- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Sansliymissin o zmn gozetim altinda olmak her zaman iyidir valla. Evde ne oldugunu anlayamiyo insan. Hamileligin en sevmedigim kismi bu.goz gormuyo bilmiyosun icerde durumlar neKasılmam pek yoktu aslında karnım yumuşaktı. Hap ve serum aldığım için. Hastanede yatıyordum ben orda gözlem altında olduğum için anlaşıldı yaklaşık bir buçuk iki saate yakın nst çekilmişti. Tek farkettiğim kalbi çok hızlandığında aşırı hareket ettiği evde olsam hareket ediyor diye sevinirdim demiştim. Diğer bebeğimin de kalp atışı düşük çıkıyordu aynı zamanda sonradan düzeldi son çekimde ikisi de ama yine de doktorum karar aldı riske atamam dedi. Hızlanmış olana doğumdan sonra müdahale etmemiz gerekti erken doğdular diye düşünme tam zamanında almışız demişti.Benim ikiz olduğu için daha temkinli yaklaştılar hep yerleri de dardı artık nefes alamıyordum resmen. Ama senin dediğin gibi çekim pozisyonu senin rahatlığınla bile bütün ölçümler farklı çıkıyor. Pozisyonumu değiştirip tekrarladılar sürekli o yüzden emin olmak için
Benim de sat 27 şubat :)Canım senin sat neydi acaba yakın sanki tarihlermiz ben 27 şubat sat tarihim o yüzden aralık grubundaydım bu zamana kadar bugün de bir buraya bakayım dedim benim kadar olan var mı diye
Bazen diyorum acaba bizim nesil mi problemlibenim de mide bulantisinda ikinci gunum. her sabah organik yumurtasi ile saglikli kahvaltisini yapan ben, cubuk kraker ve elma ile gecirdim sabahi. oglen birseyler yemeye baslayabiliyorum :) millet ilk 3 ay mide bulantisi ceker, sanirim benimki de son aya denk geldi.
Merhaba zıbını ilk doğduğunda giydirmeleri zor olabilir.. Bebeğin kısa uzun kollu bir iç atleti oluyor ,başlangıcta onu giydiriyorlar.. Bende alt _üst takım, uzun kollu iç atlet, şapka, eldiven, bebek bezi ve penye battaniye vereceğim doğumhaneye. Hastanede çorap giydirmeyi düşünmüyorum.Kızlar hani "bebeğimi nasıl giydirmeliyim?" diye bir tablo var ya 20-21°de sadece kısa kollu zıbın + patikli tulum şeklinde öneride bulunuyor. 18-19° için uzun k. zıbın + patikli tulum...
Hastahane çantasına koyduğunuz setler için bu tabloya uydunuz mu?
Tahmini 11-18 Kasım doğum tarihimiz. Mesela hemşireye alt,üst uzun k. bir takım + kısa kollu zıbın + şapka ve penye battaniye koydum.
Herkes içine uzun kollu zıbın ve çorap konusunda ısrarcı. Siz nasıl hazırladınız??
Bizimde ölçümlerde oynama oldu geçen haftadan küçük çıktı haftası normal ama ölçümleri daha küçüktüCanım bence ultrason ölçümlerinden dolayı farklılık vardır bir de son haftalarda hiç güvenilir değil, benim bebeğim geçen haftadan kısa çıktı kafası da geçen haftadan küçük çıktı. Geçtiğimiz haftalarda bir gün 2600 ertesi gün 2300 ölçülmüştü. Hiç kilo verdi diye üzülme eminim öyle değildir
Aynı doktor aynı cihaz hatta aynı saatteydi randevumdaAynı doktor mu ölçtü canım? Farklı doktorlar mı?
Bebeğinizi sağlıcakla büyütün inşallahKızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
mesajinizi simdi gordum. bakalim ben de 17 Ekim gibi fiyat alacagim. doktorum disaridan gelecek. acibademle konusacak hoca. umarim insan gibi fiyatlar olur.Kizlar tek tek alintilayamadim.
Siz nerelerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda acibadem liv amerikan bunlar 30-70bin arasi degisiyor doktora gore.
Ben disardan doktorumla gidecegim 24 bin olmus ancak ben onceden anlastm diye 15e ikna oldular.
Bunlar a+ hastaneler diye geciyor belkide ondan ancak oturdugum muhitteki herhangi bir ozel hastaneden de 9000den asagi fiyat almadim
Ben zibinlari yarım kollu koydum. Zaten hastane ortamı sıcak oluyor. Çocuğu doğar doğmaz bunaltmaya gerek yok benceKızlar hani "bebeğimi nasıl giydirmeliyim?" diye bir tablo var ya 20-21°de sadece kısa kollu zıbın + patikli tulum şeklinde öneride bulunuyor. 18-19° için uzun k. zıbın + patikli tulum...
Hastahane çantasına koyduğunuz setler için bu tabloya uydunuz mu?
Tahmini 11-18 Kasım doğum tarihimiz. Mesela hemşireye alt,üst uzun k. bir takım + kısa kollu zıbın + şapka ve penye battaniye koydum.
Herkes içine uzun kollu zıbın ve çorap konusunda ısrarcı. Siz nasıl hazırladınız??
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallahKızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
Gözünüz aydın canım. Allah sizlere bağışlasın. Dereotu, bulgur, taze soğan, incir, komposto, bol bol su en önemlisi. Benim aklıma gelenler bunlar canım ilk doğumumdan. Mama kullanmadım ilk birkaç gün dışında. Onu da hatırlamıyorum.Kızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
Maşallah canım. Hayırlı olsun ömrü bahtı güzel olsunKızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
Aynen canım ,demin içtim Ihlamur 2 bardak ,Sana da geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım. Tabi Allah korusun onun bağışıklığı cok zayıf. Normal gripten bile korumak gerekir. Bol bol c vitamini al. Ihlamur falan iç. Ben de iki gündür gribim. Valla her yerim ağrıyor. Korkudan parol bile içemiyorum. Takviyelerle idare ediyorum.
Merhaba zıbını ilk doğduğunda giydirmeleri zor olabilir.. Bebeğin kısa uzun kollu bir iç atleti oluyor ,başlangıcta onu giydiriyorlar.. Bende alt _üst takım, uzun kollu iç atlet, şapka, eldiven, bebek bezi ve penye battaniye vereceğim doğumhaneye. Hastanede çorap giydirmeyi düşünmüyorum.
Sağol CanımEflatun1Kelebek Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin bağışıklığı çok düşük onu riske atmak istemezler. Sen de tam iyileşmeden aman yanına girmeyesin. Hem kendi bebeğini hem diğer bebekleri de riske atmış olursun. Acil şifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?