2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
cok heyecanlı inşallah iki gün daha beklerler canım. Sağlıkla kavuşun inşallah minik kuşlara güzel haberini bekliyoruz mutlaka haber ver müsait olunca

ne igrenc insanlar var yahu. suphesi oldugu halde insan dusmaniyla gorusmek, birak oz yigenini sevmeye gitmeyi.

Maalesef, bencillik mi cahillik mi bilmiyorum ama olan o bebek ve annesine oldu işte. Kadının o kadar ağlamaya sütünün gelmemesi de çok normal. Halini görünce ben kötü oldum

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş bebeklerine

Haber et canım,Rabbim yardımcın olsun.Gönlüne göre olsun her şey ❣

Kızlar bişey soracağım, 10 eylül de ebebek mağazasından bişryler aldık, değişim yapacaktım ama gidemedim bi türlü, uzak bize. 30 gün değişim süresi var. Yarın gitsem değiştirirler mi sizce

Kızlar ben ilk doğumdan sonra korse kullanmadım bunda alayım diyorum siz neler aldınız hangi marka
Bende almadım henüz marka model falan bakıyorum sezeryan normal farkediyor mu ? Bide bacaktan bele kadar olan korseler iyi diye duydum ama bilemiyotum. Her türlü tavsiyeye açığım

Aaa hafi hayırlı haberler inşallah, salıyı beklersiniz umarım

Sen takılma canım, yardımları dokunur belki. Yine sk söz sende olacak nasılsa

serum degilde normal gunluk bir hap vermisti hekim. prenatal vitaminim icinde de var demir.
Fazla mı geldi ki benimde kan sınırda ama pıhtılaşma nedeniyle ek vermiyorlar. Sadece feroglobin diye bi hap verdi doktorum onun içinde var. Bende halsiz hissediyorum. Demirden mi bilmiyorum

Uzun kollu mu alsam ki ya bende 2 tane var, ikisi de kısa kollu. Hastane sıcak olur dediler. Bi de kan damar yolunda falan kısa kollu daha iyi dediler. Ama üşür müyüm ki

Merhaba herkese. 34. haftadayım. Tetanoz-difteri- boğmaca karma aşı olan var mı? Doktorum bu aşı olunuyor artık dedi. Korkuyorum ama bilgisi olan, bu üçlü aşıyı olan var mı?

Bende o konuda kararsızım benimkilerde kısa, üstten güzel bir polar gibi bir şey bulsam alacağım.

Sağolun kızlar iyi dilekleriniz içinErken yatışımız yapıldı, gerçi odada değil doğumhanedeyim bu gece muhtemelen. Serum bağladılar. Adalat vs verdiler bişey yiyip içmem yasaklandı. Hoca tüm süreçle ilgili bilgi alıyor. Ameliyat için tüm formlar imzalatıldı. Doktorum acil durumda hemen gelicem zaten endişe etme, yenidoğanda yer de var ayrıldı rahat ol dedi. Hayırlısı artık dualarınızda beni ve bebeklerimi de unutmayın

Minikler annelerinin ilk isteği gibi 10.10 da doğmak istediler heralde sağlıkla gelirler inşallah canım haftaları çok güzel telaşlanacak hiç bişey yok Allah’ın izniyle

Kızlar selam, bana da bu akşam doktorum yatış verdi. 2 gündür yoğun bir ayak el kaşınmam var, kan tahlilleri takibi yapıldı gebelik kolestazı maalesef. İlk doz ciğer geliştirici yapıldı, sabaha 2. Doz ve safra değerleri kontrolü olacak. Sonra doğum için konuşuruz dedi doktorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

saglikla al kucagina yavrularini canim
gecmis olsun canim ilacla kontrol edebilirler insallah

Kizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim

Tez zamanda kavusun insallah
Cok cok geçmiş olsun
Biran önce saglikla evinize dönersiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…