- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Herkesin gebeliği farklı canım oda kötüdür eminim ben de olmadıSu içtim şimdi midem yanmaya başladı son dönemde midenin rahatlaması gerekmiyo muydu benim daha yeni yeni yanmaya başlıyor
Hem çalisiyorum hem kostur kostur esime ve kizima oglen yemegi yetistiriyorum , eve gel onlari yika temizle ortaligi topla,tekrar yemek bulasik. Bu hamileligim hareketli geciyo. Napalim saglik olsun :)ay iyi valla calisiyorsun canim , ben calisamazmisim onu cok iyi anladim.
masallah canim sana enerjin hep daim olsunHem çalisiyorum hem kostur kostur esime ve kizima oglen yemegi yetistiriyorum , eve gel onlari yika temizle ortaligi topla,tekrar yemek bulasik. Bu hamileligim hareketli geciyo. Napalim saglik olsun :)
Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıklı, mutlu bir ömür etsin inşallahKızlar kızlar Kasım'da beklediğimiz bebeğimiz erken geldi 35 haftalık doğduk bile çok şükür evimizdeyiz kuvoze girmedik çok şükür yarın bir haftamız bitiyo bile oyuncak bebek gibi küçücük sağlıklı Allah'a şükürana sarılık var başımızda tabi zor uyandiriyorum emdirmekn cin kilomalmasi lazım süt artırıcı denenmiş yiyecekler varmı bildiğiniz yada bebek için en iyi mama öneriniz çünkü doktor mama takviyesi de yap dedi çok zayıf şuan
sağ sağlim kucağına alırsın inş. hiç riske atmacanim bende tansiyon ve seker var. cok ilac kullaniyorum. ilk plan 37. de dogurmamdi ama baktilar karacigerim iyi, bebekde buyuyor 38 e kadar beklemek istediler. Haftasonuna yakin baslatiriz esim de yanimda olur die oyle bir tarih sectik.
ayy bende yaşamadım son haftlarda başladı . dr dedimi kanalda die benim baktı hiç ilerleme yok yukarda dedi zaten ilerlemesinde :)Benimki kanala doğru baski yapiyodu 2 hafta önce geri mi çıktı ki yukarıben hamileliğim boyunca mide sorunu yaşamadım durdu durdu son dakika golü attı
ben senden bekliyorum heran doğacak :)Dün benim nst de ara ara sancı cıktı 38+1 bugun suyun gelirse kanaman olursa agrın olursa gel haraketsizlik hissedersen hemen gel konusması olduve artık 3 güne bir nst dedi doktorum yakın hissediyorum rabbim hepimize kolaydan doğum yapmayı nasip etsin
amin canimsağ sağlim kucağına alırsın inş. hiç riske atma
Şimdide bebişler uyutmuyor zaten,Gece uyuyamayan hamileler kulübüşimdi istiyoruz uykumuz gelmiyor ya bebisler doğunca da uykumuz gelecek uyumak isteyeceğiz ama bebisler uyutmayacak
Çok erken değil mi ya test için. Ben 9. Gün yapmıştım çok silik çıkmıştı. Bence moralini bozma. Bekle birkaç gün daha.
Öncekinde 6. Günde çıktıği için bundada 6. Günde yaptım bi kaç gün üst üste yine deniycem inşallah pozitife dönerÇok erken değil mi ya test için. Ben 9. Gün yapmıştım çok silik çıkmıştı. Bence moralini bozma. Bekle birkaç gün daha.
Aynı senin gibi terledigim için ince giyiniyordum ki o halde bile sürekli bunaliyordum. Sonuç iki üç gündür çok hastayım. Burun tıkalı, her yerim ağrıyor. Zaten gebelik ağrıları vardı bu da üstüne tüy diktiBende gece uyandım sürekli
Bu gece 5 defa kıyafet değiştirdim
Aşırı terliyorum ne giysem ne örtsem hanımlar
1.30 da uyandım saçlarım bile ıslanmış sırılsıklam olmuşum ve üstüm açılmış sanırım
Şimdi de yutkunmakta zorlanıyorum
Boğazım şişti sanırım burnum akıyor
Dr a yazayım mı muayenesiz ilaç verir mi
Salı günü zaten gideceğim napsam kararsızım
Bebeğe şuan zarar veriyor muyum acaba ilk kez grip oldum
Bekletme cam şişe bile olsa direk katı meyve sıkacağında sıktığınla iç canım bekleyince olmuyo zaten Niğde'nin bulanması kaçınılmaz ilk zaman ben de içtim şimdi iyi suyumuz falanKızlar günaydın kontrolden çıktım. Genel olarak iyi ama suyu azalmış hergün havuç suyu içeceksin dedi doktorum. Ben nerdeyse tüm hamilelik boyunca mide bulantısı ve yanmasıyla geçirdim şu aralar tekrar arttı. Bu havucu içmek o kadar zor geliyor ki midem bulanıyor
Elimden geleni yapıyorum bian önce gelse de kurtulsam moduna girdim son zaman cok zorluyo cunkuben senden bekliyorum heran doğacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?