2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benim hiç öyle bir hazırlığımda yoktu yaa, valla kalp atışına kadar idare edecem bi şekilde sonrasında doktora sorar giderim ya, bence gidilebilir, gidilmeli :)

Kızlar ya aşerme ne zaman kaç haftalıkken başlar genelde ? Var mı aşeren

Resimi buraya atmaz iseniz sevinirim kusura bakmayın ama bu aylarda hassas olabiliyoruz ve mide bulandırabiliyor sadece bilgi yeterli olabilir bu gibi durumlarda,doktorunuza tekrardan söyleyin ve mutlaka danışın

Kızlar ya aşerme ne zaman kaç haftalıkken başlar genelde ? Var mı aşeren
şimdi size aşerme psikolojik bir olay yıllar boyu kadınlar sadece hamilelik döneminde insan yerine konduğu istekleri dinlendiği için ortaya çıkmış deyip moralinizi bozmayayım canın ne zaman isterse aşerebilirsin canım ben de gece yarısı kocamı göndereceğim gerçi benim kocanın iştahı maşallah kendiliğinden gider hiç doymuyorum diyor geçende bana sanki ben hamileyim diyor

Resimi buraya atmaz iseniz sevinirim kusura bakmayın ama bu aylarda hassas olabiliyoruz ve mide bulandırabiliyor sadece bilgi yeterli olabilir bu gibi durumlarda,doktorunuza tekrardan söyleyin ve mutlaka danışın
Çok pardon kaldiramadim da şimdi denedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…