bugün beni çok güldürdünŞu bebeği vaftiz ederken havuza düşüren papaz geliyo aklıma panik oluyorum
Yaa cok şükür gozun aydinÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Gözün aydın canımÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Ahahaa guldurdun valla beniAy doğuma annemle ablam gelecek sadece babannem de tutturmuş ben de gelcem çocuğa banyo yaptircam diyormuş84 yaşında kendisi en son 4 sene önce yeğenimi yıkadı izlerken travma yaşadık hepimiz ayaklarından tutuyor kaldiriyor biseyler yapıyor çocuk ağlamaktan kıpkırmızı oldu elinden almaya çalıştık vermedi de aklımız gitti annem sen merak etme ben ikna ederim onu dedi ama beni aldı bir panik
Ben hiç tül işine girmiyorum, oda içerisine balon sokmuyorum çünkü patlama durumundan korkuyorum. Örnek olsun diye kendiminkini anlatayım, kapı önüne 7li balon standı koyucam, kapıya kapı süsü içeriye de ya sebilde ya karafta limonata ve şerbet, küçük pleksi kadehler, 3 tane pleksi tepsim var birine çikolata ve badem çikolata, diğerine de hediyelik bir diğerine de süslerimin renginde Makaron koyacağım. Bir de çociklerimin ultrason görüntülerini yine pleksi çerçevelere koyacağım. Oldu bitti, dümdüz sapsade bir şey yapmak amacım, inşallah gönlüme göre olur hepsiKızlar iki hastane seçeceğim vardı, birinde yoğunlaşmıştık ama diğerine de baktık ve daha çok içimize sindi daha pahalı ama ne yapalım dedik. Oda süsleme yokmuş, çok önemli değildi benim için zaten, abartılı şeyleri zaten sevmiyorum, ama temel birkaç şey ayarlasam ne olabilir mesela? Pastel tonlarda birkaç balon olabilir, çikolataları için ahşap sade bir tepsim var zaten onu kullanıcam, kapıya tül gerekli midir? Beşiğin etrafına tül?? Ne diyorsunuz?
Bin şükürÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Yok yok basi asagidadir o hickirdigi yer gobusudur sirtidirKızlar bebeğin hıçkırığını hissettiğimiz yer başı mı oluyo karnı falan mı ? Benim bebeğimin çok aşağıda hissediyordum zaten doğum kanalına da girmişti ama şu an göbeğimin üstünde hissediyorum döndü mü naptı
Çok sevindimÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Yaa çok sevindim maşallah inşallah kızın da biran önce yanına gelecek. Sen de bir şekilde atlattın şu süreci çok geçmiş olsun darısı bizlerin başınaÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Yaa çok şükürok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
MaşallahÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Ben hiç tül işine girmiyorum, oda içerisine balon sokmuyorum çünkü patlama durumundan korkuyorum. Örnek olsun diye kendiminkini anlatayım, kapı önüne 7li balon standı koyucam, kapıya kapı süsü içeriye de ya sebilde ya karafta limonata ve şerbet, küçük pleksi kadehler, 3 tane pleksi tepsim var birine çikolata ve badem çikolata, diğerine de hediyelik bir diğerine de süslerimin renginde Makaron koyacağım. Bir de çociklerimin ultrason görüntülerini yine pleksi çerçevelere koyacağım. Oldu bitti, dümdüz sapsade bir şey yapmak amacım, inşallah gönlüme göre olur hepsi
Çok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
çok şükür canımmm gözünaydın :)Çok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Oyy maşallah size canımÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Canım ben en son 32+0 da gitmiştim 1806 gramdı. Doktor normal demişti. Şu an 33+4 üm cuma randevum var bakalım kaç kilo olmuş. Ama benim kız da çok kilolu değil iki haftada 300 gram almış olsa bence iyi. Senin bebişin de kilosu çok düşük gelmedi bana diğer değerleri nasıl onlar da geriden mi geliyornavicula canım meraba. Seninle günümüz aynıydı. Bugün doktora gittim 34+0da 2050gr çıktı bı hadta geride dedi . Seninki nasıl
Gerçekten öyle kenarda otursun nazar duasını okusun kendini hala genç sanıyorAhahaa guldurdun valla benibabaannecim sen yikanacak hale gelmissin bosver cocugu deseydiniz allah ele avuca dusurmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?