Açılman mı başlamış şimdiden canım doktor normal mi dedi buna? Benim de yarın kontrolüm var meraktayım normal doğumu beklemek ne garip bebeğin keyfine kalmış tamamenBenimde bugün görüş günümdü. Yerinde huzursuz ederek nstde hareket çıktı şükür. Normalde hissediyorum da çok sakin o yüzden hoşuna gitmiyor doktorun herhalde. Çatı muayenesi yapıldı korkulacak bir şey değilmiş. Normal doğum için beklemedeyiz şimdilik Arden'in keyfi nasıl gelmek isterse tabii1 cm açıklığım varmış. Yürüyüşler, squat ve perine masajı devam diyor. Bakalım zaman ne gösterecek 36+6 yım bugün. 3200 dedi. Ama 2 gün önce 3 ölçmüştü önemli değil zaten artık o kadarı.
Yastık var içinde ama emin olamadım yastık kullanımı önerilmiyor bu yastık acaba daha mı farklıdırBabynest ve reflü yatağı arayanlar çok güzel bir ürün buldum hemen aldım.Kara kara düşünüyodum annemlere falan gittiğimizde nerde yatiracagim yerini falan yadirgar diye endişelenmistim gayet kullanışlı bir şeye benziyor
İnşallah benimde öyle olur canımBelirti arama keyfini çıkar bol bol konuş nr belirtisi olmayanlar pozitif olup kucağına bilr aldı
Yastık sabit değil canım çıkabiliyor reflü minderi de çıkabiliyor düz yatak oluyorYastık var içinde ama emin olamadım yastık kullanımı önerilmiyor bu yastık acaba daha mı farklıdır
Düşme yerine belki o anlık farklı ölçüm olmuştur canım kendini sıkma bence. Zaten artık paçayı kurtardı haftası çok güzel. Birazda dışarda kilo alır sağlıkla gelsin de.moralim yerlerdegeçen haftadan bı haftaya hiç kilo almamış hatta kilosunda azalma olmuş 106 gr suyu haftasına göre azdı yine aynı kan akışı güzel nst sonucu güzel ama haftaya çarşamba gel perşembeyi bekleme durumu değerlendirelim yine kilo alımı olmazsa erken alabiliriz dedi
Hiç bu açıdan bir değerlendirme yapmamıştım ilgileneyim hemen sağ ol.Rezene çayının zararlı olduğu yönünde araştırmalar var ben o yüzden tüketmeyi düşünmüyorum genel olarak süt arttırıcı çayların içeriklerine pek güvenmiyorum
Evet ben de babama aldırdım bu setten malum ben çıkamıyorum. 6-9 ay bedeni bir açtım 3 aylık gibi alt kısmıKıyafetler orantısız zaten ya bedenler uymuyo 3-6 ay 3 lu takım aldım alt pijaması sanki prematüre gibi
Bir kontrolde mi verdigini gördünüzBugün ki ölçümde 2.576 dedi korktum açıkçası neden kilo almıyor almamasını da geçtim neden veriyor
Rop sonucu iyi dedi doktor canım takip edilcekmiş belli aralıklarla muayene olcakKizlar bademciklerim sisicek sanırım boğazım ağrıyor. Ne kullanabilirim? Emziriyorum ne kullanacağımı bilemedim.
Eflatun1Kelebek canim noldu rop sonucu? Nasıl yapıyorlar o muayeneyi?
Canım naptın? Kaç çıkıyor bebeğin kalp atışıBen de nstdeyim. Sanci yok oyle ama bebegin kalp atislari cok yukseliyo. Hemsireler tasikardi var deyip ikinci nstye aldilar. Bu daha iyi gibi ama drla gorusene kdr icim rahat etmeyecek. Dunden beri biseyler var hayirlisi bakalim
Söylediklerine bakılırsa hatta daha da ilerletmeye yönelik yani yürüyüştü squattıAçılman mı başlamış şimdiden canım doktor normal mi dedi buna? Benim de yarın kontrolüm var meraktayım normal doğumu beklemek ne garip bebeğin keyfine kalmış tamamen
Zıbınlarda problem yok alt orantısızEvet ben de babama aldırdım bu setten malum ben çıkamıyorum. 6-9 ay bedeni bir açtım 3 aylık gibi alt kısmı
İnşallah zorla tutuyorum sanki beyefendiyi dayak yiyorum bunca acıya rağmen1 Kasima kocaman adam olmus olur :) Bu son haftalarimiz, saglikla atlatacagiz umarim.
Merhaba benım 2. Gebeliğim.. İlki kızdı ve kızım çok zor hareket ederdi sırf bu yüzden kaç kere hastaneye gittiğimi bilirim..Doğduktan sonra durum hiçte aynı olmadı aksine aylarca uykusuz kaldık ve şu an 3 buçuk yasında hareket seviyesi gayet normalGünaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
Bende öyle düşünüyorum doğduktan sonra alır ama aldığını niye veriyor ona üzüldümDüşme yerine belki o anlık farklı ölçüm olmuştur canım kendini sıkma bence. Zaten artık paçayı kurtardı haftası çok güzel. Birazda dışarda kilo alır sağlıkla gelsin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?