Evet evet bu haftaya kadar hep alıyordu geçen hafta perşembe gittik 2.682 di bugünde 2.576 dediBir kontrolde mi verdigini gördünüz
Asagi yukari rakamlar cunku bunlar daha fazla da olabilir daha az da
Neler aldınız kızlar a101den? Tonton araçlar smart wheels aldınız mı beğendiniz mi ona göre bakacağım bende?Evet öyle 101 leri nadir aciyolar şehir merkezlerineben de 4.marketten çıktım toplaya toplaya gidiyorum
Tesekkurler içimi rahatlattnızMerhaba benım 2. Gebeliğim.. İlki kızdı ve kızım çok zor hareket ederdi sırf bu yüzden kaç kere hastaneye gittiğimi bilirim..Doğduktan sonra durum hiçte aynı olmadı aksine aylarca uykusuz kaldık ve şu an 3 buçuk yasında hareket seviyesi gayet normalLütfen endişeye kapılıp gebeliğinizi negatif alana çekmeyin.. Şimdi ki bebişim de oğlan ve hiç durmuyor hatta bazen canımı acıtıyor.. Her çocuk kendine özgü ve bireysel
Canım sen nst ye girdin mi. Ben de bebeğimin hareketini hissetmiyordum ama nst de hareketli çıkıyor. Ben de güm güm tekme atmazsa hissetmiyorum. Yatarken yemek yedikten sonra bi de tatilde denizden çıkınca çok hissediyordum. Nst de gayet hareketli bir bebek dediler.Günaydın kızlar benim ilk zamandan beri bebeğimin çok sakin olduğunu söylüyorum size bu hareketsizlik sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez değil mi öyle bir şey olsa doktor fark ede bilir mi resmen bugün bunu düşünerek uyandım
İnşallah daha da iyi olacaksınız canimBen hala hastanede yatıyorum canım ama çok daha iyiyim o ilk zamanlara göre ,oğlumu iki günde bir gösteriyorlar bize o da ilk haline göre çok daha iyi o ilerlemeyi iki günde çok net görüyoruz ,duanızı eksik etmeyin
Girdim ama yarıştan dolayı karışık oldu yarın birdaha giricemCanım sen nst ye girdin mi. Ben de bebeğimin hareketini hissetmiyordum ama nst de hareketli çıkıyor. Ben de güm güm tekme atmazsa hissetmiyorum. Yatarken yemek yedikten sonra bi de tatilde denizden çıkınca çok hissediyordum. Nst de gayet hareketli bir bebek dediler.
Bir arkadaşım da 9 ay boyunca yürüyüş yapmıştı normal doğuracağım diye fiziksel özellikleri de çok uygundu normal doğuma ama 40. haftaya geldi hiç açılması yoktu sezaryen olduSöylediklerine bakılırsa hatta daha da ilerletmeye yönelik yani yürüyüştü squattıVardır bir bildiği bilemeyeceğim artık Evet ya normal doğumu beklemek sahiden tuhaf. Sevdiğim bir bakış açısı ama paşa gönlü ne isterse onu yapcak belki de sezaryan olcam. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Ben oyuncak bakmadım hiç canım ama gittiğim iki markette eğitici tırtıl vardı almamıştı kimseNeler aldınız kızlar a101den? Tonton araçlar smart wheels aldınız mı beğendiniz mi ona göre bakacağım bende?
