2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
troid benim 3 çıkmıştı ona rağmen hamilelikte 2,5 üstü istemiyoruz dedi ilaç başladı canım doktoruna kesin söyle önemliymiş
Sağol canım söylücem akşam son testin çıkmasını bekliyorum. Önemliymiş bebekte gelişim geriliği yapıyormuş allah korusun. ilaca başlatır muhtemelen. Şu ilk üç ay zor olacak gibi geliyor hayırlısı

ben de bu konuyu düşünüyorum ne yapsam diye doktora gitmekten utanıyorum artık jilet yapıcam galiba ağdanın acısına dayanamam ki
ya ama 9 aylık bi süreç, sürekli jiletle de uğraşılmaz, ağdanın zararı olur mu ondan hiç emin olamıyorum. ister istemez kasılıyor insan çünkü

Selam Kızlar Benim son regl 9subat ama ayın 20sinde doktora gittik ultrasonda 4+2cikti keseyi gördük böyle kanamalar olmaya başladı doktor kese düzgün kanama yok dedi progestan verdi dün akşam kullandım korkuyorum başına gelen varmı boyle

Benimde son adet tarihim 17 şubattı . Dün ilk defa tahlil verdim 202 çıkmıştı değerim .yarın tekrardan vericem test. biraz korkuyorum düşük mü çıktı diye .
Canim ben ilk 13 Mart'ta verdim181cikti 9subst son regl tarihim

ben de bu konuyu düşünüyorum ne yapsam diye doktora gitmekten utanıyorum artık jilet yapıcam galiba ağdanın acısına dayanamam ki
Kızlar ben pcosluyum ve bu konudan çok çektim. Gebelik planladığım için lazere de gidemedim. Ben her ağdadan sonra karınca yumurtası yağı sürdüm direkt açılan kıl köklerine. Çok faydasını gördüm. 1 aydır yaklaşık almadım tek tük çıktı onları da epilasyon aletiyle alıp öyle giderim ilk kontrole :) En son 24 Şubatta falan aldım galiba hatırlamıyorum bile

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin benim gibi uğraşlardan sonra gebe kalanları duyunca çok seviniyorum nasıl oldu senin canım doğal yolla mı
Evvet canım Ocak ayında hsg falan cekilmistim şükür ikinci Atina'da hamile kaldım. Yaza kadar olmasa asilama tedavi baslicaktikk

canım ilk fırsatta tekrar sor doktora normal mi bu kanama diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…