Evet canımYasak olunca hepten ister insanın canım. Geçenlerde benimkine de devlette iki hafta kadar kilo olarak önde demişlerdir hatirlarsan konuşmuştuk. Bugün gittim doktorum haftasıyla uyumlu dedi. Sadece boyu bir hafta önde dedi. O yüzden değişebilir kasma kendini.
Hiç endişelenme oluyo böyle şeyler kız kardeşimin de 1hafta gerideydi son hafta gününü yakaladı. Şimdi maşaAllahı var tosbiğimizinBende öyle düşünüyorum canım. Çünkü ilk cocugumdaki gibi yiyorum sadece biraz fazla ayaktayım. Kilosu da degilimde doktor bı hafta geride haftaya bakacaz tekrar deyince ondan endişelendim bugün...
hamamın fazlasıyla sıcak ve bakterili oluşundan dolayı tavsiye edeceklerini sanmıyorum canım. O kadar sıcak su doğumu tetikleyebilir ya da tansiyonunu düşürebilirİyi akşamlar herkese. Hamama gitmek istiyorum sizce bir sakıncası olur mu ? Doktora sormadım daha
Hadi ya. İnternette de öyle yazıyor belki bir umut demiştim.hamamın fazlasıyla sıcak ve bakterili oluşundan dolayı tavsiye edeceklerini sanmıyorum canım. O kadar sıcak su doğumu tetikleyebilir ya da tansiyonunu düşürebilir
Bayıldım annenin ellerine sağlıkAnnem kızıma örüyormuş. Bitene kadar doğurma diyerek attı bana
son düzlükte ne kadar az riske girsek o kadar karHadi ya. İnternette de öyle yazıyor belki bir umut demiştim.
Hamilelikte hamam ve sauna önerilmiyor diye biliyorum canım aşırı sıcak tansiyonu etkiliyorİyi akşamlar herkese. Hamama gitmek istiyorum sizce bir sakıncası olur mu ? Doktora sormadım daha
Aslında dedikleri ilkinin yer açtığı ikincinin daha toplu dogdugunu söylüyorlar biraz ters olmus dinlenmeye calış beslenmeye de dikkat edip yakalarCanım beslenmem iyi aslında..herşeyi yiyorum ilk cocugum benimde 3600dogdu fakat bu biraz küçük .. ins başka sıkıntısı olmaz
Haklısın canım . Bende uyuz var ya belki geçirir dedim kese attırıp kaynar su ile yıkanıncason düzlükte ne kadar az riske girsek o kadar kar
Ultrason kağıdını verdi mi canım orda boyu, kilosu, karın ve baş çevresinin ölçümleri ve hangi hafta ile uyumlu oldukları yazıyor. Eğer verdiyse bir incele derim onları da sadece kilo bir kriter olamaz bence. Ayrıca bir hafta ileri ya da geri olması da sorun olan bir şey değil doktorun biraz gereksiz panikletmiş gibi geldi.Bende öyle düşünüyorum canım. Çünkü ilk cocugumdaki gibi yiyorum sadece biraz fazla ayaktayım. Kilosu da degilimde doktor bı hafta geride haftaya bakacaz tekrar deyince ondan endişelendim bugün...
Hamam sauna falan önerilmiyor canım gebelikte öyle biliyorum :/İyi akşamlar herkese. Hamama gitmek istiyorum sizce bir sakıncası olur mu ? Doktora sormadım daha
Yastık fazla olabilir. Battaniye ile baş kısmının altına destek yapılsa daha iyi olur bence.Başının altından mı eğim vereceğiz yani baş kısmına yastık koysak?
Tamam canım teşekkür ederim cevap içinHamam sauna falan önerilmiyor canım gebelikte öyle biliyorum :/
Merhaba, Benimde oglum 3700civari doğmuştu. Bebişimiz kiz şuan 34 haftalik biraz geriden geliyordu bayadir bu kontrolde haftasina yaklaşmış dedi dr birde minyon galiba. Sizin hangi hafta ve kaç kg bebis. Bir haftaya kadar problem degil sanirim öyle gittik hep. Bana ilk çocuk gibi bekleme diyor DR dogum kg 2800-3000 arasi öngördü en son. Havuç kaju badem ceviz kaşar kirmizi et hurma süt muz avokado gibi ürünlere yuklendim birsuredir . Tamamen beslenmeylede ilgili olmayabiliyor tabi bebegin kg alışı. (Bu arada gebelik diyabetim var)Bende öyle düşünüyorum canım. Çünkü ilk cocugumdaki gibi yiyorum sadece biraz fazla ayaktayım. Kilosu da degilimde doktor bı hafta geride haftaya bakacaz tekrar deyince ondan endişelendim bugün...
Amin canım inşallahEvet canımAy iyi o zaman sevindim. Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Bayıldım annenin ellerine sağlık
Ben de çok beğendim. Neyse ki annemin elinden geliyor böyle şeyler çünkü ben örmeyi beceremiyorum çocuklarımın el emeği bir şeyi olmayacaktı o olmasaydı. Oğluma da ayıcıklı örmüştü hâlâ kullanıyoruz. Şimdi de arabalı bir model beğenmiş sonra da ona başlayacakmışCok hoş anneciğinin ellerine sağlık
Valla masallahBen de çok beğendim. Neyse ki annemin elinden geliyor böyle şeyler çünkü ben örmeyi beceremiyorum çocuklarımın el emeği bir şeyi olmayacaktı o olmasaydı. Oğluma da ayıcıklı örmüştü hâlâ kullanıyoruz. Şimdi de arabalı bir model beğenmiş sonra da ona başlayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?