2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kolestaz mı var canım? Benim de kolestazım vardı. İlaçla kontrol altında tutuldu son gün kasılmalarım başlayınca yükselmeye başlamıştı yine. Zaten hemen ameliyata girdim sonrasında

ilk bebişimde olmuştu.37. haftada yapmıştı. Sonra 39+2 de suyum gelince gelen bir parmak attı giden bi parmak attı :) sürekli bir açıklık takibi yapıldı. Tabi açıklık hiç ilerlemedi suni sancıda fayda etmedi. sezeryan oldum. 2 parmak sokuyor ama hiç acımıyor .

Masallah neredeyse dolmuş günlerin sezeryan degil ozaman doğumun
Benim sezeryan doktor 38 sonu aliriz kalırsa dedi

Gebelik okulunda önermişlerdi perine masajını ben de başlamayı düşünüyorum yapmayı düşünenlere bize anlattıkları şeklini atayım aletten falan bahsetmediler yalnız hemşireler
Ben de not ettim canım teşekkür ederim Peki bu masajı biz kendimize yapabilecek miyiz bu göbekle, eşlere mi yaptırmak lazım

Bu haftaya dek hic bel agrim olmamisti. Simdi bel agrisi oluyo otururken bazen, hafif de adet olacakmis hissi veren agri olusuyo. 33+2yim pazartesi kontrolum var. eras0201 takip edemedim dogdu mu bebisler ???

Burdan alip duzgun gelen arkadaslar da olmus bak. Bn bi cumayi bekliyim bakalim. Bi de 2kutu siparis ettim

Canım benim ne çok sevindimmm sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah Pera da kilo sınırını atlattığında çıkar çok güzel

Doğum koçum da hiç yapamiyorsan pede zeytinyağı döküp oraya sürebilirsin rahim ağzı yumuşasin dedi
Yoganın da çok faydalı olduğunu duydum ama hiç yoga deneyimim yok. Doktorun faydası yok demesi enteresanmış çünkü faydalı olduğunu gösteren bilimsel çalışmalar var ve yurt dışında oldukça popüler bir şey perine masajı.
Ben de yurt dışında yaşıyorum ve burada 36. haftadan sonra şu aleti kullanmamı istedi doktor. Bu aletim yorumları da çok iyi. O bölgedeki kasları doğuma hazırlıyormuş. İnşallah kullanmayı becerebilirim

Eklentiler

• 3BCCE4CA-649F-4055-819A-F7A5A5FEDC9A.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 90
Doğum koçum 36 dan sonra bol bol ilişkiye girin rahim ağzı yumuşasin dedi bu alet o ise yarıyor fikrimce. Perine masajıni da kendimize yapmamız çok zor göbekten egilemiyoruz zaten eşlerin yapması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…