Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimOğluşumda da sarılık başladı o servise geçicez bugün muhtemelen. Beni soran arkadaşlarıma da çok çok kötüydüm dün ilk sezeryanım öyle rahattı ki böyle bişey hayal edemezdim. İnleye inleye ağladım bildiğiniz Bugün hala çok zor, kalkmak yatmak. İnşallah 1-2 güne biraz daha toparlamış olurum. Bu acıyla sana muhtaç bi cana bakmak da ekstra zor. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin, en acısız şekilde olsun sizin doğumlarınız
Başparmağımızla yapmayı gösterdiler bize canım ama göbekle nasıl olur bilemiyorumBen de not ettim canım teşekkür ederimPeki bu masajı biz kendimize yapabilecek miyiz bu göbekle, eşlere mi yaptırmak lazım
Sen nasıl oldun canım evde iki bebekle hayat nasıl gidiyor? İlk zamanlar rutin oluşuyor mu nasıl geçiyormalesef o acıyı biliyorum okurken yine hissettim. Bana o gün iğne diye yalvarırken hemşire dediki sen ikiz doğum yaptığın için rahmin daha zor toparlanıyor sana zaten en ağır iğnelerden yaptım yapamam. Gerçekten ikizle alakası var mı bilmiyorum ama ben o gün ölüyorum sandım tövbemi falan yapmıştım yani gidiyorum diye
inşallah sen de toparlarsın onlar çıkana kadar canım.bu çok kötü bir cümle gibi biliyorum Bana öyle dediklerinde aşırı sinirleniyordum bebeklerim orda bırakmak çok zordu bilmeyene de anlatamıyorsun ama eve geldiklerinden beri ilk gün alıp gelseydik ben ne yapacakmışım diyorum sürekli.
Tamam canım teşekkür ederimDoktor mustelayı önerdi canım onu aldık biz
Bence dikkat edin. Sicak ve buhari bir kenara birakin da, su son gunlerde enfeksiyon cok riskli olur. Bir de millet grip oluyor, covid oluyor, bedenlerinden daha iyi atarlar diye hamama gidiyorlar. Allah korusun size denk gelmesin.İyi akşamlar herkese. Hamama gitmek istiyorum sizce bir sakıncası olur mu ? Doktora sormadım daha
Evet yorumları okudum toplama özelliği ön plana çıkıyor, sağma değil mochide. Sütü çok olanı rahatlatmak ya da bir göğsü sağarken diğerinden sızanı toplamak için elverişli. İyi ki hemen almamışımNormal göğüs pompaları sütü vakumluyor hiç gelmese bile güçlü bir şekilde sağiyor ama mochi daha çok sütü dolup rahatsız olan memeyi boşaltarak rahatlatiyor
Yoganın da çok faydalı olduğunu duydum ama hiç yoga deneyimim yok. Doktorun faydası yok demesi enteresanmış çünkü faydalı olduğunu gösteren bilimsel çalışmalar var ve yurt dışında oldukça popüler bir şey perine masajı.
Ben de yurt dışında yaşıyorum ve burada 36. haftadan sonra şu aleti kullanmamı istedi doktor. Bu aletim yorumları da çok iyi. O bölgedeki kasları doğuma hazırlıyormuş. İnşallah kullanmayı becerebilirim
Ben de altını yükseltmeyi düşünüyorum ancak sünger yatak aldığım için çökme olmamasına dikkat etmem gerekiyor. Sünger yatak alıp yükseltecek olanlar ekstra dikkat etsin.
Arasındaki işlev farkı nedir? Ben de mochi alsam mı düşüncesindeydim.
Doğru ben bunları düşünmemiştim teşekkür ederimBence dikkat edin. Sicak ve buhari bir kenara birakin da, su son gunlerde enfeksiyon cok riskli olur. Bir de millet grip oluyor, covid oluyor, bedenlerinden daha iyi atarlar diye hamama gidiyorlar. Allah korusun size denk gelmesin.
