benim doktorum da aynısını söyledi ama daha kötü olmasından korkuyorum açıkçası. Hemoroidi olmayanlar bile doğumdan sonra yaşayabiliyor bu sorunuBende var bu sorun doktorum normal doğuma engel değil demişti,
Sancım yok suyun iyi dedii son 4 hafta dedi bakalım inşallah erken gelirNasılsın canım herşey yolunda mı? Başlamış mı sancıların
Rutin kontrolüm düzgün çıktı her şey şüküeGeçmiş olsun rutin kontrol mü yoksa sancın falan mı vardı
Bundan sonrası artık acil olmaz yaHe iyi aman acil bi dogumu daha bunyem kaldirmaz
Bugü.34+1 de 2189 gram çıktı. Sanırım ben abartmışım normalmiş kilosuKac gr bebisin ?
Hayırlısı inşallahSancım yok suyun iyi dedii son 4 hafta dedi bakalım inşallah erken gelir
Rutin kontrolüm düzgün çıktı her şey şüküe
Bundan sonrası artık acil olmaz ya36 girdik
Kuzummm hadi gözün aydin belirsizlikten kurtuldun 8kasjmda bebek kaç haftalık oluyorKızlar şu an nstdeyimkontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
Benimki 34+1 2025 kgdi üzülme iyi kilosu sağlıklı olsunlardaBebişim bana zayıf geliyor ama doktor normal diyor her seferinde amabugün 34+1 2186 gram olmuş az gibi geldi
Cinsiyeti kız. benim ilk doğumum erken doğum olduğu için serklajlıyım canım.17.haftamın başından beri yatıştayım ayrıca plesenta previa var. Bu sebeple muhtemelen durursa bile 37.haftada alacak doktor.Evet farkettiim ne güzelmiş cinsiyeti ne ve doktor neler söylüyo doğum ne zaman falan diye yani
Bebişim bana zayıf geliyor ama doktor normal diyor her seferinde amabugün 34+1 2186 gram olmuş az gibi geldi
Ben de son günlerde kaşınıyorum galibaOluyo artık canım ara ara
Artık 3 güne bir nst cekilcem her hafta kontrol oluyorum zaten
Ben sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum canım cok sükür yolunda hersey şimdi umarım kendi baslatır dogumu ve kendi becerir cıkmayı normal olsun cok istiyorum Allah nasip etsin inşallah
Ay çok tatlı çok anlamlı olmuşhediyelik olarak da magnet yaptırdım tema vakfına.
İlk günler çok üşür deniyor bebekler. Birde kasım ayı çok kararsız bir ay, sıcak soğuk belli olmuyor. Gece gündüz desen apayrı. Bebek sürpriz yaparsa gece de gelebilir. bi iki tane uzun kollu al yanına derim ben
Bende 20sinde gideceğim banada sanieim ogun bı tarih verirler artikSen sezeryan için gün aldinmi canım belli oldumu benimde 15 Şubat son adet ayın 20 sinde gidicem gün verecek benim de 37 hafta
Bir hurca ya da battaniyeye sar sonra da hemşireye verilecek hastane çıkışı diye yaz üstüne ya da eşine göster bu diye. Ben de hemşireye verilecek takım konusunda bir türlü karar veremedim. Oğlumda takımın pantolonu ve şapkası kanlı gelmişti ve sonra hemen değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi de aldım bir tane de onu mu versem yoksa oğlumun ilk takımını mı versem bilemedim. Rengi soluk mavi ama üzerinde tavşan var unisex bence. Sizce hangisini versem oğlumunkini mi ona aldığımı mı?
Ay valla başımız dertte kaldı bu plesentalarla ay benim maşallah kanamam olmadı 3 haftadırPlasentazedeler olarak peşpeşe doğum yapcaz demek ki@dogatam
Beni de unutmaPlasentazedeler olarak peşpeşe doğum yapcaz demek ki@dogatam
Değil canim yaparsın ilk bebeğimde benimde vardı yaptım sadece doğum sonrası hem hemoroid ağrısı hem vajina ağrısı oluyor iki türlü oturmakta zorlanıyorsun hep uzanman gerekirmerhabalar
Hemoroid problemi olup da normal doğum yapacak var mı aranızda? Bu problem normal doğuma engel midir merak ediyorum
Benim oglumda 6 dan gün alıyo artık 24 ay diyolar ara olmalı diye bizimki geçti coktan o yüzden önce Allah a sonra doktora güveniyorum onun için hususi profesöre gidiyorum canım o yaptıracak doğumu ben oğlum da isteyerek olmadım sezeryan 39+5 de karnımda kaka yapması sonucu haraketsiz diye gittim apar topar sezeryana alındım kafasını da nasıl becerdiyse cıkarmıs zaten kanal da değildi cok şükür sağ salim dogdu normal doğumu beklerken ne olacağı hiç belli olmuyor bebek işi suda balık son ana kadar dikkat cok önemliBen de son günlerde kaşınıyorum galibailki sezaryen ve doktorum buna da öyle olacak gözüyle bakıyor hep. Ben de aksini istemedim hiç. Ama son günlerde aklımdan geçmiyor değil. İlki tüp bebekti ve kiloluydu o yüzden belki sezaryan mantikliydi. Ama şu anda oğlumun kilosu haftasıyla uyumlu. Normal doğuma engel yok gibi. İlkiyle arası 6 yıl. Bakalım akışına bıraktım. Senin de gönlüne göre olur inşallah
Benimde yoksa normal doğum ihtimalim olmayacak galiba 40 doldurursaHayırlısı inşallahbende kendim için 2 hafta içinde olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?