2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
hapsurma ve halsizlik nezle gibi sanki. grip olsaniz kemikleriniz ve adalelerinizde korkunc agri olurdu. Insallah birseyiniz yok. gecmis olsun.

Beni taşikardi var deyip doğuma aldılar hakkında hayırlısı olsun canım haftalarınız çok ilerledi artık her şey olabilir.
Ikincide yok dediler ama kasilmam bariz var bakalim hayirlisi. Az daha dursa fena olmaz ama bebeler ne derse o. Hepsinin var bi acelesi

Canım senin sat neydi acaba yakın sanki tarihlermiz ben 27 şubat sat tarihim o yüzden aralık grubundaydım bu zamana kadar bugün de bir buraya bakayım dedim benim kadar olan var mı diye
Benim 17 şubat sat canım tahmini doğum tarihi 24 Kasım gözüküyor ama 37.haftada sezaryen olacak büyük ihtimalle

İnşallah canım Allah şifa versin bebeklerimize

Sıkma canım kendini, tedbirli olmak için yapmışlar. Ve iyi de yapmışlar, hepsi bebişi korumak için. İnşallah negatif gelir, bir iki güne de toparlarsın, emzirmeye öyle geçersin.

Sıkma canım kendini, tedbirli olmak için yapmışlar. Ve iyi de yapmışlar, hepsi bebişi korumak için. İnşallah negatif gelir, bir iki güne de toparlarsın, emzirmeye öyle geçersin.
Sağol canım,evet tedbir amaçlı yaptı doktorumuz.Görmeden nasıl durcam bilmiyorum Pazartesi iyi olursam gitcem yanına

Kızlar bugün grip aşısı oldum doktorum yaptırabilirsin demişti.. önümüz kış benden bebeğe geçerse diye düşündüm ağır grip olmayayım diye
Bende istiyorum sağlık ocağındaki Dr kadın Doğumcuna sor dedi herseyi ona atıyo zaten
Dr un reçete etmesi gerekiyor mu

Kızlar Fisher Price eğitici tırtıl 199 TL A101de. Ben buldum ama barkodu okuyamadi kasiyer. Satışa açılmadı galiba dedi. Ben ayirayim yarın tekrar gelin dedi. Ben de eve gelince online aldım. Piyasa fiyatı inretnette 300 TL civarı. Düşünenler bakabilir.

Çok geçmiş olsun canım. Tabi Allah korusun onun bağışıklığı cok zayıf. Normal gripten bile korumak gerekir. Bol bol c vitamini al. Ihlamur falan iç. Ben de iki gündür gribim. Valla her yerim ağrıyor. Korkudan parol bile içemiyorum. Takviyelerle idare ediyorum.

Canim geçmiş olsun umarım değilsindir ya

Tamamen normal bence cunku bende de oluyor

2 hafta once sen gibiydim 4-5 gun surdu dinlendim ve sicak limonlu balli ihlamur vs tukettim. Normalde gripin alarak hemen atlatiyodum tabi hamile olunca icemedim. Korkma atesn yokss bence.

Sen nasil anladin kasilma devam mi etti dinlensen de. Nasil anlasilir bilmiyorum ki
Kasılmam pek yoktu aslında karnım yumuşaktı. Hap ve serum aldığım için. Hastanede yatıyordum ben orda gözlem altında olduğum için anlaşıldı yaklaşık bir buçuk iki saate yakın nst çekilmişti. Tek farkettiğim kalbi çok hızlandığında aşırı hareket ettiği evde olsam hareket ediyor diye sevinirdim demiştim. Diğer bebeğimin de kalp atışı düşük çıkıyordu aynı zamanda sonradan düzeldi son çekimde ikisi de ama yine de doktorum karar aldı riske atamam dedi. Hızlanmış olana doğumdan sonra müdahale etmemiz gerekti erken doğdular diye düşünme tam zamanında almışız demişti. Benim ikiz olduğu için daha temkinli yaklaştılar hep yerleri de dardı artık nefes alamıyordum resmen. Ama senin dediğin gibi çekim pozisyonu senin rahatlığınla bile bütün ölçümler farklı çıkıyor. Pozisyonumu değiştirip tekrarladılar sürekli o yüzden emin olmak için

Cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…