2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Fark ediyo doğumdan doguma bile doğum öyle bi eylem ki hiç belli olmuyo demekki ben sezeryanı bilince korkuyorum her iki doğum sekli de zor doğum adı üstünde ama normal olsun cok istiyorum bide onu goreyim
İnşallah canım hakkında nasıl hayırlı olacaksa Rabbim oylesini nasip etsin

Kizlar sarilikla ilgili baska bir gruptan ekran goruntusu almisim aylar once. Simdi teldeki resimleri silerken gordum.

sarimsak soyup bir beze sarip besigine ilistirmisler bebegin .Denenebilir bence , sizlerlede paylasayim dedim

Eklentiler

• 67F29029-E4CF-4B1F-9AB2-67F5DF62C374.webp
    33 KB · Görüntüleme: 81
Ben de diyorum benim ki de 1 Kasım sat 25 Ocak biz 37+4 hesaplıyoruz acaba bir yanlışlık mı var diye. Benimde hesabıma göre iki hafta içinde gelecek heyecan ve korku bir arada şu sıra. Sürekli evde bir şeyler yapıyorum. Umarım fazla bekletmezler bizi

Esasında ben de oğlumu Mayıs'ta doğurdum ama ebeler bebek 37 derece olan bir yerden geldi o yüzden üşür dediler ve 2 kat giydirip battaniyeye sardılar. Bir de cam beşiğin üstünde ısıtıcı gibi bir şey vardı
Kırk çıkana kadar dikkat et falan dediler ben de o yüzden ilk kırk gün hep uzun kollu giydirdim ve şapka da taktık sonra yaz geldi yavaş yavaş kısa kollulara geçiş yaptık Haziran sonu gibi. Bizim Eskişehir de genel olarak soğuk bir şehir yaz akşamları bile soğuk oluyor belki de ondan böyle demişlerdir

İnşallah canım hakkında nasıl hayırlı olacaksa Rabbim oylesini nasip etsin
Amin canım
Kizlar sarilikla ilgili baska bir gruptan ekran goruntusu almisim aylar once. Simdi teldeki resimleri silerken gordum.

sarimsak soyup bir beze sarip besigine ilistirmisler bebegin .Denenebilir bence , sizlerlede paylasayim dedim
Sarımsak ilk defa duydum ama hiç olmasın daha iyi oldu mu hastaneye gitmeden gecmez uzayan sarılık falan da hep risk
Benim de aslında 25 Ocak son adet ama erken yumurtlama olduğu için bebek hep 2 hafta önden gitti doktor 20 ocaga cekti yine önden gitti duan boyu falan haftasıyla uyumlu ama kafa falan 40 hafta 1 günlük cıkıyo masallah koca kafa tabi daha fazla durmasın sömürdü beni

7. Gün çok erken değil mi, 9. Gün belirir idrar testinde transfer sonrası. Kan verirsen çıkar ama 5-10 arasi değerlerde
canim ben negatifi gorunce aglamaktan bi hal olmustum kahvaltiya misafir gelicekti atmak icin gittigimde bi baktim kipkirmizi 2. Cizgi cikmis 15 dk sonra cikti ama hic kuruma cizgisi gibi degil insallahta kuruma cizgisi degildir yarin yine deniycem

canim ben negatifi gorunce aglamaktan bi hal olmustum kahvaltiya misafir gelicekti atmak icin gittigimde bi baktim kipkirmizi 2. Cizgi cikmis 15 dk sonra cikti ama hic kuruma cizgisi gibi degil insallahta kuruma cizgisi degildir yarin yine deniycem
Gözün aydın valla cok sevindim hayırlı olsun

Ayyy hadi maşallah daha çok erken 7. Gün o yüzden geç çıkmıştır ama cizgi çıktıysa var Allahin izniyle gönlünü ferah tut

Ay yüreğimize indirdin valla böyle sonradan belirebiliyor. Allah gönlüne göre versin. Çok sevindim.

Bende öyle diyorum eşim kızıyor nie böyle söyleyip düşünüp kötüyü çekiyorsun hergun kaç kişi doğum yapıyor diyor
Haklılar ama bu çok farklı bir his anlamıyorlar pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…