2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kolaylıkla için yanmadan atabileceğini ver canım ben a101den hastane çıkışı almıştım yazın başında onu vereceğim leke olur bişey olur pahalı olanlara yazık olmasın
Bende onda kararsız kaldım hangisini koysam diye. Normal bir takım koysam, odaya gelince ilk resmi onunla olacak istiyorum kendi hastane çıkışıyla olsun, bilemiyorum.

Kolaylıkla için yanmadan atabileceğini ver canım ben a101den hastane çıkışı almıştım yazın başında onu vereceğim leke olur bişey olur pahalı olanlara yazık olmasın

Bence ilk giydiklerini hiç yıkamadan saklamak çok daha güzel bir arkadaşım, değiştirir değiştirmez poşete koymuş ve saklıyor, hala mis gibi kokuyor. Hem sonrası için güzel bir anı diye düşünüyorum.

Herkes karnın sertleşiyorsa sancın vardır diyor bana da ama nstde bir şey çıkmıyor. Gün içinde resmen taş gibi oluyor. Hala daha makat geliş ve baya yukarıda duruyor zaten, sertleşince nefesim kesiliyor
Sırf bu yüzden biz de magnezyuma devam ediyoruz.

Bende onda kararsız kaldım hangisini koysam diye. Normal bir takım koysam, odaya gelince ilk resmi onunla olacak istiyorum kendi hastane çıkışıyla olsun, bilemiyorum.
Fotoğrafciyla nasıl anlasirsan ona göre değiştirirsin ben ertesi gün düşündüm genelde ben de toparlamis olurum hem

O da güzel bir fikir canım hoş olur

Benim ilk cocugumla bunun arasida 6 yil ilki sezeryandi. Sehir hastanesinde yapicam dogumu insallah. Doktor ilki sezeryan diye bunu da sezeryan diyo. Yani uygun bakmiyo. İlki sezeryansa buda sezeryan diyo direk. Hayirlisi bakalim 25 ekimde sezeryan yapacak beni.

Evet canım ben de karnım sertlestikce ağrı cekiyorum sancı bu diye düşünüyordum ama nstde de sertlik çoktu sancı yoktu bebek hareket edince yükseldi az az ama tabi sancidan bile sayilmiyormus o da gerçekten garip su an da tas gibi hatta, bu arada benim bas aşağı duruyor bebiş mesaneye çok baskı yapıyor asla tutmaya çalışma tuvaletini hissettiğin anda boşalt dedi sertlesmeyi daha da tetikler idrara sıkışmak dedi aklında bulunsun senin de

Evet beni de uyardı ama bizimkinin derdi göğüskafesim ve ciğerlerim karnımın alt kısmı tamamen boş ama inadına yukarı yukarı çıkıyor aşağı inmek yerine

Ben gece wc ye kalkinca onu farkediyorum . daha cok agrim veya sizim oluyor. tuvalete cikinca geciyor.
Ben fotoğrafçı tutmayacağım ki eşimle annem benimle olacak onları tembihlerim bir fotoğrafçı edasıyla çeksinler
benimde arkadasim cekicek bakalim nasil olucak

Destekleyen doktorlar il il var instigram sayfasında ssvd diye bakarsan ilk sezeryan hep sezeryan demek değildir diye sloganı bu bastan destekleyen doktorlar oluyo ben ona göre gittim mesela

Ay canım sağlıkla gelsin inşallah birer ikişer gün alıyoruz artık çokkk heyecanlı

Allah yardımcın olsun canım

Yeni aldığını verme, diğerlerinden ver bence. Bende öyle yapayım diyorum. 3 lü 5 li setlerden birini vereyim diyorum.

Yalancı sancı dedikleri şey bu mu acaba
Olabilir belki, bugün bide mesaneye baskı yapıyor cimcimem arada.

Evet ama hastahane hamam gibi ee battaniye de var valizde. Erken doğum durumu olmazsa sezaryen olacak %99 falan diye düşününce kat kat giydirmek mantıklı gelmedi
Bence sen yedek olarak al yanına, en kötü ihtimalle kullanmadan geri getirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…