- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Zorlandın mı canım iri bebek zor olur falan diyolar ama benim doktor da 2 kıloyu doguramayan kadın da gördüm 6 kilo bebeği doguran da gördüm kadına esnekliğe göre değişiyo denemeden bilemeyiz diyo35+2 canim bugun
Ay evet biraz rahatladım gün belli olunca ona göre hazırlığımı yaparımKuzummm hadi gözün aydin belirsizlikten kurtuldun 8kasjmda bebek kaç haftalık oluyor
Ay evet kader arkadaşımBeni de unutmamuhtemelen bana da o civarlarda tarih verecek.
Canım ilk günler bence bebeğe alışma, emzirme denemeleri vs derken evde erkek olmaması daha iyi olur senin için hem ailen yanında aslında baban da sen toparlayınca kendini iyi hissedince gelir hem sen daha rahat edersin. Hiç sahipsiz gbi hissetme kendiniSizinle canımı sıkan beni üzen bir durumu paylaşmak istiyorum. Babam doğuma gelemeyecekmis. İki kız kardeşim ve annem gelecek . Babam çalıştığı için gelemiyor . Ama nedense kendimi yalnız hissettirdi . Annemde gelmediği daha iyi evde ne kadar erkek az o kadar rahat edersin diyor . Bilemedim gereksiz duygusallık mı yapıyorum. İlk müsait anında gelecek bu arada
Annemde aynısını söylüyor sanırım ilk olduğu için yanımda görmek istedim . Haklısınız ama hem belki bebek kendini toparlayinca ben giderim sürpriz olarakCanım ilk günler bence bebeğe alışma, emzirme denemeleri vs derken evde erkek olmaması daha iyi olur senin için hem ailen yanında aslında baban da sen toparlayınca kendini iyi hissedince gelir hem sen daha rahat edersin. Hiç sahipsiz gbi hissetme kendini
Senin 38 e çok yakın oluyor aslında benimkini o kadar bekletirmi bilmem bakicaz artik nasıl hayirliysa öyle olsun.bazen biran önce olsun bitsin istiyorumAy evet biraz rahatladım gün belli olunca ona göre hazırlığımı yaparım37+5 olacak tam
34 +3 benimde ayy bakalım ne diyecek gün belirleyelim demişti çünkü 20 sinde 31 Ekim yada 1 Kasım dermiki kafamda kuruyorum bende.birde biran önce olsun bitsin istiyorum35+2 canim bugun
Bundan sonra cook hızlı alcaklarmış dikkatli ol kilo alma dediMaşallah kilosu güzelmişsalı günü gideceğim bende bakalım ne kadar oldu
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar şu an nstdeyimkontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
ay basinda patir patir dogurcaz heralde hepimizAy canım sağlıkla gelsin inşallah birer ikişer gün alıyoruz artık çokkk heyecanlı
Uzuntu anlyabiliyorum canim .Sizinle canımı sıkan beni üzen bir durumu paylaşmak istiyorum. Babam doğuma gelemeyecekmis. İki kız kardeşim ve annem gelecek . Babam çalıştığı için gelemiyor . Ama nedense kendimi yalnız hissettirdi . Annemde gelmediği daha iyi evde ne kadar erkek az o kadar rahat edersin diyor . Bilemedim gereksiz duygusallık mı yapıyorum. İlk müsait anında gelecek bu arada
kuzenin fln yok mu yanina gelebilecek ?Ben de annemle konuştum bugün. İşyeri 14 günlük yıllık iznini bir seferde vermiyormuş 3-4 gün yanımda kalabilicekmiş bir de ilkokula giden kardeşim de var o yüzden oğlumu onun yaşadığı şehire götürmeyi ben doğum yaptıktan sonra getirmeyi önerdi. 11 Kasım gibi okullar tatil oluyormuş o zaman getiririm dedi ama ben oğlumdan bugüne kadar hiç ayrı kalmadım. 2-3 haftalık bir süreçten bahsediyoruz. Üstelik eve yeni bir bebek gelecek ben o kendini dışlanmış hissetmesin diye hastaneye getirilmesini ondan sonra hep birlikte eve dönmeyi düşünüyordum. E şimdi hastane de yanımda annem kalamayacak eşim doğumdan sonra kalamaz çünkü hastane doğuma girmesine izin verse de erkek refakatçiye izin vermiyor. Eşimin ailesi de olmaz görümcem çalışıyor. Kayınvalidemin kendine hayrı yok zaten o yüzden istemem. Ne yapacağımı bilmiyorum kalakaldım böyle son anda. Aileden başka şehirde çocuk büyütmek hele de 2. Bebek olunca çok zormuş ilki böyle değildi
Bunu okumadan önce 2 tane poğaça gömdüm Allah affetsinBundan sonra cook hızlı alcaklarmış dikkatli ol kilo alma dedi
Aynen o yüzden üzüntümü çok belli etmekte istemiyorumay basinda patir patir dogurcaz heralde hepimiz
Uzuntu anlyabiliyorum canim .
