2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Resimi buraya atmaz iseniz sevinirim kusura bakmayın ama bu aylarda hassas olabiliyoruz ve mide bulandırabiliyor sadece bilgi yeterli olabilir bu gibi durumlarda,doktorunuza tekrardan söyleyin ve mutlaka danışın
Gerçekten icimden geçen bi bakayım dedim neler olmuş bi anda görünce öyle kötü oldum ki midem zaten çok kötü
en azından kırmızı leke akıntı denirse burda herkes anlar bilgisi olana yasayana mesaj olarak isterse atılabilir, tedirgin olunmuş anlıyorum ama dun yaşanmış doktora sorulmus ilaç kullan denmiş görüp ne yapacağız o manzarayi Allah sağlık versin herkese tabi de baya kötü oldum tıklayıp bakma olsa bizim tercihimiz ama görmeme ihtimalimiz yok sonuçta

Kızlar cumartesi 374 olan değerim pazartesi günü(yani 2 gün sonra) 882 idi. sizce tekrar kan baktırmama gerek var mı ? cumartesi gidicem doktora ama şeytanlar dürtüyo akşam bi daha baktır diye :)

Oruç tutmayı düşünen var mı hanımlar?

Resimi buraya atmaz iseniz sevinirim kusura bakmayın ama bu aylarda hassas olabiliyoruz ve mide bulandırabiliyor sadece bilgi yeterli olabilir bu gibi durumlarda,doktorunuza tekrardan söyleyin ve mutlaka danışın
Kaldirttim kusura bakmayin

Kızlar cumartesi 374 olan değerim pazartesi günü(yani 2 gün sonra) 882 idi. sizce tekrar kan baktırmama gerek var mı ? cumartesi gidicem doktora ama şeytanlar dürtüyo akşam bi daha baktır diye :)
Bana baktirma dedi ben yine duramazdim baktırdım 2kat artışı görmek yetiyormus

içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın :) Ben en son 1046 yı gördüm dedim artık baktırmama gerek yok diye ama 6 gün sonra dayanamayıp tekrar baktırdım 7912 çıktı şimdi muayene gününü bekliyorum :)

Canım ben 3 kez baktırdım 438' de bıraktım baktırmayı. Ben de cumartesi gideceğim ve gerekirse doktor ister bence tekrar baktırmanı. O yüzden bence hiç strese sokma kendini, değerlerin gayet iyi

Malesef benimde bu aralar midem iyi değil o yüzden uyarma gereği duydum zaten

Ya bende gidip gidip kan vermek istemiyorum ama merak ediyorum.. cumartesi günü doktora gidicem işte

Canım ben 3 kez baktırdım 438' de bıraktım baktırmayı. Ben de cumartesi gideceğim ve gerekirse doktor ister bence tekrar baktırmanı. O yüzden bence hiç strese sokma kendini, değerlerin gayet iyi
Bende cumartesi günü gidicem doktora. Doktor tekrar baktır filan demedi.. heralde gerek görse bı daha baktır derdi

valla canım sumaklı kuru soğan istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…