Benimkide aynısı bende şimdi onu düşündüm ilk gün takabilrcegimi hiç düşünmüyorum ya canımın acısından nasıl olacaksaBunlara baktım da şu küpesi var ya doğumsan sonra saçlarım bir yandan bebek emzirme stresi falan olursa o bir yandan derken o küpeler sinirimi bozar koparır atarım diye vazgeçtim bensinirimi bozar çünkü biliyorum huyumu. Ama güzel duruyor, senin için sorun olmayacaksa kullan canım
Canım bence ultrason ölçümlerinden dolayı farklılık vardır bir de son haftalarda hiç güvenilir değil, benim bebeğim geçen haftadan kısa çıktı kafası da geçen haftadan küçük çıktı. Geçtiğimiz haftalarda bir gün 2600 ertesi gün 2300 ölçülmüştü. Hiç kilo verdi diye üzülme eminim öyle değildirBende öyle düşünüyorum doğduktan sonra alır ama aldığını niye veriyor ona üzüldüm
Evet doktorda ölçüm farkı olabilir dedi ama bilemiyorum
benim de mide bulantisinda ikinci gunum. her sabah organik yumurtasi ile saglikli kahvaltisini yapan ben, cubuk kraker ve elma ile gecirdim sabahi. oglen birseyler yemeye baslayabiliyorum :) millet ilk 3 ay mide bulantisi ceker, sanirim benimki de son aya denk geldi.İnşallah zorla tutuyorum sanki beyefendiyi dayak yiyorum bunca acıya rağmenMüge anlıya bi kafın çıkmıştı şuyum var buyum var diye saydırıyordu ona döndüm
Aynı doktor mu ölçtü canım? Farklı doktorlar mı?Evet evet bu haftaya kadar hep alıyordu geçen hafta perşembe gittik 2.682 di bugünde 2.576 dedi
Beni taşikardi var deyip doğuma aldılarBen de nstdeyim. Sanci yok oyle ama bebegin kalp atislari cok yukseliyo. Hemsireler tasikardi var deyip ikinci nstye aldilar. Bu daha iyi gibi ama drla gorusene kdr icim rahat etmeyecek. Dunden beri biseyler var hayirlisi bakalim
Canım senin sat neydi acaba yakın sanki tarihlermiz ben 27 şubat sat tarihim o yüzden aralık grubundaydım bu zamana kadar bugün de bir buraya bakayım dedim benim kadar olan var mı diyeYa benim kız aksine son bir kaç gündür aşırı hareketli diyorum acaba bir sıkıntısı mı var? Gece gündüz pıtır pıtır durmuyor. Kendi dursa hıçkırığı başlıyorhep derlerdi gece uyutmuyor diye içimden hep aman çok abartıyorlar ufacık bebeğin hareketinden ne olacak derdim de gerçekten bazen uykudan uyandırıyor zilli
Kaçıncı gün yaptılar canım. Bize tam bir ay sonra gidin dediler fakat premetüre annesi bir arkadaşım kesinlikle 28.gün gitmelisin bana öyle demişlerdi gittiğimizde bir gün daha geç kalsaydınız oğlunuz kör olacaktı dediler diyor. Günü çok kritik bir testmiş sanırım demi. Henüz randevu alamadım ben deRop sonucu iyi dedi doktor canım takip edilcekmiş belli aralıklarla muayene olcak
200leri buldu. Tasikardi var bebekte diye endiselendi hemsireler ben de gerildim haliyle. Sonra ebe yatagimi degistirdi sedye gibi degildi ilki. Sola dondurup bastan cektiler nstyi. So ra ara ara yine yukseldi ama bebe uyudu kalp atisi indi haliyle. Dr da muayenede kasilmami net farkediyo ama nstde cikmamasi ilginc diyo. Sonuc Ev isi fln yapma dinlen artik en azindan 36yi gorelim dedi yolladi. Bebegin esyalari odasiyla ugrasiyorum kac gundur oglum da var ev isi fln kaldiramadim demekCanım naptın? Kaç çıkıyor bebeğin kalp atışı
Canım bizim bebiş hala yoğun bakımda olduğu için Hastanenin kendi göz doktoru yaptı.Devlet karşılıyormuş zaten .Evet canım bizimkini de 28.günde yaptılar,evet çok hızlı ilerleyen bi hastalıkmış. 2.kontrolü büyük ihtimal başka hastanede yaptırıtz çıkmış olur küvözden.Kimi doktor 2 hafta sonra kimi 3 hafta sonra kontrole çağrıyormuş.Kaçıncı gün yaptılar canım. Bize tam bir ay sonra gidin dediler fakat premetüre annesi bir arkadaşım kesinlikle 28.gün gitmelisin bana öyle demişlerdi gittiğimizde bir gün daha geç kalsaydınız oğlunuz kör olacaktı dediler diyor. Günü çok kritik bir testmiş sanırım demi. Henüz randevu alamadım ben de
Sonrasında her şeyi unutacaksınız diyorlar ya o lafa çok anlam yüklüyorum o şekilde rahat tutuyorum kendimiBir arkadaşım da 9 ay boyunca yürüyüş yapmıştı normal doğuracağım diye fiziksel özellikleri de çok uygundu normal doğuma ama 40. haftaya geldi hiç açılması yoktu sezaryen olduben de herşeye hazırladım kendimi nasıl istiyorsa öyle gelsin ikisi de korkutucu geliyor o ayrı
Normalde olsa sezaryanda olsa sonrasında unutacaksınız her şeyi diyorlar ya o şekilde rahat tutuyorum kendimi inşallah kandırmıyorlardırBir arkadaşım da 9 ay boyunca yürüyüş yapmıştı normal doğuracağım diye fiziksel özellikleri de çok uygundu normal doğuma ama 40. haftaya geldi hiç açılması yoktu sezaryen olduben de herşeye hazırladım kendimi nasıl istiyorsa öyle gelsin ikisi de korkutucu geliyor o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?