2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimki de doktor suyunu bulanık gördü herhangi bir sancı açılma da yoktu. Hareketler de yavaştı. Ondan aldı sezaryenle. Ben de son ana kadar normal doğumu istemiştim. Kısmet artık canım. Dediğin gibi hiçbir şey belli olmuyor önceden. Bekleyip göreceğiz. Sağlıkla alalım da kucağımıza

Aa tüp bebekten sonra kendiliğinden mi oldu bu gebeliğin canım? Hepimizin ne hikayeleri var
Evet canım bu öyle oldu. Biz oğlum doğduğundan beri hiç korunmuyorduk zaten olmuyor diye. Embriyolar vardı. Transfer etsek mi etmesek mi diye kara kara düşünürken ruhsal olarak kendimi iyi hissetmedigim için vazgeçtik. İki aylıktı bebeğim öğrendiğimde. Polikistik olduğum için adet düzensizliğim hep vardı. Öyle bir şey sanıyorum gene. Bir gün bir midem bulandı okulda kusmamak için zor tuttum kendimi. Eve gelirken test aldım ve biz şok Bizim mucizemiz oğlum

İnşallah canım. Birde geçen forumda babam bebeğimi göremeden vefat etti gibi yazılar okudum sanırım o beni çok etkiledi
Babana düşkünsün demek ki yanında olsun istiyorsun ilk fırsatta gelecekmiş ama üzülme bence kendimize üzülmeye konu arıyoruz hormonlardan

Benim doktorum bir kez sezeryan olacak dediğinde şüpheli baktığımı fark etti galiba istiyor musun normal dedi bilmiyorum dedim. Hiç olmaz gibi bir şey demedi. Ama kesin istiyorum desem bir sürü bahane bulur

Babana düşkünsün demek ki yanında olsun istiyorsun ilk fırsatta gelecekmiş ama üzülme bence kendimize üzülmeye konu arıyoruz hormonlardan
Düşkünmüşüm demek ki hormonlar azıttı vallahi inşallah gelir sonra

Ya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim Ben de senaryo yazma konusunda çok iyiyimdir ama senin eline kimse su dökemez galiba. Şapka çıkarıyorum yaratıcılığına. Şaka bir yana canım aslında belli etmesek de hepimiz benzer senaryolar yazıp çiziyoruz. Allah akıl sağlığımızı korusun

Ben bu ara şaşırdım iyice vallahi arada gülüyorum kendime . Kendine gel diye arada telkin veriyorum. Arada iyice gaza gelip eşimin burnundan getiriyorum. Hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi

Yok canım ne pramaturesi tamamladı artık gelişimi 38 i doldurdum 37 haftalık ciğerleri gelişiyo zaten tamamladık cok şükür
Maşallah canım. Bir şey sorucam senin tahmini 1 kasım gözüküyor benim 4 kasım ve ben 37+1 oldum gece itibarıyla. Haftamı yanlış mı hesaplıyorum acaba ben

Evet ama hastahane hamam gibi ee battaniye de var valizde. Erken doğum durumu olmazsa sezaryen olacak %99 falan diye düşününce kat kat giydirmek mantıklı gelmedi
Ay bu arada karıştırıyor olabilrim. Benim kastettiğim hani bebeğin içine giydiriliyor, genelde kruvaze oluyor ya onu kastetmiştim. 5 tane falan aldım onlardan ben. Adını bi türlü öğrenemedim şu bebek giysi parçalarının zıbın galiba tulum gibi ama bacağı olmayanlar değil mi ? Onlardan da koydum. Bizim buralar soğuk olur, o yüzden biraz temkinli gidiyorum ben. Bide haatanede arkadaşı ziyarete gittim ben geçen, üşüdüm biraz. Ne olur ne olmaz, el kadar kıyafet yer kaplamaz çantaya atacağım hepsinden birer ikişer

Benim battan 3 gün önce 50 lerde bat günü de 119 çıkmıştı gayet normal canım gözün aydın
Merhaba gebemizin hala olumlu bir gebelik mi oldu?
Çünkü bat üç günde az artmış sizin. Benimde bata bir gün kala 50 beta çıktı korkuyorum artmayacak diye

Kızlar şu an nstdeyim kontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
Kaç haftalıksın canım şuan ve sezeryan tarihinde kaç haftalık olucaksıın ayyy ne güzel

Cinsiyeti kız. benim ilk doğumum erken doğum olduğu için serklajlıyım canım.17.haftamın başından beri yatıştayım ayrıca plesenta previa var. Bu sebeple muhtemelen durursa bile 37.haftada alacak doktor.
Anladım hadi bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…