Bende de oluyorDün akşamdan beri kalçama batma şeklinde bir şeyler oluyor. Yürürken sekmeme sebep oluyor. Sizler de yaşıyor musunuz kızlar? Ne kullanıyorsunuz oluyorsa, magnezyum mu?
Doktor kuvvetli muhtemel var dedi. Haftaya belli olacak. Ben eski doktoruma söylemiştim. Nasıl sorumsuzluktur anlamıyorum. Çok şükür nst de sancım çıkmadı buna çok sevindik bir de bebeğin kilosu 2308 gr çıktı bu bizi sevindirdi. Artık her hafta gideceğim. Hatta test sonucumun birisi çıktı anlar mısın bilmiyorum. Diğer testim haftaya belli olacakmış önemli olan da o dedi. Bakalım ben bu süreçte nasıl beslenmeliyim birazdan gidip onu sorucam ve bu çıkan sonucumu göstericemKolestaz mı var canım? Benim de kolestazım vardı. İlaçla kontrol altında tutuldu son gün kasılmalarım başlayınca yükselmeye başlamıştı yine. Zaten hemen ameliyata girdim sonrasında
Yani beklentimin altinda kaldi canim bildigin soluk.burada bir arkadas yazmisti ama ona ragmen siparis verdim.idare edebilecegim kadar ama iade ile ugrasamayacagimAy ben de oraya yaptıracaktım beğenmedin mi sen canım.
Mochi sanirin sutu birijtiriyor sonra o sutu biberonla mi verceksiniz kizlar nasil olacak meme reddi okur diye ben hic kullanmak istemiyorm sagma makinesi vsBen ikisini de aldım ne olur ne olmazsüt fazla gelirse birini emzirirken diğerini rahatlatmak için kullanırım
Teşekkür ederim canm benm cumaya kadar dinlen dedi doktor sancı gene çıktı dün cuma yatış verelim bebeğe bakıp baktık idare eder Saliha yatış yaparız dedi bakalm ne olacak bende herşeyi hallettim yatağınız vsGeçmiş olsun canım. Aynen git 36 iyi bir hafta inşallah gününü bekler yine de ama doğsa bile problem olmayacak inşallah. Dualarım seninle
bu sonuçlarınız normalDoktor kuvvetli muhtemel var dedi. Haftaya belli olacak. Ben eski doktoruma söylemiştim. Nasıl sorumsuzluktur anlamıyorum. Çok şükür nst de sancım çıkmadı buna çok sevindik bir de bebeğin kilosu 2308 gr çıktı bu bizi sevindirdi. Artık her hafta gideceğim. Hatta test sonucumun birisi çıktı anlar mısın bilmiyorum. Diğer testim haftaya belli olacakmış önemli olan da o dedi. Bakalım ben bu süreçte nasıl beslenmeliyim birazdan gidip onu sorucam ve bu çıkan sonucumu göstericem
Ben de kurdum ama tekstilini yerlestirmiycem. Hatta anne yani disinda alt katta da park besik kullancam onu kilifindan cikarmayi bile dusunmuyorum. Bebek kapidan gelir gelmez yatmak zorunda degil ya iki dakika serilir. Tozlanmasindan iyidirKızlar mesajlar birikmiş takip edemedim bi kaç gündür evde telaş çoğaldı gün yaklaştıkça sakinlesmemiz gerekirken ortalık baya karışık eksik tespiti yapmaktan bezdim artik sürekli bir is çıkıyor başıma, bebisin besigini hazır etmiyorum diye azar yedim annelerden yerlestirmemistim tozlanır diye ne kadar kapı pencere kapalı da olsa toz giriyor çünkü, bi de asil beşiğin harici anne yani aldım onu hic yerleştiremiyorum çünkü yanında yatıyoruz kitlense tozlansa bir daha yıkamam gerekecek kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım doğuma gittiğimde biri de yatağı çarşafı yerleştiremez mi yani anlamıyorum sürekli aksam sabah doğuracaksın neyi bekliyorsun hazırlayalım diyorlar bana strese giriyorum
ben eninde sonunda işe başlayacağım için sağma işine gireceğim.biberonla değilde kaşıkla yada şırıngayla verilebilir. Ama bebeğe bağlı benim ilk oğlum hiç meme reddi yapacak bir bebek değildi doğduğu anda aç doğmuştu hemen memeyi tuttu sanki yıllardır emmeyi biliyordu:)Mochi sanirin sutu birijtiriyor sonra o sutu biberonla mi verceksiniz kizlar nasil olacak meme reddi okur diye ben hic kullanmak istemiyorm sagma makinesi vs
