2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eder herhalde, yeri daraldıkça hareketi azalır diyorlar. Bir doktora daha git olmadı belki başka bir şey derler

Kızlar alttan, afedersiniz idrar yapacakmışım gibi aniden sancı giriyor. İğne saplanır gibi. Ara ara oluyor bebeğin hareketleri ile artıyor. Ayakta da zor duruyorum bugün. Dün gecede sol kaburgama çok şiddetli ağrı saplandı. Normal değil mi bunlar

canım günaydın, elbette fark eder doktor kaç kez kontrollere gittik. sen içini ferah tut.

Reactions: 11K
Bazen hareketli oluyor ama biz hissetmiyoruz bence çok normal hiç dert etme plasentanın yeri de önemliymiş. Doktor mutlaka söylerdi öyle bir şey olsa.

Normal bence bebek doğum pozisyonu aldığında oluyor sanırım bende de oluyor sık sık

Reactions: 11K
Benim oglum da oyleydi canim hala da sakin bi cocuk. Hatta ben normali o derdim ta ki benim simdiki veleti yasayana kdr. Bu hic durmuyo mesela ama oglumda hangi durumlarda ve zamanlarda tekme attigini hatirliyorum cunku az oluyodu. Gayet de saglikliydi. Sıkıntı olan cok hareketliyken bi anda sakinlesmesi. O.zmn muayene gerekiyo

Dunden beri fazlasiyla kasilmam var benim de. Icim rahat etmedi oglumu okula bırakayım dra gitcem. Randevusu da dolu ama aradan alcak kasilmam var dedim diye. Aklimda kalacagina gideyim bari

Hersey yolunda olur merak etmeyin. 36'dan sonra zaten dogumu beklenen bebek oluyorlar. Hoca bana endiselenme artik demisti. Sezeryana kadar tosun gibi olur.

Eder herhalde, yeri daraldıkça hareketi azalır diyorlar. Bir doktora daha git olmadı belki başka bir şey derler
Ya benim kız aksine son bir kaç gündür aşırı hareketli diyorum acaba bir sıkıntısı mı var? Gece gündüz pıtır pıtır durmuyor. Kendi dursa hıçkırığı başlıyor hep derlerdi gece uyutmuyor diye içimden hep aman çok abartıyorlar ufacık bebeğin hareketinden ne olacak derdim de gerçekten bazen uykudan uyandırıyor zilli

Canım kaşarı kendi yapan bı adamdan alıyorum..beslenmemi arttırdık bu hafta sütü günde iki sefer içmeye başladım hergun avakado tuketyiyorumgece süt muz yiyip yatıyorum günde iki tane yumurta yiyorum cevizide arttırdık sodayi günlük içiyordum zaten ins düzelir canimm bizide çok küçük gelmedi ama doktor öyle deyince insan pek kotu oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…