2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun biran önce iyileşip evinize gidersiniz inşaAllah

Benim komsumda 36 haftada yüksek tansiyon dan doğum yaptı erkenden. 2kg doğmus gelişimi gerideymiş ama küveze atmamışlar hiç. Senin bebişinde biran önce toparlar inşaAllaj

tez zamanda bebegin evine gelir insallah canim
Cok gecmis olsun

İnşallah ikiniz de biran önce toplarlanır çıkarsınız evinize dualarımız seninle. Böyle şeyler yaşanıyor illa ki sonra birlikte hasret giderirsiniz doya doya

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Zor bir süreç olmuş. İnşallah bebeğin çabuk toparlar ve kavuşursunuz Dualarımız sizlerle.

günaydın hamişler :) cuma kontrolüm vardı bebiş 34+4 de 2700 olmuş nst normal haftaya yine nst dedi. Sıpa çok dertli elleri hep başında :)eski sezeryan dikişim ağrıyor dedim artık ağrıyacak rahim kasıldıkça orayı gelecek rahim bebeği normal doğum algılayıp doğum kanalına çekiyor dedi. Hafta sonunda beri sanki göbek aşşağı indi gibi hissediyorum. Dikişim çok ağrıyor yürüyemiyorum o yüzdende çok mutsuzum 2 hafta dayanmak zorundayım bugün bu halde işe geldim ne olacak bilmiyorum çok mutsuzum

Umarım planladığın ve istediğin tarihte gelirler canım ama yer ayarlanmış ve ciğer geliştiricinin 5. Günü olmuş oluyor bir sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle. İnşallah küveze bile girmezler ya da çabucak çıkarlar. Dualarım seninle ve bebeklerinle

Sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah canım güzel günler bekliyor dualarımız sizinle

Geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntısız bir şekilde alırsın kucağına

Çok geçmiş olsun canım Allah bebeğini korusun tez zamanda kuvözden çıkar inşallah

Bu bebislerin acelesi ne ya artık riskli zamanları atlattık. Sağlıkla gelsin inşallah

Geçmiş olsun tez zamanda kavuşun insallah erken hissetmen iyi olmus

Çok geçmiş olsun canım. Kuzucuk biran önce toparlar inşallah. Dualarımız sizinle.

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğini alıp yuvanıza dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…