Yok sanmam 20 kilo ve üzeri alıp normal doğum yapmış tanıdıklarım var bir sıkıntı olmadı hiç20 kilonun üstünde aldım, yeriz yemesine onda sorun yoktaya doğumu etkilerse diye çekiniyorum. Normal doğumu engellerse falan. Yoksa kiloyu kafama taktığımdan değil endişem doğumu etkilemesi..
Ay ben de hala sipariş veremedim üzerimde bir atalet var nedenseDün molicikolatadan siparis verdim. Nedense icimde dolandirildim diye bi his var. Insallah dogru degildiro kdr alisveris yaptim ilk olacak bu
Bı hafta geri dedi doktor bilmiyorum ki canım küçük bı bebek olcak dddi. İlerleyen haftalara bakacaz dedi gelisimineCanım ben en son 32+0 da gitmiştim 1806 gramdı. Doktor normal demişti. Şu an 33+4 üm cuma randevum var bakalım kaç kilo olmuş. Ama benim kız da çok kilolu değil iki haftada 300 gram almış olsa bence iyi. Senin bebişin de kilosu çok düşük gelmedi bana diğer değerleri nasıl onlar da geriden mi geliyor
Masallah supanallahÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Protein ağırlıklı beslen fındık ceviz badem ye meyve ye bol bol sabahları yumurtanı eksik etme bide öyle dene kaşar ve muz da kilo aldırıyo derler bide poyraz da yeşil mercimek yapar yerdim 3 kilo 380 gram dogmustuBı hafta geri dedi doktor bilmiyorum ki canım küçük bı bebek olcak dddi. İlerleyen haftalara bakacaz dedi gelisimine
Başının altından mı eğim vereceğiz yani baş kısmına yastık koysak?Kesinlikle böyle eğim verilebilir. Ben babynest şeklinde reflü yatağı bulmasam öyle düşünüyordum.
Ayy canım tam bende aynı durumdan muzdaripim kendim kilo alsam hiç takmıyorum 70 kg şimdi geçen hafta bebeğin tombiş dedi doktor haftasına göre akşamları karbonhidrat yeme dedi. Böyle giderse normal doğum yapamazsam diye korkuyorum kilolu olursa bebiş. Mesela bu akşam yarım kase nohut ve salata yedim. Gayet diyetik Arada meyve ama şimdi dayanamadım 1.5 dilim kek gömdüm çokkk zorrr. Canım istiyor gece uzun olunca.20 kilonun üstünde aldım, yeriz yemesine onda sorun yoktaya doğumu etkilerse diye çekiniyorum. Normal doğumu engellerse falan. Yoksa kiloyu kafama taktığımdan değil endişem doğumu etkilemesi..
Cok hoş anneciğinin ellerine sağlıkAnnem kızıma örüyormuş. Bitene kadar doğurma diyerek attı bana
Annem çok uğraştı da hepsini ben yıkadım diye trip attı söz geçmedi bizimkine çocukta banyo travması olmadı Allah'tan suyu sevmeye devam etti.Benim kayınvalidem de oğlum 4 aylıkken ilk kez görmüştü yıkamak istedi peki dedim. Çocuğu yıkarken resmen kalp krizi geçirecektim korkudan. çocuğu garip bir şekilde tutup kafasına bir tas suyu döktü çocuk nefessiz kaldı zaten direkt. Ne yapıyorsun sen diye çektim aldım çocuğu. Çocuğum kızardı ağlayamadı bile ilk başta. Bana dedi ki ben hep böyle yıkadım. Ben de iyi sağlar dedim sonra kendim yıkadım. Keşke siz de alabilseymişsiniz. Çocuk söz konusu olduğunda gözüm kimseyi görmez benim kendi tarafımdan biri de yapsa aynı tepkiyi verirdim
