2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba gebemizin hala olumlu bir gebelik mi oldu?
Çünkü bat üç günde az artmış sizin. Benimde bata bir gün kala 50 beta çıktı korkuyorum artmayacak diye
Benim de bata bir gün kala 52 çıkmıştı, 3 haftaya kızım geliyor o yüzden hiç korkma 2 günde bir artışı kontrol et yeter

Fark ediyo doğumdan doguma bile doğum öyle bi eylem ki hiç belli olmuyo demekki ben sezeryanı bilince korkuyorum her iki doğum sekli de zor doğum adı üstünde ama normal olsun cok istiyorum bide onu goreyim
İnstagramdan buldum sayfayi. Malesef yasadigim il orda yok:/ gerci yasadigim ilde ozel hastane de yok devlettekilerde yapmiyorlar
Küçük bi sehir de misin en cok Ankara da var doktor büyük sehirler o konuda avantaj
Sen de isteyerek olmamıssın ya doktor cok önemli Boyle konular da rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin insallah kaderde ne varsa o oyle olcak
Maşallah canım. Bir şey sorucam senin tahmini 1 kasım gözüküyor benim 4 kasım ve ben 37+1 oldum gece itibarıyla. Haftamı yanlış mı hesaplıyorum acaba ben
Son adeti benim doktor 20 ocaga cekti bebişin ölçümüne göre cunku erken yumurtlama oldu ben de ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım ondan biliyorum önden gidince senin ki yanlıs değil canım
İnsallah canım günler geçiyo sayılı gün çabuk geçiyor ama son zaman cidden zor oluyor

Evet zıbın tulum gibi olan parça
Ben iki kere nst için doğum katında bulundum, bir de örnek oda gezdim. İkisinde de ekstra sıcaktı. O nedenle üşümez diye düşündüm. Kafa karışıklığının sebebi bu yani. Bir de nasıl alıltırırsan öyle gider mantığıyla hareket ediyorum sanırım

Zeytinyağı sürmek kafama yatmıyor bir türlü
Pelvis tilt ne ki canım
Leğen kemiğini aşağı yukarı oynatiyosun canım kegel ile ikisini yaptırıyor hoca pilates seansinin içinde

Eklentiler

• images (43).webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 75
Hepimiz nerdeyse ayni seyleri yasiyoruz. Ben valla rahat yatmak icin bacak arama bi yastik, ayagima da bi yastik eşitlensin diye o sekilde rahat oluyo siz de deneyin. Sabah erken kalkiyorum , gece saat basi tuvaletteyim. :) Pazartesi nst.ye giricem bakalim

bende hamile yastigi var C seklinde cok iyi ya ama kocama yatakda yer kalmadi dogurunca ilk o yastigi kapi disari aticakmis

Ben de aynı kafamın altında belimi desteklemek için ve bacak aramda öyle yatıyorum valla

Bende öyle diyorum eşim kızıyor nie böyle söyleyip düşünüp kötüyü çekiyorsun hergun kaç kişi doğum yapıyor diyor

Olur canım inşallah aslında herşey kolaylıkla geçip gidecek bizde şu günleri telaşla gerginlikle endişeyle gecirerek kendimize zehir ettigimizle kalacagiz
Doğumdan sonra bol bol bu korkularımızin ardından nasilda korkuyorduk boşuna korkmusuz diye gülelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…