2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay bir de o mu varÇok geçmiş olsun canım. Ama herkeste olmuyor herhalde dikiş ağrısı. Benim daha öyle bir ağrım yok. Ama göbek hizam çok ağrıyor bazen. Sancı heralde diye düşünüyorum. Ve sağ bacak artık zorla gidiyor O yüzden ben de çok mutsuzum

Günaydın Hanımlar bugün görüş günümüz geçen hafta iptal olmuştu özledim kızımı
O okuryazar çok geçmiş olsun canım aynı zamanda gözün aydın inşallah çarçabuk toparlayıp bebeğinle evine dönersin
eras0201 çokk heyecanlı artık sona yaklaştın inşallah her şey gönlünce olur

Ben sezaryen olacağım için ameliyat sonrası çok üşünüyormuş o yüzden ne olur ne olmaz uzun kollu da aldım bir tane

Canım hesaplarıma göre 8 ekimde doluyor 30 gün. Ama belki karnın burnunda rica edersen yönetici onayıyla falan yardımcı olurlar. Ama bir ihtimal tabi, sadece o ihtimal için gitmen lazım. Çok mu değiştireceklerin
Merhaba herkese. 34. haftadayım. Tetanoz-difteri- boğmaca karma aşı olan var mı? Doktorum bu aşı olunuyor artık dedi. Korkuyorum ama bilgisi olan, bu üçlü aşıyı olan var mı?
Ben yalnızca tetanoz oldum, üçlüsüyle ilgili bilgim yok maalesef.

Aaa noluyor bu bebelere bugün sağlıcakla bebeklerini kucağınıza alın inş

Günaydın analarrr

navicula canım ben Mehmet Akif Sargın'a tüp bebekten 4 5 ay önce bebeğim olmuyor diye rahim filmi göstermeye gitmişim. Sen adını söyleyince zaten acaba o olabilir mi diye düşünmüştüm. Sonra eski randevu kayıtlarıma falan baktım gerçekten o. Ben normalde Maltepe medicalpark a hiç gitmem, o doktor için özellikle gitmişim demekki bir sebeple telefonunu falan veriyor mu istediğin zaman ulaşabiliyor musun? Doğuma zaman farketmeksizin kendi girecek mi mesela, normal doğum destekliyor mu bunları konuştunuz mu hiç?

Burda eşiniz devreye girmeli. Korona riski devam ediyor zaten. O ne demek ya bebeğin burnunu sıkmak. Ağır gel kaynana ben senin burnunu bir sıkayım senin ki de büyük diceksin ömür boyu konuşmicak. Burda ben bile kötü oldum yaşadıklarına. Aram bozulmasın diye hiç uğraşma canının sıkıldığı bir davranışta ya da lafta söz de bulunursa ver cevabını. Ben artık öyle yapıyorum

Kuzum dualarımız seninle, al minnoşlarını gel her şey en hayırlı şekilde geçsin, sonuçlansın inşallah, ilk müsait anında bize haber et

Hayrlara vesile olsun inşallah Ben de uzun zamandır kabus gibi rüyalar görüyorum ama normalmiş umarım tez zamanda geçer. Ben de gün için de yaşadığım olaylardan etkilenip görüyorum. Dün Müge anlıdaki bebek ölümü ile ilgili video çıkmıştı karşıma. Rüyam da çocuğumun katilini aramak için Müge anlıya çıkmış çok severim ama doğuma kadar izlememeye karar verdim.

Ayy geliyorlar hayirlisiyla
Saglikla kavuş insallah
Ne durumdasın simdi
Gece nasik gecti

Oy maşallah en güzel şekilde geçsin doğumun inşallah 3 nüzünde sağlıkla sıhhatle çıkıp evinize dönersiniz

Ay tövbeler olsun benim de kizimi evlatlık aliyorlarmis ruyamda bir uyandım neler oluyor diye kendime gelmem uzun surdu

Sağlıkla hayırla inşallah kucağına alırsın canım

Çok çok çok hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Tez zamanda bebeciğine kavuşup evinize sağlıkla sıhhatle dönün inşallah Ama anlamadığım 36. Hafta da bebekler kaka yapıyor muymuş

Çok geçmiş olsun. Ben de aşırı kaşınma var elim de ve bacaklarım da resmen yara olacak. Doktoruma söylemiştim eski olana bişey olmaz demişti. Yarın kontrolümde tekrar söyleyeceğim. Bu arada kaçıncı haftadasınız ve doktorunuza sadece kaşıntınız olduğunu mu söylediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…