Canim saglikla cikin insallahKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Eşimle her şeyi konuştum o da çok titizdir normalde, kalabalık istemiyorum evimiz yemek yiyip içme yeri olmayacak ben başkaları rahat rahat takılsın diye evde kendimi yatak odasına kapatmicam bebeğe dokunmak öpmek asla yok ailenle konuş dedim o da benim gibi düşünüyo bebeğim insanları mutlu etmek için bu dünyaya gelmiyo dedim zaten sabrım taştı artık asla ama asla alttan almamBurda eşiniz devreye girmeli. Korona riski devam ediyor zaten. O ne demek ya bebeğin burnunu sıkmak. Ağır gel kaynana ben senin burnunu bir sıkayım senin ki de büyük diceksin ömür boyu konuşmicak. Burda ben bile kötü oldum yaşadıklarına. Aram bozulmasın diye hiç uğraşma canının sıkıldığı bir davranışta ya da lafta söz de bulunursa ver cevabını. Ben artık öyle yapıyorum
canim guzel haberlerini bekliyoruz, saglikla al kucagini yavrulariniKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Sağlıklıkca gelir inş. Dualarımız sizinleKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
En sevdiğim de böyle ilk zamanlar gıcırtılar çıkarıyorlar ya bayılıyorumAguklar guguklar yapacak annesi
Sağlıcakla iki yavrunla dönmeni bekliyoruz canım Alllah yardımcın olsunKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinizleKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Kızlar bu gebelik kabuslarından çok yoruldum artıkönceki gece sütüm gelmiyor diye rüyama girdi bebeğim yanımda ağlamıyor ama emmiyor da.. dün gece de Allah korusun ölmüş gördüm kendimi bebeğime kim bakacak diye ağlayarak uyandım
Ben bir süredir görmüyorum ama zamanında neler gördüm ohhoo. Gebelikte normalmiş. Ben de bebeyi doğurduktan sonra 1 hafta emzirmeye unutmuşum, 1 hafta sonra aklıma geliyor diyorum ki bu bebe ağlamadı da acıkmadı mı? Sonra bebe ağlamadığına göre açlıktan öldü diye düşünüyorum kimseye söylemeden bebeyi eve götürmeye çalışıyorum kontrol etmek için. Sonra eve bir geliyorum, kucağımdaki bebe yok nedense. Diyorum ki yolda kesin bir yere bıraktım, çıkmadan kucağıma aldığıma eminim. Yani bebeye kumanda muamelesi yapıyorumAy tövbeler olsun benim de kizimi evlatlık aliyorlarmis ruyamda bir uyandım neler oluyor diye kendime gelmem uzun surdu
İnşallah sağlıkla doğarlar minik kuşlar canım benim Allah kolaylaştırsınKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Rabbim sağsalim evlatlarına kavuşmayı nasip etsin seni evlatlarına, evlatlarını sana bağışlasınKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Herşey çok güzel geçsinKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Senin saygılı ve sessiz oluşundan hak hukuk sınırına girme hadsizliginde bulunuyorlar.Bir yerde okumuştum farketmez diye diye farkedilmez olursun diye..Biraz tırnakları çıkarmakta fayda var diye düşünüyorum bazı insanlara karşı.Yoksa ipin ucu kaçınca lohusalıkta çok zorlanirsinBu tür insanlar yüzünden şu bebeği içimden çıkarasım gelmiyor gerçekten herkes kendine her şeyi hak görüyor ben normalde de fikrim sorulmadıkça konuşmam başka insanların hamileliği bebeği evi evliliği hakkında, benim de kayınvalidem geçen burnu büyük olursa sıkıcam diyo bebek annesini tanımıyor zaten başlarda diyor bana verin diyor cinnet geçirmemek elde değil sağlık sorunlarıyla dolu bir hamilelik geçirdim 3 ay yatakta yemek yedim ayağa kalktığım an kanlar boşalıyordu ayda bir duş alıyordum neredeyse operasyon geçirdim hiçkimse yoktu yanımda eşim ve annem dışında biri bir bardak su vermese gidip su almaya korkuyordum bir şey olur diye üstelik tüp bebek çok emek verdik çevremizden 0 anlayışla süreci bitirdik şimdi eşimin abisi vs il dışından geliyor bebeği görmeye mi bana eziyet olsun diye mi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım, şimdi ilaçlarla rahatladım. Ayak altımda ve avuç içlerimde özellikle geceleri yani uyutmayan, anlatamadığım bir kaşıntı oldu 2 gece üst üste. Hemen çağırıp karaciğer enzimlerini ve safra için kan testlerine baktırdı, üst sınırların 3 katlarına çıkmış. 36+0 dayım canımÇok geçmiş olsun. Ben de aşırı kaşınma var elim de ve bacaklarım da resmen yara olacak. Doktoruma söylemiştim eski olana bişey olmaz demişti. Yarın kontrolümde tekrar söyleyeceğim. Bu arada kaçıncı haftadasınız ve doktorunuza sadece kaşıntınız olduğunu mu söylediniz.
