- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
Ben zibinlari yarım kollu koydum. Zaten hastane ortamı sıcak oluyor. Çocuğu doğar doğmaz bunaltmaya gerek yok bence
Rabbim sağlıkla büyütmeyi Nasip etsinKızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
Evet bunlar.. İlk 15-20 gün felan kullanılıyor..Hani şu kruvaze gelen şeklinde atletlerden mi
ben z.ctim ozaman. benim kiz hic durmuyorNormalmiş gerçekten karakteri anne karnında başlıyormuş
canim hayirli olsunKızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
benimde hep kisa kolluydu cunku hep erken dogurma riskim vardi. gecen hafta 5 li uzun kollu zibin aldim ne olur ne olmaz yanimda olsun diye hastanedeBen de kısa kollu koydum hepsini hatta yeni doğan hepsini kısa kollu aldım. 1-3leri kısa/uzun karışık aldım. Ama herkes tutturmuş üşür diye
Gözün aydınnn Küveze girmeden eve geçmeniz 35 hafta için harika olmuş kaç kilo. Sen nasılsın ağrılar azaldı mıKızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
Günümüz aynı ben de geri sayıma başladımMerhaba hamişlerbenm sezeryan günüm büyük ihtimal bir sıkıntı olmazsa 1 Kasım olacak. Kaldı 18 gün
Ben 2 tane kruvaze uzun kollu koydum ilk günlerinde üşümesin diye onun üstüne gerekirse giydirmek için de kısa kollu atlet aldım bolca. Kış bebeğim ilk kez olacak üşüdüğünü anlarız zaten ona göre hareket ederiz. Yenidoğanken her türlü kalın giydirilir amaBen de kısa kollu koydum hepsini hatta yeni doğan hepsini kısa kollu aldım. 1-3leri kısa/uzun karışık aldım. Ama herkes tutturmuş üşür diye
Yok ya kendini düşün iki tane uzun kolluyu üst üste hangimiz giyebiliyoruz? Ben oğlumda hiç kasmadim. Nasıl alistirirsan öyle gider. Evde sıcaklığı bilemem ama hastaneler sıcak. Ki evde de bebek var diye cayır cayır yakmayı tavsiye etmiyor doktorlar.Ben de kısa kollu koydum hepsini hatta yeni doğan hepsini kısa kollu aldım. 1-3leri kısa/uzun karışık aldım. Ama herkes tutturmuş üşür diye
Evet bunlar.. İlk 15-20 gün felan kullanılıyor..
benimde hep kisa kolluydu cunku hep erken dogurma riskim vardi. gecen hafta 5 li uzun kollu zibin aldim ne olur ne olmaz yanimda olsun diye hastanede
Ben 2 tane kruvaze uzun kollu koydum ilk günlerinde üşümesin diye onun üstüne gerekirse giydirmek için de kısa kollu atlet aldım bolca. Kış bebeğim ilk kez olacak üşüdüğünü anlarız zaten ona göre hareket ederiz. Yenidoğanken her türlü kalın giydirilir ama
Aaa ne güzel az kaldı 18 günGünümüz aynı ben de geri sayıma başladım
Yok ya kendini düşün iki tane uzun kolluyu üst üste hangimiz giyebiliyoruz? Ben oğlumda hiç kasmadim. Nasıl alistirirsan öyle gider. Evde sıcaklığı bilemem ama hastaneler sıcak. Ki evde de bebek var diye cayır cayır yakmayı tavsiye etmiyor doktorlar.
Yok ya kendini düşün iki tane uzun kolluyu üst üste hangimiz giyebiliyoruz? Ben oğlumda hiç kasmadim. Nasıl alistirirsan öyle gider. Evde sıcaklığı bilemem ama hastaneler sıcak. Ki evde de bebek var diye cayır cayır yakmayı tavsiye etmiyor doktorlar.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebeğinizKızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
İnsan tereddüt ediyor hep acaba doğum mu diye, çok sağol canımBilmiyorum ki canım benim bayadır öyle şu an 37. Haftadayım
Ahh bu miniklerYa benim kız aksine son bir kaç gündür aşırı hareketli diyorum acaba bir sıkıntısı mı var? Gece gündüz pıtır pıtır durmuyor. Kendi dursa hıçkırığı başlıyorhep derlerdi gece uyutmuyor diye içimden hep aman çok abartıyorlar ufacık bebeğin hareketinden ne olacak derdim de gerçekten bazen uykudan uyandırıyor zilli
Biz elimizden geleni yapalım da takdir Allah tan. Daha ne yapacaksın ki ? Sıklıkla sola dönüp yatıyorsun değil mi ?Canım kaşarı kendi yapan bı adamdan alıyorum..beslenmemi arttırdık bu hafta sütü günde iki sefer içmeye başladım hergun avakado tuketyiyorumgece süt muz yiyip yatıyorum günde iki tane yumurta yiyorum cevizide arttırdık sodayi günlük içiyordum zaten ins düzelir canimm bizide çok küçük gelmedi ama doktor öyle deyince insan pek kotu oluyomus
Evet canım her harekette tetikteyix. Canları sağolsun meleklerimizinYazdığın her şeyi bire bir yaşıyorum. Hareket etmesinden korkar oldum çünkü hareket ettikçe acım artıyor. Galiba normal canım
İçim rahatladı herkeste aynı olunca, sağol canımÇok normal aynılarını bende yaşıyorum
Ben böyle sağdan soldan çıkan şeylere o anda katlanamam galiba, ama sen sevdiysen al. İçinde kalmasınBenimkide aynısı bende şimdi onu düşündüm ilk gün takabilrcegimi hiç düşünmüyorum ya canımın acısından nasıl olacaksa
Sağol canım, herkes aynısını yazdığını söyleyince rahatladımTamamen normal bence cunku bende de oluyor
Kız bekliyoruz bizAaa ne güzel az kaldı 18 günsizin bebişin cinsiyeti ne ? Benm ki akrep erkeği olacak inşallah
İnşallahKız bekliyoruz bizay sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Çok kullanışlı değil ama giysiyi rahat giydirebilme adına işlevsel. 3_4 tane olması yeterli bebek toparlanınca zıbına geçiliyor direkt.Ben bunlardan hiç ekstra almadım, bir tane setin içinden çıkmıştı sadecekısa kollu zıbınlardan daha ince bir kumaşı var sanki kullanışsız gibi gelmişti
Tek 1 tane uzun kollu var o da gerek olursa hastahaneden çıkarken diye. Bir kısa bir uzun kollu zıbın setinden çkmıştı. Ancak hastahanenin otoparkı falan da kapalı, hastahane zaten sıcak diye düşündüm hep
Kruvaze atletler diğer iç zıbınlardan daha ince. 1 tane setin içinden çıkan var, ekstra hiç almadım. Görsel olarak kullanışsız geliyor ama tecrübeli de değilim sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?