2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim saglikla cikin insallah
İlk.firsatta bize de bilgi ver aklimiz sizde kalmasin

Eşimle her şeyi konuştum o da çok titizdir normalde, kalabalık istemiyorum evimiz yemek yiyip içme yeri olmayacak ben başkaları rahat rahat takılsın diye evde kendimi yatak odasına kapatmicam bebeğe dokunmak öpmek asla yok ailenle konuş dedim o da benim gibi düşünüyo bebeğim insanları mutlu etmek için bu dünyaya gelmiyo dedim zaten sabrım taştı artık asla ama asla alttan almam

canim guzel haberlerini bekliyoruz, saglikla al kucagini yavrularini

Sağlıklıkca gelir inş. Dualarımız sizinle

Sağlıcakla iki yavrunla dönmeni bekliyoruz canım Alllah yardımcın olsun Dualarımız seninle

Geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinizle

Ay tövbeler olsun benim de kizimi evlatlık aliyorlarmis ruyamda bir uyandım neler oluyor diye kendime gelmem uzun surdu
Ben bir süredir görmüyorum ama zamanında neler gördüm ohhoo. Gebelikte normalmiş. Ben de bebeyi doğurduktan sonra 1 hafta emzirmeye unutmuşum, 1 hafta sonra aklıma geliyor diyorum ki bu bebe ağlamadı da acıkmadı mı? Sonra bebe ağlamadığına göre açlıktan öldü diye düşünüyorum kimseye söylemeden bebeyi eve götürmeye çalışıyorum kontrol etmek için. Sonra eve bir geliyorum, kucağımdaki bebe yok nedense. Diyorum ki yolda kesin bir yere bıraktım, çıkmadan kucağıma aldığıma eminim. Yani bebeye kumanda muamelesi yapıyorum evde başlıyorum koltuk aralarına kadar bakmaya

Takılmamaya çalışın hanımlar hamilelikte oluyor bu kabuslar maalesef

İnşallah sağlıkla doğarlar minik kuşlar canım benim Allah kolaylaştırsın

Rabbim sağsalim evlatlarına kavuşmayı nasip etsin seni evlatlarına, evlatlarını sana bağışlasın

Herşey çok güzel geçsin Evlatların ve sen hemen iyileşip gelin

Senin saygılı ve sessiz oluşundan hak hukuk sınırına girme hadsizliginde bulunuyorlar.Bir yerde okumuştum farketmez diye diye farkedilmez olursun diye..Biraz tırnakları çıkarmakta fayda var diye düşünüyorum bazı insanlara karşı.Yoksa ipin ucu kaçınca lohusalıkta çok zorlanirsin

Çok teşekkür ederim canım, şimdi ilaçlarla rahatladım. Ayak altımda ve avuç içlerimde özellikle geceleri yani uyutmayan, anlatamadığım bir kaşıntı oldu 2 gece üst üste. Hemen çağırıp karaciğer enzimlerini ve safra için kan testlerine baktırdı, üst sınırların 3 katlarına çıkmış. 36+0 dayım canım

Aynen canım çok doğru bebeklerim ikizdi birinin karnımda kalbi durdu kayınvalidem arayıp geçmiş olsun bile demedi şimdi de torunlarına ölüp bitiyorlarmış hevesle bekliyorlarmış ben doğurup kucaklarına vericem zaten inşallah hepimiz bu süreci ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı bir şekilde atlatırız

Uzun zamandır ilk defa 11e kadar uyudum, topikte neler olmuş neler Doğuma girenler inşallah güzel haberlerle dönerler. Ben de rüyamda kabuslar görmeye başladım, sanırım doğum yaklaştıkça kötü senaryolar doluyor zihnime. Bu arada herkese günaydın inşallah harika bir gün olur, bugün eşimle 2. evlilik yıldönümümüz

Canım telefonunu ilk muayenede vermişti ben kafama takılan bir şey olduğu zaman WhatsApptan yazıyorum müsait olunca geri dönüş yapıyor. Hiç arama durumunda kalmadım çok şükür acil bir durumum olmadı ama muayene esnasında bir hastası aramıştı bebek hareketlerini hissetmiyorum diye o sırada açıp cevap vermişti mesela. Benim plasenta previadan dolayı zorunlu sezaryen olacak o yüzden hiç normal doğumu konuşamadım ama kuzenim de aynı doktora devam ediyor bir riski yok ona da zamanı gelince doğum şeklini konuşuruz demiş. Doğuma evet kendisi girecek benim özel durumumdan dolayı mecburen ama normal doğum da olsa kendisi yaptırır gibi geldi saat kaç olursa olsun. Bence bir randevu alıp aklındaki soruları sorman da fayda var

İnşallah en kusa süre de atlatırsın canım. Benim kaşıntılarım alt bacağım ve elimin üstünde. Yıllık izinde denize çok girmiştim cildim kuruduğu için kaşınıyor sanmıştım. İzin bitti ama benim kaşıntılarım geçmedi bi de kızlar burda konuşmuştu onları da dikkate alarak doktoruma söyledim bişey olmaz normal dedi. Kaşıntı kremi vermişti. Başka yerim de kaşıntım yok çok şükür. Ama yeni doktoruma kesinlikle tahlil istediğimi açık açık söyleyeceğim. Bi de riski varmış.

Ay canım izleme herşeyden etkileniyoruz ben doğum videosu bile izlemedim youtube da vloglara bile bakmıyorum etkilenirim diye ama kafamda mı kuruyorum nedir

Kızlar yurtdışında yaşıyorum. En son 6 Ekimde 34+0da muayene oldum. Burada Türkiye’deki gibi her hafta muayene yok, nst’ye bir kere girdim o da suyum geldi sanmıştım akıntıymış. Hastaneye öyle istediğinizde başvuramıyorsunuz. Bir sonraki randevum 28 Ekim’de 37+0’da Bu yüzden biraz stresliyim, geceleri bebeğim çok az hareket ediyor, uyanana kadar uyuyamıyorum. Ya da gün içinde biraz az hareket ederse. Bana tavsiyeleriniz var mı? Kendimi nasıl rahatlatabilirim, Allah korusun bi şey olursa anlarım zaten değil mi bu 2 3 haftayı beklemek çok zor olacak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…