Ben yine nstdey
Hayir olsun aksam aksam nst neden cekiniyosun canim. Sancin mi vardiBen yine nstdeyim
Heyecanlııbende bir kac saat sonra gidecegim
Yok benim muayene saatlerim akşamHayir olsun aksam aksam nst neden cekiniyosun canim. Sancin mi vardi
Deger 10 un altindaysa serumla yukleme yapilabiliyo. Ben ozelde yaptrdm 2 seans 1000 lirw odedim ama yaptirilabilrse devlette rwpor cikartilip yapilabiliyormus.benim de demirim dusuktu hap verdiler ama etki etmiyor galiba , asiri yorgun hissediyorum bazen. bugun bir soylimde tekrar baksinlar
oo aramizda bir kac gun olacak
canim benim de 34. haftada 2050-2010 du doktor normal dedi kuzum. hic uzme kendini luften
Ay evet peşpeşe doğurcazbenim de demirim dusuktu hap verdiler ama etki etmiyor galiba , asiri yorgun hissediyorum bazen. bugun bir soylimde tekrar baksinlar
oo aramizda bir kac gun olacak
canim benim de 34. haftada 2050-2010 du doktor normal dedi kuzum. hic uzme kendini luften
Yok benim muayene saatlerim akşam
Kac gr bebisin ?Ay valla annem falan zayıf diyince etkilendim sanırım normallde takmam dadoktor da sorun yok dedi zaten içim rahatladı
Daha gelmedi canim ama yorumlari iyiydi gelince haber ederim miradizayn Bebek Çikolatası, Kraft Bebek Çikolatası , Çiçek Süslemeli Çikolata Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLtadi nasil canim begendin mi ?
bende aliskanlik yapti artikHeyecanlıı
ben yurtdisindayim canim , bakalim burda sistem nasil hic bilmiyorum demir icinDeger 10 un altindaysa serumla yukleme yapilabiliyo. Ben ozelde yaptrdm 2 seans 1000 lirw odedim ama yaptirilabilrse devlette rwpor cikartilip yapilabiliyormus.
soyle dusun , kolay dogurcazAy evet peşpeşe doğurcaz
İçim rahatladı canım herhalde zaman daraldıkça insan kafasında kuruyor
bende bir tane begendim simdi, cok guzelmis dizaynlariDaha gelmedi canim ama yorumlari iyiydi gelince haber ederim miradizayn Bebek Çikolatası, Kraft Bebek Çikolatası , Çiçek Süslemeli Çikolata Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Linki bu ama ben kendi sitesinden aldım orada 100 lusu 350 liraydı.
Oluyo artık canım ara araayy sancınmı var hadi hayırlısı
Artık 3 güne bir nst cekilcem her hafta kontrol oluyorum zatenYa bana öyle anlattığın gibi oluyor hatta kalbim bile sıkılıyorum gibi hissediyorum ama nst de sanci cikmadi
Ne zaman tekrar kontrolun
Ben sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum canım cok sükür yolunda hersey şimdi umarım kendi baslatır dogumu ve kendi becerir cıkmayı normal olsun cok istiyorum Allah nasip etsin inşallahHadi sağlıkla gelsin canım. Zaten senin tam haftalirin normal. Peki normal doğum mu olacak?
Geçmiş olsun rutin kontrol mü yoksa sancın falan mı vardıBen yine nstdeyim
Canim sen artik sanirim normal dogum haftsina girmissin?yani simdi dunyaya gelse premature olmaz ?Oluyo artık canım ara ara
Artık 3 güne bir nst cekilcem her hafta kontrol oluyorum zaten
Ben sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum canım cok sükür yolunda hersey şimdi umarım kendi baslatır dogumu ve kendi becerir cıkmayı normal olsun cok istiyorum Allah nasip etsin inşallah
Nasılsın canım herşey yolunda mı? Başlamış mı sancılarınBen yine nstdeyim
Bende var bu sorun doktorum normal doğuma engel değil demişti,merhabalar
Hemoroid problemi olup da normal doğum yapacak var mı aranızda? Bu problem normal doğuma engel midir merak ediyorum
Yok canım ne pramaturesi tamamladı artık gelişimi 38 i doldurdum 37 haftalık ciğerleri gelişiyo zaten tamamladık cok şükürCanim sen artik sanirim normal dogum haftsina girmissin?yani simdi dunyaya gelse premature olmaz ?
Benimde büyük ihtimal o zamnlarda alacaklarBenim tam 37+5 olacak bence gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?