ay bende tam onu soracaktım hıçkırık gibi mi kalp atışı gibi mi desem 3-4 dakika süren bi atışı var, tam kasıklarımın orda hissediyor. 29 haftalıkken bebek oturur pozisyonda daha dönmemiş demişti bugün 35 olduk sayılır sordum dönmüş "galiba" dedi. Galiba ne demek yaKızlar bebeğin hıçkırığını hissettiğimiz yer başı mı oluyo karnı falan mı ? Benim bebeğimin çok aşağıda hissediyordum zaten doğum kanalına da girmişti ama şu an göbeğimin üstünde hissediyorum döndü mü naptı
Benim bebiş dönmüş doğum pozisyonu almış ben hıçkırıklarını hep sol kasığıma doğru hissediyorum günde 2 3 kez hıçkırık oluyor. Bir kaç dakika sürüyoray bende tam onu soracaktım hıçkırık gibi mi kalp atışı gibi mi desem 3-4 dakika süren bi atışı var, tam kasıklarımın orda hissediyor. 29 haftalıkken bebek oturur pozisyonda daha dönmemiş demişti bugün 35 olduk sayılır sordum dönmüş "galiba" dedi. Galiba ne demek yabiz anlayamaz mıyız kızlar
tam benimde sol kasığımın az üstünde oluyor, o zaman kesin dönmüştür. Tek sıkıntı önünü alamadığım şu kilo alımlarımBenim bebiş dönmüş doğum pozisyonu almış ben hıçkırıklarını hep sol kasığıma doğru hissediyorum günde 2 3 kez hıçkırık oluyor. Bir kaç dakika sürüyor
Benim de geri ters dönmüş o zamantam benimde sol kasığımın az üstünde oluyor, o zaman kesin dönmüştür. Tek sıkıntı önünü alamadığım şu kilo alımlarım
Amaan boşver ben tartılmıyorum biletam benimde sol kasığımın az üstünde oluyor, o zaman kesin dönmüştür. Tek sıkıntı önünü alamadığım şu kilo alımlarım
günaydın kızlar, cumartesi görüş günümüzdü. 2400 olmuş miniğim :) 2 haftada bir gidicem artık kontrole. nstye de girmedim henüz.
bu aralar acayip bi bunalım depresyon içindeyim resmen. işe 4 yada 6 ay sonra geri dönüp dönmeme konusunda çok kararsızım. sanki anneler iyi bakamıcak gibi hissediyorum. bende işe hemen dönmezsem bebekten çok zor koparım gibi geliyor. beynimde sürekli bu düşünceler. uykularım kaçı
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün insallahÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Benim kayınvalidem de oğlum 4 aylıkken ilk kez görmüştü yıkamak istedi peki dedim. Çocuğu yıkarken resmen kalp krizi geçirecektim korkudan. çocuğu garip bir şekilde tutup kafasına bir tas suyu döktü çocuk nefessiz kaldı zaten direkt. Ne yapıyorsun sen diye çektim aldım çocuğu. Çocuğum kızardı ağlayamadı bile ilk başta. Bana dedi ki ben hep böyle yıkadım. Ben de iyi sağlar dedim sonra kendim yıkadım. Keşke siz de alabilseymişsiniz. Çocuk söz konusu olduğunda gözüm kimseyi görmez benim kendi tarafımdan biri de yapsa aynı tepkiyi verirdimAy doğuma annemle ablam gelecek sadece babannem de tutturmuş ben de gelcem çocuğa banyo yaptircam diyormuş84 yaşında kendisi en son 4 sene önce yeğenimi yıkadı izlerken travma yaşadık hepimiz ayaklarından tutuyor kaldiriyor biseyler yapıyor çocuk ağlamaktan kıpkırmızı oldu elinden almaya çalıştık vermedi de aklımız gitti annem sen merak etme ben ikna ederim onu dedi ama beni aldı bir panik
Çok geçmiş olsun sağ salim kavuşun bebişle inşallahKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
MaşallahÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kızın da yanınıza katılacak ve birlikte çok güzel anılar biriktireceksiniz inşallah. Sağlıklı, uzun, mutlu ömürleri olsun inşallah. Sen nasılsın?Çok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Aaa gerçekten mi? Nasıl kafalarına göre isim eklerler kiB benimadimumut selamlarSenle konuşmuştuk, kapı süsünü aldın mı trendyol’dan? Ben aldım da, isimsiz istemiştim, isim eklemişler düşündüğüm bir isim de değil.
nasıl geri ters dönmüşBenim de geri ters dönmüş o zaman36. Haftadan sonra mümkün mü bilmiyorum da
20 kilonun üstünde aldım, yeriz yemesine onda sorun yoktaAmaan boşver ben tartılmıyorum bileilla ki veririz kiloları tek derdimiz bu olsun şurda kalmış 1 ay bence yiyelim istediğimizi
Aaa gerçekten mi? Nasıl kafalarına göre isim eklerler kiBen isimli istedim. İstediğim ismi de eklemişler. Güzel ama beğendim. Ne ismi koymuşlar merak ettim Belki ilham olur size
Tüh kötü olmuş. Neyse ki isimsiz istemissin. Yanlış isim olsaydı daha kötü olurdu. Bu arada ben hediyelik magnetleri TEMAdan sipariş ettim. Kargoya verildi. Bakalım bekliyorum.Olamadı ne yazık kiAden ismini eklemişler neyseki yapıştırmıyorlar.
Tüh kötü olmuş. Neyse ki isimsiz istemissin. Yanlış isim olsaydı daha kötü olurdu. Bu arada ben hediyelik magnetleri TEMAdan sipariş ettim. Kargoya verildi. Bakalım bekliyorum.
Çok sevindim canım benimÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?