2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canımAy iyi o zaman sevindim. Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah

Bende öyle düşünüyorum canım. Çünkü ilk cocugumdaki gibi yiyorum sadece biraz fazla ayaktayım. Kilosu da degilimde doktor bı hafta geride haftaya bakacaz tekrar deyince ondan endişelendim bugün...
Hiç endişelenme oluyo böyle şeyler kız kardeşimin de 1hafta gerideydi son hafta gününü yakaladı. Şimdi maşaAllahı var tosbiğimizin boşa sitrese girme canım

İyi akşamlar herkese. Hamama gitmek istiyorum sizce bir sakıncası olur mu ? Doktora sormadım daha

Canım beslenmem iyi aslında..herşeyi yiyorum ilk cocugum benimde 3600dogdu fakat bu biraz küçük .. ins başka sıkıntısı olmaz
Aslında dedikleri ilkinin yer açtığı ikincinin daha toplu dogdugunu söylüyorlar biraz ters olmus dinlenmeye calış beslenmeye de dikkat edip yakalar

Bende öyle düşünüyorum canım. Çünkü ilk cocugumdaki gibi yiyorum sadece biraz fazla ayaktayım. Kilosu da degilimde doktor bı hafta geride haftaya bakacaz tekrar deyince ondan endişelendim bugün...
Ultrason kağıdını verdi mi canım orda boyu, kilosu, karın ve baş çevresinin ölçümleri ve hangi hafta ile uyumlu oldukları yazıyor. Eğer verdiyse bir incele derim onları da sadece kilo bir kriter olamaz bence. Ayrıca bir hafta ileri ya da geri olması da sorun olan bir şey değil doktorun biraz gereksiz panikletmiş gibi geldi.

Merhaba, Benimde oglum 3700civari doğmuştu. Bebişimiz kiz şuan 34 haftalik biraz geriden geliyordu bayadir bu kontrolde haftasina yaklaşmış dedi dr birde minyon galiba. Sizin hangi hafta ve kaç kg bebis. Bir haftaya kadar problem degil sanirim öyle gittik hep. Bana ilk çocuk gibi bekleme diyor DR dogum kg 2800-3000 arasi öngördü en son. Havuç kaju badem ceviz kaşar kirmizi et hurma süt muz avokado gibi ürünlere yuklendim birsuredir . Tamamen beslenmeylede ilgili olmayabiliyor tabi bebegin kg alışı. (Bu arada gebelik diyabetim var)

Bayıldım annenin ellerine sağlık

Cok hoş anneciğinin ellerine sağlık
Ben de çok beğendim. Neyse ki annemin elinden geliyor böyle şeyler çünkü ben örmeyi beceremiyorum çocuklarımın el emeği bir şeyi olmayacaktı o olmasaydı. Oğluma da ayıcıklı örmüştü hâlâ kullanıyoruz. Şimdi de arabalı bir model beğenmiş sonra da ona başlayacakmış

Valla masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…