- 17 Mart 2022
- 2.735
- 2.281
- 83
- 40
Bu hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz normal bizim gibi bir hıçkırık mı ben tekmeleri ve hareketi dışında bişey hissetmedim deYa benim kız aksine son bir kaç gündür aşırı hareketli diyorum acaba bir sıkıntısı mı var? Gece gündüz pıtır pıtır durmuyor. Kendi dursa hıçkırığı başlıyorhep derlerdi gece uyutmuyor diye içimden hep aman çok abartıyorlar ufacık bebeğin hareketinden ne olacak derdim de gerçekten bazen uykudan uyandırıyor zilli
Nasıl yani akşam mi getiriyorlarBen dunden aldim hepsini
Ben de 3.markete geldim şimdiBen bizim ordakine baktım ama gelmemişti
İnşallah geçen sefer gelişimi çok yavaştı şoka girmiştik bu kez normal seyre yakınmış o sevindirdi. 17 günde 5 günlük falan ilerlemişti üzüntüden buraya falan da giremedimHersey yolunda olur merak etmeyin. 36'dan sonra zaten dogumu beklenen bebek oluyorlar. Hoca bana endiselenme artik demisti. Sezeryana kadar tosun gibi olur.
Yok bizim okulun oraya yeni a101 actilar. Alt kati full aktuel urunler. Bi iki parca gelenler olmuyo tabi ama normal satis magazasi gibi diger aktuel urunler surekli oluyo. Dun bi dolandim olanlardan aldim. Kiyafet tekstil kismi vardi oyuncak bölümü konmamisti amaNasıl yani akşam mi getiriyorlar
Ben de 3.markete geldim şimdihicbisey bırakmamışlar ya da belki hiç gelmemiştir bilmiyorum
Gunaydin canım benim oğlum da çok hareketli değildi. Bazen ağlaya ağlaya doktora gittiğimi hatırlıyorumGünaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
Yazdığın her şeyi bire bir yaşıyorum. Hareket etmesinden korkar oldum çünkü hareket ettikçe acım artıyor. Galiba normal canımKızlar alttan, afedersiniz idrar yapacakmışım gibi aniden sancı giriyor. İğne saplanır gibi. Ara ara oluyor bebeğin hareketleri ile artıyor. Ayakta da zor duruyorum bugün. Dün gecede sol kaburgama çok şiddetli ağrı saplandı. Normal değil mi bunlar
sizin sezeryan icin hangi tarihi vermisdi hocaniz? biran hatirlayamadim.İnşallah geçen sefer gelişimi çok yavaştı şoka girmiştik bu kez normal seyre yakınmış o sevindirdi. 17 günde 5 günlük falan ilerlemişti üzüntüden buraya falan da giremedim
Çok normal aynılarını bende yaşıyorumKızlar alttan, afedersiniz idrar yapacakmışım gibi aniden sancı giriyor. İğne saplanır gibi. Ara ara oluyor bebeğin hareketleri ile artıyor. Ayakta da zor duruyorum bugün. Dün gecede sol kaburgama çok şiddetli ağrı saplandı. Normal değil mi bunlar
Kesin net vermedi 1 kasımdan civarı. Artık yürüyemiyorum su falan da fazla. Kan problemleri böbrek büyümesi derken sık dişini diye diye bu günlere getirdilersizin sezeryan icin hangi tarihi vermisdi hocaniz? biran hatirlayamadim.
Evet öyle 101 leri nadir aciyolar şehir merkezlerineYok bizim okulun oraya yeni a101 actilar. Alt kati full aktuel urunler. Bi iki parca gelenler olmuyo tabi ama normal satis magazasi gibi diger aktuel urunler surekli oluyo. Dun bi dolandim olanlardan aldim. Kiyafet tekstil kismi vardi oyuncak bölümü konmamisti ama
Seller , savaşlar karışıktı canım inşallahGünaydın canım hayırdır ne gördün hayırlara gelsin
Benimde bebeğim çok sakin çok hareketli değil ara sıra bende düşünüyorum bunu o kadar hastaneye gidiyoruz birşey olsa söylerlerdi sanırımGünaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
Çok teşekkürleer zaten eşimde bende bebekken sakinmişiz ama insan korkuyor bunu duymak rahatlattı ikili testte doktor genelde hareketli olan bebekleri severiz dedi o günden beri aklımdan hiç çıkmıyorduBenim oglum da oyleydi canim hala da sakin bi cocuk. Hatta ben normali o derdim ta ki benim simdiki veleti yasayana kdr. Bu hic durmuyo mesela ama oglumda hangi durumlarda ve zamanlarda tekme attigini hatirliyorum cunku az oluyodu. Gayet de saglikliydi. Sıkıntı olan cok hareketliyken bi anda sakinlesmesi. O.zmn muayene gerekiyo
Haftasıyla aynı gidiyor ekstra bir kilosu yok demekki anne babasının bebekliğine benzicekGunaydin canım benim oğlum da çok hareketli değildi. Bazen ağlaya ağlaya doktora gittiğimi hatırlıyorumGayet sağlıklı. Tek sorun fazla akıllı Kilolu bir bebek mi? Ya yapısal tamamen bence. Sorun olsa şimdiye kadar doktorun fark ederdi. Bunda mesela sürekli kıpır kıpır ve sürekli tekme yiyorum. Asıl ben korkuyorum ne çıkacak diye
Normalmiş gerçekten karakteri anne karnında başlıyormuşBenimde bebeğim çok sakin çok hareketli değil ara sıra bende düşünüyorum bunu o kadar hastaneye gidiyoruz birşey olsa söylerlerdi sanırım
Doğduklarında da devam eder umarım bu sakinlikleriNormalmiş gerçekten karakteri anne karnında başlıyormuş
Bir kaç dakika boyunca süren ritmik hareketler oluyor. Hani biz hıçkırınca vücudunuz sarsılır ya onun gibi bir his oluyor. Bir kaç dakika boyunca ritmik olarak devam ediyor. Kalp atımı gibi de hissedebilirsiniz.Bu hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz normal bizim gibi bir hıçkırık mı ben tekmeleri ve hareketi dışında bişey hissetmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?