- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
3 de kalktım iki bardak limonlu sıcak su içtim biraz tv kurcaladım geri yattım ama uyuyamadımBende öyleyim lavaboya gitmekten geceleri uyuyamıyorum uykular şimdiden haram oldu
Ben de uyandım ama hiçbir sebebi yok ne tuvalet ne burun tıkanıklığı sırf deliliğimden3 de kalktım iki bardak limonlu sıcak su içtim biraz tv kurcaladım geri yattım ama uyuyamadım
Bilmem ki canım benim ki hareket ediyo aşağı baskı yapıyo tuvalete kalkıyorum bi daha uyuyamadım bogazım acıyordu hala uyumadı ben de uyuyamadımBen de uyandım ama hiçbir sebebi yok ne tuvalet ne burun tıkanıklığı sırf deliliğimdenbebişim de uyuyo şuan niye uyandım ki ben
KesinlikleGece uyuyamayan hamileler kulübüşimdi istiyoruz uykumuz gelmiyor ya bebisler doğunca da uykumuz gelecek uyumak isteyeceğiz ama bebisler uyutmayacak
Su içtim şimdi midem yanmaya başladı son dönemde midenin rahatlaması gerekmiyo muydu benim daha yeni yeni yanmaya başlıyorBilmem ki canım benim ki hareket ediyo aşağı baskı yapıyo tuvalete kalkıyorum bi daha uyuyamadım bogazım acıyordu hala uyumadı ben de uyuyamadım
Benimde bulantı ve yanmalar yeniden baş gösterdi sanki ilk günlere döndüm gibiyimSu içtim şimdi midem yanmaya başladı son dönemde midenin rahatlaması gerekmiyo muydu benim daha yeni yeni yanmaya başlıyor
Bunu düşünüp düşünüp ağlama moduna girip uykusu kaçan yok mu peki benim gibiGece uyuyamayan hamileler kulübüşimdi istiyoruz uykumuz gelmiyor ya bebisler doğunca da uykumuz gelecek uyumak isteyeceğiz ama bebisler uyutmayacak
Çok heyecanlı inşallah su gibi kolay bir doğumun olurMerhabalarKadin dogum randevusundan geldim.
4 kasim a dogumu baslatmak icin randevu verdiler , beni bir heyecan aldi
Normal dogum baslamasi icin rahmi yumusatici ilac suruceklermis, etki etmesi 1-2 gun suruyormus. Insallah suni sanciya gerek kalmadan ise yarar bu islem .
eger acilma olmazsa, sezeryan olacagim. Hala muallakda hersey
Amin canim insallah hepimizin ki kolay gecerÇok heyecanlı inşallah su gibi kolay bir doğumun olur
ah ah ne rahatlaması günlerdir sürekli midem ağrıyor çok az yemem gerekiyor . yoksa hemen mideme midemden sırtıma vuruyorSu içtim şimdi midem yanmaya başladı son dönemde midenin rahatlaması gerekmiyo muydu benim daha yeni yeni yanmaya başlıyor
haydi hayırlısı olsun inş. neden doğumu başlatmak istiyorlar normal olacaksa bu arada günümüz aynı banada 4 ünden sonra alırız dedi ama benim 2. sezeryan o yüzdenMerhabalarKadin dogum randevusundan geldim.
4 kasim a dogumu baslatmak icin randevu verdiler , beni bir heyecan aldi
Normal dogum baslamasi icin rahmi yumusatici ilac suruceklermis, etki etmesi 1-2 gun suruyormus. Insallah suni sanciya gerek kalmadan ise yarar bu islem .
eger acilma olmazsa, sezeryan olacagim. Hala muallakda hersey
Ya evet dün biraz kaçamak yapıp cips yedim yemez olaydım kavruldu midem gavisconu kafama diktimah ah ne rahatlaması günlerdir sürekli midem ağrıyor çok az yemem gerekiyor . yoksa hemen mideme midemden sırtıma vuruyor
bende turşu yemiştim :) sabahladım resmen . bebek kanala girince rahatlanıyor diyorlar benimki kanala girmesin zatende :)Ya evet dün biraz kaçamak yapıp cips yedim yemez olaydım kavruldu midem gavisconu kafama diktim
Benimki kanala doğru baski yapiyodu 2 hafta önce geri mi çıktı ki yukarıbende turşu yemiştim :) sabahladım resmen . bebek kanala girince rahatlanıyor diyorlar benimki kanala girmesin zatende :)
Evvet canım sola donuyorum. Gerçi bütün gece sağ sol yapıp duruyoruz . Aynen canım takdir Allah'tan artikkk sagliklica olur bebiklerİnsan tereddüt ediyor hep acaba doğum mu diye, çok sağol canım
Ahh bu miniklerhareket etseler bir türlü etmeseler başla türlü
Biz elimizden geleni yapalım da takdir Allah tan. Daha ne yapacaksın ki ? Sıklıkla sola dönüp yatıyorsun değil mi ?
Evet canım her harekette tetikteyix. Canları sağolsun meleklerimizin
İçim rahatladı herkeste aynı olunca, sağol canım
Ben böyle sağdan soldan çıkan şeylere o anda katlanamam galiba, ama sen sevdiysen al. İçinde kalmasın
Sağol canım, herkes aynısını yazdığını söyleyince rahatladım
canim bende tansiyon ve seker var. cok ilac kullaniyorum. ilk plan 37. de dogurmamdi ama baktilar karacigerim iyi, bebekde buyuyor 38 e kadar beklemek istediler. Haftasonuna yakin baslatiriz esim de yanimda olur die oyle bir tarih sectik.haydi hayırlısı olsun inş. neden doğumu başlatmak istiyorlar normal olacaksa bu arada günümüz aynı banada 4 ünden sonra alırız dedi ama benim 2. sezeryan o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?