sen birde son haftalarda gör çatlağıı bebek gerdikçe çız çız gidecek .çatlak işi vucudun yapısıyla ilgili ben ilkinde neler kullandım en pahalı ürünler ama aşırı çatladı ve alerji oldum. bunda çatlayacak yer kaladığı eskileri gerildi :)Kızlar birde benim çok çatlağım oldu göbeğimde hala da çatlamaya devam ediyor ya
Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten kurulu benimkiler de büyük beşiği salonda çocuk koltuk tepelerinde kalmasın kucaktan kucağa da dolaşmasın diye oraya kurdum temizledim tekrar tozu alinip tekstili yerleştirilir, biri yatak odamda o da aynı şekilde duruyor bi de sanki dogumdan eve orduyla gelicez gibi davranıyorlar ilk zamanlar kim gelecek kimseyi istemiyorum annemler haricinde bilmedigim bi şeyler mi var diye de tedirginim soruyorum planlı bi şey yok ama görmeye geleni kapıdan mi cevircez hazırlıklı olmalıyız diyorlar heralde iki günlük bebegi de görmeye gelmez hısım akraba ya off catliycamBen de kurdum ama tekstilini yerlestirmiycem. Hatta anne yani disinda alt katta da park besik kullancam onu kilifindan cikarmayi bile dusunmuyorum. Bebek kapidan gelir gelmez yatmak zorunda degil ya iki dakika serilir. Tozlanmasindan iyidir
göbeğimde hic çatlak yok maşallah diyeyim ama simit bölgem yanlarım kıpkırmızı benim sizlerde de var misen birde son haftalarda gör çatlağıı bebek gerdikçe çız çız gidecek .çatlak işi vucudun yapısıyla ilgili ben ilkinde neler kullandım en pahalı ürünler ama aşırı çatladı ve alerji oldum. bunda çatlayacak yer kaladığı eskileri gerildi :)
Canım yok değerlerin iyiDoktor kuvvetli muhtemel var dedi. Haftaya belli olacak. Ben eski doktoruma söylemiştim. Nasıl sorumsuzluktur anlamıyorum. Çok şükür nst de sancım çıkmadı buna çok sevindik bir de bebeğin kilosu 2308 gr çıktı bu bizi sevindirdi. Artık her hafta gideceğim. Hatta test sonucumun birisi çıktı anlar mısın bilmiyorum. Diğer testim haftaya belli olacakmış önemli olan da o dedi. Bakalım ben bu süreçte nasıl beslenmeliyim birazdan gidip onu sorucam ve bu çıkan sonucumu göstericem
korkutmak istemem ama son günlerde bile olabiliyor. Benimde bu gebeliğime bağlı hiç yok diğerleride gerilince hiç belli olmuyor göbüşün büyüdüğünden :):)göbeğimde hic çatlak yok maşallah diyeyim ama simit bölgem yanlarım kıpkırmızı benim sizlerde de var mi
Maşallah kızçelerineBen iyiyim Allah’a şükür uykusuz nasıl yaşanır onu gösteriyor evren banaçok yoğun çok zor bi o kadar da güzel geçiyor bebeklerim çok güzel Yanyana iki bebek var beşikte hala inanamıyorum karnımın içinde olduklarına. Tarifsiz hisler yaşatıyorlar bana Allahım
Yoğun bakımda 3saatte bir beslenme rutinleri vardı devam ettiririm diyordum olmuyor başlaması bitmesi zaten 2saatimi alıyor iki bebek için altını değiştir gazını al derken. Sonra ikinci besleme saati geliyorinşallah daha düzene oturtabilirim tek asla yapamıyorum. geceleri deniyorum her seferinde yardımsız yapmayı bi şekilde birisi ağlıyor ya da başka bişey oluyor kaldırıyorum annemi ya da eşimi. Ememiyorlar hala bi 5dk falan denetebiliyorum. Oysaki ucundan akıyor sütüm hem kalkan hem ped kullanmama rağmen ıslanıyor her yerim ona rağmen emmek zor geliyor ben anlamadım direk uyuyorlar göğsümde ve ne yapsak uyanmıyorlar. Emmedikleri için uzun ve yorucu oluyor sürekli sağmak.
Doktor mama süt diye ilerle dedi ikiz bebek için çok yıpranırsın memelernde yıpranır aşırı sert olmadıkça sağma falan dedi. Ben yine de sütümü vermekte diretiyorum dün gecenin en zor saatinde mama vereyim dedim kızlarımdan biri reddetti Mama içmiyorçok minikler şuanda belki biraz toparlansalar her şey daha kolay olacak bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?