- 24 Eylül 2019
- 216
- 435
- 53
- 34
Sen aramızda en önden gidenlerden birisin sanırım canım. Bakalım biz oraya gelebilecek kadar içimizde tutabilecek miyiz bebeleriBel omurilik ağrısı ben de de oluyo evde bi masaj aleti var belimi ovdurup durdum dün kesin bısey gelecek dedim ama gelmedi sadece bel agrısı kasık agrısı cektim ara ara yakın artık 37+5 oldum heran hersey olabilir modunda bekliyorum bakalım
Dün görüş günüydü reflu yatagini doktoruma sordum yatağın altına battaniye ile hafif bir eğim ver 15 derecelik açı yeterli dedi.ben de öyle yapacağimBen de altını yükseltmeyi düşünüyorum ancak sünger yatak aldığım için çökme olmamasına dikkat etmem gerekiyor. Sünger yatak alıp yükseltecek olanlar ekstra dikkat etsin.
Arasındaki işlev farkı nedir? Ben de mochi alsam mı düşüncesindeydim.
Eneee ay inşallah düzgünce gelirYa bilmiyorum konusmamizda resmen dolandiriyoruz seni cumleleri hissettim buna ragmen niye siparis verdim onu da bilmiyorum. Basiretim baglandi bir nevi. Siparisi duzgun gelen de var evet ama gelmeyen de varo kdr alisveris yaptim netten ilk defa bu his dogdu icime. Bakalim hayirlisi
Canım benim 2 hafta geriden gelen değerlerim var hc falan diğerleri de bir kaç gün geriden geliyor bir fl haftasından ilerdeUltrasyon kağıdında fl ve bpd bı hafta geride gozukuyo diğerleri haftasıyla uyumlu . Artikher hafta çağırdı gitcem plasentadan dolayı . Beslenmemi biraz daha artturcam Pzt kadar düzelir belki valla hastanede canım sikildi geldim
İns canimm yaaa valla düzelir pek moralim bozuldu ins sıkıntısı olmaz. Haftaya yine bakacaz dddi kontrollerini arttırdı.Canım benim 2 hafta geriden gelen değerlerim var hc falan diğerleri de bir kaç gün geriden geliyor bir fl haftasından ilerdedoktorum her defasında gelişimi gayet iyi diyor. Bence üzülme hiç sen bu kadar sapmalar olur
Bunu alicam kızımın odasına inşallah dokusu güzeldirbuna bende aşık oldum bide ayılı olanı da vardı bunun, çok güzelleeer
gozunuz aydin :) minik kizinizda cok azicik toplanip yaniniza gelecek demek :) saglikla, cok kisa kalmayla gecsin hastane gunleriniz, darisi basimiza.Çok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Aynen canım insallah tabi göreceksiniz bu sene erken doğum modası var ama insan tedirgin oluyor anlayabiliyorum hele bakınca okuyunca eşim de dıyo bana okuyup durma diye ben de aa o dogurmus bu dogurmus diye gezinceSen aramızda en önden gidenlerden birisin sanırım canım. Bakalım biz oraya gelebilecek kadar içimizde tutabilecek miyiz bebeleri
günaydın hiç korkma hiç kendini kasma , kasarsan canın acır hiç korkulacak birşey değil.Günaydın hanımlar çatı muayenem var bugün
Nasıl oluyo yaptıran var mı
Günaydın canım parmakla bakıyorlar alttan açılma yumuşama varmı diye kendini kasma rahat ol muayene deGünaydın hanımlar çatı muayenem var bugün
Bir de yastık yaptım ben de, onu söylemeyi unuttum :) tül bence güzel oluyor ya. Böyle hediye paketi gibi sağlı sollu istemiyorum ben, sadece üstten aşağı bir kez dolama + üzerine kapı süsü şeklinde beğeniyorumYaa benzer düşünmüşüz aslında. Kapıya kapı süsünü asabilmek için tül gerekecek sanki. Beşiğe ben de istemedim, isimli bi yastık yaptırıcam onu koyarım, bir de üç beş balonve evet, kim şişirecek
Günaydın bütün gece karın ve bel ağrısı ile uyanıp durdum . Ya suyum ya nişan gelecek diye korktum. Yoklamaya başladılar sıpalar bizi
Bel omurilik ağrısı ben de de oluyo evde bi masaj aleti var belimi ovdurup durdum dün kesin bısey gelecek dedim ama gelmedi sadece bel agrısı kasık agrısı cektim ara ara yakın artık 37+5 oldum heran hersey olabilir modunda bekliyorum bakalım
Şimdi doktordayım söyledim herşeyi hemen bakalım safra enzimlerine umarım geç kalmamışızdır dedi test sonucuna göre ilaç verecek erken doğum olabilir dedi. Ama şöyle bişey de var test sonucum 1 hafta sonra çıkacak olduğun hastanede bakılmıyormuş dış laboratuvara gönderecekler. Zaten ben 34 haftayım şu an. Bakalım bi nst de bakacakAklında kalacağına testi talep et tabi çok kolay hem de için rahat eder. Ama doktorunda şüphe ederdi evham yapıp kendini de sıkma. Amaaaan hem öyle hem böyle der gibi oldum ama strese girme bebiş iyi olsun sen iyi ol yeter
Çok geçmiş olsun.. Bebeğiniz iyi mi kaç kg doğdu? Gebelik zehirlenmesine dair şikayetiniz ne idi?Kizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
MaşallahÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Bebeklerini sağlıklıca kucağına al inşallahKızlar 1 saate doğuma giriyorum. Çok karmaşık hisler içindeyim. Bize duanızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalımBen de ameliyatta hepinize dua edicem inşallah Doğum sonrası yoğun bakıma alınacakmışım muhtemelen uzun süre haber veremem. Sağlıcakla kalın
Günaydın canım bana da söyle sonra ben de bilmiyorum olmadım hiçGünaydın hanımlar çatı muayenem var bugün
Oldun mu canım ben hiç olmadım bilmiyorum kacıncı haftan da yaptı doktorungünaydın hiç korkma hiç kendini kasma , kasarsan canın acır hiç korkulacak birşey değil.
Günaydın canım masallahgünaydın güzel bir güne uyandım çok şükür bugun dikiş ağrım yok kendimi iyi hissediyorum
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimOğluşumda da sarılık başladı o servise geçicez bugün muhtemelen. Beni soran arkadaşlarıma da çok çok kötüydüm dün ilk sezeryanım öyle rahattı ki böyle bişey hayal edemezdim. İnleye inleye ağladım bildiğiniz Bugün hala çok zor, kalkmak yatmak. İnşallah 1-2 güne biraz daha toparlamış olurum. Bu acıyla sana muhtaç bi cana bakmak da ekstra zor. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin, en acısız şekilde olsun sizin doğumlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?