2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
35+2 canim bugun
Zorlandın mı canım iri bebek zor olur falan diyolar ama benim doktor da 2 kıloyu doguramayan kadın da gördüm 6 kilo bebeği doguran da gördüm kadına esnekliğe göre değişiyo denemeden bilemeyiz diyo

Sizinle canımı sıkan beni üzen bir durumu paylaşmak istiyorum. Babam doğuma gelemeyecekmis. İki kız kardeşim ve annem gelecek . Babam çalıştığı için gelemiyor . Ama nedense kendimi yalnız hissettirdi . Annemde gelmediği daha iyi evde ne kadar erkek az o kadar rahat edersin diyor . Bilemedim gereksiz duygusallık mı yapıyorum. İlk müsait anında gelecek bu arada

Canım ilk günler bence bebeğe alışma, emzirme denemeleri vs derken evde erkek olmaması daha iyi olur senin için hem ailen yanında aslında baban da sen toparlayınca kendini iyi hissedince gelir hem sen daha rahat edersin. Hiç sahipsiz gbi hissetme kendini

Annemde aynısını söylüyor sanırım ilk olduğu için yanımda görmek istedim . Haklısınız ama hem belki bebek kendini toparlayinca ben giderim sürpriz olarak

Kızlar şu an nstdeyim kontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
Sağlıkla gelsin inşallah

Ben de annemle konuştum bugün. İşyeri 14 günlük yıllık iznini bir seferde vermiyormuş 3-4 gün yanımda kalabilicekmiş bir de ilkokula giden kardeşim de var o yüzden oğlumu onun yaşadığı şehire götürmeyi ben doğum yaptıktan sonra getirmeyi önerdi. 11 Kasım gibi okullar tatil oluyormuş o zaman getiririm dedi ama ben oğlumdan bugüne kadar hiç ayrı kalmadım. 2-3 haftalık bir süreçten bahsediyoruz. Üstelik eve yeni bir bebek gelecek ben o kendini dışlanmış hissetmesin diye hastaneye getirilmesini ondan sonra hep birlikte eve dönmeyi düşünüyordum. E şimdi hastane de yanımda annem kalamayacak eşim doğumdan sonra kalamaz çünkü hastane doğuma girmesine izin verse de erkek refakatçiye izin vermiyor. Eşimin ailesi de olmaz görümcem çalışıyor. Kayınvalidemin kendine hayrı yok zaten o yüzden istemem. Ne yapacağımı bilmiyorum kalakaldım böyle son anda. Aileden başka şehirde çocuk büyütmek hele de 2. Bebek olunca çok zormuş ilki böyle değildi

Ay canım sağlıkla gelsin inşallah birer ikişer gün alıyoruz artık çokkk heyecanlı
ay basinda patir patir dogurcaz heralde hepimiz
Uzuntu anlyabiliyorum canim .
Bende universiteye kayida gittigimde babam da gelsin cok istedim cunku cok istiyordu okumami. calisiyordu gelemedi. kendi de cok uzuldu , gelemedigi icin ozurdiledi ama napsinlar bir yandan da ekmek parasi … eminim en kisa zamanda gelicektir tornunu gormeye onunda ici icini yiyordur simdi

kuzenin fln yok mu yanina gelebilecek ?
ya bu is yerlerinin su izinleri bolerek vermesi ne kadaar sacma bir durum ya.
insallah bir cozum bulursunuz canim

Aynen o yüzden üzüntümü çok belli etmekte istemiyorum

kuzenin fln yok mu yanina gelebilecek ?
ya bu is yerlerinin su izinleri bolerek vermesi ne kadaar sacma bir durum ya.
insallah bir cozum bulursunuz canim
Valla kardeşimin bebeği daha 5 aylık. kuzeniminki de 7 aylık. Diğerleri de küçük ve erkekler zaten. Herkesin kendi koşturması vs var. Son ana kadar böyle bir şey yoktu en azından 10 gün durur diyordum şimdi birden öyle demişler çok sinirlendim ben de

Senin 38 e çok yakın oluyor aslında benimkini o kadar bekletirmi bilmem bakicaz artik nasıl hayirliysa öyle olsun.bazen biran önce olsun bitsin istiyorum
Ay evet o biraz içimi rahatlatıyor haftası güzel olacak çünkü. Ben de aslında bir an önce olsun bitsin istiyorum ama bi yandan da korkuyorum nasıl bakıcam vs diye tedirginlik de var
Sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin

Hiç canını çıkma canım kadın kadına olmanız daha rahat olur kendini toparlayınca da baban gelir zaten

Çok ta güzel bakarsın canım endişelenme sağlıkla gelsin

Annemde aynısını söylüyor sanırım ilk olduğu için yanımda görmek istedim . Haklısınız ama hem belki bebek kendini toparlayinca ben giderim sürpriz olarak
Evet evet hiç üzme kendini, ben de mesela doğumdan hemen sonra yanımda babam da olsa erkek istemeyebilirdim o yüzden hem bebiş hem sen kendini toparlayınca tam torun aktivitesi olur babanıza rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…