- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Benimki de doktor suyunu bulanık gördü herhangi bir sancı açılma da yoktu. Hareketler de yavaştı. Ondan aldı sezaryenle. Ben de son ana kadar normal doğumu istemiştim. Kısmet artık canım. Dediğin gibi hiçbir şey belli olmuyor önceden. Bekleyip göreceğiz. Sağlıkla alalım da kucağımızaBenim oglumda 6 dan gün alıyo artık 24 ay diyolar ara olmalı diye bizimki geçti coktan o yüzden önce Allah a sonra doktora güveniyorum onun için hususi profesöre gidiyorum canım o yaptıracak doğumu ben oğlum da isteyerek olmadım sezeryan 39+5 de karnımda kaka yapması sonucu haraketsiz diye gittim apar topar sezeryana alındım kafasını da nasıl becerdiyse cıkarmıs zaten kanal da değildi cok şükür sağ salim dogdu normal doğumu beklerken ne olacağı hiç belli olmuyor bebek işi suda balık son ana kadar dikkat cok önemli
Evet canım bu öyle oldu. Biz oğlum doğduğundan beri hiç korunmuyorduk zaten olmuyor diye. Embriyolar vardı. Transfer etsek mi etmesek mi diye kara kara düşünürken ruhsal olarak kendimi iyi hissetmedigim için vazgeçtik. İki aylıktı bebeğim öğrendiğimde. Polikistik olduğum için adet düzensizliğim hep vardı. Öyle bir şey sanıyorum gene. Bir gün bir midem bulandı okulda kusmamak için zor tuttum kendimi. Eve gelirken test aldım ve biz şokAa tüp bebekten sonra kendiliğinden mi oldu bu gebeliğin canım? Hepimizin ne hikayeleri var
Olur canım inşallah aslında herşey kolaylıkla geçip gidecek bizde şu günleri telaşla gerginlikle endişeyle gecirerek kendimize zehir ettigimizle kalacagizİnşallah Allah yardımcımız olsun
Babana düşkünsün demek ki yanında olsun istiyorsunİnşallah canım. Birde geçen forumda babam bebeğimi göremeden vefat etti gibi yazılar okudum sanırım o beni çok etkiledi
Benim doktorum bir kez sezeryan olacak dediğinde şüpheli baktığımı fark etti galiba istiyor musun normal dedi bilmiyorum dedim. Hiç olmaz gibi bir şey demedi. Ama kesin istiyorum desem bir sürü bahane bulurBenim ilk cocugumla bunun arasida 6 yil ilki sezeryandi. Sehir hastanesinde yapicam dogumu insallah. Doktor ilki sezeryan diye bunu da sezeryan diyo. Yani uygun bakmiyo. İlki sezeryansa buda sezeryan diyo direk. Hayirlisi bakalim 25 ekimde sezeryan yapacak beni.
Düşkünmüşüm demek kiBabana düşkünsün demek ki yanında olsun istiyorsunilk fırsatta gelecekmiş ama üzülme bence kendimize üzülmeye konu arıyoruz hormonlardan
Ya güleyim mi ağlayayım mı bilemedimKafamın içinde öyle senaryolar dönüyor ki . Doğum yaklaştıkça benim kafada kurma seviyesi artıyor. Doğumda ölsem eşim bebeği annemlere vermez kendi ailesine hiç vermez kesin evlenir , yavrum üvey anne eline kalır diye geçen bir ağlama tuttueşime anlattım şok oldu adamcağız
Ben bu ara şaşırdım iyiceYa güleyim mi ağlayayım mı bilemedimBen de senaryo yazma konusunda çok iyiyimdir ama senin eline kimse su dökemez galiba. Şapka çıkarıyorum yaratıcılığına. Şaka bir yana canım aslında belli etmesek de hepimiz benzer senaryolar yazıp çiziyoruz. Allah akıl sağlığımızı korusun
Benim ilkSpinal olacağım benim üçüncü çocuğumsizin ilk mi siz hangi anesteziyi tercih ediyorsunuz
Ben bile kendime şaşırıyorkeb onu düşünemiyorumDaha şimdiden böyle isek Allah adamların yar ve yardımcısı olsun
Maşallah canım. Bir şey sorucam senin tahmini 1 kasım gözüküyor benim 4 kasım ve ben 37+1 oldum gece itibarıyla. Haftamı yanlış mı hesaplıyorum acaba benYok canım ne pramaturesi tamamladı artık gelişimi 38 i doldurdum 37 haftalık ciğerleri gelişiyo zaten tamamladık cok şükür
İnşallah bizde çok abartmayız ne diyimBen bile kendime şaşırıyorkeb onu düşünemiyorumlohusalığı hayal dahi edemiyorum
Ay bu arada karıştırıyor olabilrim. Benim kastettiğim hani bebeğin içine giydiriliyor, genelde kruvaze oluyor ya onu kastetmiştim. 5 tane falan aldım onlardan ben. Adını bi türlü öğrenemedim şu bebek giysi parçalarınınEvet ama hastahane hamam gibi ee battaniye de var valizde. Erken doğum durumu olmazsa sezaryen olacak %99 falan diye düşününce kat kat giydirmek mantıklı gelmedi
Bence de gayet nornql canimBugü.34+1 de 2189 gram çıktı. Sanırım ben abartmışım normalmiş kilosu
Merhaba gebemizin hala olumlu bir gebelik mi oldu?Benim battan 3 gün önce 50 lerde bat günü de 119 çıkmıştı gayet normal canım gözün aydın
Darisi bize yaaYok canım ne pramaturesi tamamladı artık gelişimi 38 i doldurdum 37 haftalık ciğerleri gelişiyo zaten tamamladık cok şükür
Kaç haftalıksın canım şuan ve sezeryan tarihinde kaç haftalık olucaksıın ayyy ne güzelKızlar şu an nstdeyimkontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
Anladım hadi bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşaAllahCinsiyeti kız. benim ilk doğumum erken doğum olduğu için serklajlıyım canım.17.haftamın başından beri yatıştayım ayrıca plesenta previa var. Bu sebeple muhtemelen durursa bile 37.haftada alacak doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?