normal süt pompam var phlips avent ama gözüm mochi de kaldı acaba alsammıkiNormal göğüs pompaları sütü vakumluyor hiç gelmese bile güçlü bir şekilde sağiyor ama mochi daha çok sütü dolup rahatsız olan memeyi boşaltarak rahatlatiyor
Kolestaz mı var canım? Benim de kolestazım vardı. İlaçla kontrol altında tutuldu son gün kasılmalarım başlayınca yükselmeye başlamıştı yine. Zaten hemen ameliyata girdim sonrasındaŞimdi doktordayım söyledim herşeyi hemen bakalım safra enzimlerine umarım geç kalmamışızdır dedi test sonucuna göre ilaç verecek erken doğum olabilir dedi. Ama şöyle bişey de var test sonucum 1 hafta sonra çıkacak olduğun hastanede bakılmıyormuş dış laboratuvara gönderecekler. Zaten ben 34 haftayım şu an. Bakalım bi nst de bakacak
ilk bebişimde olmuştu.37. haftada yapmıştı. Sonra 39+2 de suyum gelince gelen bir parmak attı giden bi parmak attı :) sürekli bir açıklık takibi yapıldı. Tabi açıklık hiç ilerlemedi suni sancıda fayda etmedi. sezeryan oldum. 2 parmak sokuyor ama hiç acımıyor .Günaydın canım bana da söyle sonra ben de bilmiyorum olmadım hiç
Oldun mu canım ben hiç olmadım bilmiyorum kacıncı haftan da yaptı doktorun
Günaydın canım masallahinsallah hiç olmaz bundan sonra
Amin canım sezeryan sonrası cidden kötü oluyo insallah bi an önce toparlan miniklerin yanında olsun sürecin cok güzel gecsın diyeyim
Masallah neredeyse dolmuş günlerin sezeryan degil ozaman doğumunBel omurilik ağrısı ben de de oluyo evde bi masaj aleti var belimi ovdurup durdum dün kesin bısey gelecek dedim ama gelmedi sadece bel agrısı kasık agrısı cektim ara ara yakın artık 37+5 oldum heran hersey olabilir modunda bekliyorum bakalım
Ben de not ettim canım teşekkür ederimGebelik okulunda önermişlerdi perine masajını ben de başlamayı düşünüyorum yapmayı düşünenlere bize anlattıkları şeklini atayım aletten falan bahsetmediler yalnız hemşireler
Burdan alip duzgun gelen arkadaslar da olmus bak. Bn bi cumayi bekliyim bakalim. Bi de 2kutu siparis ettimCanım benim 2 hafta geriden gelen değerlerim var hc falan diğerleri de bir kaç gün geriden geliyor bir fl haftasından ilerdedoktorum her defasında gelişimi gayet iyi diyor. Bence üzülme hiç sen bu kadar sapmalar olur
Bunları ben de yapayım. İnşallah hepimizinki kolay doğum olur.36 haftadan sonrası için görev verdi mesela ananas yemek hurma yemek ada çayı içmek meditasyon gibi doğumu kolaylaştırsin diye
Ay ben de oraya yaptıracaktım beğenmedin mi sen canım.Kizlar moliden soyledigim cikolatam geldi ancak baski cok soluk geldi.baski kalitesini begenmedim.alacaklar bunu da goze alarak siparis versin
Ben ikisini de aldım ne olur ne olmaznormal süt pompam var phlips avent ama gözüm mochi de kaldı acaba alsammıki
Canım benim ne çok sevindimmmÇok şükür doğdu minik kurabiyelerimEge yanımda mememi emiyor ama Pera kuşum 2 kg altında kaldığı için kuvöze alındı. Erkek 2400 küsur kız da 1900 a yakıj net hatırlayamıyorum. Müsait bir zamanda yazarım habersiz bırakmayayım dedim
Doğum koçum da hiç yapamiyorsan pede zeytinyağı döküp oraya sürebilirsin rahim ağzı yumuşasin dedi
Yoganın da çok faydalı olduğunu duydum ama hiç yoga deneyimim yok. Doktorun faydası yok demesi enteresanmış çünkü faydalı olduğunu gösteren bilimsel çalışmalar var ve yurt dışında oldukça popüler bir şey perine masajı.Ben pilates değil de yoga yapıyorum, devam ediyorum. Perine masajına gelince yok benim yapabileceğim veya yaptırabileceğim bi şey değil. Doktorum da aynısını söyledi, yapanlarda çok faydasını da görmediğini de ekledi.
Sağlıkla gelsin inşallahBel omurilik ağrısı ben de de oluyo evde bi masaj aleti var belimi ovdurup durdum dün kesin bısey gelecek dedim ama gelmedi sadece bel agrısı kasık agrısı cektim ara ara yakın artık 37+5 oldum heran hersey olabilir modunda bekliyorum bakalım
Doğum koçum 36 dan sonra bol bol ilişkiye girin rahim ağzı yumuşasin dedi bu alet o ise yarıyor fikrimce. Perine masajıni da kendimize yapmamız çok zor göbekten egilemiyoruz zaten eşlerin yapması lazımYoganın da çok faydalı olduğunu duydum ama hiç yoga deneyimim yok. Doktorun faydası yok demesi enteresanmış çünkü faydalı olduğunu gösteren bilimsel çalışmalar var ve yurt dışında oldukça popüler bir şey perine masajı.
Ben de yurt dışında yaşıyorum ve burada 36. haftadan sonra şu aleti kullanmamı istedi doktor. Bu aletim yorumları da çok iyi. O bölgedeki kasları doğuma hazırlıyormuş. İnşallah kullanmayı becerebilirim
Ya perine masajını insan kendine nasıl yapar ki ?Doğum koçum da hiç yapamiyorsan pede zeytinyağı döküp oraya sürebilirsin rahim ağzı yumuşasin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?