2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kolestaz mı var canım? Benim de kolestazım vardı. İlaçla kontrol altında tutuldu son gün kasılmalarım başlayınca yükselmeye başlamıştı yine. Zaten hemen ameliyata girdim sonrasında
Doktor kuvvetli muhtemel var dedi. Haftaya belli olacak. Ben eski doktoruma söylemiştim. Nasıl sorumsuzluktur anlamıyorum. Çok şükür nst de sancım çıkmadı buna çok sevindik bir de bebeğin kilosu 2308 gr çıktı bu bizi sevindirdi. Artık her hafta gideceğim. Hatta test sonucumun birisi çıktı anlar mısın bilmiyorum. Diğer testim haftaya belli olacakmış önemli olan da o dedi. Bakalım ben bu süreçte nasıl beslenmeliyim birazdan gidip onu sorucam ve bu çıkan sonucumu göstericem

Eklentiler

• 64448392-06B6-4CB7-9402-46838166F920.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar mesajlar birikmiş takip edemedim bi kaç gündür evde telaş çoğaldı gün yaklaştıkça sakinlesmemiz gerekirken ortalık baya karışık eksik tespiti yapmaktan bezdim artik sürekli bir is çıkıyor başıma, bebisin besigini hazır etmiyorum diye azar yedim annelerden yerlestirmemistim tozlanır diye ne kadar kapı pencere kapalı da olsa toz giriyor çünkü, bi de asil beşiğin harici anne yani aldım onu hic yerleştiremiyorum çünkü yanında yatıyoruz kitlense tozlansa bir daha yıkamam gerekecek kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım doğuma gittiğimde biri de yatağı çarşafı yerleştiremez mi yani anlamıyorum sürekli aksam sabah doğuracaksın neyi bekliyorsun hazırlayalım diyorlar bana strese giriyorum

Ben ikisini de aldım ne olur ne olmaz süt fazla gelirse birini emzirirken diğerini rahatlatmak için kullanırım
Mochi sanirin sutu birijtiriyor sonra o sutu biberonla mi verceksiniz kizlar nasil olacak meme reddi okur diye ben hic kullanmak istemiyorm sagma makinesi vs

Geçmiş olsun canım. Aynen git 36 iyi bir hafta inşallah gününü bekler yine de ama doğsa bile problem olmayacak inşallah. Dualarım seninle
Teşekkür ederim canm benm cumaya kadar dinlen dedi doktor sancı gene çıktı dün cuma yatış verelim bebeğe bakıp baktık idare eder Saliha yatış yaparız dedi bakalm ne olacak bende herşeyi hallettim yatağınız vs

bu sonuçlarınız normal

Ben de kurdum ama tekstilini yerlestirmiycem. Hatta anne yani disinda alt katta da park besik kullancam onu kilifindan cikarmayi bile dusunmuyorum. Bebek kapidan gelir gelmez yatmak zorunda degil ya iki dakika serilir. Tozlanmasindan iyidir

bu da anne yanımız fermuarlı kısmı açılıp yatağa sıfırlanıyor ruflu bebekler için baş kısmını yukarı ayak kısmını aşağıya ayarlayabiliyorsunuz bu da fikir olsun açıp kurması biraz zaman aldı gece kaldimsa kusura bakmayin

Mochi sanirin sutu birijtiriyor sonra o sutu biberonla mi verceksiniz kizlar nasil olacak meme reddi okur diye ben hic kullanmak istemiyorm sagma makinesi vs
ben eninde sonunda işe başlayacağım için sağma işine gireceğim.biberonla değilde kaşıkla yada şırıngayla verilebilir. Ama bebeğe bağlı benim ilk oğlum hiç meme reddi yapacak bir bebek değildi doğduğu anda aç doğmuştu hemen memeyi tuttu sanki yıllardır emmeyi biliyordu:)

Kızlar birde benim çok çatlağım oldu göbeğimde hala da çatlamaya devam ediyor ya
sen birde son haftalarda gör çatlağıı bebek gerdikçe çız çız gidecek .çatlak işi vucudun yapısıyla ilgili ben ilkinde neler kullandım en pahalı ürünler ama aşırı çatladı ve alerji oldum. bunda çatlayacak yer kaladığı eskileri gerildi :)

Ben de kurdum ama tekstilini yerlestirmiycem. Hatta anne yani disinda alt katta da park besik kullancam onu kilifindan cikarmayi bile dusunmuyorum. Bebek kapidan gelir gelmez yatmak zorunda degil ya iki dakika serilir. Tozlanmasindan iyidir
Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten kurulu benimkiler de büyük beşiği salonda çocuk koltuk tepelerinde kalmasın kucaktan kucağa da dolaşmasın diye oraya kurdum temizledim tekrar tozu alinip tekstili yerleştirilir, biri yatak odamda o da aynı şekilde duruyor bi de sanki dogumdan eve orduyla gelicez gibi davranıyorlar ilk zamanlar kim gelecek kimseyi istemiyorum annemler haricinde bilmedigim bi şeyler mi var diye de tedirginim soruyorum planlı bi şey yok ama görmeye geleni kapıdan mi cevircez hazırlıklı olmalıyız diyorlar heralde iki günlük bebegi de görmeye gelmez hısım akraba ya off catliycam

göbeğimde hic çatlak yok maşallah diyeyim ama simit bölgem yanlarım kıpkırmızı benim sizlerde de var mi

Canım yok değerlerin iyi

Maşallah kızçelerine çok güçlü onlar annesi sadece biraz zamana ihtiyaçları var seni emecekleri günler de gelecek.. herkes söylüyordur ama sen de dinlenmeye bak onlar uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…