Ah kuzum bende tüp bebek annesiyim çift embriyo transferi gerçekleşti bana da malesef bir tanesi yaşamadı birisi benimle kaldı.Aylar önceki süreci hatırlayınca ne kadar da guçluymusum diyor insan.Sag,salim gelsinler yavrucuklar.Bebekle ilgili kurulan hayaller,söylenen sözler doğunca havada kalır sen yine de sıkma canını gereksiz şeyler içinAynen canım çok doğru bebeklerim ikizdi birinin karnımda kalbi durdu kayınvalidem arayıp geçmiş olsun bile demedi şimdi de torunlarına ölüp bitiyorlarmış hevesle bekliyorlarmış ben doğurup kucaklarına vericem zateninşallah hepimiz bu süreci ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı bir şekilde atlatırız
Canım sağlıcakla yap doğumunu inşallah hersey çok yolunda çok güzel geçer bebisler de sağlıkla gelirler umarım. 1 gün erken oldu planlanandan ama çok planı bozmadı yine minnaklarKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Zihnimiz sürekli çalışıyor kurmamakta elde değil. Güzelliklerle geçsin son zamanlarımızAy canım izleme herşeyden etkileniyoruz ben doğum videosu bile izlemedim youtube da vloglara bile bakmıyorum etkilenirim diye ama kafamda mı kuruyorum nedir
Aa Allah analı babalı büyütsün canım, bebişlerimiz hızlı çıktı. Sağlıkla evinize gidersiniz inşallahKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Hımm bak o mantıklı aklımda olsun. Hırka götürecektim bende soğuk olursa diye.Ben sezaryen olacağım için ameliyat sonrası çok üşünüyormuş o yüzden ne olur ne olmaz uzun kollu da aldım bir tane
350 lira falan tutuyor toplamdaCanım hesaplarıma göre 8 ekimde doluyor 30 gün. Ama belki karnın burnunda rica edersen yönetici onayıyla falan yardımcı olurlar. Ama bir ihtimal tabi, sadece o ihtimal için gitmen lazım. Çok mu değiştireceklerin
Ben yalnızca tetanoz oldum, üçlüsüyle ilgili bilgim yok maalesef.
Aaa noluyor bu bebelere bugünsağlıcakla bebeklerini kucağınıza alın inş
Evet sağlıkla kucağımıza alalım yeter kiAh kuzum bende tüp bebek annesiyim çift embriyo transferi gerçekleşti bana da malesef bir tanesi yaşamadı birisi benimle kaldı.Aylar önceki süreci hatırlayınca ne kadar da guçluymusum diyor insan.Sag,salim gelsinler yavrucuklar.Bebekle ilgili kurulan hayaller,söylenen sözler doğunca havada kalır sen yine de sıkma canını gereksiz şeyler içinÖnemli olan çekirdek ailemiz
Geçmiş olsun canım gebelikte herşey geliyor başımıza sen iyi ol bebeğin kuvözde de olsa büyürÇok teşekkür ederim canım, şimdi ilaçlarla rahatladım. Ayak altımda ve avuç içlerimde özellikle geceleri yani uyutmayan, anlatamadığım bir kaşıntı oldu 2 gece üst üste. Hemen çağırıp karaciğer enzimlerini ve safra için kan testlerine baktırdı, üst sınırların 3 katlarına çıkmış. 36+0 dayım canım
İlk sezaryenimden yaramın ucu benim de acımaya başladı , hatta elektrikleniyor gibi bi his var demek normalmiş dikişlerimin açıldığından korkmuştum geçmiş olsun sana da .günaydın hamişler :) cuma kontrolüm vardı bebiş 34+4 de 2700 olmuş nst normal haftaya yine nst dedi. Sıpa çok dertli elleri hep başında :)eski sezeryan dikişim ağrıyor dedim artık ağrıyacak rahim kasıldıkça orayı gelecek rahim bebeği normal doğum algılayıp doğum kanalına çekiyor dedi. Hafta sonunda beri sanki göbek aşşağı indi gibi hissediyorum. Dikişim çok ağrıyor yürüyemiyorum o yüzdende çok mutsuzum 2 hafta dayanmak zorundayımbugün bu halde işe geldim ne olacak bilmiyorum çok mutsuzum
dualarımız seninle sağlıkla al kucağına bebeğini inşallahKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Bu tür insanlar yüzünden şu bebeği içimden çıkarasım gelmiyor gerçekten herkes kendine her şeyi hak görüyor ben normalde de fikrim sorulmadıkça konuşmam başka insanların hamileliği bebeği evi evliliği hakkında, benim de kayınvalidem geçen burnu büyük olursa sıkıcam diyo bebek annesini tanımıyor zaten başlarda diyor bana verin diyor cinnet geçirmemek elde değil sağlık sorunlarıyla dolu bir hamilelik geçirdim 3 ay yatakta yemek yedim ayağa kalktığım an kanlar boşalıyordu ayda bir duş alıyordum neredeyse operasyon geçirdim hiçkimse yoktu yanımda eşim ve annem dışında biri bir bardak su vermese gidip su almaya korkuyordum bir şey olur diye üstelik tüp bebek çok emek verdik çevremizden 0 anlayışla süreci bitirdik şimdi eşimin abisi vs il dışından geliyor bebeği görmeye mi bana eziyet olsun diye mi bilmiyorum
Aklında kalacağına testi talep et tabi çok kolay hem de için rahat eder. Ama doktorunda şüphe ederdi evham yapıp kendini de sıkma. Amaaaan hem öyle hem böyle der gibi oldum ama strese girme bebiş iyi olsun sen iyi ol yeterİnşallah en kusa süre de atlatırsın canım. Benim kaşıntılarım alt bacağım ve elimin üstünde. Yıllık izinde denize çok girmiştim cildim kuruduğu için kaşınıyor sanmıştım. İzin bitti ama benim kaşıntılarım geçmedi bi de kızlar burda konuşmuştu onları da dikkate alarak doktoruma söyledim bişey olmaz normal dedi. Kaşıntı kremi vermişti. Başka yerim de kaşıntım yok çok şükür. Ama yeni doktoruma kesinlikle tahlil istediğimi açık açık söyleyeceğim. Bi de riski varmış.
