2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Açılman mı başlamış şimdiden canım doktor normal mi dedi buna? Benim de yarın kontrolüm var meraktayım normal doğumu beklemek ne garip bebeğin keyfine kalmış tamamen

Babynest ve reflü yatağı arayanlar çok güzel bir ürün buldum hemen aldım. Kara kara düşünüyodum annemlere falan gittiğimizde nerde yatiracagim yerini falan yadirgar diye endişelenmistim gayet kullanışlı bir şeye benziyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-13-14-47-46-308_trendyol.com.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 91
Yastık var içinde ama emin olamadım yastık kullanımı önerilmiyor bu yastık acaba daha mı farklıdır

Düşme yerine belki o anlık farklı ölçüm olmuştur canım kendini sıkma bence. Zaten artık paçayı kurtardı haftası çok güzel. Birazda dışarda kilo alır sağlıkla gelsin de.

Rezene çayının zararlı olduğu yönünde araştırmalar var ben o yüzden tüketmeyi düşünmüyorum genel olarak süt arttırıcı çayların içeriklerine pek güvenmiyorum
Hiç bu açıdan bir değerlendirme yapmamıştım ilgileneyim hemen sağ ol.

Kizlar bademciklerim sisicek sanırım boğazım ağrıyor. Ne kullanabilirim? Emziriyorum ne kullanacağımı bilemedim.

Eflatun1Kelebek canim noldu rop sonucu? Nasıl yapıyorlar o muayeneyi?
Rop sonucu iyi dedi doktor canım takip edilcekmiş belli aralıklarla muayene olcak

Pek birsey kalmamış a101 de bende bunu gördüm aldim
Alirken farketmedim kenari sökükmüs

Eklentiler

• 16656652171728613450855010293702.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 16656652600076885949516365212795.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 77
Ben de nstdeyim. Sanci yok oyle ama bebegin kalp atislari cok yukseliyo. Hemsireler tasikardi var deyip ikinci nstye aldilar. Bu daha iyi gibi ama drla gorusene kdr icim rahat etmeyecek. Dunden beri biseyler var hayirlisi bakalim
Canım naptın? Kaç çıkıyor bebeğin kalp atışı

Açılman mı başlamış şimdiden canım doktor normal mi dedi buna? Benim de yarın kontrolüm var meraktayım normal doğumu beklemek ne garip bebeğin keyfine kalmış tamamen
Söylediklerine bakılırsa hatta daha da ilerletmeye yönelik yani yürüyüştü squattı Vardır bir bildiği bilemeyeceğim artık Evet ya normal doğumu beklemek sahiden tuhaf. Sevdiğim bir bakış açısı ama paşa gönlü ne isterse onu yapcak belki de sezaryan olcam. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Mesajlar çok birikmiş Kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim. Ev temizliği ile uğraşıyorum. Yazlık kışlık ayrımı bebeğin eksikleri listesi doğum çantası eksikleri alışveriş derken giremedim. Merak eden arkadaşlar olmuş sağolun. Salı günü test sonucum iyiydi sancı olmaması ve bebekte gelişim gerili olmaması bizi rahatlattı. Zaten 34. Haftadayız beslenmeme dikkat edicem. Hazır gıdalar kesinlikle yasak günlük içme suyumu 2 kat arttırdım. Protein ağırlıklı besleneceğim. Haftaya çıkacak sonuçlarıma göre de tedaviye devam edeceğiz.

Merhaba benım 2. Gebeliğim.. İlki kızdı ve kızım çok zor hareket ederdi sırf bu yüzden kaç kere hastaneye gittiğimi bilirim..Doğduktan sonra durum hiçte aynı olmadı aksine aylarca uykusuz kaldık ve şu an 3 buçuk yasında hareket seviyesi gayet normal Lütfen endişeye kapılıp gebeliğinizi negatif alana çekmeyin.. Şimdi ki bebişim de oğlan ve hiç durmuyor hatta bazen canımı acıtıyor.. Her çocuk kendine özgü ve bireysel

Düşme yerine belki o anlık farklı ölçüm olmuştur canım kendini sıkma bence. Zaten artık paçayı kurtardı haftası çok güzel. Birazda dışarda kilo alır sağlıkla gelsin de.
Bende öyle düşünüyorum doğduktan sonra alır ama aldığını niye veriyor ona üzüldüm
Evet doktorda ölçüm farkı olabilir dedi ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…