2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende var bu sorun doktorum normal doğuma engel değil demişti,
benim doktorum da aynısını söyledi ama daha kötü olmasından korkuyorum açıkçası. Hemoroidi olmayanlar bile doğumdan sonra yaşayabiliyor bu sorunu Sırf bu yüzden sezeryana mı dönsem acaba diyorum

Sancım yok suyun iyi dedii son 4 hafta dedi bakalım inşallah erken gelir

Rutin kontrolüm düzgün çıktı her şey şüküe

Bundan sonrası artık acil olmaz ya 36 girdik
Hayırlısı inşallah bende kendim için 2 hafta içinde olsun istiyorum

Kızlar şu an nstdeyim kontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
Kuzummm hadi gözün aydin belirsizlikten kurtuldun 8kasjmda bebek kaç haftalık oluyor

Evet farkettiim ne güzelmiş cinsiyeti ne ve doktor neler söylüyo doğum ne zaman falan diye yani
Cinsiyeti kız. benim ilk doğumum erken doğum olduğu için serklajlıyım canım.17.haftamın başından beri yatıştayım ayrıca plesenta previa var. Bu sebeple muhtemelen durursa bile 37.haftada alacak doktor.

Ben de son günlerde kaşınıyorum galiba ilki sezaryen ve doktorum buna da öyle olacak gözüyle bakıyor hep. Ben de aksini istemedim hiç. Ama son günlerde aklımdan geçmiyor değil. İlki tüp bebekti ve kiloluydu o yüzden belki sezaryan mantikliydi. Ama şu anda oğlumun kilosu haftasıyla uyumlu. Normal doğuma engel yok gibi. İlkiyle arası 6 yıl. Bakalım akışına bıraktım. Senin de gönlüne göre olur inşallah

Evet ama hastahane hamam gibi ee battaniye de var valizde. Erken doğum durumu olmazsa sezaryen olacak %99 falan diye düşününce kat kat giydirmek mantıklı gelmedi

Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Hemşireye verilecek ilk takımı değiştirip hemen bir poşete koyarım ve hiç yıkamadan saklarım gibi bir düşüncem var O nedenle hb ebebek indiriminden beyaz sade bir takım aldım

merhabalar
Hemoroid problemi olup da normal doğum yapacak var mı aranızda? Bu problem normal doğuma engel midir merak ediyorum
Değil canim yaparsın ilk bebeğimde benimde vardı yaptım sadece doğum sonrası hem hemoroid ağrısı hem vajina ağrısı oluyor iki türlü oturmakta zorlanıyorsun hep uzanman gerekir

Benim oglumda 6 dan gün alıyo artık 24 ay diyolar ara olmalı diye bizimki geçti coktan o yüzden önce Allah a sonra doktora güveniyorum onun için hususi profesöre gidiyorum canım o yaptıracak doğumu ben oğlum da isteyerek olmadım sezeryan 39+5 de karnımda kaka yapması sonucu haraketsiz diye gittim apar topar sezeryana alındım kafasını da nasıl becerdiyse cıkarmıs zaten kanal da değildi cok şükür sağ salim dogdu normal doğumu beklerken ne olacağı hiç belli olmuyor bebek işi suda balık son ana kadar dikkat cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…