2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
20 kilonun üstünde aldım, yeriz yemesine onda sorun yokta ya doğumu etkilerse diye çekiniyorum. Normal doğumu engellerse falan. Yoksa kiloyu kafama taktığımdan değil endişem doğumu etkilemesi..
Yok sanmam 20 kilo ve üzeri alıp normal doğum yapmış tanıdıklarım var bir sıkıntı olmadı hiç

Dün molicikolatadan siparis verdim. Nedense icimde dolandirildim diye bi his var. Insallah dogru degildir o kdr alisveris yaptim ilk olacak bu
Ay ben de hala sipariş veremedim üzerimde bir atalet var nedense moliye de bakacaktım ama sipariş verip memnun kalanlar vardı diye hatırlıyorum

Bı hafta geri dedi doktor bilmiyorum ki canım küçük bı bebek olcak dddi. İlerleyen haftalara bakacaz dedi gelisimine

Masallah supanallah kızın da en kısa zaman da yanına gelir toparlar insallah sana da cok gecmiş olsun gözün aydın

Bı hafta geri dedi doktor bilmiyorum ki canım küçük bı bebek olcak dddi. İlerleyen haftalara bakacaz dedi gelisimine
Protein ağırlıklı beslen fındık ceviz badem ye meyve ye bol bol sabahları yumurtanı eksik etme bide öyle dene kaşar ve muz da kilo aldırıyo derler bide poyraz da yeşil mercimek yapar yerdim 3 kilo 380 gram dogmustu

20 kilonun üstünde aldım, yeriz yemesine onda sorun yokta ya doğumu etkilerse diye çekiniyorum. Normal doğumu engellerse falan. Yoksa kiloyu kafama taktığımdan değil endişem doğumu etkilemesi..
Ayy canım tam bende aynı durumdan muzdaripim kendim kilo alsam hiç takmıyorum 70 kg şimdi geçen hafta bebeğin tombiş dedi doktor haftasına göre akşamları karbonhidrat yeme dedi. Böyle giderse normal doğum yapamazsam diye korkuyorum kilolu olursa bebiş. Mesela bu akşam yarım kase nohut ve salata yedim. Gayet diyetik Arada meyve ama şimdi dayanamadım 1.5 dilim kek gömdüm çokkk zorrr. Canım istiyor gece uzun olunca.

Annem çok uğraştı da hepsini ben yıkadım diye trip attı söz geçmedi bizimkine çocukta banyo travması olmadı Allah'tan suyu sevmeye devam etti.

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar merhaba. Ben de kızın ayaklarını sağa tarafta hissediyordum ama bugün sol tarafta daha fazla his var bu kız herhalde tekrar makat geliş olmuş olamaz değil mi. Birde bacaklarım belim ağrıyor benim ya normal mi ? Birde hareket ettiği yerler de ağrıyor resmen. Ay az kaldı korkular başladı

Canım beslenmem iyi aslında..herşeyi yiyorum ilk cocugum benimde 3600dogdu fakat bu biraz küçük .. ins başka sıkıntısı olmaz

canim allah anali babali saglikli bir omur nasip iki yavrunada Pera da en kisa zaman da ideal kilosuna ulasip kollarina gelir insallah
nasil anlamaz ya ?
benim perinatolog disinda hicbir doktorumun odasinda ultroson yok. hepside basinin tam olarak nerde oldugunu el ile muaynede anliyorlar

Annem çok uğraştı da hepsini ben yıkadım diye trip attı söz geçmedi bizimkine çocukta banyo travması olmadı Allah'tan suyu sevmeye devam etti.
Sevindim iyi bari. Ya aslında sizinkinin gene maşallah bayağı yaşı varmış. Bizimki 55 inde böyle yaptı. Bir yerden sonra çok inatçı oluyorlar sanırım. İnşallah sizinkinin başına gelmez diyelim

Canım beslenmem iyi aslında..herşeyi yiyorum ilk cocugum benimde 3600dogdu fakat bu biraz küçük .. ins başka sıkıntısı olmaz
Ya inan ki beslenmeyle çok alakalı olduğuna inanmıyorum tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum.ben ilk çocuğumda iyi beslenemedim 3buçuk kilo doğdu ikincide de kilo verdim çok hastalık geçirdim hiç iştahım yoktu yine beslenemedim 3300 doğdu. Bundada ramazan ayında oruç tuttum herkes birşey söyledi zaten zayıfsın çocuk beslenemez tutma falan bende Rabbime emanet edip orucumu tuttum ve bebeğim 1hafta öndeydi. Şuan yemem iyi haftasıyla uyumlu gidiyoruz. İleride olan çocuk haftasıyla uyumlu oldu yani.

Yasak olunca hepten ister insanın canım. Geçenlerde benimkine de devlette iki hafta kadar kilo olarak önde demişlerdir hatirlarsan konuşmuştuk. Bugün gittim doktorum haftasıyla uyumlu dedi. Sadece boyu bir hafta önde dedi. O yüzden değişebilir kasma kendini.

Bende öyle düşünüyorum canım. Çünkü ilk cocugumdaki gibi yiyorum sadece biraz fazla ayaktayım. Kilosu da degilimde doktor bı hafta geride haftaya bakacaz tekrar deyince ondan endişelendim bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…