2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende istiyorum sağlık ocağındaki Dr kadın Doğumcuna sor dedi herseyi ona atıyo zaten
Dr un reçete etmesi gerekiyor mu
E nabızda yüksek riskli kişilere influenza aşısı çıkıyormuş.. ben de gebe olunca acaba mı diye baktım ama risk grubunda değilsiniz diyor eczaneden direk aldım 200 lira ödedim sağlık ocağında yaptırdım

Gözün aydınnn Küveze girmeden eve geçmeniz 35 hafta için harika olmuş kaç kilo. Sen nasılsın ağrılar azaldı mı
2130 gram dogdu sonrada 1940 grama düştü işte kilonalmasi gerek yavrumun erken dogcagi belli olmuştu suyum bitiyodu ciğer geliştirici yaptırdi doktorlar Allah'ım izniyle çıktık

Bir anneden daha iyi bilemez kimse. Kendi giyimine göre ayarlarsin onunkini de. Kendin üşüyüp hırka giyme ihtiyacı duyuyorsan ona da bir yelek giydirirsin. Çocuktan çocuğa da değişir. Kışın altı kaymaz kalın patiklerden alırdım oğlum ayağına gecirmezdi.

Sma kullanıyorum ama bilemedim doktorlar Aptamil oneriyomus sariligida iyi geliyomus

Yok yaa o bizde aliskanlik olmus bence. Oglum haziranda dogdu. Yaz da olsa yenidogan giydirilir dediler aldim birsuru hastane cikisi. Dogumdan bi geldi bebe ustunde sadece yarim kol zibin corap bere. O kruvazeleri 1kere bile giymedi. Takimlari.foto cekmek.icin giydirip cikardik. Dr bu havada sakin giydirmeyin dedi. Bu seferki tabi ki daha cok.giyinecek.ama sobali evde degiliz normal giydiririm.ustune zaten battaniye atcaz disarda yeterli

Ben de 20dk da bir gidiyorum nerdeyse bir de midemde rahatlama oldu 2 gündür kanala mı girdi bebiş diye düşünmekteyim vaktinde gelsinler inşallah
Benimkisi 10 dakikada bir olmaya başladı ayaktayken çok basıyor artık sanırım doğum kanalında baş kisimlarina yer yaptılar o da baskı yapiyor inşallah vaktinde saatinde sağlıkla sihhatle kavusalim yavrulara iki hafta daha dayanabilir umarım

2130 gram dogdu sonrada 1940 grama düştü işte kilonalmasi gerek yavrumun erken dogcagi belli olmuştu suyum bitiyodu ciğer geliştirici yaptırdi doktorlar Allah'ım izniyle çıktık
Miyadında doğan bebekler de kilo veriyor zaten belli biraz daha zahmetli olacak ama emin ol en kısa zamanda normal kiloyu yakalayacak sen de şaşıracaksın

Ben hadi normalim de eşim kışın tişört üstü şişme yelek falan gezer kar yağmadığı sürece. Ona benzerse çocuk isilik olur valla

Ben de eski sobalı köy evlerinden kalan bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Hele ki merkezi sistem evlerde kışın askılılarla oturuyoruz. Sırf bebek diye kat kat giydirmek hiç aklıma yatmıyor

Merhabalar Kadin dogum randevusundan geldim.
4 kasim a dogumu baslatmak icin randevu verdiler , beni bir heyecan aldi
Normal dogum baslamasi icin rahmi yumusatici ilac suruceklermis, etki etmesi 1-2 gun suruyormus. Insallah suni sanciya gerek kalmadan ise yarar bu islem .
eger acilma olmazsa, sezeryan olacagim. Hala muallakda hersey

Ay çok heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah çok az kaldı resmen hepimize içim içime sığmıyor

Ayy hadi hayırlısıyla gelsin insallah
Az kaldiii

Ay çok heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah çok az kaldı resmen hepimize içim içime sığmıyor

Ayy hadi hayırlısıyla gelsin insallah
Az kaldiii
amin kizlar
hem heyecan hem bir duygusallik aldi beni. Doktorun ofisinden ayrilirken gozlerim dolu doluydu
Sanki sonsuza kadar hamilelik devam edicekmis gibi hissediyordum artik tarih fln verilence bir garip oldum

Canım Allah anali babalı büyütsün çok güzel bir ömrü olsun inşallah kuzuşunun hemen toparlar o hiç merak etme o kadar güçlüler ki insan hayret ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…