2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de uyandım ama hiçbir sebebi yok ne tuvalet ne burun tıkanıklığı sırf deliliğimden bebişim de uyuyo şuan niye uyandım ki ben
Bilmem ki canım benim ki hareket ediyo aşağı baskı yapıyo tuvalete kalkıyorum bi daha uyuyamadım bogazım acıyordu hala uyumadı ben de uyuyamadım

Çok heyecanlı inşallah su gibi kolay bir doğumun olur

Su içtim şimdi midem yanmaya başladı son dönemde midenin rahatlaması gerekmiyo muydu benim daha yeni yeni yanmaya başlıyor
ah ah ne rahatlaması günlerdir sürekli midem ağrıyor çok az yemem gerekiyor . yoksa hemen mideme midemden sırtıma vuruyor

haydi hayırlısı olsun inş. neden doğumu başlatmak istiyorlar normal olacaksa bu arada günümüz aynı banada 4 ünden sonra alırız dedi ama benim 2. sezeryan o yüzden

bende turşu yemiştim :) sabahladım resmen . bebek kanala girince rahatlanıyor diyorlar benimki kanala girmesin zatende :)
Benimki kanala doğru baski yapiyodu 2 hafta önce geri mi çıktı ki yukarı ben hamileliğim boyunca mide sorunu yaşamadım durdu durdu son dakika golü attı

Evvet canım sola donuyorum. Gerçi bütün gece sağ sol yapıp duruyoruz . Aynen canım takdir Allah'tan artikkk sagliklica olur bebikler

haydi hayırlısı olsun inş. neden doğumu başlatmak istiyorlar normal olacaksa bu arada günümüz aynı banada 4 ünden sonra alırız dedi ama benim 2. sezeryan o yüzden
canim bende tansiyon ve seker var. cok ilac kullaniyorum. ilk plan 37. de dogurmamdi ama baktilar karacigerim iyi, bebekde buyuyor 38 e kadar beklemek istediler. Haftasonuna yakin baslatiriz esim de yanimda olur die oyle bir tarih sectik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…