2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimki de çok sakin son nstlerinde hareket bile çıkmıyordu o kadar tatlı yememe rağmen. Bugün en sonunda hemşirelerde endişelendi resmen huzursuz ettik bacaklarımı kendime çektim devamlı karnıma vurdum falan da öyle hareketleri çıktı. Doktor endişelenmiştim ama hareket var sorun yok dedi sonra görünce. Yani demem o ki endişeleneceği bir sakinlik olduğunda zaten doktor peşini bırakmaz 2 günde 3 tane çektirtti bana hareketi istediği gibi görene kadar.

Yok benimki dürtünce hareket ediyor o yönden sorun yok sadece genel anlamda öyle cok hareketli değil sadece dürttüğümde ediyoe mesela

Bunları aldım canım amacım aslında battaniyeleri yedeklemekti bir de havlu çorap almaktı bir tek triko battaniye bulamadım diğer 3 çeşitten aldım bulabildiğim kadarıyla. Kalanlara onlinedan bakacağım
Ben de birkaç şey aldım. Çok ihtiyacım yoktu. Ama fiyatlar uygun olduğun için aldım Askıları göremedim ama. İhtiyacım var ona. Bakalım gene gezerim yarın. Evin yanındakine gelmemiş daha. Biraz uzakta zucacaiyeli olan vardı ordan baktım ben. Güle güle giysin kuzucugun Ağız bezi aldım çok guzeller yumuşacık. Hatta iki marka vardı biri 10 TL biri 20 TL. Ben ikisinden de aldım. 20 TL lik olan daha yumuşak tabi ki.

Benimde bugün görüş günümdü. Yerinde huzursuz ederek nstde hareket çıktı şükür. Normalde hissediyorum da çok sakin o yüzden hoşuna gitmiyor doktorun herhalde. Çatı muayenesi yapıldı korkulacak bir şey değilmiş. Normal doğum için beklemedeyiz şimdilik Arden'in keyfi nasıl gelmek isterse tabii 1 cm açıklığım varmış. Yürüyüşler, squat ve perine masajı devam diyor. Bakalım zaman ne gösterecek 36+6 yım bugün. 3200 dedi. Ama 2 gün önce 3 ölçmüştü önemli değil zaten artık o kadarı.

Yok benimki dürtünce hareket ediyor o yönden sorun yok sadece genel anlamda öyle cok hareketli değil sadece dürttüğümde ediyoe mesela
Ne güzel işte yormayacak sizi huyu sakin demek ki. Bende eşimde yanımızda yangın çıksa camı kapatalım sıcak esiyo diyen tipleriz

Reactions: 11K
Güle güle kullansın minnoslar ağız mendili çok görmedim bakarım ben de

Kızlar çantanıza humana ya da rezene çayı koyacak mısınız? Çantayı doldurasım da yok. Bir de önceden içmeye başlanmalı mı onlar? Bestlak da aldım koydum bugün. İnşallah süt de gelir.

Ne güzel işte yormayacak sizi huyu sakin demek ki. Bende eşimde yanımızda yangın çıksa camı kapatalım sıcak esiyo diyen tipleriz
İnşallah doğunca görüccez artık sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar çantanıza humana ya da rezene çayı koyacak mısınız? Çantayı doldurasım da yok. Bir de önceden içmeye başlanmalı mı onlar? Bestlak da aldım koydum bugün. İnşallah süt de gelir.
Ben koydum canım, birçok ebe tavsiye ediyor. bir de bestlak damla koyacağım

moralim yerlerde geçen haftadan bı haftaya hiç kilo almamış hatta kilosunda azalma olmuş 106 gr suyu haftasına göre azdı yine aynı kan akışı güzel nst sonucu güzel ama haftaya çarşamba gel perşembeyi bekleme durumu değerlendirelim yine kilo alımı olmazsa erken alabiliriz dedi

Kac peki suan kilosu
Korkma benimde bir oncegi bebeğime son haftalarda hep kilo almiyor kilosu ayni dedi ağlayarak gecirdim son günleri
Bebegim dogdugunda tosun gibi dogdu merak etmeme bebegin cok iyi ve Tombis dedi oyle guzel dogdu ki boş yere son günlerimiz ağlayarak geçmişti
Guzel dusun alsa da cok geri bir hafta da degilsin

1 Kasima kocaman adam olmus olur :) Bu son haftalarimiz, saglikla atlatacagiz umarim.

Rezene çayının zararlı olduğu yönünde araştırmalar var ben o yüzden tüketmeyi düşünmüyorum genel olarak süt arttırıcı çayların içeriklerine pek güvenmiyorum

Bugün ki ölçümde 2.576 dedi korktum açıkçası neden kilo almıyor almamasını da geçtim neden veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…