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Canım beslenmem iyi aslında..herşeyi yiyorum ilk cocugum benimde 3600dogdu fakat bu biraz küçük .. ins başka sıkıntısı olmazProtein ağırlıklı beslen fındık ceviz badem ye meyve ye bol bol sabahları yumurtanı eksik etme bide öyle dene kaşar ve muz da kilo aldırıyo derler bide poyraz da yeşil mercimek yapar yerdim 3 kilo 380 gram dogmustu
canim allah anali babali saglikli bir omur nasip iki yavrunadaÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
nasil anlamaz ya ?ay bende tam onu soracaktım hıçkırık gibi mi kalp atışı gibi mi desem 3-4 dakika süren bi atışı var, tam kasıklarımın orda hissediyor. 29 haftalıkken bebek oturur pozisyonda daha dönmemiş demişti bugün 35 olduk sayılır sordum dönmüş "galiba" dedi. Galiba ne demek yabiz anlayamaz mıyız kızlar
Sevindim iyi bari. Ya aslında sizinkinin gene maşallah bayağı yaşı varmış. Bizimki 55 inde böyle yaptı. Bir yerden sonra çok inatçı oluyorlar sanırım. İnşallah sizinkinin başına gelmez diyelimAnnem çok uğraştı da hepsini ben yıkadım diye trip attı söz geçmedi bizimkine çocukta banyo travması olmadı Allah'tan suyu sevmeye devam etti.
Ya inan ki beslenmeyle çok alakalı olduğuna inanmıyorum tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum.ben ilk çocuğumda iyi beslenemedim 3buçuk kilo doğdu ikincide de kilo verdim çok hastalık geçirdim hiç iştahım yoktu yine beslenemedim 3300 doğdu. Bundada ramazan ayında oruç tuttum herkes birşey söyledi zaten zayıfsın çocuk beslenemez tutma falan bende Rabbime emanet edip orucumu tuttum ve bebeğim 1hafta öndeydi. Şuan yemem iyi haftasıyla uyumlu gidiyoruz. İleride olan çocuk haftasıyla uyumlu oldu yani.Canım beslenmem iyi aslında..herşeyi yiyorum ilk cocugum benimde 3600dogdu fakat bu biraz küçük .. ins başka sıkıntısı olmaz
Yasak olunca hepten ister insanın canım. Geçenlerde benimkine de devlette iki hafta kadar kilo olarak önde demişlerdir hatirlarsan konuşmuştuk. Bugün gittim doktorum haftasıyla uyumlu dedi. Sadece boyu bir hafta önde dedi. O yüzden değişebilir kasma kendini.Ayy canım tam bende aynı durumdan muzdaripim kendim kilo alsam hiç takmıyorum 70 kg şimdi geçen hafta bebeğin tombiş dedi doktor haftasına göre akşamları karbonhidrat yeme dedi. Böyle giderse normal doğum yapamazsam diye korkuyorum kilolu olursa bebiş. Mesela bu akşam yarım kase nohut ve salata yedim. Gayet diyetik Arada meyve ama şimdi dayanamadım 1.5 dilim kek gömdüm çokkk zorrr. Canım istiyor gece uzun olunca.
Bende öyle düşünüyorum canım. Çünkü ilk cocugumdaki gibi yiyorum sadece biraz fazla ayaktayım. Kilosu da degilimde doktor bı hafta geride haftaya bakacaz tekrar deyince ondan endişelendim bugün...Ya inan ki beslenmeyle çok alakalı olduğuna inanmıyorum tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum.ben ilk çocuğumda iyi beslenemedim 3buçuk kilo doğdu ikincide de kilo verdim çok hastalık geçirdim hiç iştahım yoktu yine beslenemedim 3300 doğdu. Bundada ramazan ayında oruç tuttum herkes birşey söyledi zaten zayıfsın çocuk beslenemez tutma falan bende Rabbime emanet edip orucumu tuttum ve bebeğim 1hafta öndeydi. Şuan yemem iyi haftasıyla uyumlu gidiyoruz. İleride olan çocuk haftasıyla uyumlu oldu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?