2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sen aramızda en önden gidenlerden birisin sanırım canım. Bakalım biz oraya gelebilecek kadar içimizde tutabilecek miyiz bebeleri

Dün görüş günüydü reflu yatagini doktoruma sordum yatağın altına battaniye ile hafif bir eğim ver 15 derecelik açı yeterli dedi.ben de öyle yapacağim

Eneee ay inşallah düzgünce gelir ben de başka yerden bakayım o zaman

Canım benim 2 hafta geriden gelen değerlerim var hc falan diğerleri de bir kaç gün geriden geliyor bir fl haftasından ilerde doktorum her defasında gelişimi gayet iyi diyor. Bence üzülme hiç sen bu kadar sapmalar olur

İns canimm yaaa valla düzelir pek moralim bozuldu ins sıkıntısı olmaz. Haftaya yine bakacaz dddi kontrollerini arttırdı.

gozunuz aydin :) minik kizinizda cok azicik toplanip yaniniza gelecek demek :) saglikla, cok kisa kalmayla gecsin hastane gunleriniz, darisi basimiza.

Sen aramızda en önden gidenlerden birisin sanırım canım. Bakalım biz oraya gelebilecek kadar içimizde tutabilecek miyiz bebeleri
Aynen canım insallah tabi göreceksiniz bu sene erken doğum modası var ama insan tedirgin oluyor anlayabiliyorum hele bakınca okuyunca eşim de dıyo bana okuyup durma diye ben de aa o dogurmus bu dogurmus diye gezince

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimOğluşumda da sarılık başladı o servise geçicez bugün muhtemelen. Beni soran arkadaşlarıma da çok çok kötüydüm dün ilk sezeryanım öyle rahattı ki böyle bişey hayal edemezdim. İnleye inleye ağladım bildiğiniz Bugün hala çok zor, kalkmak yatmak. İnşallah 1-2 güne biraz daha toparlamış olurum. Bu acıyla sana muhtaç bi cana bakmak da ekstra zor. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin, en acısız şekilde olsun sizin doğumlarınız

Günaydın kızlarrrr
Bir de yastık yaptım ben de, onu söylemeyi unuttum :) tül bence güzel oluyor ya. Böyle hediye paketi gibi sağlı sollu istemiyorum ben, sadece üstten aşağı bir kez dolama + üzerine kapı süsü şeklinde beğeniyorum
Günaydın bütün gece karın ve bel ağrısı ile uyanıp durdum . Ya suyum ya nişan gelecek diye korktum. Yoklamaya başladılar sıpalar bizi

Son dönemde bende de oluyor bel ağrısı artık

Şimdi doktordayım söyledim herşeyi hemen bakalım safra enzimlerine umarım geç kalmamışızdır dedi test sonucuna göre ilaç verecek erken doğum olabilir dedi. Ama şöyle bişey de var test sonucum 1 hafta sonra çıkacak olduğun hastanede bakılmıyormuş dış laboratuvara gönderecekler. Zaten ben 34 haftayım şu an. Bakalım bi nst de bakacak

Çok geçmiş olsun.. Bebeğiniz iyi mi kaç kg doğdu? Gebelik zehirlenmesine dair şikayetiniz ne idi?

Maşallah canım inşallah en kısa süre de evinize dönersin

Bebeklerini sağlıklıca kucağına al inşallah

Günaydın hanımlar çatı muayenem var bugün
Nasıl oluyo yaptıran var mı
Günaydın canım bana da söyle sonra ben de bilmiyorum olmadım hiç
günaydın hiç korkma hiç kendini kasma , kasarsan canın acır hiç korkulacak birşey değil.
Oldun mu canım ben hiç olmadım bilmiyorum kacıncı haftan da yaptı doktorun
günaydın güzel bir güne uyandım çok şükür bugun dikiş ağrım yok kendimi iyi hissediyorum
Günaydın canım masallah insallah hiç olmaz bundan sonra
Amin canım sezeryan sonrası cidden kötü oluyo insallah bi an önce toparlan miniklerin yanında olsun sürecin cok güzel gecsın diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…