Teşekkür ederim, evet hiç bilmediğim duymadığım bişeyi yaşıyoruz, Allah aratmasın bu günümüzü. Öğleden sonra netleşecek gibi süreç. Ciğer geliştiricimizin 2. Dozunu da sabah olduk. Bekleme devam şimdilikGeçmiş olsun canım gebelikte herşey geliyor başımıza sen iyi ol bebeğin kuvözde de olsa büyür
Günaydın canımGünaydınnminişimle sabah oyunlarina bayılıyorum doğunca da mı böyle olacak uyanınca pıtır pıtır sebeklikler mi yapacak
Güzel haberlerle dön canımKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Kafana cok takıp düşünüyosan ondan da olur okuyup yat cok fazla düşünmeKızlar bu gebelik kabuslarından çok yoruldum artıkönceki gece sütüm gelmiyor diye rüyama girdi bebeğim yanımda ağlamıyor ama emmiyor da.. dün gece de Allah korusun ölmüş gördüm kendimi bebeğime kim bakacak diye ağlayarak uyandım
Günaydın canımGunaydinlar
Bu tamamen sana kalmış içinden geliyorsa yap yapmak istemiyosan yapma ama dönüp baktığında keske yapsaydım ben niye yapmadım dersen yani pişmanlığın olacaksa yap canımKızlar iki hastane seçeceğim vardı, birinde yoğunlaşmıştık ama diğerine de baktık ve daha çok içimize sindi daha pahalı ama ne yapalım dedik. Oda süsleme yokmuş, çok önemli değildi benim için zaten, abartılı şeyleri zaten sevmiyorum, ama temel birkaç şey ayarlasam ne olabilir mesela? Pastel tonlarda birkaç balon olabilir, çikolataları için ahşap sade bir tepsim var zaten onu kullanıcam, kapıya tül gerekli midir? Beşiğin etrafına tül?? Ne diyorsunuz?
Çok şükür eşim çok anlayışlı ve her şeyin farkında o da telaşlanıyor havaalanı uçakla gelmeleri beni çok geriyor falan diyor. Üstelik yeğeni kreşe başladığı için sürekli hasta.Ne kadar sinir bozucu, eşin de yanındaysa dik dur bence, önemli bebişin ve sen. Sen huzurlu ol ki sütün bol bol gelsin. Ben de kendi kendimi çok sinir ederim çoğu zaman. Cevap da veremem, içime atıp sonra sonra şişerim hep. Öyle yapmamak lazım.
O kadar kalabalığın ne işi var zaten, ahhh bizim millet ah.
Hepimize kolay doğumlar olsun, ne diyeyim.
Umarım her şey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Ayy okurken bile stres oldumAy doğuma annemle ablam gelecek sadece babannem de tutturmuş ben de gelcem çocuğa banyo yaptircam diyormuş84 yaşında kendisi en son 4 sene önce yeğenimi yıkadı izlerken travma yaşadık hepimiz ayaklarından tutuyor kaldiriyor biseyler yapıyor çocuk ağlamaktan kıpkırmızı oldu elinden almaya çalıştık vermedi de aklımız gitti annem sen merak etme ben ikna ederim onu dedi ama beni aldı bir panik
Canım marka bilmiyorum bende karar veremedim ama elektrikli iyi diyorlar. Bide hastaneden de kiralık veriyorlarmış. Onlar da iyiymişKızlar şu an bebeğim için yapabildiğim tek şey süt sağıp yollamak ama pompayla sağamadım mamajoo almıştım ama sanırım göğüs tipime uymadı sizin kullanıp memnun kaldığınız var mı yeni bir tane daha alacağım neye dikkat edeyim panikten süt tamamen gidecek diye de korkuyorum şimdilik elle sağıyoruz ama nerdeyse 3 gündür hiç uyumadım ,yürüyüş süt sağma derken 2 saat doluyor
Şu bebeği vaftiz ederken havuza düşüren papaz geliyo aklıma panik oluyorumAyy okurken bile stres oldum
Iyi bildiginden eminim eskiler öyledir bizim gibi nazikçe yıkamaz
Ben de şahit olmustum o tarz bir yıkamaya ama suan kaldıramam gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?