2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar trendyoldan çantaua koymalık pijama takımı alan link atabilir mi

Kızlar trendyoldan çantaua koymalık pijama takımı alan link atabilir mi
Bunu aldı ablam canım. Ben beğendim yumuşak güzel.

Teşekkür ederim az önce bu marka düğmeli gördüm bir tane onu aliyim bende

Kızlar son 1,5 saattir kasılmalarım var. Biliyodum bu şeftali kafalar rahat durmayacakDoktorumu aradım egeye geç hemen takip altında ol beni bilgilendirirler. Herhangi bir su gelişi olmasın planlamıza göre olsun her şey dedi. Yoldayız bakalım. Dua edin bizim için günlerini yani salıyı beklesinler tüm her şey ona göre ayarlandı

Herşeyin hayırlısı canım inşaAllah gunlerini bekler minikler. Beklemezlersede sitrese sokma kendini vakti zamanı biz belirleyemiyoruz herşey vaktine mübtela

Canimmmm benim anlık kasilmalardir umarım Acilman yoktur cok şükür ki Saliya çok az kaldı umarım dayanırlar Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.Bizi durumdan haberdar etmeyi unutma dualarımız seninle

Minikler annelerine gelmek istiyor desene inş vakitlice sağlıklı bir şekilde gelsinler erascım bizleri haberdar et lütfen

Bu sene bebişler cok aceleci insallah salıyı beklerler ama beklemezlerse de üzülme 2 gün var ha 2 gün önce ha 2 gün sonra

Son sözü biz söyleriz diyorlar demek ki akıllı bidiklar. Sağlıkla gelsinler inşallah.Sanki ben doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…