2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Nasıl yani akşam mi getiriyorlar

Ben de 3.markete geldim şimdi hicbisey bırakmamışlar ya da belki hiç gelmemiştir bilmiyorum
online olarakta alabiliyorsunuz kızlar haberiniz olsun, bide tükendi yazanların içine girince sepete ekleyebiliyorsunuz :)

Günaydın hanımlar şimdi haftalık kontrole geldim doktora nst sırası bekliyorum oğlum 3056gr olmuş boy 49cm 36+1.hayirlisi bakalim nst sonucuna gore tarih verecek sezeryan icin.
Sancım çıktı nst de dünden beri adet sancısı gibi bişey oluyor belimde zaten .haftaya tekrar gel dedi sancin artarsa suyun gelirse bebek hareketlerinde yavaşlama durma olursa hemen gel dedi ben bekleme taraftarıyım dedi daha bende dedim.zaten bır haftadır evde boya vardı temizliği ile uğraştım kızım hastalandı sabaha kadar bakıp gündüz hep hastanelerde ayaktaydim yorgunluktan çıktı heralde dedim dinlen dedi uzan dedi artık .

Gunaydin
Aldıklarını paylaşır misin
Bunları aldım canım amacım aslında battaniyeleri yedeklemekti bir de havlu çorap almaktı bir tek triko battaniye bulamadım diğer 3 çeşitten aldım bulabildiğim kadarıyla. Kalanlara onlinedan bakacağım

Eklentiler

• IMG_20221013_123632.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 123
Ben burçlara cok inanıyorum ya belki saçma gelen olur tabiki ama kadın olup akrep burcu olup ta hakkını yediren birini hiç görmedim seninki cadı ve elinde her iş güzelleşen bir kız olabilir
Evet evet ben de inanıyorum akrep kadınları tuttuğunu koparan insanlar oluyorlar

Reactions: 11K
Bunları aldım canım amacım aslında battaniyeleri yedeklemekti bir de havlu çorap almaktı bir tek triko battaniye bulamadım diğer 3 çeşitten aldım bulabildiğim kadarıyla. Kalanlara onlinedan bakacağım
Ben de onlinedan küvet maşrapa ve nohut battaniye aldım kıyafeti bol miktarda var diye kıyafet almadım zaten tükenmişti

Ben de onlinedan küvet maşrapa ve nohut battaniye aldım kıyafeti bol miktarda var diye kıyafet almadım zaten tükenmişti
Kıyafetler orantısız zaten ya bedenler uymuyo 3-6 ay 3 lu takım aldım alt pijaması sanki prematüre gibi

Eklentiler

• IMG_20221013_123929.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar doğum yapınca yanımıza ziyaretçi kabul ediyor mu hastaneler biliyor musunuz? Yani teyzeler, arkadaşlar vs girebiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…