2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hiç canını çıkma canım kadın kadına olmanız daha rahat olur kendini toparlayınca da baban gelir zaten
Annemde böyle düşünüyor. İnşallah lohusa kafası beni daha da üzmez

Evet evet hiç üzme kendini, ben de mesela doğumdan hemen sonra yanımda babam da olsa erkek istemeyebilirdim o yüzden hem bebiş hem sen kendini toparlayınca tam torun aktivitesi olur babanıza rahat rahat
İnşallah canım. Birde geçen forumda babam bebeğimi göremeden vefat etti gibi yazılar okudum sanırım o beni çok etkiledi

Zorlandın mı canım iri bebek zor olur falan diyolar ama benim doktor da 2 kıloyu doguramayan kadın da gördüm 6 kilo bebeği doguran da gördüm kadına esnekliğe göre değişiyo denemeden bilemeyiz diyo
Canim inan hiç zorlanmadım keşke şimdi yine normal doğum yapabilseydim ama plesenta previa yüzünden zorunlu sezeryan olacağım.3 disikim vardı tamamen açılmayla ilgili mesela kayınvalidem eşimi kilolu doğum yapmış gorumcemi zayıf gorumcemde daha çok zorlanmış

Üzülme canım sende daha rahat edersin babanda çekinir benim babamda ilk zamanlar hemen gelmedi ben utanırım rahat edemem diye ilk zamanlar oturmakta zorlanıyorsun kalkmakta zorlanıyorsun

Destekleyen doktorlar il il var instigram sayfasında ssvd diye bakarsan ilk sezeryan hep sezeryan demek değildir diye sloganı bu bastan destekleyen doktorlar oluyo ben ona göre gittim mesela
İnstagramdan buldum sayfayi. Malesef yasadigim il orda yok:/ gerci yasadigim ilde ozel hastane de yok devlettekilerde yapmiyorlar

İnşallah canım. Birde geçen forumda babam bebeğimi göremeden vefat etti gibi yazılar okudum sanırım o beni çok etkiledi
Allah korusun hiç öyle düşünme Allah babana sağlık sıhhat versin üzücü şeyleri düşünüp kendini de üzme azcık gecikmeli bebiş görmeye gelecek o kadar

34 +3 benimde ayy bakalım ne diyecek gün belirleyelim demişti çünkü 20 sinde 31 Ekim yada 1 Kasım dermiki kafamda kuruyorum bende.birde biran önce olsun bitsin istiyorum
Bende korkuyorum çünkü korkunun ecele faydası yok günü belirlensin olsun bıtsin istiyorum bekledikçe daha çok geriliyorum sanki

Üzülme canım sende daha rahat edersin babanda çekinir benim babamda ilk zamanlar hemen gelmedi ben utanırım rahat edemem diye ilk zamanlar oturmakta zorlanıyorsun kalkmakta zorlanıyorsun
Doğru aslında kendimi toparlayıp bebek ele avuca gelince ben giderim olmazsa teşekkür ederim

Böyle şeyler düşünme canim
Kafamın içinde öyle senaryolar dönüyor ki . Doğum yaklaştıkça benim kafada kurma seviyesi artıyor. Doğumda ölsem eşim bebeği annemlere vermez kendi ailesine hiç vermez kesin evlenir , yavrum üvey anne eline kalır diye geçen bir ağlama tuttu eşime anlattım şok oldu adamcağız

Aa tüp bebekten sonra kendiliğinden mi oldu bu gebeliğin canım? Hepimizin ne hikayeleri var

Bende bende kaynanam büyütmesin zaten diye tembihledim bide ben bide adama çocuğumu iyi yetiştirecek biriyle evlen dedim akrabalarımdab iyi yetiştirecek kişileri falan saydım.lohusa olmadan lohusa kafasına girdik galiba

Daha şimdiden böyle isek Allah adamların yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…