- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
hapsurma ve halsizlik nezle gibi sanki. grip olsaniz kemikleriniz ve adalelerinizde korkunc agri olurdu. Insallah birseyiniz yok. gecmis olsun.KızlarGrip belirtilerim var (burun akıntısı,hapşırma,halsizlik) doktorum covid testi ver dedi. Emzirmeye alamam geçmeden dedi. sadece eşim gidip süt bırakıp gelcek. Sonuç çıksın doktora bilgi vercez.Test Negatifse bile semptomların geçmeden gelme dedi.
Çok teşekkürler sağolun ,bakalım ne çıkcak umarım pozitif değilimdirhapsurma ve halsizlik nezle gibi sanki. grip olsaniz kemikleriniz ve adalelerinizde korkunc agri olurdu. Insallah birseyiniz yok. gecmis olsun.
Ikincide yok dediler ama kasilmam bariz var bakalim hayirlisi. Az daha dursa fena olmaz ama bebeler ne derse o. Hepsinin var bi acelesiBeni taşikardi var deyip doğuma aldılarhakkında hayırlısı olsun canım haftalarınız çok ilerledi artık her şey olabilir.
Benim 17 şubat sat canım tahmini doğum tarihi 24 Kasım gözüküyor ama 37.haftada sezaryen olacak büyük ihtimalleCanım senin sat neydi acaba yakın sanki tarihlermiz ben 27 şubat sat tarihim o yüzden aralık grubundaydım bu zamana kadar bugün de bir buraya bakayım dedim benim kadar olan var mı diye
InsAllah bebegin seninledir canim. Belirti felan arama normal herseyi akisina birak.bende o yoldan gectim ve suan hayirlisiyla kizimi bekliyorumİnşallah öyledir yine 2 tane transfer edildi
Maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinInsAllah bebegin seninledir canim. Belirti felan arama normal herseyi akisina birak.bende o yoldan gectim ve suan hayirlisiyla kizimi bekliyorum
İnşallah canım Allah şifa versin bebeklerimizeCanım bizim bebiş hala yoğun bakımda olduğu için Hastanenin kendi göz doktoru yaptı.Devlet karşılıyormuş zaten .Evet canım bizimkini de 28.günde yaptılar,evet çok hızlı ilerleyen bi hastalıkmış. 2.kontrolü büyük ihtimal başka hastanede yaptırıtz çıkmış olur küvözden.Kimi doktor 2 hafta sonra kimi 3 hafta sonra kontrole çağrıyormuş.
Gerçekten öyle,takipte ol gerekirse yine git canımIkincide yok dediler ama kasilmam bariz var bakalim hayirlisi. Az daha dursa fena olmaz ama bebeler ne derse o. Hepsinin var bi acelesi
KızlarGrip belirtilerim var (burun akıntısı,hapşırma,halsizlik) doktorum covid testi ver dedi. Emzirmeye alamam geçmeden dedi. sadece eşim gidip süt bırakıp gelcek. Sonuç çıksın doktora bilgi vercez.Test Negatifse bile semptomların geçmeden gelme dedi.
Sağol canım,evet tedbir amaçlı yaptı doktorumuz.Görmeden nasıl durcam bilmiyorum Pazartesi iyi olursam gitcem yanınaSıkma canım kendini, tedbirli olmak için yapmışlar. Ve iyi de yapmışlar, hepsi bebişi korumak için. İnşallah negatif gelir, bir iki güne de toparlarsın, emzirmeye öyle geçersin.
Sen nasil anladin kasilma devam mi etti dinlensen de. Nasil anlasilir bilmiyorum kiGerçekten öyle,takipte ol gerekirse yine git canım
Bende istiyorum sağlık ocağındaki Dr kadın Doğumcuna sor dedi herseyi ona atıyo zatenKızlar bugün grip aşısı oldum doktorum yaptırabilirsin demişti.. önümüz kış benden bebeğe geçerse diye düşündüm ağır grip olmayayım diye
Çok geçmiş olsun canım. Tabi Allah korusun onun bağışıklığı cok zayıf. Normal gripten bile korumak gerekir. Bol bol c vitamini al. Ihlamur falan iç. Ben de iki gündür gribim. Valla her yerim ağrıyor. Korkudan parol bile içemiyorum. Takviyelerle idare ediyorum.KızlarGrip belirtilerim var (burun akıntısı,hapşırma,halsizlik) doktorum covid testi ver dedi. Emzirmeye alamam geçmeden dedi. sadece eşim gidip süt bırakıp gelcek. Sonuç çıksın doktora bilgi vercez.Test Negatifse bile semptomların geçmeden gelme dedi.
Canim geçmiş olsun umarım değilsindir yaKızlarGrip belirtilerim var (burun akıntısı,hapşırma,halsizlik) doktorum covid testi ver dedi. Emzirmeye alamam geçmeden dedi. sadece eşim gidip süt bırakıp gelcek. Sonuç çıksın doktora bilgi vercez.Test Negatifse bile semptomların geçmeden gelme dedi.
Tamamen normal bence cunku bende de oluyorKızlar alttan, afedersiniz idrar yapacakmışım gibi aniden sancı giriyor. İğne saplanır gibi. Ara ara oluyor bebeğin hareketleri ile artıyor. Ayakta da zor duruyorum bugün. Dün gecede sol kaburgama çok şiddetli ağrı saplandı. Normal değil mi bunlar
2 hafta once sen gibiydim 4-5 gun surdu dinlendim ve sicak limonlu balli ihlamur vs tukettim. Normalde gripin alarak hemen atlatiyodum tabi hamile olunca icemedim. Korkma atesn yokss bence.KızlarGrip belirtilerim var (burun akıntısı,hapşırma,halsizlik) doktorum covid testi ver dedi. Emzirmeye alamam geçmeden dedi. sadece eşim gidip süt bırakıp gelcek. Sonuç çıksın doktora bilgi vercez.Test Negatifse bile semptomların geçmeden gelme dedi.
Kasılmam pek yoktu aslında karnım yumuşaktı. Hap ve serum aldığım için. Hastanede yatıyordum ben orda gözlem altında olduğum için anlaşıldı yaklaşık bir buçuk iki saate yakın nst çekilmişti. Tek farkettiğim kalbi çok hızlandığında aşırı hareket ettiği evde olsam hareket ediyor diye sevinirdim demiştim. Diğer bebeğimin de kalp atışı düşük çıkıyordu aynı zamanda sonradan düzeldi son çekimde ikisi de ama yine de doktorum karar aldı riske atamam dedi. Hızlanmış olana doğumdan sonra müdahale etmemiz gerekti erken doğdular diye düşünme tam zamanında almışız demişti.Sen nasil anladin kasilma devam mi etti dinlensen de. Nasil anlasilir bilmiyorum ki
Cok geçmiş olsunKızlarGrip belirtilerim var (burun akıntısı,hapşırma,halsizlik) doktorum covid testi ver dedi. Emzirmeye alamam geçmeden dedi. sadece eşim gidip süt bırakıp gelcek. Sonuç çıksın doktora bilgi vercez.Test Negatifse bile semptomların geçmeden gelme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?