Annemde böyle düşünüyor. İnşallah lohusa kafası beni daha da üzmezHiç canını çıkma canım kadın kadına olmanız daha rahat olur kendini toparlayınca da baban gelir zaten
İnşallah canım. Birde geçen forumda babam bebeğimi göremeden vefat etti gibi yazılar okudum sanırım o beni çok etkilediEvet evet hiç üzme kendini, ben de mesela doğumdan hemen sonra yanımda babam da olsa erkek istemeyebilirdim o yüzden hem bebiş hem sen kendini toparlayınca tam torun aktivitesi olur babanıza rahat rahat
İnşallah canım ya benimde belli olur inşallah tarihimMaşallah maşallahhiç bir şeycik olmaz inşallah 3 hafta sonra rahata ereceğiz
Canim inan hiç zorlanmadım keşke şimdi yine normal doğum yapabilseydim ama plesenta previa yüzünden zorunlu sezeryan olacağım.3 disikim vardı tamamen açılmayla ilgili mesela kayınvalidem eşimi kilolu doğum yapmış gorumcemi zayıf gorumcemde daha çok zorlanmışZorlandın mı canım iri bebek zor olur falan diyolar ama benim doktor da 2 kıloyu doguramayan kadın da gördüm 6 kilo bebeği doguran da gördüm kadına esnekliğe göre değişiyo denemeden bilemeyiz diyo
Spinal olacağım benim üçüncü çocuğumİnşallahspinal mi genel mi olacaksınız ?
Zeytinyağı sürmek kafama yatmıyor bir türlüAynen özellikle mutlaka zeytinyağı kullanmamı tavsiye etti. Pelvis tilt yapmanın da faydası var leğen kemiğinin açısını ayarlayabiliyorsun
İnşallah belli olursa haberdar et bizi deİnşallah canım ya benimde belli olur inşallah tarihim
Üzülme canım sende daha rahat edersin babanda çekinir benim babamda ilk zamanlar hemen gelmedi ben utanırım rahat edemem diye ilk zamanlar oturmakta zorlanıyorsun kalkmakta zorlanıyorsunSizinle canımı sıkan beni üzen bir durumu paylaşmak istiyorum. Babam doğuma gelemeyecekmis. İki kız kardeşim ve annem gelecek . Babam çalıştığı için gelemiyor . Ama nedense kendimi yalnız hissettirdi . Annemde gelmediği daha iyi evde ne kadar erkek az o kadar rahat edersin diyor . Bilemedim gereksiz duygusallık mı yapıyorum. İlk müsait anında gelecek bu arada
İnstagramdan buldum sayfayi. Malesef yasadigim il orda yok:/ gerci yasadigim ilde ozel hastane de yokDestekleyen doktorlar il il var instigram sayfasında ssvd diye bakarsan ilk sezeryan hep sezeryan demek değildir diye sloganı bubastan destekleyen doktorlar oluyo ben ona göre gittim mesela
Allah korusun hiç öyle düşünme Allah babana sağlık sıhhat versinİnşallah canım. Birde geçen forumda babam bebeğimi göremeden vefat etti gibi yazılar okudum sanırım o beni çok etkiledi
Bende korkuyorum çünkü korkunun ecele faydası yok günü belirlensin olsun bıtsin istiyorum bekledikçe daha çok geriliyorum sanki34 +3 benimde ayy bakalım ne diyecek gün belirleyelim demişti çünkü 20 sinde 31 Ekim yada 1 Kasım dermiki kafamda kuruyorum bende.birde biran önce olsun bitsin istiyorum
Doğru aslında kendimi toparlayıp bebek ele avuca gelince ben giderim olmazsa teşekkür ederimÜzülme canım sende daha rahat edersin babanda çekinir benim babamda ilk zamanlar hemen gelmedi ben utanırım rahat edemem diye ilk zamanlar oturmakta zorlanıyorsun kalkmakta zorlanıyorsun
Aynen canım bende sen gibi bekledikçe daha çok geriliyorum hakikaten bitecek inşallah az kaldı sabır ..Bende korkuyorum çünkü korkunun ecele faydası yok günü belirlensin olsun bıtsin istiyorum bekledikçe daha çok geriliyorum sanki
İnşallah canımİnşallah belli olursa haberdar et bizi de
İnşallah Allah yardımcımız olsunAynen canım bende sen gibi bekledikçe daha çok geriliyorum hakikaten bitecek inşallah az kaldı sabır ..
Kafamın içinde öyle senaryolar dönüyor ki . Doğum yaklaştıkça benim kafada kurma seviyesi artıyor. Doğumda ölsem eşim bebeği annemlere vermez kendi ailesine hiç vermez kesin evlenir , yavrum üvey anne eline kalır diye geçen bir ağlama tuttuBöyle şeyler düşünme canim
Aa tüp bebekten sonra kendiliğinden mi oldu bu gebeliğin canım? Hepimizin ne hikayeleri varBen de son günlerde kaşınıyorum galibailki sezaryen ve doktorum buna da öyle olacak gözüyle bakıyor hep. Ben de aksini istemedim hiç. Ama son günlerde aklımdan geçmiyor değil. İlki tüp bebekti ve kiloluydu o yüzden belki sezaryan mantikliydi. Ama şu anda oğlumun kilosu haftasıyla uyumlu. Normal doğuma engel yok gibi. İlkiyle arası 6 yıl. Bakalım akışına bıraktım. Senin de gönlüne göre olur inşallah
Bende bendeKafamın içinde öyle senaryolar dönüyor ki . Doğum yaklaştıkça benim kafada kurma seviyesi artıyor. Doğumda ölsem eşim bebeği annemlere vermez kendi ailesine hiç vermez kesin evlenir , yavrum üvey anne eline kalır diye geçen bir ağlama tuttueşime anlattım şok oldu adamcağız
Daha şimdiden böyle isek Allah adamların yar ve yardımcısı olsunBende bendekaynanam büyütmesin zaten diye tembihledim bide ben bide adama çocuğumu iyi yetiştirecek biriyle evlen dedim akrabalarımdab iyi yetiştirecek kişileri falan saydım.lohusa olmadan lohusa kafasına girdik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?