Benimki de çok sakin son nstlerinde hareket bile çıkmıyordu o kadar tatlı yememe rağmen. Bugün en sonunda hemşirelerde endişelendi resmen huzursuz ettik bacaklarımı kendime çektim devamlı karnıma vurdum falan da öyle hareketleri çıktı. Doktor endişelenmiştim ama hareket var sorun yok dedi sonra görünce. Yani demem o ki endişeleneceği bir sakinlik olduğunda zaten doktor peşini bırakmaz 2 günde 3 tane çektirtti bana hareketi istediği gibi görene kadar.Günaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
Yok benimki dürtünce hareket ediyor o yönden sorun yok sadece genel anlamda öyle cok hareketli değil sadece dürttüğümde ediyoe meselaBenimki de çok sakin son nstlerinde hareket bile çıkmıyordu o kadar tatlı yememe rağmen. Bugün en sonunda hemşirelerde endişelendi resmen huzursuz ettik bacaklarımı kendime çektim devamlı karnıma vurdum falan da öyle hareketleri çıktı. Doktor endişelenmiştim ama hareket var sorun yok dedi sonra görünce. Yani demem o ki endişeleneceği bir sakinlik olduğunda zaten doktor peşini bırakmaz 2 günde 3 tane çektirtti bana hareketi istediği gibi görene kadar.
Ben de birkaç şey aldım. Çok ihtiyacım yoktu. Ama fiyatlar uygun olduğun için aldımBunları aldım canım amacım aslında battaniyeleri yedeklemekti bir de havlu çorap almaktı bir tek triko battaniye bulamadım diğer 3 çeşitten aldım bulabildiğim kadarıyla. Kalanlara onlinedan bakacağım
Ne güzel işte yormayacak siziYok benimki dürtünce hareket ediyor o yönden sorun yok sadece genel anlamda öyle cok hareketli değil sadece dürttüğümde ediyoe mesela
A101 mi burasiBunları aldım canım amacım aslında battaniyeleri yedeklemekti bir de havlu çorap almaktı bir tek triko battaniye bulamadım diğer 3 çeşitten aldım bulabildiğim kadarıyla. Kalanlara onlinedan bakacağım
Güle güle kullansın minnoslarBen de birkaç şey aldım. Çok ihtiyacım yoktu. Ama fiyatlar uygun olduğun için aldımAskıları göremedim ama. İhtiyacım var ona. Bakalım gene gezerim yarın. Evin yanındakine gelmemiş daha. Biraz uzakta zucacaiyeli olan vardı ordan baktım ben. Güle güle giysin kuzucugun Ağız bezi aldım çok guzeller yumuşacık. Hatta iki marka vardı biri 10 TL biri 20 TL. Ben ikisinden de aldım. 20 TL lik olan daha yumuşak tabi ki.
Evet canım bugün gelenlerdenA101 mi burasi
İnşallah doğunca görüccez artık sabırsızlıkla bekliyorumNe güzel işte yormayacak sizihuyu sakin demek ki. Bende eşimde yanımızda yangın çıksa camı kapatalım sıcak esiyo diyen tipleriz
Neden canım6 Ekim’de acil sezaryene alındım canım
Belirti arama keyfini çıkar bol bol konuş nr belirtisi olmayanlar pozitif olup kucağına bilr aldıMerhaba canim guzel gecti bugun 6. Gün ama hiç belirtim yok ilkinde ağrılarım vardı bunda hiç belirtim yok maalesef
Ben koydum canım, birçok ebe tavsiye ediyor. bir de bestlak damla koyacağımKızlar çantanıza humana ya da rezene çayı koyacak mısınız? Çantayı doldurasım da yok. Bir de önceden içmeye başlanmalı mı onlar? Bestlak da aldım koydum bugün. İnşallah süt de gelir.
Kac peki suan kilosumoralim yerlerdegeçen haftadan bı haftaya hiç kilo almamış hatta kilosunda azalma olmuş 106 gr suyu haftasına göre azdı yine aynı kan akışı güzel nst sonucu güzel ama haftaya çarşamba gel perşembeyi bekleme durumu değerlendirelim yine kilo alımı olmazsa erken alabiliriz dedi
1 Kasima kocaman adam olmus olur :) Bu son haftalarimiz, saglikla atlatacagiz umarim.Kesin net vermedi 1 kasımdan civarı. Artık yürüyemiyorum su falan da fazla. Kan problemleri böbrek büyümesi derken sık dişini diye diye bu günlere getirdileryatarak geçirdim hamileliği artık yatarken de ağrılarım var. Erken doğum riski fakan derken bu günlere geldik çok şükür. Benim oğlan erken gelmek istemezse 1 kasımdan bikaç gün önce de olabilir sonra da 10 gün falan sonra netleştircez sağlık durumuma göre
Rezene çayının zararlı olduğu yönünde araştırmalar var ben o yüzden tüketmeyi düşünmüyorum genel olarak süt arttırıcı çayların içeriklerine pek güvenmiyorumKızlar çantanıza humana ya da rezene çayı koyacak mısınız? Çantayı doldurasım da yok. Bir de önceden içmeye başlanmalı mı onlar? Bestlak da aldım koydum bugün. İnşallah süt de gelir.
Bugün ki ölçümde 2.576 dedi korktum açıkçası neden kilo almıyor almamasını da geçtim neden veriyorKac peki suan kilosu
Korkma benimde bir oncegi bebeğime son haftalarda hep kilo almiyor kilosu ayni dedi ağlayarak gecirdim son günleri
Bebegim dogdugunda tosun gibi dogdu merak etmeme bebegin cok iyi ve Tombis dedi oyle guzel dogdu ki boş yere son günlerimiz ağlayarak geçmişti
Guzel dusun alsa da cok geri bir hafta da degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?