cok heyecanlıKızlar son 1,5 saattir kasılmalarım var. Biliyodum bu şeftali kafalar rahat durmayacakDoktorumu aradım egeye geç hemen takip altında ol beni bilgilendirirler. Herhangi bir su gelişi olmasın planlamıza göre olsun her şey dedi. Yoldayız bakalım. Dua edin bizim için günlerini yani salıyı beklesinler tüm her şey ona göre ayarlandı
ne igrenc insanlar var yahu. suphesi oldugu halde insan dusmaniyla gorusmek, birak oz yigenini sevmeye gitmeyi.
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş bebeklerineKızlar son 1,5 saattir kasılmalarım var. Biliyodum bu şeftali kafalar rahat durmayacakDoktorumu aradım egeye geç hemen takip altında ol beni bilgilendirirler. Herhangi bir su gelişi olmasın planlamıza göre olsun her şey dedi. Yoldayız bakalım. Dua edin bizim için günlerini yani salıyı beklesinler tüm her şey ona göre ayarlandı
Sağol canım bende alayım ozmanDolap uygulamasından aldım canım. Gardrops'a da bakabilirsin. Genelde öneriliyor ama doktora sormak lazım tabi. çoğu kişi ağrılara iyi geldiğini de söylüyor.
Haber et canım,Rabbim yardımcın olsun.Gönlüne göre olsun her şey ❣Kızlar son 1,5 saattir kasılmalarım var. Biliyodum bu şeftali kafalar rahat durmayacakDoktorumu aradım egeye geç hemen takip altında ol beni bilgilendirirler. Herhangi bir su gelişi olmasın planlamıza göre olsun her şey dedi. Yoldayız bakalım. Dua edin bizim için günlerini yani salıyı beklesinler tüm her şey ona göre ayarlandı
Bende almadım henüz marka model falan bakıyorum sezeryan normal farkediyor mu ? Bide bacaktan bele kadar olan korseler iyi diye duydum ama bilemiyotum. Her türlü tavsiyeye açığımKızlar ben ilk doğumdan sonra korse kullanmadım bunda alayım diyorum siz neler aldınız hangi marka
Aaa hafi hayırlı haberler inşallah, salıyı beklersiniz umarımKızlar son 1,5 saattir kasılmalarım var. Biliyodum bu şeftali kafalar rahat durmayacakDoktorumu aradım egeye geç hemen takip altında ol beni bilgilendirirler. Herhangi bir su gelişi olmasın planlamıza göre olsun her şey dedi. Yoldayız bakalım. Dua edin bizim için günlerini yani salıyı beklesinler tüm her şey ona göre ayarlandı
Yalnız sayılmazsın. Bi tane hastaneye yattığımda mecburen aldık. Havalar da soğudu. Geçen bi tane de lcw den aldım ama o da kısakollu. Üşür müyüm bilmiyorum. Hırka da götüreceğim yanımdaGeç kaldım ben baya
Sen takılma canım, yardımları dokunur belki. Yine sk söz sende olacak nasılsaTabi ki ben asla hiçbir şey bilmiyorum. Her şeyin en iyisini onlar biliyor çünkü benden önce doğurdular
Yani muhtemelen kendisi de aynı süreçten geçti. İnsan kendi yaşadığı psikolojik baskıyı neden bir başkasına yaşatır?
Fazla mı geldi kiserum degilde normal gunluk bir hap vermisti hekim. prenatal vitaminim icinde de var demir.
Uzun kollu mu alsam ki ya bende 2 tane var, ikisi de kısa kollu. Hastane sıcak olur dediler. Bi de kan damar yolunda falan kısa kollu daha iyi dediler. Ama üşür müyüm kiBen bunu aldım canım çok güzel geldi yumuşacık
LİKAPA Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
LİKAPA Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende o konuda kararsızım benimkilerde kısa, üstten güzel bir polar gibi bir şey bulsam alacağım.Sen takılma canım, yardımları dokunur belki. Yine sk söz sende olacak nasılsa
Fazla mı geldi kibenimde kan sınırda ama pıhtılaşma nedeniyle ek vermiyorlar. Sadece feroglobin diye bi hap verdi doktorum onun içinde var. Bende halsiz hissediyorum. Demirden mi bilmiyorum
Uzun kollu mu alsam ki ya bende 2 tane var, ikisi de kısa kollu. Hastane sıcak olur dediler. Bi de kan damar yolunda falan kısa kollu daha iyi dediler. Ama üşür müyüm ki
Minikler annelerinin ilk isteği gibi 10.10 da doğmak istediler heraldeSağolun kızlar iyi dilekleriniz içinErken yatışımız yapıldı, gerçi odada değil doğumhanedeyim bu gece muhtemelen. Serum bağladılar. Adalat vs verdiler bişey yiyip içmem yasaklandı. Hoca tüm süreçle ilgili bilgi alıyor. Ameliyat için tüm formlar imzalatıldı. Doktorum acil durumda hemen gelicem zaten endişe etme, yenidoğanda yer de var ayrıldı rahat ol dedi. Hayırlısı artık dualarınızda beni ve bebeklerimi de unutmayın
saglikla al kucagina yavrularini canimSağolun kızlar iyi dilekleriniz içinErken yatışımız yapıldı, gerçi odada değil doğumhanedeyim bu gece muhtemelen. Serum bağladılar. Adalat vs verdiler bişey yiyip içmem yasaklandı. Hoca tüm süreçle ilgili bilgi alıyor. Ameliyat için tüm formlar imzalatıldı. Doktorum acil durumda hemen gelicem zaten endişe etme, yenidoğanda yer de var ayrıldı rahat ol dedi. Hayırlısı artık dualarınızda beni ve bebeklerimi de unutmayın
gecmis olsun canimKızlar selam, bana da bu akşam doktorum yatış verdi. 2 gündür yoğun bir ayak el kaşınmam var, kan tahlilleri takibi yapıldı gebelik kolestazı maalesef. İlk doz ciğer geliştirici yapıldı, sabaha 2. Doz ve safra değerleri kontrolü olacak. Sonra doğum için konuşuruz dedi doktorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah canımsaglikla al kucagina yavrularini canim
gecmis olsun canimilacla kontrol edebilirler insallah
Tez zamanda kavusun insallahKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Sağlık olsun canım daha zaman var alırsınGeç kaldım ben baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?