2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Süpermiş. Ben de 5. aydan beri yapıyorum ama sıkılmaya başladım biraz 36’da bıraksam mı diyordum.
Demek ki daha yeni başlayacakmışız
36 haftadan sonrası için görev verdi mesela ananas yemek hurma yemek ada çayı içmek meditasyon gibi doğumu kolaylaştırsin diye

Ben de altını yükseltmeyi düşünüyorum ancak sünger yatak aldığım için çökme olmamasına dikkat etmem gerekiyor. Sünger yatak alıp yükseltecek olanlar ekstra dikkat etsin.
@Sntr @eras0201 lansinoh manuel pompayı ve moschi’yi başka indirimlerde ben de almıştım, çok uyguna gelmişti ikisi de. İkisinin de işlevinin farklı olduğunu duyunca mosci’yi de kaçırmadım
Arasındaki işlev farkı nedir? Ben de mochi alsam mı düşüncesindeydim.

Son düzenleme:
Doğum koçum da hiç yapamiyorsan pede zeytinyağı döküp oraya sürebilirsin rahim ağzı yumuşasin dedi

Normal göğüs pompaları sütü vakumluyor hiç gelmese bile güçlü bir şekilde sağiyor ama mochi daha çok sütü dolup rahatsız olan memeyi boşaltarak rahatlatiyor

Bel omurilik ağrısı ben de de oluyo evde bi masaj aleti var belimi ovdurup durdum dün kesin bısey gelecek dedim ama gelmedi sadece bel agrısı kasık agrısı cektim ara ara yakın artık 37+5 oldum heran hersey olabilir modunda bekliyorum bakalım

Ultrasyon kağıdında fl ve bpd bı hafta geride gozukuyo diğerleri haftasıyla uyumlu . Artikher hafta çağırdı gitcem plasentadan dolayı . Beslenmemi biraz daha artturcam Pzt kadar düzelir belki valla hastanede canım sikildi geldim

Canım 34+0da 2050cikti kilosu. Doktor bı hafta geriden geliyo dedi. İlk defa bu hafta bunu söyledi. Bende avakadoya geçen hafta başlamıştım yumurta günde ikiye çıkardım sütü sabh akşam içmeye baslicam eti haftada iki balığı haftada bir yiyordum zaten ins toparlar benimkide. Biraz küçük olcak bu bebek dedi banada

Gebelik okulunda önermişlerdi perine masajını ben de başlamayı düşünüyorum yapmayı düşünenlere bize anlattıkları şeklini atayım aletten falan bahsetmediler yalnız hemşireler

Eklentiler

• 9E198B46-EA33-4DDE-85F8-C0EE425ED669.webp
    25 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…