Ben kararsızım süt sağma pompası ya da makinesi alma konusunda. İnşallah ekstrem bir durum çıkmaz ancak bebekten çalışma nedeniyle ayrı kalmayacağım, sütün gelip gelmeme durumuna göre alayım diyorum ama bazı uzmanların süt ile ilgili tavsiyelerinde sütün gelimini dengelemek için, az ise artırmak çok çok ise azaltmak için kullanılıyor. Süt işi tam bir muamma. Gereksiz yere masraf yapmamak ile zor durumda kalırsam kargo bekle vs derken ortada kalmamak arasında kaldım.Mochi bir memenle emzirirken diğerinden de süt geliyor, onu boşaltmanı sağlıyor, çalımlayıp taktığında kendisi göğüste duruyor, ellerin serbest kalıyor, akan ya da sızan sürü depolamış oluyorsun. Manuel pompalar ise direk süt sağmak için. Onu elektrikli de bakabilirsin. Ben ilerleyen süreçlerde emzirmekle alakalı sıkıntım olmazsa elektrikli bakayım diyorum.
Bana verdiği eğitim notlarında yöntemi var ama asla yapılacak bir hareket değilYa perine masajını insan kendine nasıl yapar ki ?
malesef o acıyı biliyorum okurken yine hissettim. Bana o gün iğne diye yalvarırken hemşire dediki sen ikiz doğum yaptığın için rahmin daha zor toparlanıyor sana zaten en ağır iğnelerden yaptım yapamam. Gerçekten ikizle alakası var mı bilmiyorum ama ben o gün ölüyorum sandım tövbemi falan yapmıştım yani gidiyorum diye
inşallah sen de toparlarsın onlar çıkana kadar canım.bu çok kötü bir cümle gibi biliyorum Bana öyle dediklerinde aşırı sinirleniyordum bebeklerim orda bırakmak çok zordu bilmeyene de anlatamıyorsun ama eve geldiklerinden beri ilk gün alıp gelseydik ben ne yapacakmışım diyorum sürekli.
Evet bu göbeklerle çok mümkün değil.Bana verdiği eğitim notlarında yöntemi var ama asla yapılacak bir hareket değil
Ben zaten hayatta yapamam. Dün ilk denemeyi yaptı eşim sağ olsun. Biraz acılı geçti ama ben çok kasıldım ondan galiba. Sonra biraz daha rahatlayınca acısı da azaldı. Çok zor bir şey değilmiş eş yapıyorsa.Doğum koçum 36 dan sonra bol bol ilişkiye girin rahim ağzı yumuşasin dedi bu alet o ise yarıyor fikrimce. Perine masajıni da kendimize yapmamız çok zor göbekten egilemiyoruz zaten eşlerin yapması lazım
bence normal yinede dr danış benim ilk gebeliğimde suyum geldi ama böyle birşey değildi. bu akıntıSelam kızlar görsel olacak ama kusura bakmayın bu şekilde akıntı normal midir hem akıntı hem sıvı gibi bisey 35 haftalık
Gebeyim
Bu alet o bölgedeki kasları genişletiyor. İçinde mezura var, yarıçapı yaklaşık 25 cm gelinceye kadar şişiriyorsunuz balonu. 25 cm ulaşmak için uzun bir süre alıştırma yapmanızı istiyor. Benimki de internet bilgisi hala almadım bu aleti. Ayrıntılarını tam bilmiyorum. Yanlış bilgi de vermiş olmayayım. Bebeğin kafasının çıkışına hazırlıyor oradaki kasları.Bu nedir? Kegel egzersizi gibi bir şey mi yaptırıyor?
Bana da akıntı gibi geldi. Hatta ben de şüphelenmiştim. Geçen hafta doktor muayenede böyle beyazlık var bu akıntı kesinlikle dedi.bence normal yinede dr danış benim ilk gebeliğimde suyum geldi ama böyle birşey değildi. bu akıntı
Ben de eşimden rica edeceğim mecburBen zaten hayatta yapamam. Dün ilk denemeyi yaptı eşim sağ olsun. Biraz acılı geçti ama ben çok kasıldım ondan galiba. Sonra biraz daha rahatlayınca acısı da azaldı. Çok zor bir şey değilmiş eş yapıyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?