2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ah kuzum bende tüp bebek annesiyim çift embriyo transferi gerçekleşti bana da malesef bir tanesi yaşamadı birisi benimle kaldı.Aylar önceki süreci hatırlayınca ne kadar da guçluymusum diyor insan.Sag,salim gelsinler yavrucuklar.Bebekle ilgili kurulan hayaller,söylenen sözler doğunca havada kalır sen yine de sıkma canını gereksiz şeyler için Önemli olan çekirdek ailemiz

Canım sağlıcakla yap doğumunu inşallah hersey çok yolunda çok güzel geçer bebisler de sağlıkla gelirler umarım. 1 gün erken oldu planlanandan ama çok planı bozmadı yine minnaklar

Ay canım izleme herşeyden etkileniyoruz ben doğum videosu bile izlemedim youtube da vloglara bile bakmıyorum etkilenirim diye ama kafamda mı kuruyorum nedir
Zihnimiz sürekli çalışıyor kurmamakta elde değil. Güzelliklerle geçsin son zamanlarımız

günaydın kızlar, cumartesi görüş günümüzdü. 2400 olmuş miniğim :) 2 haftada bir gidicem artık kontrole. nstye de girmedim henüz.

bu aralar acayip bi bunalım depresyon içindeyim resmen. işe 4 yada 6 ay sonra geri dönüp dönmeme konusunda çok kararsızım. sanki anneler iyi bakamıcak gibi hissediyorum. bende işe hemen dönmezsem bebekten çok zor koparım gibi geliyor. beynimde sürekli bu düşünceler. uykularım kaçıyor resmen

Aa Allah analı babalı büyütsün canım, bebişlerimiz hızlı çıktı. Sağlıkla evinize gidersiniz inşallah

Ben sezaryen olacağım için ameliyat sonrası çok üşünüyormuş o yüzden ne olur ne olmaz uzun kollu da aldım bir tane
Hımm bak o mantıklı aklımda olsun. Hırka götürecektim bende soğuk olursa diye.

350 lira falan tutuyor toplamda

Evet sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki tüp bebek gerçekten insanın içindeki gücü fark etmesini sağlıyor. Çok şükür

Geçmiş olsun canım gebelikte herşey geliyor başımıza sen iyi ol bebeğin kuvözde de olsa büyür

Ayyy kızlar ne kadar çok kasılma, doğum günü alma haberleri gelmiş son düzlüğe girdiğimizi şimdi daha net görüyorum .bebelerimiz ne kadar
sabırsız sıpalar

İlk sezaryenimden yaramın ucu benim de acımaya başladı , hatta elektrikleniyor gibi bi his var demek normalmiş dikişlerimin açıldığından korkmuştum geçmiş olsun sana da .
dualarımız seninle sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah

Ne kadar sinir bozucu, eşin de yanındaysa dik dur bence, önemli bebişin ve sen. Sen huzurlu ol ki sütün bol bol gelsin. Ben de kendi kendimi çok sinir ederim çoğu zaman. Cevap da veremem, içime atıp sonra sonra şişerim hep. Öyle yapmamak lazım.

O kadar kalabalığın ne işi var zaten, ahhh bizim millet ah.

Hepimize kolay doğumlar olsun, ne diyeyim.

Kızlar iki hastane seçeceğim vardı, birinde yoğunlaşmıştık ama diğerine de baktık ve daha çok içimize sindi daha pahalı ama ne yapalım dedik. Oda süsleme yokmuş, çok önemli değildi benim için zaten, abartılı şeyleri zaten sevmiyorum, ama temel birkaç şey ayarlasam ne olabilir mesela? Pastel tonlarda birkaç balon olabilir, çikolataları için ahşap sade bir tepsim var zaten onu kullanıcam, kapıya tül gerekli midir? Beşiğin etrafına tül?? Ne diyorsunuz?

Aklında kalacağına testi talep et tabi çok kolay hem de için rahat eder. Ama doktorunda şüphe ederdi evham yapıp kendini de sıkma. Amaaaan hem öyle hem böyle der gibi oldum ama strese girme bebiş iyi olsun sen iyi ol yeter

Geçmiş olsun canım gebelikte herşey geliyor başımıza sen iyi ol bebeğin kuvözde de olsa büyür
Teşekkür ederim, evet hiç bilmediğim duymadığım bişeyi yaşıyoruz, Allah aratmasın bu günümüzü. Öğleden sonra netleşecek gibi süreç. Ciğer geliştiricimizin 2. Dozunu da sabah olduk. Bekleme devam şimdilik

Günaydınn minişimle sabah oyunlarina bayılıyorum doğunca da mı böyle olacak uyanınca pıtır pıtır sebeklikler mi yapacak
Günaydın canım az kaldı valla minik dolma parmakları yemeye
Güzel haberlerle dön canım sağ salim belki de coktan cıktın
Kafana cok takıp düşünüyosan ondan da olur okuyup yat cok fazla düşünme
Günaydın canım
Bu tamamen sana kalmış içinden geliyorsa yap yapmak istemiyosan yapma ama dönüp baktığında keske yapsaydım ben niye yapmadım dersen yani pişmanlığın olacaksa yap canım

Ay doğuma annemle ablam gelecek sadece babannem de tutturmuş ben de gelcem çocuğa banyo yaptircam diyormuş 84 yaşında kendisi en son 4 sene önce yeğenimi yıkadı izlerken travma yaşadık hepimiz ayaklarından tutuyor kaldiriyor biseyler yapıyor çocuk ağlamaktan kıpkırmızı oldu elinden almaya çalıştık vermedi de aklımız gitti annem sen merak etme ben ikna ederim onu dedi ama beni aldı bir panik

Çok şükür eşim çok anlayışlı ve her şeyin farkında o da telaşlanıyor havaalanı uçakla gelmeleri beni çok geriyor falan diyor. Üstelik yeğeni kreşe başladığı için sürekli hasta.
Kesinlikle cevap vermek lazım, ben de vermezdim hatta konuşmam bile bu tür konularda ama vermeyince iyice tepemize çıkıyorlar. Amin hepimiz güzel sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah

Umarım her şey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz

Ayy okurken bile stres oldum
Iyi bildiginden eminim eskiler öyledir bizim gibi nazikçe yıkamaz
Ben de şahit olmustum o tarz bir yıkamaya ama suan kaldıramam gibi geliyor

Canım marka bilmiyorum bende karar veremedim ama elektrikli iyi diyorlar. Bide hastaneden de kiralık veriyorlarmış. Onlar da iyiymiş

Fisher price ın su samurunu alan arkadaşlar dışını nasıl çıkardınız yıkayacağım ama mekanizmasını çıkaramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…