online olarakta alabiliyorsunuz kızlar haberiniz olsun, bide tükendi yazanların içine girince sepete ekleyebiliyorsunuz :)Nasıl yani akşam mi getiriyorlar
Ben de 3.markete geldim şimdihicbisey bırakmamışlar ya da belki hiç gelmemiştir bilmiyorum
Aynen bizim burdakinede gelmemiş.Günaydın kızlar a101e bebek ürünleri geliyor bugün vakti olanlar kaçırmasın ben birazdan çıkacam
Tabi genetik de çok önemli. Birinizden birinize benzer. İkiniz de sakinseniz çocuk da öyle olur. Ne güzel işteHaftasıyla aynı gidiyor ekstra bir kilosu yok demekki anne babasının bebekliğine benzicek
Merhaba canim guzel gecti bugun 6. Gün ama hiç belirtim yok ilkinde ağrılarım vardı bunda hiç belirtim yok maalesef
Sancım çıktı nst de dünden beri adet sancısı gibi bişey oluyor belimde zaten .haftaya tekrar gel dedi sancin artarsa suyun gelirse bebek hareketlerinde yavaşlama durma olursa hemen gel dedi ben bekleme taraftarıyım dedi daha bende dedim.zaten bır haftadır evde boya vardı temizliği ile uğraştım kızım hastalandı sabaha kadar bakıp gündüz hep hastanelerde ayaktaydim yorgunluktan çıktı heralde dedim dinlen dedi uzan dedi artık .Günaydın hanımlar şimdi haftalık kontrole geldim doktora nst sırası bekliyorum oğlum 3056gr olmuş boy 49cm 36+1.hayirlisi bakalim nst sonucuna gore tarih verecek sezeryan icin.
Enee benim kız cadı olacak o zamanNormalmiş gerçekten karakteri anne karnında başlıyormuş
İnşallah zaten etrafımdaki erkek akreplerin hepsi sakinDoğduklarında da devam eder umarım bu sakinlikleri
Ben büyünce azıttımTabi genetik de çok önemli. Birinizden birinize benzer. İkiniz de sakinseniz çocuk da öyle olur. Ne güzel işte
Ben burçlara cok inanıyorum ya belki saçma gelen olur tabiki ama kadın olup akrep burcu olup ta hakkını yediren birini hiç görmedim seninki cadı ve elinde her iş güzelleşen bir kız olabilirEnee benim kız cadı olacak o zaman
Bunları aldım canım amacım aslında battaniyeleri yedeklemekti bir de havlu çorap almaktı bir tek triko battaniye bulamadım diğer 3 çeşitten aldım bulabildiğim kadarıyla. Kalanlara onlinedan bakacağımGunaydin
Aldıklarını paylaşır misin
İnşallah öyledir yine 2 tane transfer edildiDur bakalım canım, belirti olmayabilir de. Kaç embriyo transfer oldu bu kez?
İnşallah öyledir yine 2 tane transfer edildi
Evet evet ben de inanıyorum akrep kadınları tuttuğunu koparan insanlar oluyorlarBen burçlara cok inanıyorum ya belki saçma gelen olur tabiki ama kadın olup akrep burcu olup ta hakkını yediren birini hiç görmedim seninki cadı ve elinde her iş güzelleşen bir kız olabilir
Ben de onlinedan küvet maşrapa ve nohut battaniye aldımBunları aldım canım amacım aslında battaniyeleri yedeklemekti bir de havlu çorap almaktı bir tek triko battaniye bulamadım diğer 3 çeşitten aldım bulabildiğim kadarıyla. Kalanlara onlinedan bakacağım
İyi bariİnşallah zaten etrafımdaki erkek akreplerin hepsi sakineşimde dahil
inşallah canım çok tesekkürlerİyi düşünüyoruzsağlıklısı hayırlısı olsun inşallah.
Kıyafetler orantısız zaten ya bedenler uymuyo 3-6 ay 3 lu takım aldım alt pijaması sanki prematüre gibiBen de onlinedan küvet maşrapa ve nohut battaniye aldımkıyafeti bol miktarda var diye kıyafet almadım zaten tükenmişti
Erkekleri de öyleİyi bariakrep kadın tanıdıklarım var acayip kinciler erkeklerini de öğreneceğim oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?