Kız kardeşim doğum yaptı bebeği aldık sevmek için battaniye den çıkardık çok pişman olduk sonra. Üstü kalın olmasına rağmen üşümüş nefes almasında sıkıntı oldu bebeği aldılar ısıttılar iyice ondan sonra duzeldi. Çok dikkat ememiz gerekiyo yani doğan bebek üşürmüş bunu öğün çok daha iyi anladımEsasında ben de oğlumu Mayıs'ta doğurdum ama ebeler bebek 37 derece olan bir yerden geldi o yüzden üşür dediler ve 2 kat giydirip battaniyeye sardılar. Bir de cam beşiğin üstünde ısıtıcı gibi bir şey vardı
Kırk çıkana kadar dikkat et falan dediler ben de o yüzden ilk kırk gün hep uzun kollu giydirdim ve şapka da taktık sonra yaz geldi yavaş yavaş kısa kollulara geçiş yaptık Haziran sonu gibi. Bizim Eskişehir de genel olarak soğuk bir şehir yaz akşamları bile soğuk oluyor belki de ondan böyle demişlerdir
valla benimde yuregime indi ama sonradan asiri mutlu oldum sukurler olsunAy yüreğimize indirdin vallaböyle sonradan belirebiliyor. Allah gönlüne göre versin. Çok sevindim.
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimizaHakkında hangisi hayırlıysa o olsun canım ben alıştım gibi artıksenin rahat olman psikolojinde önemli tabi sağlıkla gelsin bebeğin
Cok guzel görünüyor fiyat ne ekran fotosu atar misinKızlar Perşembe akşam sipariş verdim az önce elime ulaştı çikolata lezzeti muhteşem bayıldıkmira dizayn diye bir siteden aldım
Ayyy insallah vardirrrvalla benimde yuregime indi ama sonradan asiri mutlu oldum sukurler olsun
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar görüş gününden geliyorum 2700 gram olmuş bebeğim. İki 38 haftama yani 2 hafta sonrasına günümüzü aldık 28 Ekim bizim doğum günümüz Allah izin verirse. Her şey yolunda iken 38 de alırız Dedi doktorum . Resmen iki hafta bile kalmadı çok şaşkın ve heyecanlıyım
Harika bu durumda kilosu 3 u de gecmis olurKızlar görüş gününden geliyorum 2700 gram olmuş bebeğim. İki 38 haftama yani 2 hafta sonrasına günümüzü aldık 28 Ekim bizim doğum günümüz Allah izin verirse. Her şey yolunda iken 38 de alırız Dedi doktorum . Resmen iki hafta bile kalmadı çok şaşkın ve heyecanlıyım
1 gun arayla gelcek bebislerimiz. :) Kolayca atlatiriz umarim.Kızlar şu an nstdeyimkontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
Cok tatli olmus. :) Elinize saglik.Beşiği kurdukhastane çantasının son eksiklerini tamamladık kapadık geriye en zor şey beklemek kaldı
Eki Görüntüle 3145695 Eki Görüntüle 3145696
Teşekkür ederimCok tatli olmus. :) Elinize saglik.
Esasında ben de oğlumu Mayıs'ta doğurdum ama ebeler bebek 37 derece olan bir yerden geldi o yüzden üşür dediler ve 2 kat giydirip battaniyeye sardılar. Bir de cam beşiğin üstünde ısıtıcı gibi bir şey vardı
Kırk çıkana kadar dikkat et falan dediler ben de o yüzden ilk kırk gün hep uzun kollu giydirdim ve şapka da taktık sonra yaz geldi yavaş yavaş kısa kollulara geçiş yaptık Haziran sonu gibi. Bizim Eskişehir de genel olarak soğuk bir şehir yaz akşamları bile soğuk oluyor belki de ondan böyle demişlerdir
Kız kardeşim doğum yaptı bebeği aldık sevmek için battaniye den çıkardık çok pişman olduk sonra. Üstü kalın olmasına rağmen üşümüş nefes almasında sıkıntı oldu bebeği aldılar ısıttılar iyice ondan sonra duzeldi. Çok dikkat ememiz gerekiyo yani doğan bebek üşürmüş bunu öğün çok daha iyi anladım
Hani ameliyattan çıkınca insan üşürya ilk etapta işte bebekte öyle ilk etapta sıcak tutmak gerekiyo sonrasında artık duruma göre giydirilirBir dahaki gidişimde özellikle yenidoğan hemşiresiyle görüşeyim
Eşimin ablası ebe, o da sürekli nasıl alışırsa öyle gider diyor. Yani Kocaelindeyim ama şuan evde falan kısa kolluyla geziyoruz. Hastahaneye gittiğimde kısa kollu ile dolanıyorum içeride
Ayy maşallah rabbim sağlıcakla aldırsın inşallah kucağına. Doktorum bana çok Umutlu konuşmayınca içime ateş düştü dünden beri. Yarın yine test vericem. İnşallah artmış olurBenim de bata bir gün kala 52 çıkmıştı, 3 haftaya kızım geliyoro yüzden hiç korkma 2 günde bir artışı kontrol et yeter
Benim de hep öyle geç çıkmıştı. Çok güzel çok sevindimcanim ben negatifi gorunce aglamaktan bi hal olmustum kahvaltiya misafir gelicekti atmak icin gittigimde bi baktim kipkirmizi 2. Cizgi cikmis 15 dk sonra cikti ama hic kuruma cizgisi gibi degil insallahta kuruma cizgisi degildir yarin yine deniycem
Evet canım haklısın nasıl alışırsa öyle gider ama ilk günler biraz hassaslar bebekler o yüzden ekstra dikkat etmek gerekiyor. Gazı vs de etkiler üşütmesi. Ben üstüne çıtçıtlı zıbın altına da tek kat ayaklı bir şey giydiririm muhtemelen eve geçince. Kendimde o kadar giyiniyorum zaten ama kısa kollu hele de sonbahar ayında yenidoğan bebek için bana kalırsa pek olmaz bize gebe kursunda kışın sizden bir fazla yazın sizinle aynı giyinsin yeter dediler ben de hep ona göre yaptım. Burada da örnek giyim tablosu var belki yardımcı olurBir dahaki gidişimde özellikle yenidoğan hemşiresiyle görüşeyim
Eşimin ablası ebe, o da sürekli nasıl alışırsa öyle gider diyor. Yani Kocaelindeyim ama şuan evde falan kısa kolluyla geziyoruz. Hastahaneye gittiğimde kısa kollu ile dolanıyorum içeride
100 tanesi 350 TL kargo bedava canımCok guzel görünüyor fiyat ne ekran fotosu atar misin
Benim de hep öyle geç çıkmıştı. Çok güzel çok sevindim
Tamam canim yarin aticam insallah dualarinizi bekliyorumAyyy insallah vardirrr
Sabah ilk idrarla yap bakalım at bize dw
Ben doktora beta 3000 civarına gelince gitmiştim erken gidince doktorlar çok temkinli konuşup birazcık moral bozuyorlar o yüzden inşallah seninki de güzelce artarAyy maşallah rabbim sağlıcakla aldırsın inşallah kucağına. Doktorum bana çok Umutlu konuşmayınca içime ateş düştü dünden beri. Yarın yine test vericem. İnşallah artmış olur
İnşallah canım1 gun arayla gelcek bebislerimiz. :) Kolayca atlatiriz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?