2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa cok şükür gozun aydin
Ben de sana bakmak için girmiştim
Insallah en kısa sürede kizin da gelir yanina
Saglikla büyüsünler insallah
Sen nasilsin
Cok agrin var mi

Kızlar bebeğin hıçkırığını hissettiğimiz yer başı mı oluyo karnı falan mı ? Benim bebeğimin çok aşağıda hissediyordum zaten doğum kanalına da girmişti ama şu an göbeğimin üstünde hissediyorum döndü mü naptı

Gözün aydın canım oyyy yesinlerr

Ahahaa guldurdun valla beni babaannecim sen yikanacak hale gelmissin bosver cocugu deseydiniz allah ele avuca dusurmesin insallah

Ben hiç tül işine girmiyorum, oda içerisine balon sokmuyorum çünkü patlama durumundan korkuyorum. Örnek olsun diye kendiminkini anlatayım, kapı önüne 7li balon standı koyucam, kapıya kapı süsü içeriye de ya sebilde ya karafta limonata ve şerbet, küçük pleksi kadehler, 3 tane pleksi tepsim var birine çikolata ve badem çikolata, diğerine de hediyelik bir diğerine de süslerimin renginde Makaron koyacağım. Bir de çociklerimin ultrason görüntülerini yine pleksi çerçevelere koyacağım. Oldu bitti, dümdüz sapsade bir şey yapmak amacım, inşallah gönlüme göre olur hepsi

Bin şükür isimleriyle yaşasın minnoşlarım

Yok yok basi asagidadir o hickirdigi yer gobusudur sirtidir

Çok sevindim inşaAllah kızımızda toparlar annesine kavuşur biran önce

Yaa çok sevindim maşallah inşallah kızın da biran önce yanına gelecek. Sen de bir şekilde atlattın şu süreci çok geçmiş olsun darısı bizlerin başına

Yaa çok şükür gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Maşallah Hoş geldi kuzular dünyaya. Gözünüz aydın. Biran önce Pera da toparlar inşallah

navicula canım meraba. Seninle günümüz aynıydı. Bugün doktora gittim 34+0da 2050gr çıktı bı hadta geride dedi . Seninki nasıl

Çok mantıklı esasında Tül olayı beni de rahatsız ediyor, zaten çikolataları tepsileri koyacağım masa için pembe tül bi masa örtüm var, bebeğin yatağına belki bi süs koyarım dedim.

Maşallah her ikisine de, çok geçmiş olsun, tez zamanda Pera ile de kavuşursunuz

çok şükür canımmm gözünaydın :)

Oyy maşallah size canım gözün Aydın

navicula canım meraba. Seninle günümüz aynıydı. Bugün doktora gittim 34+0da 2050gr çıktı bı hadta geride dedi . Seninki nasıl
Canım ben en son 32+0 da gitmiştim 1806 gramdı. Doktor normal demişti. Şu an 33+4 üm cuma randevum var bakalım kaç kilo olmuş. Ama benim kız da çok kilolu değil iki haftada 300 gram almış olsa bence iyi. Senin bebişin de kilosu çok düşük gelmedi bana diğer değerleri nasıl onlar da geriden mi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…