Doğum koçum 36 dan sonra bol bol ilişkiye girin rahim ağzı yumuşasin dedi bu alet o ise yarıyor fikrimce. Perine masajıni da kendimize yapmamız çok zor göbekten egilemiyoruz zaten eşlerin yapması lazım
Eşim nasıl becerip yapacak ben asıl onu düşünüyorumYa perine masajını insan kendine nasıl yapar ki ?
Selamlar, bende de oluyor. Kıvamı sulu ve rengi beyaz oluyor sendeki gibi. Hatta o kadar akıyor ki bazı zamanlar, adet kanı akarken hissedilir ya bazen, o şekilde hissediyorum. Sorun edilcek bir şey değil.Selam kızlar görsel olacak ama kusura bakmayın bu şekilde akıntı normal midir hem akıntı hem sıvı gibi bisey 35 haftalık
Gebeyim
Evet bende o şekilde hissediyorum bazenEşim nasıl becerip yapacak ben asıl onu düşünüyorum
Selamlar, bende de oluyor. Kıvamı sulu ve rengi beyaz oluyor sendeki gibi. Hatta o kadar akıyor ki bazı zamanlar, adet kanı akarken hissedilir ya bazen, o şekilde hissediyorum. Sorun edilcek bir şey değil.
Bende de öyle oluyorEşim nasıl becerip yapacak ben asıl onu düşünüyorum
Selamlar, bende de oluyor. Kıvamı sulu ve rengi beyaz oluyor sendeki gibi. Hatta o kadar akıyor ki bazı zamanlar, adet kanı akarken hissedilir ya bazen, o şekilde hissediyorum. Sorun edilcek bir şey değil.
Ben iyiyim Allah’a şükür uykusuz nasıl yaşanır onu gösteriyor evren banaSen nasıl oldun canım evde iki bebekle hayat nasıl gidiyor? İlk zamanlar rutin oluşuyor mu nasıl geçiyor
ben magnezyum kullandığım halde heryerim ağrıyor hergun biyerim ağrıyor o yüzden normal bence. hele oturup ayağa kalkarken yatakta dönerkenDün akşamdan beri kalçama batma şeklinde bir şeyler oluyor. Yürürken sekmeme sebep oluyor. Sizler de yaşıyor musunuz kızlar? Ne kullanıyorsunuz oluyorsa, magnezyum mu?
Bir arkadaşım çok kullanışlı olduğunu ve doğumdan sonra kullandığı en işe yarar şeylerden biri olduğunu söyledi. Sağma makinesine şu an niyetlenmedim, doğumdan sonrasına göre bakıcam ama mochi de benim de bir gözüm var :)mochi hakkında bilgisi olan varmı
Canım bundan bende var bayadır doktor spekulumla bakıp fitil vermişti bakteriyel vajinozis dedi fitil kullanınca geçti sonda tekrarladı başka bir fitil verdi ilaç değil de canditon diye bir fitil mentöllü bir şeydi kullanınca geçti ama yine tekrarladıSelam kızlar görsel olacak ama kusura bakmayın bu şekilde akıntı normal midir hem akıntı hem sıvı gibi bisey 35 haftalık
Gebeyim
benim sağma makinam var ama gözüm mochide acaba doğum yapıncamı alsam yoksa hastanede ilk günler falan lazım olurmukiBir arkadaşım çok kullanışlı olduğunu ve doğumdan sonra kullandığı en işe yarar şeylerden biri olduğunu söyledi. Sağma makinesine şu an niyetlenmedim, doğumdan sonrasına göre bakıcam ama mochi de benim de bir gözüm var :)
Rengi beyaz olmuyor, kanlı ya da sarımsı bir şey olmalı diye biliyorum.İstersen bir doktoruna sor ama benim de bazen klozete küçük sümüğümsü akıntım düşebiliyor.Kızlar benim de az önce beyaz sümüksü topak bir şey geldi lavaboda peçeteye. Nişan vs değildir değil mi normal akıntıdır
off yatakta dönmek heleben magnezyum kullandığım halde heryerim ağrıyor hergun biyerim ağrıyor o yüzden normal bence. hele oturup ayağa kalkarken yatakta dönerken
Hastanede lazim olacagini sanmiyorum ben o yuzden yanima almiycam. Ilk gunler sut yerine kolostrum sutu geliyo zaten o da az az. Yani bebek birini emerken digerindn sizma olacak kdr süt olmasi zor.benim sağma makinam var ama gözüm mochide acaba doğum yapıncamı alsam yoksa hastanede ilk günler falan lazım olurmuki
hemde nasıl zor bide hangi tarafıma yatsam o taraf bacak ağrıyor binen yükten :)Rengi beyaz olmuyor, kanlı ya da sarımsı bir şey olmalı diye biliyorum.İstersen bir doktoruna sor ama benim de bazen klozete küçük sümüğümsü akıntım düşebiliyor.
off yatakta dönmek hele
ben sızma için değilde süt sağdıkça artan birşey ya göğüsü uyarmaya yardımcı olur mu diyeHastanede lazim olacagini sanmiyorum ben o yuzden yanima almiycam. Ilk gunler sut yerine kolostrum sutu geliyo zaten o da az az. Yani bebek birini emerken digerindn sizma olacak kdr süt olmasi zor.
O zaman normaldir. Evet ben yine de sorayımRengi beyaz olmuyor, kanlı ya da sarımsı bir şey olmalı diye biliyorum.İstersen bir doktoruna sor ama benim de bazen klozete küçük sümüğümsü akıntım düşebiliyor.
off yatakta dönmek hele
Zeytinyağı her şeye şifa zaten. Ben dün hindistan cevizi yağıyla yaptım. Weleda’nın tüm yağlarından aşırı memnunum o yüzden Weleda sipariş ettim. Memnun kalırsam yazarım sana da canımBen de eşimden rica edeceğim mecburtek başına asla yapamam. Ama özellikle zeytinyağının çok faydası varmış kayınvalidem doğum sancısı çekerken ebe zeytinyağı ile masaj yapmış hep yirtiksiz kesisiz doğum yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?