2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doğum koçum 36 dan sonra bol bol ilişkiye girin rahim ağzı yumuşasin dedi bu alet o ise yarıyor fikrimce. Perine masajıni da kendimize yapmamız çok zor göbekten egilemiyoruz zaten eşlerin yapması lazım

Ya perine masajını insan kendine nasıl yapar ki ?
Eşim nasıl becerip yapacak ben asıl onu düşünüyorum
Selam kızlar görsel olacak ama kusura bakmayın bu şekilde akıntı normal midir hem akıntı hem sıvı gibi bisey 35 haftalık
Gebeyim
Selamlar, bende de oluyor. Kıvamı sulu ve rengi beyaz oluyor sendeki gibi. Hatta o kadar akıyor ki bazı zamanlar, adet kanı akarken hissedilir ya bazen, o şekilde hissediyorum. Sorun edilcek bir şey değil.

Evet bende o şekilde hissediyorum bazen

Bende de öyle oluyor
Hatta kan geldi sanıyorum sıvı ve kahve akinti sanirik cok emin olmamakla birlikte
Alıştım da sanki biraz

Sen nasıl oldun canım evde iki bebekle hayat nasıl gidiyor? İlk zamanlar rutin oluşuyor mu nasıl geçiyor
Ben iyiyim Allah’a şükür uykusuz nasıl yaşanır onu gösteriyor evren bana çok yoğun çok zor bi o kadar da güzel geçiyor bebeklerim çok güzel Yanyana iki bebek var beşikte hala inanamıyorum karnımın içinde olduklarına. Tarifsiz hisler yaşatıyorlar bana Allahım
Yoğun bakımda 3saatte bir beslenme rutinleri vardı devam ettiririm diyordum olmuyor başlaması bitmesi zaten 2saatimi alıyor iki bebek için altını değiştir gazını al derken. Sonra ikinci besleme saati geliyor inşallah daha düzene oturtabilirim tek asla yapamıyorum. geceleri deniyorum her seferinde yardımsız yapmayı bi şekilde birisi ağlıyor ya da başka bişey oluyor kaldırıyorum annemi ya da eşimi. Ememiyorlar hala bi 5dk falan denetebiliyorum. Oysaki ucundan akıyor sütüm hem kalkan hem ped kullanmama rağmen ıslanıyor her yerim ona rağmen emmek zor geliyor ben anlamadım direk uyuyorlar göğsümde ve ne yapsak uyanmıyorlar. Emmedikleri için uzun ve yorucu oluyor sürekli sağmak.
Doktor mama süt diye ilerle dedi ikiz bebek için çok yıpranırsın memelernde yıpranır aşırı sert olmadıkça sağma falan dedi. Ben yine de sütümü vermekte diretiyorum dün gecenin en zor saatinde mama vereyim dedim kızlarımdan biri reddetti Mama içmiyor çok minikler şuanda belki biraz toparlansalar her şey daha kolay olacak bakalım..

Dün akşamdan beri kalçama batma şeklinde bir şeyler oluyor. Yürürken sekmeme sebep oluyor. Sizler de yaşıyor musunuz kızlar? Ne kullanıyorsunuz oluyorsa, magnezyum mu?

Kızlar benim de az önce beyaz sümüksü topak bir şey geldi lavaboda peçeteye. Nişan vs değildir değil mi normal akıntıdır

Dün akşamdan beri kalçama batma şeklinde bir şeyler oluyor. Yürürken sekmeme sebep oluyor. Sizler de yaşıyor musunuz kızlar? Ne kullanıyorsunuz oluyorsa, magnezyum mu?
ben magnezyum kullandığım halde heryerim ağrıyor hergun biyerim ağrıyor o yüzden normal bence. hele oturup ayağa kalkarken yatakta dönerken

mochi hakkında bilgisi olan varmı
Bir arkadaşım çok kullanışlı olduğunu ve doğumdan sonra kullandığı en işe yarar şeylerden biri olduğunu söyledi. Sağma makinesine şu an niyetlenmedim, doğumdan sonrasına göre bakıcam ama mochi de benim de bir gözüm var :)

Selam kızlar görsel olacak ama kusura bakmayın bu şekilde akıntı normal midir hem akıntı hem sıvı gibi bisey 35 haftalık
Gebeyim
Canım bundan bende var bayadır doktor spekulumla bakıp fitil vermişti bakteriyel vajinozis dedi fitil kullanınca geçti sonda tekrarladı başka bir fitil verdi ilaç değil de canditon diye bir fitil mentöllü bir şeydi kullanınca geçti ama yine tekrarladı

benim sağma makinam var ama gözüm mochide acaba doğum yapıncamı alsam yoksa hastanede ilk günler falan lazım olurmuki

Kızlar benim de az önce beyaz sümüksü topak bir şey geldi lavaboda peçeteye. Nişan vs değildir değil mi normal akıntıdır
Rengi beyaz olmuyor, kanlı ya da sarımsı bir şey olmalı diye biliyorum.İstersen bir doktoruna sor ama benim de bazen klozete küçük sümüğümsü akıntım düşebiliyor.
ben magnezyum kullandığım halde heryerim ağrıyor hergun biyerim ağrıyor o yüzden normal bence. hele oturup ayağa kalkarken yatakta dönerken
off yatakta dönmek hele

benim sağma makinam var ama gözüm mochide acaba doğum yapıncamı alsam yoksa hastanede ilk günler falan lazım olurmuki
Hastanede lazim olacagini sanmiyorum ben o yuzden yanima almiycam. Ilk gunler sut yerine kolostrum sutu geliyo zaten o da az az. Yani bebek birini emerken digerindn sizma olacak kdr süt olmasi zor.

Hastanede lazim olacagini sanmiyorum ben o yuzden yanima almiycam. Ilk gunler sut yerine kolostrum sutu geliyo zaten o da az az. Yani bebek birini emerken digerindn sizma olacak kdr süt olmasi zor.
ben sızma için değilde süt sağdıkça artan birşey ya göğüsü uyarmaya yardımcı olur mu diye

Zeytinyağı her şeye şifa zaten. Ben dün hindistan cevizi yağıyla yaptım. Weleda’nın tüm yağlarından aşırı memnunum o yüzden Weleda sipariş ettim. Memnun kalırsam yazarım sana da canım

eras0201 canim kavuşmuşsun bebislerine gözün aydın Allah sağlık mutlulukla büyütmeyi nasip etsin geçmiş olsun inşallah en kısa surede toparlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…