E nabızda yüksek riskli kişilere influenza aşısı çıkıyormuş.. ben de gebe olunca acaba mı diye baktım ama risk grubunda değilsiniz diyor eczaneden direk aldım 200 lira ödedim sağlık ocağında yaptırdımBende istiyorum sağlık ocağındaki Dr kadın Doğumcuna sor dedi herseyi ona atıyo zaten
Dr un reçete etmesi gerekiyor mu
2130 gram dogdu sonrada 1940 grama düştü işte kilonalmasi gerek yavrumun erken dogcagi belli olmuştu suyum bitiyodu ciğer geliştirici yaptırdi doktorlar Allah'ım izniyle çıktıkGözün aydınnn Küveze girmeden eve geçmeniz 35 hafta için harika olmuş kaç kilo. Sen nasılsın ağrılar azaldı mı
Bir anneden daha iyi bilemez kimse. Kendi giyimine göre ayarlarsin onunkini de. Kendin üşüyüp hırka giyme ihtiyacı duyuyorsan ona da bir yelek giydirirsin. Çocuktan çocuğa da değişir. Kışın altı kaymaz kalın patiklerden alırdım oğlum ayağına gecirmezdi.Tam da böyle düşündüm. Hastanenin doğum katında da nstye girdim, örnek bir oda falan gördük baya sıcak. Ee zaten hem penye battaniye hem müslin battaniye var yanımda. Üşüdüğünü düşünürsem gerekirse 2 kat örterim dedim ama herkes ısrarla içine uzun kollu ve patikli tulumlara bile mutlaka çorap diye uyarınca kendi düşüncemden de şüphe etmeye başladım iyice.
Sma kullanıyorum ama bilemedim doktorlar Aptamil oneriyomus sariligida iyi geliyomusBebeğinizi sağlıcakla büyütün inşallahİyi olmanıza çok sevındım. 3yıl önce sma ve hipp kullanmıstım katkı maddeleri daha azdı.. Şu an bu markalar ne durumda bilemiyorum.. Aslında bir araştırma yapmak gerek artık
Yok yaa o bizde aliskanlik olmus bence. Oglum haziranda dogdu. Yaz da olsa yenidogan giydirilir dediler aldim birsuru hastane cikisi. Dogumdan bi geldi bebe ustunde sadece yarim kol zibin corap bere. O kruvazeleri 1kere bile giymedi. Takimlari.foto cekmek.icin giydirip cikardik. Dr bu havada sakin giydirmeyin dedi. Bu seferki tabi ki daha cok.giyinecek.ama sobali evde degiliz normal giydiririm.ustune zaten battaniye atcaz disarda yeterliTam da böyle düşündüm. Hastanenin doğum katında da nstye girdim, örnek bir oda falan gördük baya sıcak. Ee zaten hem penye battaniye hem müslin battaniye var yanımda. Üşüdüğünü düşünürsem gerekirse 2 kat örterim dedim ama herkes ısrarla içine uzun kollu ve patikli tulumlara bile mutlaka çorap diye uyarınca kendi düşüncemden de şüphe etmeye başladım iyice.
Doktorlar daha iyi bilir.. Doktoruna sorup o yönde karar verirsen için daha rahat ederSma kullanıyorum ama bilemedim doktorlar Aptamil oneriyomus sariligida iyi geliyomus
Ben de 20dk da bir gidiyorum nerdeyseKızlar imdatttttttt tuvalete gitmekten bunaldım artık bugün bir tık daha ağır hissediyorum kendimi umarım vaktinden önce gelmez benimkisi de
Benimkisi 10 dakikada bir olmaya başladı ayaktayken çok basıyor artık sanırım doğum kanalında baş kisimlarina yer yaptılar o da baskı yapiyorBen de 20dk da bir gidiyorum nerdeysebir de midemde rahatlama oldu 2 gündür kanala mı girdi bebiş diye düşünmekteyim vaktinde gelsinler inşallah
Miyadında doğan bebekler de kilo veriyor zaten belli biraz daha zahmetli olacak ama emin ol en kısa zamanda normal kiloyu yakalayacak sen de şaşıracaksın2130 gram dogdu sonrada 1940 grama düştü işte kilonalmasi gerek yavrumun erken dogcagi belli olmuştu suyum bitiyodu ciğer geliştirici yaptırdi doktorlar Allah'ım izniyle çıktık
Bir anneden daha iyi bilemez kimse. Kendi giyimine göre ayarlarsin onunkini de. Kendin üşüyüp hırka giyme ihtiyacı duyuyorsan ona da bir yelek giydirirsin. Çocuktan çocuğa da değişir. Kışın altı kaymaz kalın patiklerden alırdım oğlum ayağına gecirmezdi.
Yok yaa o bizde aliskanlik olmus bence. Oglum haziranda dogdu. Yaz da olsa yenidogan giydirilir dediler aldim birsuru hastane cikisi. Dogumdan bi geldi bebe ustunde sadece yarim kol zibin corap bere. O kruvazeleri 1kere bile giymedi. Takimlari.foto cekmek.icin giydirip cikardik. Dr bu havada sakin giydirmeyin dedi. Bu seferki tabi ki daha cok.giyinecek.ama sobali evde degiliz normal giydiririm.ustune zaten battaniye atcaz disarda yeterli
Ay çok heyecanlıMerhabalarKadin dogum randevusundan geldim.
4 kasim a dogumu baslatmak icin randevu verdiler , beni bir heyecan aldi
Normal dogum baslamasi icin rahmi yumusatici ilac suruceklermis, etki etmesi 1-2 gun suruyormus. Insallah suni sanciya gerek kalmadan ise yarar bu islem .
eger acilma olmazsa, sezeryan olacagim. Hala muallakda hersey
Ayy hadi hayırlısıyla gelsin insallahMerhabalarKadin dogum randevusundan geldim.
4 kasim a dogumu baslatmak icin randevu verdiler , beni bir heyecan aldi
Normal dogum baslamasi icin rahmi yumusatici ilac suruceklermis, etki etmesi 1-2 gun suruyormus. Insallah suni sanciya gerek kalmadan ise yarar bu islem .
eger acilma olmazsa, sezeryan olacagim. Hala muallakda hersey
Ay çok heyecanlısağlıkla gelsin inşallah çok az kaldı resmen hepimize içim içime sığmıyor
amin kizlarAyy hadi hayırlısıyla gelsin insallah
Az kaldiii
ay iyi valla calisiyorsun canim , ben calisamazmisim onu cok iyi anladim.Ben nedense hep ama hep ilk kizim gibi 38+0da dogacak zannediyorum ve resmen oyle adapte oldum :)) kilo durumu normal, 37de rapor alip ayrilicam isten.Umarim oyle dogar hayrlisiyla da izinler dogum sonrasina kalir :)
Bende öyleyim lavaboya gitmekten geceleri uyuyamıyorum uykular şimdiden haram olduIyi geceler kizlar
Hir uyandım sabah oldu sandım saate baktım 1.30 ne yani bitti mi uykuyan da yatamıyorum artik bebegin üzerine yatiyor gibi bir his
Canım Allah anali babalı büyütsün çok güzel bir ömrü olsun inşallah kuzuşunun2130 gram dogdu sonrada 1940 grama düştü işte kilonalmasi gerek yavrumun erken dogcagi belli olmuştu suyum bitiyodu ciğer geliştirici yaptırdi doktorlar Allah'ım izniyle çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?