2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebe yağı olarak ne aldınız acaba

Ben mustelanin yağını almıştım ama yağ formu yerine losyon tavsiye edildi çoğu blogta o yüzden mustelanin losyonunu da aldım
Teşekkür ederim canım bende bakayım bi o zaman

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsünler minik kuşlar

Ah çok şükür çoookk sağlıkla bir an önce evinize dönmek nasip olsun erascım darısı da bizim başımıza olsun

Canım ben de çok sevmem süs püs. Yalnızca kapı süsü hazırladım bir de kapıya boydan boya bir kez dolaşmak için tül aldım ama beşikte falan herhangi bir şey kullanmıcam. Belki bir set de balon alırım diyorum ama o balonları doğum sırasında kim şişirip de hazırlıyor ki acaba diye düşünüyorum eşim benle ilgilencek ben, bebeyi doğurmaya çalışıcam, aklım almıyor bu balonları kim şişiriyor o hengamede

Kızlaar size sorularım var
Aranızda hamile pilatesi yapan var mı? Varsa kaçıncı haftaya kadar yapmayı düşünüyorsunuz?

Bir dee perine masajı yapan var mı? Ben bugün doktora sordum. 36 haftaya kadar aletsiz 36. haftadan sonra aletli yapmamı tavsiye etti. Biraz gerildim yapabilecek miyim diye Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum

Ay ben de hala sipariş veremedim üzerimde bir atalet var nedense moliye de bakacaktım ama sipariş verip memnun kalanlar vardı diye hatırlıyorum
Ya bilmiyorum konusmamizda resmen dolandiriyoruz seni cumleleri hissettim buna ragmen niye siparis verdim onu da bilmiyorum. Basiretim baglandi bir nevi. Siparisi duzgun gelen de var evet ama gelmeyen de var o kdr alisveris yaptim netten ilk defa bu his dogdu icime. Bakalim hayirlisi

Başının altından mı eğim vereceğiz yani baş kısmına yastık koysak?
Yataga egim verebilirsin ama omurga gelisimi acisindan yastik onerilmiyo yeni doganda. Ben nerdeyse 2yasina kdr kullanmadim yastik. Yatagin altina koyarsan belki

Ben 17.haftadan itibaren pilates yapıyorum canım çok faydasını gördüm sorunsuz eğilip kalkabiliyorum 36 dan sonra da perine masajı yapacağım tabi yapabilirsem biraz irrite ediyor o konu

Bebegin esyalarini yikamaya basladim ama altindan kalkamiyorum resmen oglumdan kalanlar var yeni aldiklarim var. Yatak dosek.birsuru ivir zivir var. Bi de ben nerdeyse 2yasa kdr stoklamisim kiz bebesi olunca dayanamadim kiyafetlere ne yikamasi biter ne utusu. Bitirmeden dogmasa bari

Yarın bekliyordum canım ani bir şeyler olmuş belli ki ama planlanandan bir gün önce olmuş o yüzden sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum inşallah sağlıkla kavuşursun yavrularına bizi de unutma

Ben 17.haftadan itibaren pilates yapıyorum canım çok faydasını gördüm sorunsuz eğilip kalkabiliyorum 36 dan sonra da perine masajı yapacağım tabi yapabilirsem biraz irrite ediyor o konu
Masallah valla cok isterdim boyle esnek hareketli olmayi ama vertigo basladigindan beri egilip kalkmak hayal oldu. Sonra vucut da alisti tabi

Doğuma kadar devam etmeyi düşünüyorum zaten pilates hocam aynı zamanda doğum koçum o 36 dan sonra doğumu kolaylaştıran egzersizlere gecegimizi söylemişti
Süpermiş. Ben de 5. aydan beri yapıyorum ama sıkılmaya başladım biraz 36’da bıraksam mı diyordum.
Demek ki daha yeni başlayacakmışız

Yaa benzer düşünmüşüz aslında. Kapıya kapı süsünü asabilmek için tül gerekecek sanki. Beşiğe ben de istemedim, isimli bi yastık yaptırıcam onu koyarım, bir de üç beş balon ve evet, kim şişirecek

Ben pilates değil de yoga yapıyorum, devam ediyorum. Perine masajına gelince yok benim yapabileceğim veya yaptırabileceğim bi şey değil. Doktorum da aynısını söyledi, yapanlarda çok faydasını da görmediğini de ekledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…