- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Eder herhalde, yeri daraldıkça hareketi azalır diyorlar. Bir doktora daha git olmadı belki başka bir şey derlerGünaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
Bu zamana özel bir şey değil her şey haftasına göre güzel gidiyor ama hareketsizlik kafamı bulandırıyor yarın randevum varEder herhalde, yeri daraldıkça hareketi azalır diyorlar. Bir doktora daha git olmadı belki başka bir şey derler
canım günaydın, elbette fark eder doktor kaç kez kontrollere gittik. sen içini ferah tut.Günaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
Canım çift transfer mi oldun ? İnşallah pozitif olur buraya da yaz mutlaka dualarım seninleMerhaba canim guzel gecti bugun 6. Gün ama hiç belirtim yok ilkinde ağrılarım vardı bunda hiç belirtim yok maalesef
Bazen hareketli oluyor ama biz hissetmiyoruz bence çok normal hiç dert etme plasentanın yeri de önemliymiş. Doktor mutlaka söylerdi öyle bir şey olsa.Günaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
Normal bence bebek doğum pozisyonu aldığında oluyor sanırım bende de oluyor sık sıkKızlar alttan, afedersiniz idrar yapacakmışım gibi aniden sancı giriyor. İğne saplanır gibi. Ara ara oluyor bebeğin hareketleri ile artıyor. Ayakta da zor duruyorum bugün. Dün gecede sol kaburgama çok şiddetli ağrı saplandı. Normal değil mi bunlar
Gerçekten soncanım günaydın, elbette fark eder doktor kaç kez kontrollere gittik. sen içini ferah tut.
Doğru diyorsun yarın tekrardan soracağımBazen hareketli oluyor ama biz hissetmiyoruz bence çok normal hiç dert etme plasentanın yeri de önemliymiş. Doktor mutlaka söylerdi öyle bir şey olsa.
Evet canım sansı arttırmak için 2 tane transfer ettilerCanım çift transfer mi oldun ? İnşallah pozitif olur buraya da yaz mutlaka dualarım seninle
Belki çok hareketi sevmiyordur canım, hepsinin huyu farklıBu zamana özel bir şey değil her şey haftasına göre güzel gidiyor ama hareketsizlik kafamı bulandırıyor yarın randevum var
Erken değil di mi ? Daha 35. Haftadayız.Normal bence bebek doğum pozisyonu aldığında oluyor sanırım bende de oluyor sık sık
Ay hadi inşallah güzel haberlerle dönersinEvet canım sansı arttırmak için 2 tane transfer ettiler
inşallah yazarım tabi yarın erken gebelik testi yapıcam inşallah
Ben dunden aldim hepsiniGünaydın kızlar a101e bebek ürünleri geliyor bugün vakti olanlar kaçırmasın ben birazdan çıkacam
İnşallah canım ama pek ümidim yok maalesefAy hadi inşallah güzel haberlerle dönersin
Benim oglum da oyleydi canim hala da sakin bi cocuk. Hatta ben normali o derdim ta ki benim simdiki veleti yasayana kdr. Bu hic durmuyo mesela ama oglumda hangi durumlarda ve zamanlarda tekme attigini hatirliyorum cunku az oluyodu. Gayet de saglikliydi. Sıkıntı olan cok hareketliyken bi anda sakinlesmesi. O.zmn muayene gerekiyoGünaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
Bilmiyorum ki canım benim bayadır öyle şu an 37. HaftadayımBelki çok hareketi sevmiyordur canım, hepsinin huyu farklı
Erken değil di mi ? Daha 35. Haftadayız.
Hersey yolunda olur merak etmeyin. 36'dan sonra zaten dogumu beklenen bebek oluyorlar. Hoca bana endiselenme artik demisti. Sezeryana kadar tosun gibi olur.Ben de biliyordum da ufacık da olsa bi ihtimal görüyordum. Sağlıklı olsunlar da hiç fark etmiyor. Bana biraz erken verilmek zorunda kalıncak. Malesef ki bana zarar verdiği için. İnşallah kilosu gelişimi iyi olur da vicdan azabı duymam.
Ben bizim ordakine baktım ama gelmemiştiGünaydın kızlar a101e bebek ürünleri geliyor bugün vakti olanlar kaçırmasın ben birazdan çıkacam
Ya benim kız aksine son bir kaç gündür aşırı hareketli diyorum acaba bir sıkıntısı mı var? Gece gündüz pıtır pıtır durmuyor. Kendi dursa hıçkırığı başlıyorEder herhalde, yeri daraldıkça hareketi azalır diyorlar. Bir doktora daha git olmadı belki başka bir şey derler
Canım kaşarı kendi yapan bı adamdan alıyorum..beslenmemi arttırdık bu hafta sütü günde iki sefer içmeye başladım hergun avakado tuketyiyorumgece süt muz yiyip yatıyorum günde iki tane yumurta yiyorum cevizide arttırdık sodayi günlük içiyordum zaten ins düzelir canimm bizide çok küçük gelmedi ama doktor öyle deyince insan pek kotu oluyomusAcaba ben miydim ki bende süt gelmiyor nor al mi diye sormuştum. Sanırım doğum sancısı ile geliyormuş. Bir kaç kişi süt gelmeye başladı diye yazmıştı bende sorun mu var diye düşünmüştüm. Ama sorun yok herkes farklıymış galiba. Umarım sorunsuz olur foşur foşur sütümüz gelir hepimizin
Çok güzelmiş canım rengi tutturmana da sevindim. Bende bugün halledeyim vaktim azaldı çünkü.
Sağol canım
Bunlara baktım da şu küpesi var ya doğumsan sonra saçlarım bir yandan bebek emzirme stresi falan olursa o bir yandan derken o küpeler sinirimi bozar koparır atarım diye vazgeçtim bensinirimi bozar çünkü biliyorum huyumu. Ama güzel duruyor, senin için sorun olmayacaksa kullan canım
Muz soda falan ye canım bide kaşar al ama o marketlerde satılanlardan değil bence iyi kalite bişeye imkanın yetiyorsa şarküteriden ince bir dilim al parça parça ye, çok küçük değil bebeğin Allah ın izniyle alır kilo, önemli olan 35. Hafta ve 2 kiloyu geçmesi diyorlar. Zaten ideali 2.5 kilo ile 4.5 kilo arası olurmuş. Senin daha vaktin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?