Kızlar ben pcosluyum ve bu konudan çok çektim. Gebelik planladığım için lazere de gidemedim. Ben her ağdadan sonra karınca yumurtası yağı sürdüm direkt açılan kıl köklerine. Çok faydasını gördüm. 1 aydır yaklaşık almadım tek tük çıktı onları da epilasyon aletiyle alıp öyle giderim ilk kontrole :) En son 24 Şubatta falan aldım galiba hatırlamıyorum bile
benim hiç öyle bir hazırlığımda yoktu yaa, valla kalp atışına kadar idare edecem bi şekilde sonrasında doktora sorar giderim ya, bence gidilebilir, gidilmeli :)
Selam Kızlar Benim son regl 9subat ama ayın 20sinde doktora gittik ultrasonda 4+2cikti keseyi gördük böyle kanamalar olmaya başladı doktor kese düzgün kanama yok dedi progestan verdi dün akşam kullandım korkuyorum başına gelen varmı boyle
Resimi buraya atmaz iseniz sevinirim kusura bakmayın ama bu aylarda hassas olabiliyoruz ve mide bulandırabiliyor sadece bilgi yeterli olabilir bu gibi durumlarda,doktorunuza tekrardan söyleyin ve mutlaka danışın
Resimi buraya atmaz iseniz sevinirim kusura bakmayın ama bu aylarda hassas olabiliyoruz ve mide bulandırabiliyor sadece bilgi yeterli olabilir bu gibi durumlarda,doktorunuza tekrardan söyleyin ve mutlaka danışın
şimdi size aşerme psikolojik bir olay yıllar boyu kadınlar sadece hamilelik döneminde insan yerine konduğu istekleri dinlendiği için ortaya çıkmış deyip moralinizi bozmayayım canın ne zaman isterse aşerebilirsin canım ben de gece yarısı kocamı göndereceğim gerçi benim kocanın iştahı maşallah kendiliğinden gider hiç doymuyorum diyor geçende bana sanki ben hamileyim diyor