2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ay iyi valla calisiyorsun canim , ben calisamazmisim onu cok iyi anladim.
Hem çalisiyorum hem kostur kostur esime ve kizima oglen yemegi yetistiriyorum , eve gel onlari yika temizle ortaligi topla,tekrar yemek bulasik. Bu hamileligim hareketli geciyo. Napalim saglik olsun :)

Kızlar günaydın kontrolden çıktım. Genel olarak iyi ama suyu azalmış hergün havuç suyu içeceksin dedi doktorum. Ben nerdeyse tüm hamilelik boyunca mide bulantısı ve yanmasıyla geçirdim şu aralar tekrar arttı. Bu havucu içmek o kadar zor geliyor ki midem bulanıyor

Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıklı, mutlu bir ömür etsin inşallah

canim bende tansiyon ve seker var. cok ilac kullaniyorum. ilk plan 37. de dogurmamdi ama baktilar karacigerim iyi, bebekde buyuyor 38 e kadar beklemek istediler. Haftasonuna yakin baslatiriz esim de yanimda olur die oyle bir tarih sectik.
sağ sağlim kucağına alırsın inş. hiç riske atma

Benimki kanala doğru baski yapiyodu 2 hafta önce geri mi çıktı ki yukarı ben hamileliğim boyunca mide sorunu yaşamadım durdu durdu son dakika golü attı
ayy bende yaşamadım son haftlarda başladı . dr dedimi kanalda die benim baktı hiç ilerleme yok yukarda dedi zaten ilerlemesinde :)

ben senden bekliyorum heran doğacak :)

Gece uyuyamayan hamileler kulübü şimdi istiyoruz uykumuz gelmiyor ya bebisler doğunca da uykumuz gelecek uyumak isteyeceğiz ama bebisler uyutmayacak
Şimdide bebişler uyutmuyor zaten,

Bende gece uyandım sürekli
Bu gece 5 defa kıyafet değiştirdim
Aşırı terliyorum ne giysem ne örtsem hanımlar
1.30 da uyandım saçlarım bile ıslanmış sırılsıklam olmuşum ve üstüm açılmış sanırım
Şimdi de yutkunmakta zorlanıyorum
Boğazım şişti sanırım burnum akıyor
Dr a yazayım mı muayenesiz ilaç verir mi
Salı günü zaten gideceğim napsam kararsızım
Bebeğe şuan zarar veriyor muyum acaba ilk kez grip oldum

Günaydın kızlar yataktan kalkarken aşırı derecede ağrım oluyor ve sola dönerken resmen aşağıda baskı hissediyorum kafasımı hiç bilmiyorum ama aşırı derecede acıyor ve yine akıntım gelmiş hemde pijamamı ıslatacak kadar akşam randevum var biraz daha dayansaydım,

Aynı senin gibi terledigim için ince giyiniyordum ki o halde bile sürekli bunaliyordum. Sonuç iki üç gündür çok hastayım. Burun tıkalı, her yerim ağrıyor. Zaten gebelik ağrıları vardı bu da üstüne tüy dikti Çok geçmiş olsun canım. Ben hiç ilaç almıyorum. Bol c vitamini ve ıhlamur.

Bekletme cam şişe bile olsa direk katı meyve sıkacağında sıktığınla iç canım bekleyince olmuyo zaten Niğde'nin bulanması kaçınılmaz ilk zaman ben de içtim şimdi iyi suyumuz falan
ben senden bekliyorum heran doğacak :)
Elimden geleni yapıyorum bian önce gelse de kurtulsam moduna girdim son zaman cok zorluyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…