2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kız kardeşim doğum yaptı bebeği aldık sevmek için battaniye den çıkardık çok pişman olduk sonra. Üstü kalın olmasına rağmen üşümüş nefes almasında sıkıntı oldu bebeği aldılar ısıttılar iyice ondan sonra duzeldi. Çok dikkat ememiz gerekiyo yani doğan bebek üşürmüş bunu öğün çok daha iyi anladım

Sağlıkla gelsin inşallah

Harika bu durumda kilosu 3 u de gecmis olur
Saglikla kavuş insallah

Bir dahaki gidişimde özellikle yenidoğan hemşiresiyle görüşeyim
Eşimin ablası ebe, o da sürekli nasıl alışırsa öyle gider diyor. Yani Kocaelindeyim ama şuan evde falan kısa kolluyla geziyoruz. Hastahaneye gittiğimde kısa kollu ile dolanıyorum içeride

Hani ameliyattan çıkınca insan üşürya ilk etapta işte bebekte öyle ilk etapta sıcak tutmak gerekiyo sonrasında artık duruma göre giydirilir

Benim de bata bir gün kala 52 çıkmıştı, 3 haftaya kızım geliyor o yüzden hiç korkma 2 günde bir artışı kontrol et yeter
Ayy maşallah rabbim sağlıcakla aldırsın inşallah kucağına. Doktorum bana çok Umutlu konuşmayınca içime ateş düştü dünden beri. Yarın yine test vericem. İnşallah artmış olur

canim ben negatifi gorunce aglamaktan bi hal olmustum kahvaltiya misafir gelicekti atmak icin gittigimde bi baktim kipkirmizi 2. Cizgi cikmis 15 dk sonra cikti ama hic kuruma cizgisi gibi degil insallahta kuruma cizgisi degildir yarin yine deniycem
Benim de hep öyle geç çıkmıştı. Çok güzel çok sevindim

Evet canım haklısın nasıl alışırsa öyle gider ama ilk günler biraz hassaslar bebekler o yüzden ekstra dikkat etmek gerekiyor. Gazı vs de etkiler üşütmesi. Ben üstüne çıtçıtlı zıbın altına da tek kat ayaklı bir şey giydiririm muhtemelen eve geçince. Kendimde o kadar giyiniyorum zaten ama kısa kollu hele de sonbahar ayında yenidoğan bebek için bana kalırsa pek olmaz bize gebe kursunda kışın sizden bir fazla yazın sizinle aynı giyinsin yeter dediler ben de hep ona göre yaptım. Burada da örnek giyim tablosu var belki yardımcı olur

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-08-15-20-06-982_com.instagram.android.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 129
Ayy maşallah rabbim sağlıcakla aldırsın inşallah kucağına. Doktorum bana çok Umutlu konuşmayınca içime ateş düştü dünden beri. Yarın yine test vericem. İnşallah artmış olur
Ben doktora beta 3000 civarına gelince gitmiştim erken gidince doktorlar çok temkinli konuşup birazcık moral bozuyorlar o yüzden inşallah seninki de güzelce artar bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…