- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Gerçekten icimden geçen bi bakayım dedim neler olmuş bi anda görünce öyle kötü oldum ki midem zaten çok kötüResimi buraya atmaz iseniz sevinirim kusura bakmayın ama bu aylarda hassas olabiliyoruz ve mide bulandırabiliyorsadece bilgi yeterli olabilir bu gibi durumlarda,doktorunuza tekrardan söyleyin ve mutlaka danışın
Benide kaydedermisin sat 9subatSon adet tarihini söyle canım kaydedeyim listeye
Canım oğlumda ben bulantı kusmadan 9 10 kilo verdimerkek çocukta mide bulantıları olmaz derler kuzu normalde şu mide bulantısı yaşayan arkadaşların kaçımcı haftada başladı acaba
kuzu benimki çoook silik boylu boyınca var göbek deliğiminde üzerindePasha22 kuzu sende mi vardı göbekten aşağıya doğru kahverengi çizgi
evet yaşayanda varmiş senin gibi ay valla bilemedim kiCanım oğlumda ben bulantı kusmadan 9 10 kilo verdimdua ediyorum inşallah bu bebişte yaşamam bulantıları henüz başlamadı
Kaldirttim kusura bakmayinResimi buraya atmaz iseniz sevinirim kusura bakmayın ama bu aylarda hassas olabiliyoruz ve mide bulandırabiliyorsadece bilgi yeterli olabilir bu gibi durumlarda,doktorunuza tekrardan söyleyin ve mutlaka danışın
Bana baktirma dedi ben yine duramazdim baktırdım 2kat artışı görmek yetiyormusKızlar cumartesi 374 olan değerim pazartesi günü(yani 2 gün sonra) 882 idi. sizce tekrar kan baktırmama gerek var mı ? cumartesi gidicem doktora ama şeytanlar dürtüyo akşam bi daha baktır diye :)
İnşallah kimse yaşamaz cidden çok zordu benim için 4 ay zehir olmuştu bebek sevincini bile anlayamamıştımevet yaşayanda varmiş senin gibi ay valla bilemedim ki
Sendeki artışlar nasildiBana baktirma dedi ben yine duramazdim baktırdım 2kat artışı görmek yetiyormus
içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın :) Ben en son 1046 yı gördüm dedim artık baktırmama gerek yok diye ama 6 gün sonra dayanamayıp tekrar baktırdım 7912 çıktı şimdi muayene gününü bekliyorum :)Kızlar cumartesi 374 olan değerim pazartesi günü(yani 2 gün sonra) 882 idi. sizce tekrar kan baktırmama gerek var mı ? cumartesi gidicem doktora ama şeytanlar dürtüyo akşam bi daha baktır diye :)
Ben tutmayı düşünüyordum ama ilk 3 ayda önermiyorlar. o yüzden tutamıycam sanırım.Oruç tutmayı düşünen var mı hanımlar?
Canım ben 3 kez baktırdım 438' de bıraktım baktırmayı. Ben de cumartesi gideceğim ve gerekirse doktor ister bence tekrar baktırmanı. O yüzden bence hiç strese sokma kendini, değerlerin gayet iyiKızlar cumartesi 374 olan değerim pazartesi günü(yani 2 gün sonra) 882 idi. sizce tekrar kan baktırmama gerek var mı ? cumartesi gidicem doktora ama şeytanlar dürtüyo akşam bi daha baktır diye :)
Malesef benimde bu aralar midem iyi değil o yüzden uyarma gereği duydum zatenGerçekten icimden geçen bi bakayım dedim neler olmuş bi anda görünce öyle kötü oldum ki midem zaten çok kötü
en azından kırmızı leke akıntı denirse burda herkes anlar bilgisi olana yasayana mesaj olarak isterse atılabilir, tedirgin olunmuş anlıyorum ama dun yaşanmış doktora sorulmus ilaç kullan denmiş görüp ne yapacağız o manzarayi Allah sağlık versin herkese tabi de baya kötü oldum tıklayıp bakma olsa bizim tercihimiz ama görmeme ihtimalimiz yok sonuçta
Ya bende gidip gidip kan vermek istemiyorum ama merak ediyorum.. cumartesi günü doktora gidicem işteiçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın :) Ben en son 1046 yı gördüm dedim artık baktırmama gerek yok diye ama 6 gün sonra dayanamayıp tekrar baktırdım 7912 çıktı şimdi muayene gününü bekliyorum :)
Bende cumartesi günü gidicem doktora. Doktor tekrar baktır filan demedi.. heralde gerek görse bı daha baktır derdiCanım ben 3 kez baktırdım 438' de bıraktım baktırmayı. Ben de cumartesi gideceğim ve gerekirse doktor ister bence tekrar baktırmanı. O yüzden bence hiç strese sokma kendini, değerlerin gayet iyi
valla canım sumaklı kuru soğan istedişimdi size aşerme psikolojik bir olay yıllar boyu kadınlar sadece hamilelik döneminde insan yerine konduğu istekleri dinlendiği için ortaya çıkmış deyip moralinizi bozmayayımcanın ne zaman isterse aşerebilirsin canım ben de gece yarısı kocamı göndereceğim gerçi benim kocanın iştahı maşallah kendiliğinden gider hiç doymuyorum diyor geçende bana sanki ben hamileyim diyor
Cumartesiye bir şey kalmamış aslında bekleyebilirsiniz isterseniz.Ya bende gidip gidip kan vermek istemiyorum ama merak ediyorum.. cumartesi günü doktora gidicem işte
Doktoruma sorcam ben canım aklımda o konu .Sen napıcaksın?Oruç tutmayı düşünen var mı hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?