Nasıl oldun canım geçti mi kaşıntın bitti mi tedavin?Tamam canım teşekkür ederim cevap için
Ben mustelanin yağını almıştım ama yağ formu yerine losyon tavsiye edildi çoğu blogta o yüzden mustelanin losyonunu da aldımBebe yağı olarak ne aldınız acaba
Fark edilir derecede geçti canım ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Sorduğun için teşekkür ederimNasıl oldun canım geçti mi kaşıntın bitti mi tedavin?
Teşekkür ederim canım bende bakayım bi o zamanBen mustelanin yağını almıştım ama yağ formu yerine losyon tavsiye edildi çoğu blogta o yüzden mustelanin losyonunu da aldım
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsünler minik kuşlarÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Çok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Canım ben de çok sevmem süs püs. Yalnızca kapı süsü hazırladım bir de kapıya boydan boya bir kez dolaşmak için tül aldım ama beşikte falan herhangi bir şey kullanmıcam. Belki bir set de balon alırım diyorum ama o balonları doğum sırasında kim şişirip de hazırlıyor ki acaba diye düşünüyorumKızlar iki hastane seçeceğim vardı, birinde yoğunlaşmıştık ama diğerine de baktık ve daha çok içimize sindi daha pahalı ama ne yapalım dedik. Oda süsleme yokmuş, çok önemli değildi benim için zaten, abartılı şeyleri zaten sevmiyorum, ama temel birkaç şey ayarlasam ne olabilir mesela? Pastel tonlarda birkaç balon olabilir, çikolataları için ahşap sade bir tepsim var zaten onu kullanıcam, kapıya tül gerekli midir? Beşiğin etrafına tül?? Ne diyorsunuz?
Ya bilmiyorum konusmamizda resmen dolandiriyoruz seni cumleleri hissettim buna ragmen niye siparis verdim onu da bilmiyorum. Basiretim baglandi bir nevi. Siparisi duzgun gelen de var evet ama gelmeyen de varAy ben de hala sipariş veremedim üzerimde bir atalet var nedensemoliye de bakacaktım ama sipariş verip memnun kalanlar vardı diye hatırlıyorum
Yataga egim verebilirsin ama omurga gelisimi acisindan yastik onerilmiyo yeni doganda. Ben nerdeyse 2yasina kdr kullanmadim yastik. Yatagin altina koyarsan belkiBaşının altından mı eğim vereceğiz yani baş kısmına yastık koysak?
Ben 17.haftadan itibaren pilates yapıyorum canım çok faydasını gördüm sorunsuz eğilip kalkabiliyorum 36 dan sonra da perine masajı yapacağım tabi yapabilirsem biraz irrite ediyor o konuKızlaar size sorularım var
Aranızda hamile pilatesi yapan var mı? Varsa kaçıncı haftaya kadar yapmayı düşünüyorsunuz?
Bir dee perine masajı yapan var mı? Ben bugün doktora sordum. 36 haftaya kadar aletsiz 36. haftadan sonra aletli yapmamı tavsiye etti. Biraz gerildim yapabilecek miyim diyeTecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum
Yarın bekliyordum canım ani bir şeyler olmuş belli ki ama planlanandan bir gün önce olmuş o yüzden sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum inşallah sağlıkla kavuşursun yavrularına bizi de unutmaKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Masallah valla cok isterdim boyle esnek hareketli olmayi ama vertigo basladigindan beri egilip kalkmak hayal oldu. Sonra vucut da alisti tabiBen 17.haftadan itibaren pilates yapıyorum canım çok faydasını gördüm sorunsuz eğilip kalkabiliyorum 36 dan sonra da perine masajı yapacağım tabi yapabilirsem biraz irrite ediyor o konu
ne zaman bırakacaksın pilatesi? Doğuma kadar devam edecek misin?Ben 17.haftadan itibaren pilates yapıyorum canım çok faydasını gördüm sorunsuz eğilip kalkabiliyorum 36 dan sonra da perine masajı yapacağım tabi yapabilirsem biraz irrite ediyor o konu
Doğuma kadar devam etmeyi düşünüyorum zaten pilates hocam aynı zamanda doğum koçum o 36 dan sonra doğumu kolaylaştıran egzersizlere gecegimizi söylemiştine zaman bırakacaksın pilatesi? Doğuma kadar devam edecek misin?
Süpermiş. Ben de 5. aydan beri yapıyorum ama sıkılmaya başladım birazDoğuma kadar devam etmeyi düşünüyorum zaten pilates hocam aynı zamanda doğum koçum o 36 dan sonra doğumu kolaylaştıran egzersizlere gecegimizi söylemişti
Canım ben de çok sevmem süs püs. Yalnızca kapı süsü hazırladım bir de kapıya boydan boya bir kez dolaşmak için tül aldım ama beşikte falan herhangi bir şey kullanmıcam. Belki bir set de balon alırım diyorum ama o balonları doğum sırasında kim şişirip de hazırlıyor ki acaba diye düşünüyorumeşim benle ilgilencek ben, bebeyi doğurmaya çalışıcam, aklım almıyor bu balonları kim şişiriyor o hengamede
Kızlaar size sorularım var
Aranızda hamile pilatesi yapan var mı? Varsa kaçıncı haftaya kadar yapmayı düşünüyorsunuz?
Bir dee perine masajı yapan var mı? Ben bugün doktora sordum. 36 haftaya kadar aletsiz 36. haftadan sonra aletli yapmamı tavsiye etti. Biraz gerildim yapabilecek miyim diyeTecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?