2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım çok geçmiş olsun, benim 24 saatte çıktı hepsi. Akşam 6 gibi sezeryana alınacağım 48 saat dolmuş olacak akciğer iğnesinde onu bekliyoruz.

Kızlar birde benim çok çatlağım oldu göbeğimde hala da çatlamaya devam ediyor ya

göbeğimde hic çatlak yok maşallah diyeyim ama simit bölgem yanlarım kıpkırmızı benim sizlerde de var mi
Ay benim henüz hiç yok ama olmasından korkuyorum. Ben biraz görsel şeylere takıntılıyım da. Çok sıvı tüketip, yağları masajla sürmeye çalışıyorum. Ürün olarak birine güvenemediğimden birden fazla ürün kullanıyorum gün içinde sık sık. İnş son dk golü yemem

Doğumda kaç kilo veririz en az ?

Haklısın, ben ikisini de çok güzel kampanyalara denk gelip de piyasa fiyatlarımın çok altında almıştım. Artık her şey her yerde var, gerekmesi durumunda eşin de gidip bi koşu alıp gelebilir, eğer çok kararsız kaldıysan.

Zeytinyağı her şeye şifa zaten. Ben dün hindistan cevizi yağıyla yaptım. Weleda’nın tüm yağlarından aşırı memnunum o yüzden Weleda sipariş ettim. Memnun kalırsam yazarım sana da canım
Ben de bakarım o markaya canım Datça zeytinyağı var evde onu kullanırım muhtemelen tövbe estağfurullah ne günlere kaldık

Mochi sanirin sutu birijtiriyor sonra o sutu biberonla mi verceksiniz kizlar nasil olacak meme reddi okur diye ben hic kullanmak istemiyorm sagma makinesi vs
Kaşık biberon kullanabilirsin canım meme reddi yapmıyor ya da mochinin kendi kadeh şeklinde bardağı var onu kullanıyor çoğu

Ayy deme öyle ya o kadar yağlanıyorum yine çatlıyor ya

38+3 e mi vermiş oldu yani sezaryan tarihinizi? Umarım herşey planladığınız gibi ilerler

ben 5 diyorum yokmu artıran :)ilk hastaneden çıkışta bir 5 kilo eksikle çıkarız sonrasıda 40 günlük lohusalıkta abartmada yenirse bence gider kanamayla falan
İnşallah,

ben 5 diyorum yokmu artıran :)ilk hastaneden çıkışta bir 5 kilo eksikle çıkarız sonrasıda 40 günlük lohusalıkta abartmada yenirse bence gider kanamayla falan
Ben ilk çocuğumda iki üç ay içinde eski halime döndüm.zayif hamile kalmıştım 17 kilo aldım kısa sürede eski halimi aldım .bu seferde o şekilde kaldım nasıl olur bilmiyorum ama biraz kilo kalsın istiyorum bu defa çok zayiflikta iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…