2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sansliymissin o zmn gozetim altinda olmak her zaman iyidir valla. Evde ne oldugunu anlayamiyo insan. Hamileligin en sevmedigim kismi bu.goz gormuyo bilmiyosun icerde durumlar ne

Kızlar hani "bebeğimi nasıl giydirmeliyim?" diye bir tablo var ya 20-21°de sadece kısa kollu zıbın + patikli tulum şeklinde öneride bulunuyor. 18-19° için uzun k. zıbın + patikli tulum...
Hastahane çantasına koyduğunuz setler için bu tabloya uydunuz mu?
Tahmini 11-18 Kasım doğum tarihimiz. Mesela hemşireye alt,üst uzun k. bir takım + kısa kollu zıbın + şapka ve penye battaniye koydum.
Herkes içine uzun kollu zıbın ve çorap konusunda ısrarcı. Siz nasıl hazırladınız??

Eflatun1Kelebek Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin bağışıklığı çok düşük onu riske atmak istemezler. Sen de tam iyileşmeden aman yanına girmeyesin. Hem kendi bebeğini hem diğer bebekleri de riske atmış olursun. Acil şifalar diliyorum.

Bazen diyorum acaba bizim nesil mi problemli millet tarlada fırt diye doğururmuş biz ay oram ay buram diyoruz çocuk açısından evet bilinçli davranıyoruz ama pek bi narin olmuşuz

Merhaba zıbını ilk doğduğunda giydirmeleri zor olabilir.. Bebeğin kısa uzun kollu bir iç atleti oluyor ,başlangıcta onu giydiriyorlar.. Bende alt _üst takım, uzun kollu iç atlet, şapka, eldiven, bebek bezi ve penye battaniye vereceğim doğumhaneye. Hastanede çorap giydirmeyi düşünmüyorum.

Bizimde ölçümlerde oynama oldu geçen haftadan küçük çıktı haftası normal ama ölçümleri daha küçüktü

Kızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan

Bebeğinizi sağlıcakla büyütün inşallah İyi olmanıza çok sevındım. 3yıl önce sma ve hipp kullanmıstım katkı maddeleri daha azdı.. Şu an bu markalar ne durumda bilemiyorum.. Aslında bir araştırma yapmak gerek artık

mesajinizi simdi gordum. bakalim ben de 17 Ekim gibi fiyat alacagim. doktorum disaridan gelecek. acibademle konusacak hoca. umarim insan gibi fiyatlar olur.

Ben zibinlari yarım kollu koydum. Zaten hastane ortamı sıcak oluyor. Çocuğu doğar doğmaz bunaltmaya gerek yok bence

Maşallah gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah

Gözünüz aydın canım. Allah sizlere bağışlasın. Dereotu, bulgur, taze soğan, incir, komposto, bol bol su en önemlisi. Benim aklıma gelenler bunlar canım ilk doğumumdan. Mama kullanmadım ilk birkaç gün dışında. Onu da hatırlamıyorum.

Maşallah canım. Hayırlı olsun ömrü bahtı güzel olsun

Aynen canım ,demin içtim Ihlamur 2 bardak ,Sana da geçmiş olsun

Hani şu kruvaze gelen şeklinde atletlerden mi

Eklentiler

• images.jpeg-1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 108
Sağol Canım Sonucu şimdi öğrendim Negatifim ama pazartesiye kadar iyileşirsem ozaman gitcem görüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…