- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Ay bir de o mu vargünaydın hamişler :) cuma kontrolüm vardı bebiş 34+4 de 2700 olmuş nst normal haftaya yine nst dedi. Sıpa çok dertli elleri hep başında :)eski sezeryan dikişim ağrıyor dedim artık ağrıyacak rahim kasıldıkça orayı gelecek rahim bebeği normal doğum algılayıp doğum kanalına çekiyor dedi. Hafta sonunda beri sanki göbek aşşağı indi gibi hissediyorum. Dikişim çok ağrıyor yürüyemiyorum o yüzdende çok mutsuzum 2 hafta dayanmak zorundayımbugün bu halde işe geldim ne olacak bilmiyorum çok mutsuzum
Ben sezaryen olacağım için ameliyat sonrası çok üşünüyormuş o yüzden ne olur ne olmaz uzun kollu da aldım bir taneSen takılma canım, yardımları dokunur belki. Yine sk söz sende olacak nasılsa
Fazla mı geldi kibenimde kan sınırda ama pıhtılaşma nedeniyle ek vermiyorlar. Sadece feroglobin diye bi hap verdi doktorum onun içinde var. Bende halsiz hissediyorum. Demirden mi bilmiyorum
Uzun kollu mu alsam ki ya bende 2 tane var, ikisi de kısa kollu. Hastane sıcak olur dediler. Bi de kan damar yolunda falan kısa kollu daha iyi dediler. Ama üşür müyüm ki
Aguklar guguklar yapacak annesiGünaydınnminişimle sabah oyunlarina bayılıyorum doğunca da mı böyle olacak uyanınca pıtır pıtır sebeklikler mi yapacak
Canım hesaplarıma göre 8 ekimde doluyor 30 gün. Ama belki karnın burnunda rica edersen yönetici onayıyla falan yardımcı olurlar. Ama bir ihtimal tabi, sadece o ihtimal için gitmen lazım. Çok mu değiştireceklerinKızlar bişey soracağım, 10 eylül de ebebek mağazasından bişryler aldık, değişim yapacaktım ama gidemedim bi türlü, uzak bize. 30 gün değişim süresi var. Yarın gitsem değiştirirler mi sizce
Ben yalnızca tetanoz oldum, üçlüsüyle ilgili bilgim yok maalesef.Merhaba herkese. 34. haftadayım. Tetanoz-difteri- boğmaca karma aşı olan var mı? Doktorum bu aşı olunuyor artık dedi. Korkuyorum ama bilgisi olan, bu üçlü aşıyı olan var mı?
Kızlar selam, bana da bu akşam doktorum yatış verdi. 2 gündür yoğun bir ayak el kaşınmam var, kan tahlilleri takibi yapıldı gebelik kolestazı maalesef. İlk doz ciğer geliştirici yapıldı, sabaha 2. Doz ve safra değerleri kontrolü olacak. Sonra doğum için konuşuruz dedi doktorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aaa noluyor bu bebelere bugünKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Burda eşiniz devreye girmeli. Korona riski devam ediyor zaten. O ne demek ya bebeğin burnunu sıkmak. Ağır gel kaynana ben senin burnunu bir sıkayım senin ki de büyük diceksin ömür boyu konuşmicak. Burda ben bile kötü oldum yaşadıklarına. Aram bozulmasın diye hiç uğraşma canının sıkıldığı bir davranışta ya da lafta söz de bulunursa ver cevabını. Ben artık öyle yapıyorumBu tür insanlar yüzünden şu bebeği içimden çıkarasım gelmiyor gerçekten herkes kendine her şeyi hak görüyor ben normalde de fikrim sorulmadıkça konuşmam başka insanların hamileliği bebeği evi evliliği hakkında, benim de kayınvalidem geçen burnu büyük olursa sıkıcam diyo bebek annesini tanımıyor zaten başlarda diyor bana verin diyor cinnet geçirmemek elde değil sağlık sorunlarıyla dolu bir hamilelik geçirdim 3 ay yatakta yemek yedim ayağa kalktığım an kanlar boşalıyordu ayda bir duş alıyordum neredeyse operasyon geçirdim hiçkimse yoktu yanımda eşim ve annem dışında biri bir bardak su vermese gidip su almaya korkuyordum bir şey olur diye üstelik tüp bebek çok emek verdik çevremizden 0 anlayışla süreci bitirdik şimdi eşimin abisi vs il dışından geliyor bebeği görmeye mi bana eziyet olsun diye mi bilmiyorum
KuzumKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Hayrlara vesile olsun inşallahKızlar bu gebelik kabuslarından çok yoruldum artıkönceki gece sütüm gelmiyor diye rüyama girdi bebeğim yanımda ağlamıyor ama emmiyor da.. dün gece de Allah korusun ölmüş gördüm kendimi bebeğime kim bakacak diye ağlayarak uyandım
Ayy geliyorlar hayirlisiylaSağolun kızlar iyi dilekleriniz içinErken yatışımız yapıldı, gerçi odada değil doğumhanedeyim bu gece muhtemelen. Serum bağladılar. Adalat vs verdiler bişey yiyip içmem yasaklandı. Hoca tüm süreçle ilgili bilgi alıyor. Ameliyat için tüm formlar imzalatıldı. Doktorum acil durumda hemen gelicem zaten endişe etme, yenidoğanda yer de var ayrıldı rahat ol dedi. Hayırlısı artık dualarınızda beni ve bebeklerimi de unutmayın
Oy maşallahKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Ay tövbeler olsun benim de kizimi evlatlık aliyorlarmis ruyamda bir uyandım neler oluyor diye kendime gelmem uzun surduHayrlara vesile olsun inşallahBen de uzun zamandır kabus gibi rüyalar görüyorum ama normalmiş umarım tez zamanda geçer. Ben de gün için de yaşadığım olaylardan etkilenip görüyorum. Dün Müge anlıdaki bebek ölümü ile ilgili video çıkmıştı karşıma. Rüyam da çocuğumun katilini aramak için Müge anlıya çıkmış çok severim ama doğuma kadar izlememeye karar verdim.
Sağlıkla hayırla inşallah kucağına alırsın canımKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Çok çok çok hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Tez zamanda bebeciğine kavuşup evinize sağlıkla sıhhatle dönün inşallahKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Çok geçmiş olsun. Ben de aşırı kaşınma var elim de ve bacaklarım da resmen yara olacak. Doktoruma söylemiştim eski olana bişey olmaz demişti. Yarın kontrolümde tekrar söyleyeceğim. Bu arada kaçıncı haftadasınız ve doktorunuza sadece kaşıntınız olduğunu mu söylediniz.Kızlar selam, bana da bu akşam doktorum yatış verdi. 2 gündür yoğun bir ayak el kaşınmam var, kan tahlilleri takibi yapıldı gebelik kolestazı maalesef. İlk doz ciğer geliştirici yapıldı, sabaha 2. Doz ve safra değerleri kontrolü olacak. Sonra doğum için konuşuruz dedi doktorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?