Tamam canım, önerin için teşekkür ederimPolarların kollarına dikkat et canım, genellikle ya dar ya çok bol oluyor. Kolay kıvrılsın. Kan falan aldıklarında kolaylıkla kıvırabilesin
Aynen canım çok doğru bebeklerim ikizdi birinin karnımda kalbi durdu kayınvalidem arayıp geçmiş olsun bile demedi şimdi de torunlarına ölüp bitiyorlarmış hevesle bekliyorlarmış ben doğurup kucaklarına vericem zatenSenin saygılı ve sessiz oluşundan hak hukuk sınırına girme hadsizliginde bulunuyorlar.Bir yerde okumuştum farketmez diye diye farkedilmez olursun diye..Biraz tırnakları çıkarmakta fayda var diye düşünüyorum bazı insanlara karşı.Yoksa ipin ucu kaçınca lohusalıkta çok zorlanirsin
Canım telefonunu ilk muayenede vermişti ben kafama takılan bir şey olduğu zaman WhatsApptan yazıyorum müsait olunca geri dönüş yapıyor. Hiç arama durumunda kalmadım çok şükür acil bir durumum olmadı ama muayene esnasında bir hastası aramıştı bebek hareketlerini hissetmiyorum diye o sırada açıp cevap vermişti mesela. Benim plasenta previadan dolayı zorunlu sezaryen olacak o yüzden hiç normal doğumu konuşamadım ama kuzenim de aynı doktora devam ediyor bir riski yok ona da zamanı gelince doğum şeklini konuşuruz demiş. Doğuma evet kendisi girecek benim özel durumumdan dolayı mecburen ama normal doğum da olsa kendisi yaptırır gibi geldi saat kaç olursa olsun. Bence bir randevu alıp aklındaki soruları sorman da fayda varGünaydın analarrr
navicula canım ben Mehmet Akif Sargın'a tüp bebekten 4 5 ay önce bebeğim olmuyor diye rahim filmi göstermeye gitmişim. Sen adını söyleyince zaten acaba o olabilir mi diye düşünmüştüm. Sonra eski randevu kayıtlarıma falan baktım gerçekten o. Ben normalde Maltepe medicalpark a hiç gitmem, o doktor için özellikle gitmişim demekki bir sebeple telefonunu falan veriyor mu istediğin zaman ulaşabiliyor musun? Doğuma zaman farketmeksizin kendi girecek mi mesela, normal doğum destekliyor mu bunları konuştunuz mu hiç?
İnşallah en kusa süre de atlatırsın canım. Benim kaşıntılarım alt bacağım ve elimin üstünde. Yıllık izinde denize çok girmiştim cildim kuruduğu için kaşınıyor sanmıştım. İzin bitti ama benim kaşıntılarım geçmedi bi de kızlar burda konuşmuştu onları da dikkate alarak doktoruma söyledim bişey olmaz normal dedi. Kaşıntı kremi vermişti. Başka yerim de kaşıntım yok çok şükür. Ama yeni doktoruma kesinlikle tahlil istediğimi açık açık söyleyeceğim. Bi de riski varmış.Çok teşekkür ederim canım, şimdi ilaçlarla rahatladım. Ayak altımda ve avuç içlerimde özellikle geceleri yani uyutmayan, anlatamadığım bir kaşıntı oldu 2 gece üst üste. Hemen çağırıp karaciğer enzimlerini ve safra için kan testlerine baktırdı, üst sınırların 3 katlarına çıkmış. 36+0 dayım canım
Ay canım izleme herşeyden etkileniyoruz ben doğum videosu bile izlemedim youtube da vloglara bile bakmıyorum etkilenirim diye ama kafamda mı kuruyorum nedirHayrlara vesile olsun inşallahBen de uzun zamandır kabus gibi rüyalar görüyorum ama normalmiş umarım tez zamanda geçer. Ben de gün için de yaşadığım olaylardan etkilenip görüyorum. Dün Müge anlıdaki bebek ölümü ile ilgili video çıkmıştı karşıma. Rüyam da çocuğumun katilini aramak için Müge anlıya çıkmış çok severim ama doğuma kadar izlememeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?