34+1 dim dünKaç haftalıksın canım şuan ve sezeryan tarihinde kaç haftalık olucaksıın ayyy ne güzel
Benim de bata bir gün kala 52 çıkmıştı, 3 haftaya kızım geliyorMerhaba gebemizin hala olumlu bir gebelik mi oldu?
Çünkü bat üç günde az artmış sizin. Benimde bata bir gün kala 50 beta çıktı korkuyorum artmayacak diye
Fark ediyo doğumdan doguma bile doğum öyle bi eylem ki hiç belli olmuyo demekki ben sezeryanı bilince korkuyorum her iki doğum sekli de zor doğum adı üstünde ama normal olsun cok istiyorum bide onu goreyimCanim inan hiç zorlanmadım keşke şimdi yine normal doğum yapabilseydim ama plesenta previa yüzünden zorunlu sezeryan olacağım.3 disikim vardı tamamen açılmayla ilgili mesela kayınvalidem eşimi kilolu doğum yapmış gorumcemi zayıf gorumcemde daha çok zorlanmış
Küçük bi sehir de misin en cok Ankara da var doktor büyük sehirler o konuda avantajİnstagramdan buldum sayfayi. Malesef yasadigim il orda yok:/ gerci yasadigim ilde ozel hastane de yokdevlettekilerde yapmiyorlar
Sen de isteyerek olmamıssın ya doktor cok önemli Boyle konular da rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsinBenimki de doktor suyunu bulanık gördü herhangi bir sancı açılma da yoktu. Hareketler de yavaştı. Ondan aldı sezaryenle. Ben de son ana kadar normal doğumu istemiştim. Kısmet artık canım. Dediğin gibi hiçbir şey belli olmuyor önceden. Bekleyip göreceğiz. Sağlıkla alalım da kucağımıza
Son adeti benim doktor 20 ocaga cekti bebişin ölçümüne göre cunku erken yumurtlama oldu ben de ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım ondan biliyorum önden gidince senin ki yanlıs değil canımMaşallah canım. Bir şey sorucam senin tahmini 1 kasım gözüküyor benim 4 kasım ve ben 37+1 oldum gece itibarıyla. Haftamı yanlış mı hesaplıyorum acaba ben
İnsallah canım günler geçiyo sayılı gün çabuk geçiyor ama son zaman cidden zor oluyorDarisi bize yaa
Günaydın gram uyuyamadım bendeGünaydın kızlargün daha aymadı ama benim ki hortlama işte
Ay bu arada karıştırıyor olabilrim. Benim kastettiğim hani bebeğin içine giydiriliyor, genelde kruvaze oluyor ya onu kastetmiştim. 5 tane falan aldım onlardan ben. Adını bi türlü öğrenemedim şu bebek giysi parçalarınınzıbın galiba tulum gibi ama bacağı olmayanlar değil mi ? Onlardan da koydum. Bizim buralar soğuk olur, o yüzden biraz temkinli gidiyorum ben. Bide haatanede arkadaşı ziyarete gittim ben geçen, üşüdüm biraz. Ne olur ne olmaz, el kadar kıyafet yer kaplamaz çantaya atacağım hepsinden birer ikişer
Valla şimdiden böyleyiz hiç umudum yok benimİnşallah bizde çok abartmayız ne diyim
Günaydın canım artık son zaman iyice vucudun da dengesi bozuldu zaten rahat yatamıyoruz uyumak istiyorum biraz olsun ama yokGünaydın gram uyuyamadım bende
Günaydın canımGünaydın
Hakkında hangisi hayırlıysa o olsun canım ben alıştım gibi artıkBenim ilkhala kafam karışık içimden bir ses genel diyor. Spinal pek yapamicam gibi duruyor hala emin degilim
Leğen kemiğini aşağı yukarı oynatiyosun canım kegel ile ikisini yaptırıyor hoca pilates seansinin içindeZeytinyağı sürmek kafama yatmıyor bir türlü
Pelvis tilt ne ki canım
bende hamile yastigi var C seklinde cok iyi ya ama kocama yatakda yer kalmadiHepimiz nerdeyse ayni seyleri yasiyoruz. Ben valla rahat yatmak icin bacak arama bi yastik, ayagima da bi yastik eşitlensin diye o sekilde rahat oluyo siz de deneyin. Sabah erken kalkiyorum , gece saat basi tuvaletteyim. :) Pazartesi nst.ye giricem bakalim
Her zamanki gibiGünaydın canım artık son zaman iyice vucudun da dengesi bozuldu zaten rahat yatamıyoruz uyumak istiyorum biraz olsun ama yok
Günaydın canımsen de erkencisin
Ben de aynı kafamın altında belimi desteklemek için ve bacak aramda öyle yatıyorum vallaHepimiz nerdeyse ayni seyleri yasiyoruz. Ben valla rahat yatmak icin bacak arama bi yastik, ayagima da bi yastik eşitlensin diye o sekilde rahat oluyo siz de deneyin. Sabah erken kalkiyorum , gece saat basi tuvaletteyim. :) Pazartesi nst.ye giricem bakalim
Bende öyle diyorum eşim kızıyor nie böyle söyleyip düşünüp kötüyü çekiyorsun hergun kaç kişi doğum yapıyor diyorKafamın içinde öyle senaryolar dönüyor ki . Doğum yaklaştıkça benim kafada kurma seviyesi artıyor. Doğumda ölsem eşim bebeği annemlere vermez kendi ailesine hiç vermez kesin evlenir , yavrum üvey anne eline kalır diye geçen bir ağlama tuttueşime anlattım şok oldu adamcağız
Doğumdan sonra bol bol bu korkularımızin ardından nasilda korkuyorduk boşuna korkmusuz diye gülelim inşallahOlur canım inşallah aslında herşey kolaylıkla geçip gidecek bizde şu günleri telaşla gerginlikle endişeyle gecirerek kendimize zehir ettigimizle kalacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?