konuda kararsızım benimkilerde kısa, üstten güzel bir polar gibi bir şey bulsam alacağım.
Geçmiş olsun canım. Aynen git 36 iyi bir hafta inşallah gününü bekler yine de ama doğsa bile problem olmayacak inşallah. Dualarım seninle36+1 deyz canm dün az duzeldimdi sabah gene aynı gidicem 9 da
Umarım planladığın ve istediğin tarihte gelirler canım ama yer ayarlanmış ve ciğer geliştiricinin 5. Günü olmuş oluyor bir sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle. İnşallah küveze bile girmezler ya da çabucak çıkarlar. Dualarım seninle ve bebeklerinleSağolun kızlar iyi dilekleriniz içinErken yatışımız yapıldı, gerçi odada değil doğumhanedeyim bu gece muhtemelen. Serum bağladılar. Adalat vs verdiler bişey yiyip içmem yasaklandı. Hoca tüm süreçle ilgili bilgi alıyor. Ameliyat için tüm formlar imzalatıldı. Doktorum acil durumda hemen gelicem zaten endişe etme, yenidoğanda yer de var ayrıldı rahat ol dedi. Hayırlısı artık dualarınızda beni ve bebeklerimi de unutmayın
Sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah canım güzel günler bekliyorKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntısız bir şekilde alırsın kucağınaKızlar selam, bana da bu akşam doktorum yatış verdi. 2 gündür yoğun bir ayak el kaşınmam var, kan tahlilleri takibi yapıldı gebelik kolestazı maalesef. İlk doz ciğer geliştirici yapıldı, sabaha 2. Doz ve safra değerleri kontrolü olacak. Sonra doğum için konuşuruz dedi doktorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım Allah bebeğini korusun tez zamanda kuvözden çıkar inşallahKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Bu bebislerin acelesi ne yaKızlar selam, bana da bu akşam doktorum yatış verdi. 2 gündür yoğun bir ayak el kaşınmam var, kan tahlilleri takibi yapıldı gebelik kolestazı maalesef. İlk doz ciğer geliştirici yapıldı, sabaha 2. Doz ve safra değerleri kontrolü olacak. Sonra doğum için konuşuruz dedi doktorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun tez zamanda kavuşun insallahKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Çok geçmiş olsun canım. Kuzucuk biran önce toparlar inşallah. Dualarımız sizinle.Kizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğini alıp yuvanıza dönersinizKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
GünaydınnGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?