2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ay bende tam onu soracaktım hıçkırık gibi mi kalp atışı gibi mi desem 3-4 dakika süren bi atışı var, tam kasıklarımın orda hissediyor. 29 haftalıkken bebek oturur pozisyonda daha dönmemiş demişti bugün 35 olduk sayılır sordum dönmüş "galiba" dedi. Galiba ne demek ya biz anlayamaz mıyız kızlar

Benim bebiş dönmüş doğum pozisyonu almış ben hıçkırıklarını hep sol kasığıma doğru hissediyorum günde 2 3 kez hıçkırık oluyor. Bir kaç dakika sürüyor

Benim bebiş dönmüş doğum pozisyonu almış ben hıçkırıklarını hep sol kasığıma doğru hissediyorum günde 2 3 kez hıçkırık oluyor. Bir kaç dakika sürüyor
tam benimde sol kasığımın az üstünde oluyor, o zaman kesin dönmüştür. Tek sıkıntı önünü alamadığım şu kilo alımlarım

eras0201 canım gözünaydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularını İnşallah kızında yakın zamanda yanında olacak dualarım seninle ve bebeklerinle

Merhaba ,kaçıncı hafta 2400 idi

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün insallah

Benim kayınvalidem de oğlum 4 aylıkken ilk kez görmüştü yıkamak istedi peki dedim. Çocuğu yıkarken resmen kalp krizi geçirecektim korkudan. çocuğu garip bir şekilde tutup kafasına bir tas suyu döktü çocuk nefessiz kaldı zaten direkt. Ne yapıyorsun sen diye çektim aldım çocuğu. Çocuğum kızardı ağlayamadı bile ilk başta. Bana dedi ki ben hep böyle yıkadım. Ben de iyi sağlar dedim sonra kendim yıkadım. Keşke siz de alabilseymişsiniz. Çocuk söz konusu olduğunda gözüm kimseyi görmez benim kendi tarafımdan biri de yapsa aynı tepkiyi verirdim

Çok geçmiş olsun sağ salim kavuşun bebişle inşallah
Maşallah bir kişi daha elendii

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kızın da yanınıza katılacak ve birlikte çok güzel anılar biriktireceksiniz inşallah. Sağlıklı, uzun, mutlu ömürleri olsun inşallah. Sen nasılsın?

B benimadimumut selamlar Senle konuşmuştuk, kapı süsünü aldın mı trendyol’dan? Ben aldım da, isimsiz istemiştim, isim eklemişler düşündüğüm bir isim de değil.
Aaa gerçekten mi? Nasıl kafalarına göre isim eklerler ki Ben isimli istedim. İstediğim ismi de eklemişler. Güzel ama beğendim. Ne ismi koymuşlar merak ettim Belki ilham olur size

Amaan boşver ben tartılmıyorum bile illa ki veririz kiloları tek derdimiz bu olsun şurda kalmış 1 ay bence yiyelim istediğimizi
20 kilonun üstünde aldım, yeriz yemesine onda sorun yokta ya doğumu etkilerse diye çekiniyorum. Normal doğumu engellerse falan. Yoksa kiloyu kafama taktığımdan değil endişem doğumu etkilemesi..

Olamadı ne yazık ki Aden ismini eklemişler neyseki yapıştırmıyorlar.
Tüh kötü olmuş. Neyse ki isimsiz istemissin. Yanlış isim olsaydı daha kötü olurdu. Bu arada ben hediyelik magnetleri TEMAdan sipariş ettim. Kargoya verildi. Bakalım bekliyorum.

Çok sevindim canım benim Peracıkta umarım en kısa sürede ekibe dahil olur da ekip tamamlanır Ağrın sizin var mı ? Nasıl geçti operasyon basın sakinleyince yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…