2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim sağlıkla büyütmeyi Nasip etsin Benim bebişimde 31 haftalık doğdu yarın 1 aylık olucaz Doktorumuz Aptamilin ev protenini aldırdı bize anne sütüne koyuyorlar.Kilo aldırıcı ve kemik güçlendirici.Fiyatı uçuk baya 400 e almıştık

canim hayirli olsun Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna

Ben de kısa kollu koydum hepsini hatta yeni doğan hepsini kısa kollu aldım. 1-3leri kısa/uzun karışık aldım. Ama herkes tutturmuş üşür diye
benimde hep kisa kolluydu cunku hep erken dogurma riskim vardi. gecen hafta 5 li uzun kollu zibin aldim ne olur ne olmaz yanimda olsun diye hastanede

Gözün aydınnn Küveze girmeden eve geçmeniz 35 hafta için harika olmuş kaç kilo. Sen nasılsın ağrılar azaldı mı

Ben de kısa kollu koydum hepsini hatta yeni doğan hepsini kısa kollu aldım. 1-3leri kısa/uzun karışık aldım. Ama herkes tutturmuş üşür diye
Ben 2 tane kruvaze uzun kollu koydum ilk günlerinde üşümesin diye onun üstüne gerekirse giydirmek için de kısa kollu atlet aldım bolca. Kış bebeğim ilk kez olacak üşüdüğünü anlarız zaten ona göre hareket ederiz. Yenidoğanken her türlü kalın giydirilir ama

Yok ya kendini düşün iki tane uzun kolluyu üst üste hangimiz giyebiliyoruz? Ben oğlumda hiç kasmadim. Nasıl alistirirsan öyle gider. Evde sıcaklığı bilemem ama hastaneler sıcak. Ki evde de bebek var diye cayır cayır yakmayı tavsiye etmiyor doktorlar.

Evet bunlar.. İlk 15-20 gün felan kullanılıyor..

Ben bunlardan hiç ekstra almadım, bir tane setin içinden çıkmıştı sadece kısa kollu zıbınlardan daha ince bir kumaşı var sanki kullanışsız gibi gelmişti

benimde hep kisa kolluydu cunku hep erken dogurma riskim vardi. gecen hafta 5 li uzun kollu zibin aldim ne olur ne olmaz yanimda olsun diye hastanede

Tek 1 tane uzun kollu var o da gerek olursa hastahaneden çıkarken diye. Bir kısa bir uzun kollu zıbın setinden çkmıştı. Ancak hastahanenin otoparkı falan da kapalı, hastahane zaten sıcak diye düşündüm hep

Kruvaze atletler diğer iç zıbınlardan daha ince. 1 tane setin içinden çıkan var, ekstra hiç almadım. Görsel olarak kullanışsız geliyor ama tecrübeli de değilim sonuçta

Tam da böyle düşündüm. Hastanenin doğum katında da nstye girdim, örnek bir oda falan gördük baya sıcak. Ee zaten hem penye battaniye hem müslin battaniye var yanımda. Üşüdüğünü düşünürsem gerekirse 2 kat örterim dedim ama herkes ısrarla içine uzun kollu ve patikli tulumlara bile mutlaka çorap diye uyarınca kendi düşüncemden de şüphe etmeye başladım iyice.

zaten cok sicak da saraliga iyi gelmiyor

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebeğiniz sarılığı ihmal etmeyin sakın

Bilmiyorum ki canım benim bayadır öyle şu an 37. Haftadayım
İnsan tereddüt ediyor hep acaba doğum mu diye, çok sağol canım

Ahh bu minikler hareket etseler bir türlü etmeseler başla türlü

Biz elimizden geleni yapalım da takdir Allah tan. Daha ne yapacaksın ki ? Sıklıkla sola dönüp yatıyorsun değil mi ?

Yazdığın her şeyi bire bir yaşıyorum. Hareket etmesinden korkar oldum çünkü hareket ettikçe acım artıyor. Galiba normal canım
Evet canım her harekette tetikteyix. Canları sağolsun meleklerimizin

Çok normal aynılarını bende yaşıyorum
İçim rahatladı herkeste aynı olunca, sağol canım

Benimkide aynısı bende şimdi onu düşündüm ilk gün takabilrcegimi hiç düşünmüyorum ya canımın acısından nasıl olacaksa
Ben böyle sağdan soldan çıkan şeylere o anda katlanamam galiba, ama sen sevdiysen al. İçinde kalmasın

Tamamen normal bence cunku bende de oluyor
Sağol canım, herkes aynısını yazdığını söyleyince rahatladım

Çok kullanışlı değil ama giysiyi rahat giydirebilme adına işlevsel. 3_4 tane olması yeterli bebek toparlanınca zıbına geçiliyor direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…