Bende universiteye kayida gittigimde babam da gelsin cok istedim cunku cok istiyordu okumami. calisiyordu gelemedi. kendi de cok uzuldu , gelemedigi icin ozurdiledi ama napsinlar bir yandan da ekmek parasi … eminim en kisa zamanda gelicektir tornunu gormeyeonunda ici icini yiyordur simdi
Valla kardeşimin bebeği daha 5 aylık. kuzeniminki de 7 aylık. Diğerleri de küçük ve erkekler zaten. Herkesin kendi koşturması vs var. Son ana kadar böyle bir şey yoktu en azından 10 gün durur diyordum şimdi birden öyle demişler çok sinirlendim ben dekuzenin fln yok mu yanina gelebilecek ?
ya bu is yerlerinin su izinleri bolerek vermesi ne kadaar sacma bir durum ya.
insallah bir cozum bulursunuz canim
Ay evet o biraz içimi rahatlatıyor haftası güzel olacak çünkü. Ben de aslında bir an önce olsun bitsin istiyorum ama bi yandan da korkuyorum nasıl bakıcam vs diye tedirginlik de varSenin 38 e çok yakın oluyor aslında benimkini o kadar bekletirmi bilmem bakicaz artik nasıl hayirliysa öyle olsun.bazen biran önce olsun bitsin istiyorum
Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinSağlıkla gelsin inşallah
Hiç canını çıkma canım kadın kadına olmanız daha rahat olur kendini toparlayınca da baban gelir zatenSizinle canımı sıkan beni üzen bir durumu paylaşmak istiyorum. Babam doğuma gelemeyecekmis. İki kız kardeşim ve annem gelecek . Babam çalıştığı için gelemiyor . Ama nedense kendimi yalnız hissettirdi . Annemde gelmediği daha iyi evde ne kadar erkek az o kadar rahat edersin diyor . Bilemedim gereksiz duygusallık mı yapıyorum. İlk müsait anında gelecek bu arada
Çok ta güzel bakarsın canım endişelenme sağlıkla gelsinAy evet o biraz içimi rahatlatıyor haftası güzel olacak çünkü. Ben de aslında bir an önce olsun bitsin istiyorum ama bi yandan da korkuyorum nasıl bakıcam vs diye tedirginlik de var
Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin
Evet evet hiç üzme kendini, ben de mesela doğumdan hemen sonra yanımda babam da olsa erkek istemeyebilirdim o yüzden hem bebiş hem sen kendini toparlayınca tam torun aktivitesi olur babanıza rahat rahatAnnemde aynısını söylüyor sanırım ilk olduğu için yanımda görmek istedim . Haklısınız ama hem belki bebek kendini toparlayinca ben giderim sürpriz olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?