2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Deger 10 un altindaysa serumla yukleme yapilabiliyo. Ben ozelde yaptrdm 2 seans 1000 lirw odedim ama yaptirilabilrse devlette rwpor cikartilip yapilabiliyormus.

Ay evet peşpeşe doğurcaz
İçim rahatladı canım herhalde zaman daraldıkça insan kafasında kuruyor

Deger 10 un altindaysa serumla yukleme yapilabiliyo. Ben ozelde yaptrdm 2 seans 1000 lirw odedim ama yaptirilabilrse devlette rwpor cikartilip yapilabiliyormus.
ben yurtdisindayim canim , bakalim burda sistem nasil hic bilmiyorum demir icin
Ay evet peşpeşe doğurcaz
İçim rahatladı canım herhalde zaman daraldıkça insan kafasında kuruyor
soyle dusun , kolay dogurcaz iri bir bebek zor olabilir dogumu
bende bir tane begendim simdi, cok guzelmis dizaynlari

ayy sancınmı var hadi hayırlısı
Oluyo artık canım ara ara

Ya bana öyle anlattığın gibi oluyor hatta kalbim bile sıkılıyorum gibi hissediyorum ama nst de sanci cikmadi
Ne zaman tekrar kontrolun
Artık 3 güne bir nst cekilcem her hafta kontrol oluyorum zaten
Hadi sağlıkla gelsin canım. Zaten senin tam haftalirin normal. Peki normal doğum mu olacak?
Ben sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum canım cok sükür yolunda hersey şimdi umarım kendi baslatır dogumu ve kendi becerir cıkmayı normal olsun cok istiyorum Allah nasip etsin inşallah

Canim sen artik sanirim normal dogum haftsina girmissin?yani simdi dunyaya gelse premature olmaz ?

merhabalar
Hemoroid problemi olup da normal doğum yapacak var mı aranızda? Bu problem normal doğuma engel midir merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…